Header

Inspiration & tips

Mine siste bilder fra Instagram. Jeg har endret litt i bildestil og begynner å bli superfornøyd med feeden min. Det er så mye lettere å oppdatere Instagram flere ganger daglig og de siste ukene har jeg postet 1-3 bilder hver eneste dag. Se litt mer av stilen, hverdagen og treningen min - Følg meg gjerne, det hadde vært utrolig hyggelig :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Training

my workout week

SPORTSTOP: HERE
TIGHTS: HERE

SPORTSBRA: HERE

Det er ingen tvil om at jeg liker å føle meg fresh på treningssenter, selv om mange mener at det ikke har noen betydning, mener jeg det motsatte. For meg er det motiverende med nye treningsklær og øktene blir hakket bedre. Nytt og fresht treningstøy er motiverende i seg selv, er dere ikke enige? Mine nyeste klær i treningskuffen er fra Bubbleroom. Jeg elsker ryggen på sportsbhen - perfekt til smale singleter! I dag har jeg treningsfri grunnet altfor støl rygg så da blir det bryst og triceps i morgen. Jeg har faktisk trent 3-6 ganger i uken siden 1.januar og har aldri vært i en bedre treningsperiode. Håper det varer for det gir meg så utrolig mye!

Likes

Comments

Outfit of the day

DENIM JACKET: NELLY (utsolgt), KNIT: MANGO, JEANS: NA-KD
SHOES: fenty X puma
BAG: ZARA

Herregud så varmt det har vært de to siste dagene, antrekket ovenfor ble nesten for varmt selv om klokken var over sju. Det er lenge siden jeg har hatt så inspirasjon og motivasjon - våren er noe for seg s selv.

Likes

Comments

Inspiration & tips

· before & after ·

· how to do it·

1. Start med å støvsuge, deretter vasker du gulvet med en gulvrens 2. Mal gulvet med malingen. Jeg har brukt "Trestjerners gulvmaling". Vent typ 1-2 timer før neste strøk. Antall strøk varierer fra gulv til gulv med tanke på hvor mørkt det er. 3. La det tørke i 24 timer før du setter alt av møbler tilbake.

Første delen av rommet malte jeg i midten av september i fjor og brukt vel en hel dag med tanke på tørking. Fem strøk senere og etter et døgn med tørketid kunne jeg sette møblene tilbake - det samme gjelder andre delen som ble ferdig malt på fredag.

For å være ærlig malte jeg først og fremst gulvet mitt hvitt for et mer blogg-vennlig rom (teit, jeg vet), men også fordi jeg hatet den brune parketten. Hvitt gulv krever litt ekstra vask og støvsuging, men det er absolutt verdt det - hele rommet har blitt mye lysere og finere. Det passer min interiør stil mye bedre og gir hele rommet et helt annet utrykk - super fornøyd!

Likes

Comments

· IT´S FINALLY FRIDAY, AGAIN·

· · ·

· WHITE MARBLE & GOLD ·

Jeg elsker dekselet mitt fra Ideal Of Sweden . Det er på mobilen min konstant og blir et fint tilbehør til hver eneste antrekk.

I dag er det helg igjen, tenk. Denne helgen skal jeg lade batteriene og slappe av, spise godteri, is og potetgull og ta ukens siste økt på søndag morgen, med andre ord - ingen spesielle planer, bortsett fra å planlegge årets sommerferie. Ååå, som jeg gleder meg ❣ I går malte jeg resten av gulvet på rommet hvitt, som jeg har skrevet om sikkert 10 ganger før. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg har drøyd det så lenge, det gikk jo så fort og var ferdig på 1-2-3. Det ble så fint, tenkte å vise dere resultatet på søndag!

Likes

Comments

Beauty

I samarbeid med makeupmania.no

· MY PRODUCTS ·

Real techniques - Starter kit & setting brushes here/here
Lancome - Miracle Air de Teint Foundation
Anastasia Beverly Hills - Dipbrow & Brow Gel
NYX - Concealer Wand
The balm - Nude Dude Eyeshadow palette here
Bare Minerals - Original foundation & Warmth All-over Face Colour here
The Balm - Mary Lou Manizer highlighter here
The balm - Meet Matt(e) Hughes here
Max Factor - Voluptuous False Lash Effect Mascara

Only the base: Foundation & brows

Eyeshadow for everyday use (Firm, flirty & funny)

Adding All-over face colour & highlighter

Favorite Matte Lipgloss, Sincere

Everything for a little extra

The result.

· EVERYDAY LOOK WITH A LITTLE EXTRA·

Jeg bruker sjeldent sminke i hverdagen og i hvertfall ikke mye, ofte så holder jeg meg til holder et tynt lag med foundation og bronzer for litt farge + brynsgele for å holde hårene på plass. Ikke noe særlig mer enn det! Jeg er veldig glad i å holde det naturlig, men i noen anledninger liker jeg å føle meg litt ekstra fin og legger gjerne på litt ekstra. Helt enkel hud sminke, med et tynt lag øyenskygge av jordfarger, bryn og en matt leppestift - da er jeg "good to go" uansett lunsj med en venninne eller et arrangement i hverdagen.

Alle produktene som har link er linket til Makeupmania som gir dere 15% på alt med koden "makeupmania2017" til og med på salgsvarer som de har en del av for øyeblikket.

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

// Adlinks

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER

· MY webshop favorites ·

Noen nye favoritter fra Nelly. Jeg er ekstremt glad i jakker og føler aldri at jeg får nok, uansett om det er biker, bomber eller denim. Den lange fra Moss Copenhagen står øverst på ønskelisten, den er perfekt til vår, sommer og tidlig høst - nydelig farge på den er det også. Håper de får inn flere størrelser for da blir den MIN

Likes

Comments

Training


● ● ●

Det føles godt å være i gode treningsrutiner og selv om uken startet med treningsfri har jeg gjennomført tre økter. Vanligvis kickstarter jeg uken med en morgenøkt, men mandags morgen våknet jeg med en ekstrem hodepine og sår hals - hvile var det som skulle til.
Formen var bra dagen etter, noe som passet perfekt ettersom at det dunket en pakke fra Bubbleroom ned i postkassen med masse fint, blant annet nye treningsklær. Tightsen sitter som et skudd, elsker den matte gråfargen. Overdelen har en super fin åpen rygg og mesh detaljer foran på brystet - I fine treningsklær føler jeg meg bra og da presterer jeg best også.

· MY WORKOUT SCHEDULE ·

Tirsdag: styrke på rygg og biceps
Pull ups, sittende enarms roing, nedtrekk v-bar, facepulls, biceps curl & hammer curl.
Onsdag: styrke på rumpe, lår og legger
Frontbøy, beinpress, pull through, leg extension, goblet squat, box jump.
Torsdag: styrke på bryst og triceps + mage
Benkpress, cable flyes, skråbenk manualer, dips, triceps pushdown, benkpress smalt grep + crunches
Lørdag: styrke på hele kroppen
Kettlebell swing, knebøy, leg curl, skråbenk, skulderpress, chins, og dips + mage i TRX
Søndag: cardio i form av powerwalk/tur.


JACKET: BUBBLEROOM HERE

SPORTSTOP: BUBBLEROOM HERE

TIGHTS: BUBBLEROOM HERE

SNEAKERS: BUBBLEROOM HERE


IT´S WEEKEND SOON

·

Likes

Comments