Header

JACKET: NELLY
JEANS: MONKI
BAG: GUCCI
SHOES: SUPERGA

STRESSFUL WEEK

Jeg har virkelig ikke klart eller hatt tid til å blogge denne uken, og har faktisk ikke fått gjort noe særlig annet enn å jobbe, spise, trene og sove. Det er fult kjør i den nye jobben på Cubus på grunn av lagertømming, men neste uke vil det roe seg ned og bli normale arbeidsdager. Når denne uken er ferdig blir timelisten min på godt over 40 timer, men det er sånn jeg liker det. Mye jobb betyr mer penger, og bedre fridager. Uansett setter man mye mer pris på helgedagene når de først kommer, så det skal bli godt å få slappet litt av på søndag også.Heldigvis startet jeg senere i dag og fikk sovet ordentlig ut. De tre siste dagene har jeg vært ute av døren i god tid før 07:00, og nå bærer det ut igjen. I kveld blir jeg forhåpentligvis hentet av ❤️ så skal vi shoppe litt og ta sol. Må holde på en lille fargen som er igjen!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Everyday, Outfit of the day

BLOUSE: GUESS
JEANS: GINA TRICOT
BELT: GUCCI
BAG: BIK BOK

DEN BESTE NYHETEN PÅ LENGE!

Det var ikke planlagt med bloggfri i går, men dagene har gått i de siste dagene med trening og ny jobb. Ja, ny jobb - Det var den lille nyheten jeg snakket om i forrige innlegg, og for dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har ønsket meg en annen jobb enn å jobbe som maler med pappa. Mandag morgen var min første arbeidsdag for Cubus, og det føles veldig godt å jobbe med noe man interesserer seg for. Førsteinntrykket mitt av både butikken og miljøet er veldig godt. Jeg tror jeg kommer til å trives veldig godt :) Nå skal jeg snart komme meg på jobb, og deretter står trening på planen. Det er deilig å være tilbake til hverdagslivet med ordentlige rutiner, og noe å gjøre til en hver tid.

Likes

Comments

STRIPES& GOLD DETAILS

· · ·

Denne mandagen har startet bra, og jeg føler den bare blir bedre og bedre. Jeg våknet opp rundt åtte, tok meg en dusj, redde opp sengen og fikset meg til en spennende ting jeg skal fortelle dere om senere. Gleder meg!! Det er så godt når man våkner opp full av inspirasjon, og motivasjon. I tillegg skinner sole så det blir ikke bedre. Tenk om sommeren ikke er helt slutt enda, det hadde vært veldig deilig med noen ekstra soldager nå i slutten av august. Dagens antrekk skal dere få sammen med glad nyheten min :))

Likes

Comments

Beauty, Inspiration & tips, Outfit of the day

THIS COLOUR IS SO FLATTERING TO MY SKIN TONE

Kjolen har jeg rappet fra klesskapet til mamma, og den er så utrolig fin. Vintage rosa er en nydelig farge, og fremhever virkelig den solkyssete huden min. Gull detaljene på vesken gjør hele antrekket - jeg elsker kombinasjon svart og gull, og det passet perfekt til denne kjolen.

dress: h&m
shoes: superga
bag: gucci

Jeg elsker den friske, fine gløden man får om sommeren, og det er ingen tvil om at jeg ønsker man kunne beholde den resten av året sammen med den solbrune huden man har opparbeidet seg. Det er ikke mye som skal til for at man føler seg litt bedre; noen timer i sola, litt farge på kroppen og plutselig føler man seg levende og går rundt å stråler. Det er merkelig! Jeg føler meg aldri finere enn om sommeren, og elsker den duggfriske looken. Hver sommer legger jeg sminkemappen på hyllen og bruker kun noen få produkter og det føles så godt. La meg beholde sommer gløden resten av året, please - så fresh og naturlig!

Likes

Comments

Everyday

TODAY I WILL DO ABSOLUTELY NOTHING

I dag har jeg ikke gjort noe, og skal heller ikke gjøre så mye. Jeg har sovet hos i natt, og snart skal jeg komme meg hjem igjen etter en koselig kveld i går og en altfor lat morgen. Vi har ikke gjort annet enn å spise frokost, sett på serier og sovet enda mer. I morgen må dagen bli både mer effektiv og aktiv - Jeg tenker å starte dagen med en sunn og god frokost etterfulgt av en effektiv treningsøkt, vaske gulvet på rommet, jobbe med bloggen og forberede meg på den kommende uken. Søndager er perfekt for sånt! Jeg er veldig glad i å bruke søndager til velvære, og lørdager til akkurat det som passer meg. Den ene dagen kan det vært fult kjør fra morgen til kveld, men andre dager frister det mer å ikke gjøre noe, akkurat som i dag.

Likes

Comments

Outfit of the day

Jacket: ZARA, MESH TOP:: ZARA
SKIRT: BIK BOK, SHOES: SUPERGA
BELT: GUCCI

Jeg elsker dette antrekket, og spesielt toppen som ble kjøpt på Zara i Kroatia. Jeg hadde ikke tenkt til å kjøpe meg noe nytt på denne turen, ettersom at jeg svidde av mange tusen i Roma, men toppen i mesh og broderi måtte bli med hjem og blir perfekt både til hverdags og fest.

Likes

Comments

Inspiration & tips, Beauty, Monthly favorites

Jeg ble så overrasket da jeg kom hjem fra over en måned i Italia, og det lå en stor pakke på rommet mitt. Helt uforventet hadde VASS-PR sendt meg en pakke med sommer must-haves som ble med meg på min neste reise som gikk til Kroatia. Jeg var i kontakt med en av de herlig jentene da jeg befant meg i Italia, men hadde ikke mulighet til å komme innom. Så det var en super overraskelse når man har gått tom for alt av solkrem og andre sommer produkter, men har flere reiser i vente. Jeg har fått testet fem av produktene som allerede har blitt noen favoritter, i tillegg til selfie lyset som blir en rending nå, når vi går mot mørkere tider igjen. Det gjenstår fortsatt noen få produkter og de kommer vel på bloggen om ikke så altfor lenge.

MY ABSOLUTELY LIFE SAVER ON TRAVELS

Face rescue mist fra Cosmica er min absolutt "must have" i vesken, og spesielt på reiser. Den ble med meg på reisen til Kroatia og siden det har den alltid vært i vesken min. Luften i kabinen gjør huden min tørr, og det merkes til og med på kort distanser. Cosmica Face rescue er en favoritt fordi den etterlater huden fukt og lukter mildt, i tillegg føler man seg rett og slett freshere og oppkvikkende etter noen sprut.

BEACH IN A BOTTLE

Det er lite som er finere enn saltvannshår og Blend Sea Salt Spray har reddet min hår look etter at ferien tok slutt. Den har gitt håret mitt ekstra volum, avslappede krøller og den tørre fine strukturen uten å gjøre håret tørt eller flokete. En absolutt favoritt når man ikke har strand og salt i nærheten, lenger. Mitt tips: Føn håret og spray inn saltvannsspray, hvis du ønsker en litt mer elegant look kan du lage krøller i håret med en krølltang. Gre håret lett med en stor børste og påfør mer saltvannsspray.


REFRESHING & COOLING MUST HAVE

After sun er et av de viktigste produktene i min koffert på en strandferie sammen med solkrem selvfølgelig. Den siste uken min fikk jeg testet ut Cosmica After Sun Gel Cream og den var så god å ha etter en lang dag i solen. Det er så deilig å smøre seg inn med en god after sun som gir huden fuktighet, virker avkjølende og lukter godt, men mildt. Denne trekker også fort inn uten å etterlate huden fet og klissete som er viktig for meg.

FRESH IT UP

Tørrshampoo er en "life saver" for de aller fleste jenter. Det er den perfekte redningen på dager hvor håret begynner å bli fett, men man har verken tid eller et ønske om å vakse håret. Når man vasker håret hver eneste dag tørker man det ut, i tillegg til at det blir fortere slitt og utrolig nok fett - la håret gå noen dager uten vask og bruk heller tørrshampoo som gir en fin struktur.

TUSEN TAKK TIL VASS-JENTENE <3

Likes

Comments

Training

Innlegget skulle blitt publisert i går :(

WHY : ( ?

Jeg lurer på hvorfor det alltid er sånn; I høst og vinterperioden er treningen på topp, kroppen er på sitt sterkeste, og så fort det går mot lysere og lengre dager dabber det av sakte, men sikkert av . Litt etter litt trener man mindre og plutselig er sommerferien her og målet man satte seg var plutselig dobbelt så langt unna som det, det var for noen måneder tilbake . Jeg håper det er flere enn meg som har det sånn! Heldigvis er det verdt det når man har hatt en ordentlig bra ferie og storkost seg hele tiden, men nå er det tilbake til gamle gode treningsrutiner også blir det sikkert et år til neste gang.

Det er mandag og jeg er i hvert fall i gang igjen. Jeg kom faktisk i gang så fort utenlandsferien var over og har gjennomført min tre økter i uken. For å beholde treningsmotivasjonen bestemte jeg meg for å starte rolig. Det er hardt å komme tilbake etter mer enn en måned uten å ha fått god og regelmessig trening. Jeg har gått ned både i styrke og muskelmasse i løpet av ferien og måtte derfor ta noen bilder av helfiguren for å se hvordan den ser ut nå. Det er mest for meg selv for det er tross alt min dagbok på nett, men som også er laget for å inspirere andre.


Mitt beste tips er å start forsiktig og bygg deg oppover og plutselig er du der hvor du slapp en dag. Det lønner seg ikke å presse kroppen altfor hardt og lenge - da er det lett å miste motivasjon og overbelaste kroppen. Det er klart du skal bli sliten å kjenne når du er ferdig, en dag og to dager senere, men man må også huske å ta hensyn kroppen og at det er en stund siden man har trent. Det må jeg minne meg selv på noen ganger!


Likes

Comments