Den här veckan som har varit har vart jättekul! Jag har praoat och det var jättekul! På kvällarna har jag kunnat träna Lohan och han är så duktig! Han har dragit släpan en gång till nu och det gick bättre än sist, lite läskig är den fortfarande men den går att dra. Och i onsdags red jag på honom för första gången, han var så lugn! Jag hängde först och satt sedan upp och bara satt och klappade honom och sen gick vi ett varv, gjorde en volt tillbaka, gick ett varv till, vände upp på medellinjen och satt av, han var så duktig!

Igår åkte jag och Julia till SIHS och kollade på eftermiddagsshowen och kvällshowen och det var också jättekul :)

Jag hittade äntligen pannband i X-full som kostade under 450kr som alla andra jag sett har kostat! Så jag köpte två pannband och en hink med hästgodis, köpte även en julklapp till en kompis :)

Jättemysig vecka har det vart iallafall<3

Idag åkte jag med Julia till stallet och är nu hemma och ska plugga lite och bara ta det lugnt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
Idag börjar min konfirmation som jag ska gå och kolla vad det är för något och se vilka tider det är, om det är den här tiden varje söndag så kommer jag nog antagligen inte fortsätta, men jag ska dit idag och se vad det är :) Efter det ska jag åka ut till Hallmyra och jag hoppas jag kan ta upp Lohan och träna honom. Sen ska jag sova på Hallmyra hela veckan så jag hoppas jag kommer kunna ta upp honom mycket den här veckan :)

En bebis-Lohan får fylla ut det här inlägget <3

Likes

Comments

Idag har det varit en vanlig dag i skolan och efter skolan så var det hem och ta det lugnt ett tag och sen middag och sen film med några i familjen, jättemysigt! Dock såg vi på en film som handlade om tsunamisarna och den var väldigt hemsk, rörande, men ändå bra.

Imorgon tror jag det blir en lugn dag hemma, jag ska städa mitt rum lite tänkte jag men annars har vi inget speciellt planerat. Men sen på söndag ska jag ut till Hallmyra igen och sen ska jag sova där hela veckan för jag har nämligen prao och ska då praoa med Tilda så då sover jag på Hallmyra och åker med henne till hennes jobb. Så efter "jobbet" så när jag kommer till Hallmyra kan jag ta upp och träna Lohan :)

Här får ni ett litet inlägg men tänkte försöka börja blogga igen så vi får se när vi hörs nästa gång ;)

En bild från en jättemysig uteritt <3

Likes

Comments

Igår på ridlektionen skulle vi egentligen rida ut men ingen var så sugen på det så vi hade ridlektion på banan istället. Vi hade cavaletti träning och jag hade Lindsey, det var så länge sen jag red henne på banan, jag tror nästan det är över två år? Men iallafall det gick så sjukt bra! Hon tog alla galopper utom en, och emellan så kunde hon springa iväg lite men det gick ändå såå bra och jag är så glad att jag inte bytte! Efter ridlektionen hjälpte Lisen mig med Lohan och det gick också såå bra med han, vi tömkörde han medans han drog svängeln och däcket och linorna kunde ligga på helt mot benen i båda varven och han brydde sig inte alls! Duktiga killen!

❤️

Likes

Comments

Idag är det ju söndag vilket innebär Hallmyra för mig :) Jag kom ut till stallet idag runt 09.30 och gick då ut för att hälsa på Lohan och myste med honom, sen träffade jag Basma och vi fotade hästarna lite och så, sen gick jag in i huset och hälsade på dem där och sen pratade vi lite om vad ridgrupperna skulle göra på lektionerna. När första lektionen var så hjälpte jag Elna och Nikki och när andra lektionen var så longerade jag Ticky då det var voltige. Sen gick vi in och åt lunch och sen tog jag upp Lohan, jag började med att longera honom lite och det gick helt okej, han förstod inte riktigt men han gick ändå och det var ju trotsallt bara andra gången jag longerade honom så han var duktig! :) Sen lekte vi lite på banan och tricktränade lite och vi har börjat träna in kommandot "vacker hov" och nu börjar han förstå det! Duktiga killen!

Efter att jag hade hållit på med honom så kollade jag på hoppträningen inför pay n' jumpen och fotade lite. Sen åkte vi hem på kvällen och hemma har jag ätit, duschat och försökt fixa bilderna vilket har gått sådär men jag ska fortsätta med dem imorgon tänkte jag :)

Likes

Comments

I helgen åkte jag ut till Hallmyra på eftermiddagen och tog då upp Lohan, jag och Ofelia löshoppade honom, sen hängde jag lite på honom och sen duschade vi honom, han var så duktig! :) Sen duschade vi även Bella och så packade vi höpåsar.

På söndagen åkte jag och några fler och kollade på en körtävling, det var kul men lite segt. Efter tävlingen åkte vi till Hööks och efter det hjälpte Lisen mig med Lohan. Han var såå duktig! Han drog svängeln med däcket bakom för första gången. I början var han lite spänd men det gick ändå bra.

Idag tror jag vi har körning på lektionen och sen får vi se om jag hinner ta upp Lohan något idag:)

Likes

Comments