Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag gjorde ett misstag för tre år sedan, för att sedan göra om det två år senare. Det intressanta med misstag är att man glömmer bort att man lärde sig något. Aldrig mer intalade jag mig själv och jag var faktiskt helt övertygad om att det aldrig kommer ske mer. Med tid följer glömska och misstagen bleknar ut. Tack och lov. Alla gör misstag, inte bara en gång utan flera gånger och vilken monsterångest man skulle ha om tid inte cencurerade bort 98%.

Jag lovade mig själv för tre år sen, då det var försent, att hädanefter vara hundra procent öppen med hur andra människor påverkar mig känslomässigt. Jag lovade mig själv att inte leka lekar, försöka ha "övertaget" hela tiden, vägra bekräfta, testa människor osv. Bara var helt öppen och ärlig med vad jag känner för dig. Att verkligen se till att jag inte slösar tid på någon som inte har ömsesidiga känslor eller att jag går miste om något som jag var för feg för att prova.
Det är modigt att ge bort sig själv.

Likes

Comments

Vad gör dig lycklig? Jag kan ge dig hundra svar för att sedan inse att de flesta befinner sig på materiella och ytliga plan. Det är verkligen sorgligt. Det är en djupare fråga än så. Mitt liv är inte så hakuna matata som jag önskar. Jag tänker alldeles för mycket på lycka och vad det är och när fan den ska flytta in i mig. Jag tror jag upplever det stundvis, men det är liksom inte så där på heltid. Problemet är att den alltid involverar någon annan än mig själv. Jag var väldigt "lycklig" för ett tag sedan, jag hade börjat dejta en kille som jag hade småflörtat lite med ett tag. Helt plötsligt fick jag chansen att börja dejta ytterligare en kille som jag länge spanat på. Så jag kombinerar dom två och ljuger om vad jag gör för den ena när jag är med den andra. Karma gav mig en riktig hjuling såklart. Påkommen, direkt! Jag insåg då att det jag trodde var "lycka" inte var det. Nummer ett gjorde mig lycklig, men på något sätt var det inte enough där och då så jag gapade girigt efter mer, som en jävla happiness junkie. Mer mer mer mer. Jag tror det är det otacksamma i mig, jävla bratunge... Jag tror grunden till lycka är tacksamhet och uppskattning. Jag rannsakade mig själv i några dagar och insåg att jag har mycket att jobba på med mig själv och att min lycka inte ligger i andras händer. Jag ska börja välja aktiva och medvetna val i mitt liv. Att varje dag utforska mig själv och verkligen försöka stanna upp andas och känna efter,

Hur känns det här? Är jag ok med det här? Vilka känslor framkallar det hos mig? Är jag beredd på konsekvensen? Tycker jag att det här är roligt, intressant? Ger det här mig något? Klippa fler band. Våga säga nej eller hejdå ha de!

Med fler medvetna val kommer jag skapa min karaktär, jag kommer lära känna mig själv. Jag känner inte mig själv.

Likes

Comments