Header

Det blir nok noen som er svært uenig i innlegget og kanskje det kommer noen såkalte "haters" og det er ok. Det er faktisk helt greit, men jeg håper også at noen er enige og/eller takknemlige for at innlegget postes.

Jeg er lei av å høre om alt det vi jenter "må gjøre" for å føle oss bra eller se bra ut. Jeg er lei av å lese om at vi jenter må gå gjennom helvete. Jeg er lei av at noen sier at det finnes et utseende som forventes av dagens samfunn. Jeg er lei av å høre om press. Jeg er forferdelig lei av å høre om presset fra alle kanter, presset som mest sannsynlig kun sitter bomfast i hodet ditt. Det kan godt være det kun er meg, men jeg tviler og håper på at det er noen som enige eller kanskje kjenner seg igjen.

Vi alle setter av tid til utseende vårt og det er normalt. Man vil føle seg vel både meg seg selv og rundt andre, men et sted går grensen. Det er ingen vits å klage over de to timene du bruker på å sminke deg, den plagsomme stramme bh'en du absolutt "må" ha på, de dyre klærne du egentlig ikke har råd til, silikonet du måtte bruke penger på eller treningen som er et must, men et ork. Det er ingen som tvinger deg til noe eller forventer noe av ditt utseende. Har du egentlig tenkt på hvem som ser deg? Ingen, for alle andre er for opptatte med seg selv og skavankene sine.

Jeg går med sminke når det passer meg, men går like gjerne ut døren uten. Det ene brystet mitt er synlig større en det andre, og sånn er det bare - bikini går jeg med uansett. Bh'en min er alltid på, ikke fordi det forventes av en idiot utenfor, men fordi det er ubehagelig uten. Unormalt, men sant! Klesskapet mitt består av plagg fra billige kjedebutikker, men hva vet du om merkelappen på innsiden? Jeg velger sneakers fremfor hæler på fest. Hvorfor skal noen bry seg? I minste er det behagelig. Ja, jeg stikker nåler i armene mine, men ikke leppene. For de er store nok, er de ikke? Det er i hvert fall nesen min, helt klart. Men vet du hva? Jeg liker den. Unik og "arvet" av bestemor. Vent litt, jeg kan ikke glemme de kaloriene jeg forbrenner på Elixia som er en del av livsstilen min. Det er en ting jeg elsker å gjøre og blir ikke gjort kun for et ABS bilde til instagram som blir postet 10 minutter etter en nesten gjennomført økt.

Det ene større enn det andre og litt strekkmerker her og der. Mine såkalte "feil", men sånn er jeg.

La oss ikke glemme "slutt å bry deg". Jeg orker ikke mer press snakk. Det er hva man gjør det til. Kanskje lettere sagt enn gjort? Unnskyld hvis du føler deg truffet, men det er min mening og trenger ikke å bety noe for deg. Presset har ikke kapret meg, kanskje du mener at det er lett å uttale seg da? Ja, kanskje. Det er nok et press, men det startet først og fremst hos hver enkelt og bloggere har nok være flinke til å utvikle det. Jeg har forståelse for at toppbloggere har en ekstrem påvirkningskraft, men jeg tror fortsatt mye sitter i hvert enkelt hode. Selvfølgelig skal vi poste innlegg med omhu og tenke på at det finnes yngre som er lett mottagelige for vårt innhold og blir påvirket av et uekte utseende og de feilfrie kroppene som har kostet flere tusen kroner. Innlegg om som har med plastisk kirurgi, sprøyter og det unaturlige er noe jeg er i mot, spesielt når det kommer fra de med en ekstremt stor rekkevidde og påvirkningskraft. Jeg er for et naturlig utseende med en sunn og ekte kropp, bare så det er sagt.

For deg som føler på det presset. Det er ingen som legger merke til dine skavanker og feil. Det er veldig få som forventer noe av deg, så lenge du gjør ditt beste. Sist, men ikke minst. Vi alle bruker tid på utseende. Det er ikke å legge skjul på, men det finnes forskjeller. Vi kan ikke unngå det. Vi skal ha lov til det. Det er normalt så lenge det ikke blir ekstremt. Vi skal ikke legge oss under kniven og pynte på alt. Uansett, tenk på dine foreldre og skuffelsen det er hvis du fikser på det de har gitt deg, og ikke minst dine egne fremtidige barn som ikke ligner deg. Det er heller ikke det vi trenger - selvsikkerhet kommer ikke fra utsiden, men det er noe man må jobbe med fra innsiden. Husk det! Vi er kjente for å være overdramatiske, kanskje vi er det i dette tilfellet?

Del gjerne innlegget videre om du kjenner deg igjen, er enig eller bare lei med Facebook-knappen rett under her <3


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments