Header

God mandagsmorgen, vi kom oss frem til Munich i går kveld og var veldig usikre på om vi skulle ta oss tid til å besøke byen eller bli værende på flyplassen. Etter litt om og men fant vi ut at det beste var å bli værende for å unngå problemer med å komme seg inn igjen før det blir natt. Det ble 12 ekstremt lange timer da vi verken rakk å kjøpe mat eller drikke, til tross for en gigantisk flyplass som til og med har tog mellom gatene - helt utrolig at matserveringen stenger 22:00. Det ble ørten turer frem og tilbake mellom gatene før vi endelig fant en liten automat med noen sjokoladeplater som vi kapret oss. Lykken varte ikke lenge for meg for sjokoladen med kokosfyllet var også dekket av hasselnøtt trekk. For dere som ikke det det, så har jeg en ustabil nøtteallergi som kan gi meg alvorlige reaksjoner og det lærte jeg tidligere i år. Det ble 30 pinefulle minutter med håp om at reaksjonen ikke skulle bli like ille som sist gang - og håp var nok denne gang. Da var det bare å legge seg ned på det steinharde gulvet, få så mange timer sov som mulig og løpe bort til matserveringen så fort det åpnet. Det ble få timer med søv, men nå har vi endelig fått i oss frokost og skal snart gå ombord på flyet. Det blir så jævlig deilig for akkurat nå er jeg totalt død.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

GOOD TIMES & TAN LINES

MY BEACH LOOK

SWIMSUIT: ZARA
SHORTS: LEVIS
BEACH BAG: VINTAGE

Vi har hatt en fantastisk uke i Split, og storkoste oss i mange timer på stranden i går før vi reserverte bord ved havnen og nøyt noen drinker og burger. Ikke nok med det, men siden flyavgangen vår er såpass sen, klarte vi å snike til oss noen solstråler i dag også. Jeg elsker flyavganger som er så sene at man får noen ekstra timer til hva enn man måtte ønske. Jeg har fortsatt en haug med bilder å dele, men det deler jeg med dere så fort vi har landet i Munich. Der skal vi nemlig mellomlande og bli værende til i morgen tidlig. Vi har med andre ord en lang reise foran oss, men jeg klager absolutt ikke når jeg får være beach babe noen ekstra timer.

Likes

Comments

Everyday, Inspiration & tips

I LOVE SUMMER BECAUSE:

HAIR GETS LIGHTER, SKIN GETS DARKER, WATER GETS WARMER,

DRINKS COLDER, MUSIC GETS LOUDER, NIGHTS GET LONGER & LIFE GETS BETTER.

• • •

Jeg nyter sommerferie og gruer meg til å komme tilbake til hverdagen. Batteriene lades for om litt er det tilbake til rutine livet med både jobb, trening og andre hverdagslige gjøremål. Jeg krysser fortsatt fingrene for en varm august hjemme i Norge for snart er mitt syden opphold over etter en hel måned på reisefot. Det har vært deilig og kunne gjerne tenkt meg å være borte enda lenger, men det forblir til en annen gang.

Likes

Comments

HAPPINESS IS crystal clear OCEAN WATERS!

···

BLUE LAGOON & SOLTA


God lørdag fra Split, Vi bestemte oss som sagt for båttur i går, og det ble en fin tur til tross for at den ikke gikk over all forventing. Det ble gitt veldig ulik informasjon om opplegget og plassene vi skulle besøke, og ting ble rett og slett ikke som fortalt. Det er kjipt når sånt skjer, men vi gjorde det beste ut av det og koste oss. Blue Lagoon var fint, men øya Solta var så mye finere. En havn med helt krystallklart vann, blomster og palmer overalt og små strender og brygger rundt. Det så ut som et veldig lite, intimt og koselig sted. Vi fikk 2 timer på dette stedet og her badet vi, spiste is og nøyt timene før vi satte oss på båten tilbake til Split.

Likes

Comments

Everyday, Travel

MY BEACH LOOK

TOP: WEEKDAY
shorts: bik bok
beach bag: vintage

Det er så altfor deilig å være i varmen, nyte dager på stranden og kveldene ute i sentrum, men når jeg la merke til at det sto fredag på skjermen fikk jeg litt små panikk - det er vår nest siste hel dag i Kroatia. Jeg har virkelig ikke hatt peiling på hvilke dag det har vært. Da er man i feriemodus og slapper totalt av, og det er så deilig! Vi bestemte oss derfor også for å dra på båttur slik at vi får opplevd litt mer enn bare Split, så i dag er vi på havet og besøker både Trogir, Blue Lagoon og en annen øy. De to siste dagene skal nytes til det fulleste før vi vender snuten hjemover og gjør oss klare for en 16 timers lang reise. Ja, vi har bestilt hjemreise på nesten et helt døgn i stede for å betale noen tusen lapper ekstra, og komme hjem samme dag. En dag skal jeg bli rik så jeg slipper det :)

Likes

Comments

Inspiration & tips, Outfit of the day, Travel

CITTA DELL´ ANGELO

TOP: WEEKDAY
SKIRT: BIK BOK
BELT: GUCCI
SHOES: SUPERGA

Jeg elsker virkelig disse bildene mamma tok av meg da vi besøkte gamle sentrum i Citta Dell´angelo, Italia. Midt i ingensteds ligger sentrum på det høyeste punktet av åsene. Det var lite, intimt og sjarmerende! Nå er vi klare for middag her i Kroatia og planen er å spise andebryst på en restaurant som vi oppdaget første dagen - uteplassen dems ser så utrolig fin ut, så vi krysser fingrene for like god mat.

Likes

Comments

Everyday, Inspiration & tips, Travel

ACCESSORIES FOR THE HAIR, NECK AND PURSE. .

​Jeg elsker silkeskjerfet er i vinden som aldri før. Det kan brukes til så mye og piffer opp et hvilket som helst antrekk. Knyt det i alt fra hår, til favoritt buksen eller i håndtaket på vesken og du har en helt ny look på 1-2-3. Jeg er veldig glad i buns og bruker det ofte, da er det perfekt å sprite en ellers så kjedelig frisyre med et enkelt silkeskjerf. Det er så behagelig, og fint! Jeg er en sucker for fine detaljer så skjerfet fra H&M har fått en fast plass rundt strand vesken min nå i sommer, og hvis ikke sitter knyttet rundt den klassiske frisyren. Et perfekt tilbehør uten at det koster en formue; bruk det løst rundt halsen, håndleddet, på buksen eller en fin plass på en av veskene dine.

Likes

Comments

Everyday, Travel

JOBBER MED FARGEN, FORTSATT ;)

GÅRSDAGENS PLASS MIDT PÅ STEINENE.

STRANDBAGGEN MED NØDVENDIGHETENE; SOLOLJE, SOLKREM, SOLBRILLER OG PENGER

BØLGESKVULP, DEN MEST BEHAGELIGE LYDEN

EN STRANDDAG OVER, OG VI ER KLARE FOR EN NY

Late dager på stranden er de beste. De to siste dagene har vi ligget på sentrums stranden her i Spøkt, en folksom strand som er lite å skryte av, men i dag besøket vi Obojena Svjelost beach som er roligere og mye finere. Vi er på dag 4 og halvveis i ferien uten å ha sett noe særlig av verken Split eller Kroatia - noen med tips til oss? Inntrykket vårt er ikke akkurat det beste, men vi har veldig lyst til å ta en båttur eller to i håp om oppleve noen finere plasser. Blue Lagoon står øverst på listen og hvis alt går etter plan kommer vi oss dit på fredag. Brac vurderer vi også, men herregud så dyrt det er i turistbodene. Vi koser oss selv om alt ikke er som forventet, det er fortsatt tid til å endre inntrykket :)

Likes

Comments