Header

​Hej hej 

jag har varit borta ett tag för att jag ville fokusera all min tid på skolan....slutspurten även om jag bara slutade åttan så vill man ju gå ut med så bra betyg som möjligt. det är ju två veckor sedan jag slutade skolan och jag har bara varit så trött på datorn och trött i huvudet. Men nu är jag tillbaka, ska försöka uppdatera så ofta som jag kan men vi ska ut och segla hela nästa vecka och veckan efter det så ska min kompis hänga med ut till stugan och segla också så då kommer jag inte ha något internet, tyvärr. 

Den tid som jag har varit ledig efter skolan så har jag bara chillat läst ut nästan två böcker med 900 sidor totalt. Jag läser the mortal instruments som är skrivna av Cassandra Clare och som ni kanske vet så älskar jag serien shadowhunters och det är ursprungligen dessa böckerna. det är sex böcker och jag tycker att det är de bästa böckerna som jag har läst. Jag kan inte säga att jag har läst många böcker man jag har nog läst fler böcker än många andra. 

men i alla fall detta var en liten update om mitt liv och får se när vi hörs igen. 

hej då// Madde 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej!

Jag har hittat den bästa serien ever!! Serien heter Shadowhunters och handlar om Clary Fray. serien består av allt jag gillar.. Kärlek, fighting och snygga killar 😂Jag har fått mina två kompisar att börja titta och alla vi är fast i serien.

Serien är egentligen en bok av Cassandra Clare som heter stad av skuggor på svenska men på engelska heter den City of Bones.

Boken har även blivit till en film ( jag har inte sett den för att det känns som att den kommer att spoila massor av serien).

BÖRJA TITTA PÅ SERIEN. NI KOMMER FASTNA...

hej då // Madde

​asså clary och jace😍😍

Likes

Comments

​Hej hej 

Det var ett tag sedan och jag har verkligen inte kunnat blogga för att vi har typ ton av plugg. Tills i morrn så har jag en spanska redovisning och en idrotts grej som ska in. asså shoot me. Ska bli sååå skönt med en veckas lov snart. Mitt lov startar om en vecka....

Jag har beställt nya skor från nike. Dem är sååå snygga för att jag har designat dem själv vilket man kan göra på deras hemsida men grejen är den att de kommer inte för än i Mars någon gång.... 

Den 21 april så kommer Shawn Mendes till Stockholm och jag vill gå men jag kan inte... Jag kan inte gå för att jag bor ganska långt i från plus att det är på en vanlig vardag och jag har skola dagen efter.😭

Ne nu ska jag plugga och sedan ska jag gå och lägga mig.

Hej då// Madde  

Likes

Comments

Hej hej!

Jag har börjat kollat på en serie som heter the 100 och den är as braaaa😍

Det handlar om att det har varit ett kärnvapenkrig på jorden och det var tolv länder som hade rymdstationer vid det tillfället och det var då några människor som klarade sig upp till dessa stationerna och nu har det gått 97 år sedan detta hemska krig och de håller på att få slut på syre uppe i den så kallade "Arken". Det är väldigt stränga regler på Arken för att men inte ska ta slut på tex mat,vatten och men får inte skaffa hur många barn som helst. Så alla som begår ett "brott" på arken och är över 18 år blir utsvävade ( det är när de ställer sig i en kammare/ luftsluss och sedan blir utkastad i rymden utan rymddräkt eller någonting annat så de dör).

Huvudpersonen heter Clarke och hennes familj bestod av hon, hennes pappa Jake och hennes mamma Abigail. Hennes pappa blir utsvävad för landsförräderi när han upptäcker ett fel med syret och vill få folket på arken få veta sanningen, men det vill inte styrelsen där Clarks Mamma är medlem i. Så att han blir utsvävad och Clarke ville ju hjälpa sin pappa med att sprida sanningen så att hon åker fast också men hon är under 18 så att hon sätts i en cell. Men allt detta hände ett år innan serien "börja" eller vad man ska säga.

Så nu ett år efter att hennes pappa blev utsvävad så ska 100 fångar skickas ner till jorden för att kolla om det är överlevnadsbart där.

Jag shipar Clark och Finn=Finnarke ❤jag ger lätt denna serien 10 utav 10och det kommer en ny säsong 21 januari 2016, Jag Längtar 😉

Be proud of who you are!

Hej då// Madde ❤

Likes

Comments

Hej hej!

Jag har inte bloggat på ett tag jag kan ju inte säga att jag har haft mycket att göra men det har ju varit jul, min farbror har fyllt år plus att det har varit nyår 😊Jag är jätte glad över mina julklappar, över de som jag fick. Det är ingen självklarhet att få saker, jag är medveten om det. Det som stör mig är all jämförelse om vad men fick i julklapp... Det som gör folk bortskämda , vad jag tycker/ tror , är när de får saker och inte tackar för det som man får. Jag är jätte tacksam att jag får ha det liv jag har, bo i ett fint hus och ha en mamma, pappa och lilla syster.

På julafton så var min släkt från pappas sida ( det finns tyvärr inte så många kvar i livet på min mammas sida) hemma hos min farbror. Han och hans sambo har en liten pojk på typ ett och ett halvt år och han är såååå söööt. Sedan på juldagen så var vi hemma hos min andra farbror ( jag har tre farbröder 😂) för att han fyller år på juldagen.

Nu på ny år så var vi hos min mammas kompis i Alingsås och hade det trevligt 😊

Asså jag kan inte fatta att det är 2016 aka 2k16 😜 Jag hoppas att detta året blir det året mina drömmar går i uppfyllelse tex ska nog till Franrike med pappa för att kolla på segling, segla ännu mer, komma ut på mer seglings tävlingar med pappa och hans besättning, kanske få den dära speciella killen.... Men mitt nyårs löfte är att jobba hådare i skolan, plugga mer helt enkelt.

Be proud of who you are!

Hej då// Madde

​Jag på nyår                                                                        En Fantastikbild på comanche på sydney Hobart😍 

Likes

Comments

Hej hej!

Just nu så sitter jag och lyssnar på en låt från "Insurgent" typ världens bästa film. I dag har jag bara chillat för att jag hade skolavslutning i går kväll ( asså torsdags kväll). Jag fick mina betyg då också.. jag är la ganska nöjd... 

Som jag har skrivit i ett tidigare inlägg (för typ ett halvt år sen) så gillar jag en kille lite extra mycket... Men det kommer aldrig bli vi... Har ni några tips om man gillar en kille och man inte vågar säga det till han?... I really need help! 

Kom i håg var bara er själva och kom ihåg att det finns bara en som dig och det är du. 

Be proud of who you are. 

Hej då// Madde 

Likes

Comments

Tjenare!

Idag så har jag varit i skolan och nu är det bara två dagar kvar tills jag slutar skolan för denna terminen. Det har varit en bra/ rolig dag i skolan , även fast vi gick till 10 över tre i dag. Tisdagar är min favo dag i skolan, den så chill för att vi är typ halv klass hela dagen. Imorrn så går vi från 08:10 till 12:45 för att lärarna ska ha konferens plus att vi har en inplanerad håltimma. Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen kanske åka ut till båten med pappa. Får se vad som händer...

Aja nu ska jag ta och sova.

Hej då//Madde


​en bild från mammas 50-års kalas i Lördags. 

Likes

Comments

Tjenare!

Jag ska strax sova men jag kan inte sova...Jag var i stan i dag med ella och vi hade det jätte kul. Jag letade efter julklappar och skolavslutnings klänning. Jag hittade en klänning på H&M, men de hade int eden i min storlek... Jag tyckte att den var as snygg och jag passa helt okej i den. Jag börjar bli lite stressad för att min skolavslutning är på Torsdag. Har ni några snygga klänningar som ni vill dela med er av?

Jag hade spanska prov i dag och det gick skit dåligt... Men betygen är redan satta så att jag tror inte att jag kommer få sänkt. Denna veckan är chill för att i morrn,Tisdag, så går vi som vanligt men på onsdag så slutar vi 12:45 för att lärarna har konferens. Jag är sååå taggad för torsdag för att då ska vi ha innebandyturnering och mentorsdag. Förra året vi hade det så van vi alla våra matcher förutom finalen mot lärarna. Vår klass äger! Vi är skit seriösa för att typ alla som är med i från vår klass är jätte tävlingsinriktade... Och sedan på kvällen så har vi skolavslutning. Jag är as peppad.

Aja ska nog ta och lägga mig nu så godnatt.

Hej då // Madde

​I morses när jag skulle gå till skolan ❤

Likes

Comments

Tjenare!

Det var ett tag sedan, det är skönt att vara tillbaka. Bloggen har varit lite off för att jag har haft massor av plugg och helt enkelt mycket med skolan. Nu är betygen satta och jag slutar på Torsdag kväll. Det har inte hänt så mycket när jag har varit borta... Men jag har varit på bio med min kompis Ella, vi kollade på Hunger games: Mockingjay Part 2. Den var as bra, men jag visste redan vad som skulle hända för att jag har läst boken. 

Asså vet inte vad jag ska skriva om, får la komma på något. Men nu måste jag sova för att jag ska till skolan i morrn och ha spanska prov. 

Hej då//Madde 

Likes

Comments

Hej hej!

Just nu så sitter jag i min säng, lyssnar på musik och kollar runt lite. Jag ska la plugga också som vanligt jag kommer nog också öva på mina låtar till the show. Apro på the show så har vi flyttat fram den för att det var typ ingen som kunde på genrepet... så vi har flyttat den till den 8 januari. Jag längtar jätte mycket för att vi är ett såpass bra gäng.

Asså jag älskar min klass😂 Ni kanske inte bryr er men asså jag och min kompis Ella har verkligen blivit bra vänner med killarna i min klass och det är jag glad för. tex en kille som jag gick på dagis i hop med går i samma klass som mig nu för att vi valde olika skolor när vi slutade på dagis....

aja nu ska jag la fortsätta mysa och plugga..

hej då// Madde

Likes

Comments