Header

Food, Resor, Inköp, New In

Va In i en organisk butik här i Kreta och köpte en naturlig kropps och hår olja som innehåller vatten från Vulkan på Santorini även massa oljor.

Blev även en oliv olje body Scrub med aloe vera och camomile.

Fick även en olive olje tvål!

Till lunch blev det pommes med tzatziki och lite vitlöks bröd på sidan, mumsigt var det! Idag var det blåsigt och 32 grader så det var inte jätte bra väder, men som tur va så var vi bara på stranden en liten stund för vi tog en lång sov morgon!

Likes

Comments

Resor, Food

Efter 3,5 timmars flyg, 40 minuters buss och 3 timmars sömn så har man ändå klarat av dag ett i det här varma landet!

Vaknade runt 10.00 sen var man på mitsos vid kl: 12.00, Vi käkade en god lunch (åt en liten pizza med feta ost, tomat & oliver) sen låg jag största delen under parasoll eller flöt i havet. Har fortfarande lite resfeber och ganska mycket sömn brist så är helt slut nu!

Likes

Comments

Resor

Idag har det varit en riktigt lång dag... Blivit att vakna, ta en kaffe, packat, åkt till Erikslund för att stor handla allt som saknas, packat ännu mer och nu äntligen får man vila lite framför tvn!

Ska bli skönt att komma iväg från Sverige men de värsta är att jag kommer sakna minna katter såååå mycket!! Önskar ju att man kunde ta med dem i väskan, haha!

Om ni vill följa min resa så kom ihåg att kolla in bloggen från och med imorgon för då ger jag mig iväg! Kommer hålla bloggen igång så det blir åtminstone ett inlägg per dag. Kommer även lägga upp allt jag har shoppat inför resan!

Likes

Comments

All you need is love... and red wine... mostly red wine.

Efter lite babbel och ett glas rött med Maja så var man hemma igen! Lagar nu en lång kok tomatsås som dem flesta kvällarna... Gillar min tomatsås med spagetti, stekt zucchini och mycket parmesan ost. Jag älskar laga mat, däremot är jag väldig dålig på att variera min kost. Lite dålig inspiration just nu kanske?

Ska kanske senare träffa maja igen och ta en liten promenad eller nått, annars blir det väll att tvätta smink borstar och packa lite!

Likes

Comments