ja, plötsligt händer det! Jag som tänkte va singel i resten av mitt liv! Jag hade verkligen inte ens en tanke på att han den där skulle komma en vacker dag på riktigt? ingenting här någonsin känts så rätt och så tillfredställande som mitt liv gör just nu. att ha någon att dela sin vardag med, någon man kan prata med om allt och umgås med någon som gör en fantastiskt lycklig och glad är UNDERBART!

Det måste vara tack vare Gud. Ja ja, ni får tycka vad ni vill, men ja jag tror på Gud och det kommer jag alltid att göra. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helgen har varit fantastiskt! i fredagskväll kom jag tillbaka till verkligheten igen. Tack vare världens finaste kille som kom hem med rosor, choklad och 2 kilo godis till mig. Har då aldrig mött någon så underbar någonsin tidigare. I fredags var jag chaufför, trots jag och C hade planerat en Disney film mys kväll, men det gjorde inget för jag var glad att vara i sällskap med andra. På lördagen vaknade vi ensamma för första gången någonsin. Så vi mysa i sängen innan vi drog iväg på rally med alla dårar. Efter det åkte vi hem till C och rensa i trädgården och grillade korv. På kvällen satt vi ute och drack och hade super trevligt! det kändes verkligen att sommaren är på väg med stormsteg! Charlie smet ut 3 gånger men vi fick in henne väldigt fort igen. Blir väl så med folk som inte är vana med att ha en katt i närheten. Vi gick och la oss tidigt allihopa, runt 23 tiden var alla i säng!

Igår söndag så var vi på utflykt. Vi grillade kött och åt det och potatisgratäng vid ekstakusten. Det var supermysigt förutom att det började regna lite. Efter det drog vi till fröjel resort och badade. Det var hur underbart som helst! sen drog vi hem till C och såg på Disney och mysa innan vi gick och la oss.

En helt underbar helg med andra ord! Nu taggar jag till för denna fullspäckade vecka som kommer innehålla jobb, hemmafix och spelning i helgen. Lite nervöst är det minsann, men det kommer bli super kul!

Likes

Comments

Nu börjar jag komma tillbaka till livet igen. fick fly igår kväll ut till systerdotter. pappa började gorma om att jag ska sluta upp med mina hitte på sjukdomar så jag blev arg, ledsen och sårad och stack. Jag vägrar åka tillbaka dit på hela helgen. Blev väl omhändertagen av systerdotter och sov som en stock inatt så idag känns det bättre. inte helt än, men nästan. Ikväll blir det myskväll i Hejde. Jag, Charlie och C. om vi nu inte ändrar oss och bestämmer oss för att göra något annat. kanske spökjakt eller liknande? Ska få en godispåse när C kommer hem, så då kan man väl inte va så himla deppig? Så fin kille det där. Imorgon ska vi glo på rally och mysa hela dagen.
Nu ska jag ta och diska och städa av lite här så C blir överraskad när han kommer hem ;)

Likes

Comments

Det värsta med att må psykiskt dåligt är att jag skäms. Jag skäms över hur jag känner och beter mig. Jag bad aldrig om att jag skulle bli så här. Jag har alltid innan tänkt att folk med psykiska sjukdomar är såna som måste sitta inne på psyk. Jag har alltid dragit mig för folk som sagt att dom har psykiska sjukdomar av olika slag för jag vart ovetande. Nu har jag självklart med förståelse och fattar vad det innebär när jag själv har psykisk sjukdom. Jag har lärt mig att acceptera att det är som det är, men jag kan inte acceptera hur andra blir påverkade av min sjukdom. att andra inte vet hur dom skall bete sig gentemot mig och att andra är ovetande om vad som försiggår i mitt huvud. så därför skäms jag något enormt när jag får mina Depp attacker. Idag blev jag tacksam för flera personer nämnt att "det är okej" och att "det viktigaste är att du sätter hälsan först". Det känns bra att känna att man blir accepterad för den man är, att folk förstår, att jag slipper sitta och försöka förklara något som är jobbigt och svårt för mig att förklara. Idag fortsätter jag i soffläge tills det känns lättare att finnas. Jag har egentligen massor som skulle behöva göras, men jag får lägga det åt sidan ett tag till.

Likes

Comments

kan ni snälla sluta säga: gör si, gör så, DET FUNKAR INTE FÖR MIG! Jag kämpar på i min takt så gott det går, låt mig göra det med. Det blir bara värre ju mer folk är på mig.

Likes

Comments

idag har jag försökt och försökt men ingenting har hjälpt. tillslut gav jag upp och bestämde mig för att sluta försöka.

Likes

Comments

Hittade en text på Facebook som fick hjärnan att börja snurra igång på högvarv. Katten har flyttat ut till hejde under veckan så hon slipper vara ensam när jag skall på militärövning torsdag - söndag, så jag ligger ensam för första gången på väldigt väldigt länge. det kan vara därför hjärnan körde igång? Hur som helst kan jag inte somna så jag tänkte köra en storytime!

JAG HÖLL PÅ ATT BLI VÅLDTAGEN AV MINA BÄSTA VÄNNER.

Folk som påstår att knark är bra och att röka gräs inte påverkar något är inkompetenta idioter. Det är dom som själva är knarkare och inte ser längre än näsan räcker. Jag tänkte berätta en av anledningarna till varför jag anser det.
Jag var 20 år. det var valborg. Jag och M hade planerat att dricka alkohol och ha en rolig kväll som började ute på landet. Vi drog till stan för att fortsätta dricka och ha kul med folk och eventuellt se någon majbrasa! Jag var full och M likaså. Vi hamnade hemma hos min dåvarande bästa vän och 3 andra vänner till mig - alla var killar. Jag visste att dom hade börjar röka på ibland, men visste ju att "lite röka är bara nice" för det var så det var sagt. Själv hade jag testat innan någon gång, inte för att verka cool på något sett utan för att försöka förstå effekten som alla pratade om som verkade vara nice. det enda jag kände dom gångerna jag testat på var att det luktar speciellt och jag blev jävligt torr i käften. helt ärligt förstod jag aldrig varför man skulle ta droger då effekten av fylla var bättre enligt mig, men jag förstod att alla jag kände egentligen var beroende av knark men inte vågade erkänna det. Hur som helst. Vi satt där jag och Mia med mina vänner. Vi drog vidare och jag kände att det fick vara nog med alkohol för min del, då jag alltid haft en spärr på hur mycket alkohol jag kan dricka pga min migrän. Efter några timmar gick vi tillbaka till mina vänner, men vid det laget hade M dragit. vid denna tidpunkt hade jag nyktrat till så pass mycket att huvudvärken och tröttheten hade tagit över. Mina vänner hade rökt gräs hela kvällen, men inte druckit en enda droppe. Jag skulle gå ut och ta en vanlig cigg med killarna innan jag skulle gå hem till mitt. Det var då det oväntade hände.

När jag rökt klart min cigg och sagt: nu ska jag gå hem och sova! så ställde dom sig för trappan ner till min bästis källarlägenhet så jag inte kunde gå förbi. En av killarna sa: vi har ett problem. Du får röka upp den här innan du går. han räckte fram den äckliga jointen till mig. Jag sa skämtsamt: haha jaha och vad händer annars? och min dåvarande bästa vän sa: annars kommer vi alla ha sex med dig oavsett om du vill det eller inte.
det tog några sekunder innan jag fattade att dom menade allvar, då alla 4 var kolsvarta i blicken och såg ut som dom skulle flyga på mig vilken sekund som helst. så jag tog den där jävla jointen och drog 3 djupa bloss. 2 utav killarna satt då i trappen och den ena stod nedanför trappen och den 4e stod lite bakom mig. Jag såg snabbt en lucka i trappan då 2 av killarna började viska med varandra och jag sprang. Så snabbt har jag nog aldrig handlat i hela mitt liv. det enda positiva med att dom var höga som hus är att dom inte riktigt hann med att tänka förrän jag var uppe för trappan. Jag sprang och grät och mådde riktigt illa över hela situationen hela vägen hem till mig. När jag kom hem kände jag hur rökat hade tagit över min hjärna. Jag var livrädd. Som tur har vaknade H och satt uppe med mig hela natten tills jag somnade av utmattning. Jag fick otroliga hallucinationer den natten om att jag skulle dö. Hela svalget blev helt torrt och torka igen så fort jag drack vatten. Jag satt hela natten och halsade olivolja för att känna att jag inte skulle dö om jag lät svalget torka igen. Jag spydde flera gånger och grät konstant. Jag känner än idag av att munnen torkar ihop lite grann när jag tänker tillbaka på denna sjuka händelse. Jag har fortfarande svårt för att känna doften av olivolja.

Detta var den mildaste anledningen till att jag hatar knark och droger i olika format. DET MILDASTE! Så nästa gång någon försöker intala mig med att: "knark förändrar inte människor" kan jag visa dom detta, eller berätta en av alla andra äckliga hemska historier jag har där folk förändrats pga droger, där dom antingen skrikit, slagits eller t.o.m tagit sitt eget liv. Knark är den värsta drogen i mina ögon, hand i hand med alkohol. Försök inte ändra på den synen för jag kommer aldrig ändra mig.

Likes

Comments

gud vad jag är trött på att inte få sova normalt längre. jag har skit svårt för att somna.. Är det minsta lilla ljud så kan jag inte somna. Jag kan liksom inte slappna av oavsett hur trött jag än är. när jag väl lyckats somna så är jag som i något slags vaket tillstånd mer eller mindre hela natten. jag drömmer så sjuka saker så jag vaknar konstant och sen somnar jag typ inte klokt för jag vaknar igen av någon sjuk dröm.. Jag har även blivit sjukt lättväckt! är sällan att jag kan somna om när någon ringer eller larmet går eller om någon väcker mig. Detta är väl den största nackdelen med mina tabletter - att jag saknar att få sova klokt igen. jag som alltid varit som en klubbad säl som sover djupt hela natten igenom..

Likes

Comments

som många vet har jag väldigt starka åsikter om vissa saker. jag har lärt mig att diskutera vissa grejer i mitt huvud innan jag ordbajsar sönder på vissa vilket jag är en jävel på. jag är inte rädd för att stå för vad jag tycker någonsin, men saken är den att många kan inte ta emot feedback vilket gör det svårt att diskutera saker med vissa då dom går till attack och börjar klanka ner på en personligen. När någon kallar mig för fet, ful, hora osv så tar det inte på mig.. Jag tar inte åt mig för saker som jag vet inte stämmer eller saker jag inte kan ändra på i dina ögon. Om någon däremot kommer och ger mig klok feedback så som te.x. "jag gillar inte när du gör så här för att....." så kan jag ta åt mig för det är något jag kan ändra på. Det är det som många inte förstår skillnaden på. Så nästa gång du tycker någon gör fel, gör då som jag - ge feedback, för då gör iaf du rätt för dig, det som spelar roll är hur andra tar emot denna feedback.

Likes

Comments