jävla höst. jävla humör.  jävla allt. jävla mig. jag är så trött på mig själv. på mitt patetiska sätt att vara på. Varför Kan jag bara inte få va normal för? varför får inte jag fungera som en normal människa? varför ska jag vara förstörd? varför kan jag inte bara få fungera klokt? vad har jag gjort för att förtjäna detta liv? jävla helvetes skit vad jag är trött på detta elände. Ibland faller jag tillbaka och känner att jag bara vill återgå till gamla vanor igen. sitta i min bil någonstans och tänka på döden och hur pass lockande den är. jag saknar ibland mina värsta panikattacker, för dom fick mig att känna mig så levande. jag har ont i huvudet för jag tänkt för mycket den senaste tiden. min hjärna fylls utav skit som jag inte vet hur jag ska hantera. Helvete vad jag hatar det här. piss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

naaj, nu ger jag upp! jag orkar inte med mig själv mer! hur jag blir i vissa sammanhang! jag vill inte längre vara med i min egen marionett show! 😥😥 jag orkar inte kämpa och hålla fast i vad jag tycker och tänker mer, för jag gör mig själv illa bara. nu är det nog! jag kan inte längre vara för snäll mot mig själv eller andra, jag orkar inte. FAN!

Likes

Comments

ibland faller jag åter igen ner i ett stort svart mörkt hål. jag lider av hemska mardrömmar och ofta känner jag att ingen förtjänar någon som mig. Att jag förtjänar att dö ensam och övergiven. Det är konstigt, att man kan vara glad samtidigt som man kan vara så jävla ledsen. Ibland besöker mina värsta mardrömmar mig, mest känslor. känslan att vara livrädd pga någon står och slår i väggen med näven bredvid mitt huvud. känslan att säga nej men personen inte slutar. känslan av att gråta men inte kunna få fram ett ljud för man är så chockad över situationen. känslan av rädsla och att känna sig sämst i världen på allt. Tänk att jag tillät en enda jävla människa få mig att känna så. hur fan kunde jag tillåta mig själv att bli så jävla illa behandlad? hur kunde jag låta en människa förstöra mig så jävla mkt? vad har dom 3 åren resulterat i? att jag inte kan lita på någon, att jag är livrädd för allt, att jag alltid behöver gå med taggarna utåt. Jag vill bara glömma allting och gå tillbaka till den jag en gång var. den där tjejen som precis flyttat till eget boende med gula köksluckor och levde livet. den där som inte behövde någon för att känna sig älskad. den där tjejen som var lycklig JÄMT! Det är svårt att hinna med verkligheten ibland, men jag försöker. jag försöker att inte trycka undan alla känslor jag har inom mig, men det är svårt att ta itu med dom på en gång. Snart flyttar jag - då slipper jag vara rädd för att han skall komma och knacka på min dörr. Jag hatar för övrigt när det knackar på dörren. jag blir livrädd för jag tror att det är han som kommer för att ha ihjäl mig eller nåt.

fet, ful och äcklig. det kommer vara mina ärr till och från för all framtid.

Likes

Comments

En vecka har gått. jag har ännu ingen matlust. jag har gått ner snart 10 kilo.. är detta min ätstörning som är på väg tillbaka? Jag mår så jävla bra av att se kilon rasa från min kropp, och nu har jag nog fastnat i detta igen. jag kommer inte låta det gå så långt, för jag sån jävla självkontroll. men det är skönt att gå ner i vikt måste jag säga. ❤

Likes

Comments

Denna eviga press jag sätter på mig själv hela tiden. Nu får det ta mig fan räcka!

Jag har ett bra liv - ett fantastiskt liv. det räcker. Tror att höst depression är på väg mot mig. Känner mig fett gnällig på allt och alla bara.. 😕 denna dag har varit skit också från början. Svårt att ändra på något då.

Idag sa jag upp lägenheten. Jag och katterna kommer få leva ett bättre liv. Ett liv utan massa jobbiga grannar och idioter överallt. Det känns sugit att inte kunna bli kär. Det suger att vara ensam ibland. Jag önskar jag kunde känna känslor igen. jag vet inte, jag kanske bara inte träffar rätt? Men att varje gång jag träffar någon av motsatt kön jämföra dom med mina ex är lite kaos.. jag vet ju precis vad jag vill ha, men det kanske inte är vad jag vill? jag vet inte - tankarna snurrar så himla mycket.. 😥

Likes

Comments

Att vara platschef är något jag verkligen ÄLSKAR! Jag har hand om siffror och admin. Det jag gillar mest är att jag får leda andra till att bli så bra dom bara kan bli och vägleda dom. Att se till att mina baristor trivs på sitt arbete är den bästa känslan man kan få, att få känna att man gör någonting bra är fantastiskt! jag går med goda resultat och siffrorna har aldrig varit så här bra tidigare sen EH öppnade i Visby för lite mer än ett år sedan. På en månad har jag alltså lyckats vända ALLT. Inte konstigt att jag får så mycket beröm uppifrån. Att få höra av sin distriktschef att hon inser nu i efterhand att hon gjorde ett misstag när hon inte lät mig vara platschef på heltid istället för att anställa någon ny är väldigt fina ord. Jag trivs på mitt jobb och har aldrig mått så här bra tidigare på ett arbete.

Likes

Comments

jag vet inte vart jag skall börja. Detta skriver jag inte för att folk ska tycka synd om mig, utan mer ha förståelse för mitt beteende ibland..

hej du din jävel. ja du, du som förstörde mitt hjärta. du som lovade mig allt men försatte mig här med ingenting. jag vet att jag aldrig varit perfekt, men ingen människa är det. jag vet att vi båda gjorde fel ibland, men det var fortfarande du som stod och skrek medan jag började böla. vad var det som gick fel? till en början, innan du blev stämplad som den värsta människan som existerat på denna ö - hatad av alla så var du så fin. du var så... normal.. jag hatar dig för det du gjorde den dagen för snart 4 år sedan. det som förstörde hela ditt liv och hela din värld. Jag hatar att jag drogs till dig som en magnet och inte kunde hålla mig borta från dig. jag hatar att du tillät mig att fortsätta trycka på och finnas där, för FAN vad jag inte förtjänat att må så som jag gjort! du har lämnat mig här med massa sår, en oförmåga till att älska andra människa, att jag inte kan lita på människor som jag tycker om, att jag mäter ALLA killar med dig och har dom något liiiitet som är det minsta likt dig så backar jag. alla dessa jävla självmordstankar och att behöva leva med tron på att man inte är bra nog och att man inte duger till något, mina ätstörningar både uppåt och neråt. allt jävla ont som hänt mig dom senaste 4 åren skyller jag PÅ DIG! Ja det gör jag, för du har förstört mig! när du slog mig, när du skrek mig rätt i ansiktet, när du slog i väggen i frustration, när du gick bakom ryggen på mig, inte en gång, inte två utan 3!! MINST! du har förstört mig så jävla mycket så jag har glömt bort vem jag är. jag fick skapa en ny person ur all depression, visst jag är stark och jag nöjer mig inte med vad som helst, men det är så jävla jobbigt att leva på detta sätt. att aldrig kunna känna sig fri och trygg. att behöva leva så här resten av livet med ärr på insidan av kroppen. du bröt ner mig psykiskt så många gånger och gör det fortfarande i mina tankar. jag kan inte säga att jag mår psykiskt dåligt längre, men jag kommer förevigt vara skadad pga dig. Jag önskar bara jag kunde få vara normal igen. Få känna känslor på riktigt och få leva på riktigt och inte sitta i en bubbla.

Likes

Comments

Nej fy, nu har jag skjutit upp på problemen för jävla länge! jag tänker för mycket på allt negativt och skiter i allt positivt! jag forsätter mitt lägga grejer på hög tills det fallerar och jag mår dåligt igen. Jag ska fan ta tag i livet nu! steg 1! ska sluta äta skräpmat! ja jag vet, chili cheese är så jäääävla gott!!! steg 2 är att jag ska börja laga mat hemma! jag har seriöst endast saft och steksmör i mitt kylskåp! SERIÖST! Jag ska börja göra matlådor och spara pengar på så sätt. jag ska börja röra på mig mera i samband med att jag kommer bli piggare då jag kommer utesluta all jävla fetmat! promenader osv. Sen ska jag sluta låsa in mig i min jävla lägenhet hela tiden! Sängen är skit skön, visst, men jag kan fan inte spendera all min lediga tid i min jävla säng! nu räcker det! det här har gått för långt nu! dags att väcka liv i mig själv och få mig att inse! jag har tagit mig ur depressionen, och jag vill ALDRIG hamna där igen! LET'S GO!

Likes

Comments

Ja då, det går helt utmärkt med mina bebisar! Lilo kom in i gänget ganska fort och blev bästis med Simba direkt. Dom leker, äter och sover ihop jämt! Charlie är på sin vakt som vanligt, men hon har börjat mysa med mig igen och gömmer inte sig längre. Allt är frid och fröjd i våran lilla etta. Det enda som fattas nu är boende på landet. Är så trött på stadslivet nu. Det är liv och rörelse hela tiden och jag och katterna har svårt att koppla av klokt. jag hoppas någon nappar och har någon bostad att erbjuda oss.

Likes

Comments

Igår fyllde min ena bror 34 år. Han sa att han inte fått någon present alls så jag och syster bestämde oss för att överraska honom. Så vi köpte tårta och jag tog kontakt med hans söners mödrar och bad att få låna barnen en stund, sen satte vi ut filtar och fika vid lekplatsen på gråbo och bad bror komma dit! Han blev SUPER glad och jätte överraskad! Och det var så sjukt kul att umgås med Christoffer en stund då jag inte träffat honom sedan min födelsedag i februari. Herre gud vad han växt min lilla skrutt! Det tog bara en kort stund innan han börja fatta vem jag var och slöt vara blyg inför mig och drog med mig till lekplatsen och skulle kramas och mysa.

Jag hoppas jag själv kommer få barn inom snar framtid. Dom är ju verkligen helt underbara dom små liven. ❤❤

Likes

Comments