Igår på ridlektionen skulle vi egentligen rida ut men ingen var så sugen på det så vi hade ridlektion på banan istället. Vi hade cavaletti träning och jag hade Lindsey, det var så länge sen jag red henne på banan, jag tror nästan det är över två år? Men iallafall det gick så sjukt bra! Hon tog alla galopper utom en, och emellan så kunde hon springa iväg lite men det gick ändå såå bra och jag är så glad att jag inte bytte! Efter ridlektionen hjälpte Lisen mig med Lohan och det gick också såå bra med han, vi tömkörde han medans han drog svängeln och däcket och linorna kunde ligga på helt mot benen i båda varven och han brydde sig inte alls! Duktiga killen!

❤️

Likes

Comments

Idag är det ju söndag vilket innebär Hallmyra för mig :) Jag kom ut till stallet idag runt 09.30 och gick då ut för att hälsa på Lohan och myste med honom, sen träffade jag Basma och vi fotade hästarna lite och så, sen gick jag in i huset och hälsade på dem där och sen pratade vi lite om vad ridgrupperna skulle göra på lektionerna. När första lektionen var så hjälpte jag Elna och Nikki och när andra lektionen var så longerade jag Ticky då det var voltige. Sen gick vi in och åt lunch och sen tog jag upp Lohan, jag började med att longera honom lite och det gick helt okej, han förstod inte riktigt men han gick ändå och det var ju trotsallt bara andra gången jag longerade honom så han var duktig! :) Sen lekte vi lite på banan och tricktränade lite och vi har börjat träna in kommandot "vacker hov" och nu börjar han förstå det! Duktiga killen!

Efter att jag hade hållit på med honom så kollade jag på hoppträningen inför pay n' jumpen och fotade lite. Sen åkte vi hem på kvällen och hemma har jag ätit, duschat och försökt fixa bilderna vilket har gått sådär men jag ska fortsätta med dem imorgon tänkte jag :)

Likes

Comments

I helgen åkte jag ut till Hallmyra på eftermiddagen och tog då upp Lohan, jag och Ofelia löshoppade honom, sen hängde jag lite på honom och sen duschade vi honom, han var så duktig! :) Sen duschade vi även Bella och så packade vi höpåsar.

På söndagen åkte jag och några fler och kollade på en körtävling, det var kul men lite segt. Efter tävlingen åkte vi till Hööks och efter det hjälpte Lisen mig med Lohan. Han var såå duktig! Han drog svängeln med däcket bakom för första gången. I början var han lite spänd men det gick ändå bra.

Idag tror jag vi har körning på lektionen och sen får vi se om jag hinner ta upp Lohan något idag:)

Likes

Comments

Hej alla!
Nu var det väldigt längesedan jag bloggade men tänkte försöka komma igång igen nu.

Igår hade vi hoppning på lektionen och det gick såå bra! Jag hade Pepsi, senaste gången jag hoppade henne var när hon precis hade kommit till Hallmyra, annars har jag aldrig gjort det och sen har jag inte ridit henne så jättemycket, kanske 7 gånger? Jag har bara inte riktigt klickat med henne men nu igår, i hoppningen, vilken häst! Hon var heelt underbar att hoppa! Jag har dock inga bilder eller någonting men ja :)

Imorgon ska jag någon gång under dagen åka till Hallmyra, där ska jag ta upp Lohan iallafall vad jag vet och sen vet jag inte riktigt.

Vi hörs!:)

Likes

Comments

Sedan min fina kille kom tillbaka till Hallmyra❤️

Gud vad jag tycker om dig!

Likes

Comments

Hejhej!

Nu var det länge sedan jag bloggade men just nu så har jag bara så kul med vänner och är mycket på Hallmyra så jag kommer nog fortsätta att inte blogga så ofta.

Men iallafall igår åkte jag ut till Hallmyra och då red jag, Ofelia och Tilda ut och då red jag Tingeling, hon var jätteduktig! Dock så var det såå varmt! Efter det så åt vi lunch och sen la vi oss vid poolen och sola lite och badade och sen duschade jag och Ofelia Lohan. Han tyckte det var ganska läskigt i början men i slutet så gick det jättebra!

Idag har jag hjälpt till med grupperna och gjort lite allt möjligt :)

Min fina kille, jag blir så glad med han<3

Likes

Comments

Här kommer svaren på några av alla frågor ni skickat in :) Jag har fått väldigt många liknade frågor om Lohan så ni får svar på några iallafall

1. Berätta mer om Lohan! Hur gammal är han? Hur hög? Hans föräldrar och berätta allt!

Jag har ju inte haft Lohan så länge men det första jag märkte hos honom var att han är väldigt snäll! Lohan är två år och 152,5 cm i mankhöjd. E: Hallmyra Macro
U: Lindsey


2. Hur "hittade" du till Hallmyra gård?

Min farbror blev tillsammans med Lisa som ägde gården och efter ett tag så fick jag börja rida där, jag har alltid gillat hästar men min mamma var livrädd för hästar så jag fick inte börja rida innan dess haha!


3. Hur ser du på dem som bor på Hallmyra eller hur man nu ska formulera frågan, hahaha :-)

Som min andra familj <3


4. Skaffade du Lohan för att byta ut Tofflan?

Tofflan går aldrig att byta ut!
och nu vill jag att ni slutar skriva hela tiden "men Tofflan då?", Tofflan var mitt allt, jag saknar honom varenda dag, det går inte en enda dag utan att jag tänker på honom, han är den första jag ser när jag vaknar på mornarna. Jag kommer aldrig glömma honom men jag vill verkligen börja tycka om en annan häst mer igen, den kommer aldrig byta ut honom men det är skönt att ha en häst som man verkligen känner att man älskar den och bara längtar tills man får rida eller hålla på med den igen. Så snälla, sluta skriva massa om Tofflan


5. Hur gammal är du?

Jag fyller 14 i september :)


6. Hur länge har du ridit?

Jag tror att jag har ridit i sju år, om jag inte är helt ute och cyklar😂


7. Hur många gånger har du ramlat av och vad heter den första gången du ramla av?

Jag har ramlat av 15 gånger och den första hästen jag ramla av tror jag var Queenie.

8. Favorit artist / band?

Jag kan verkligen lyssna på allt, förutom rock haha, men mitt favorit band tror jag är The vamps :)


9. Favorit serie och film? Och favorit film genre?

Min favorit serie är Teen wolf. Favorit film vet jag inte riktigt, samma sak där, gillar dem flesta, det jag gillar minst är skräck och science fiction.


Finaste tjejerna!❤️

Här är svaren på några av era frågor, hoppas ni lärt känna mig lite mera :)

Likes

Comments