Header

Inspiration & tips, Beauty

I samarbeid med Makeupmania.no

MAKE UP FROM MAKEUPMANIA

THE BALM NUDE DUDE EYESHADOW PALETTE HERE
THE BALM MEET MATT(E) HUGHES SET HERE
THE BALM MARY LOU MANIZER HERE
REAL TEcHNIQUES STARTER SET HERE

Se så mye fint jeg har fått! Jeg har alltid vært interessert i sminke, men aldri brukt mye tid på det før nå det siste året. I pakken jeg åpnet for bare noen minutter siden lå det flere produkter jeg har ønsket meg lenge, blant annet en highlighter fra The balm, Mary Lou Manizer som jeg har mye bra om. The Nude dude øyenskygge palettet ser jeg overalt og Real techniques kostene er seriøst de mykeste kostene - dette settet er perfekt til øyensminke! Et lite "unboxing" innlegg med produktene som lå i pakken fra Makeupmania , en annen dag tenkte jeg å vise dere en makeup look med disse produktene. Hvis du trenger noe nytt til sminkeskuffen har jeg 15% å dele med dere lesere, bruk koden makeupmania2017.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Everyday, Inspiration & tips, Outfit of the day

... ENN PÅ REISER MED SOLKYSSET HUD.

JUMPSUIT: NELLY
BAG: ZARA
SHOES: CONVERSE

... det er ingenting som er BEDRE

Det er sjeldent jeg føler meg bedre enn når jeg er på reiser i varmere strøk. Å oppleve nye steder, slappe av og nyte varmen gjør meg lykkelig. Det er så godt å komme seg vekk noen ganger! Sommer og sol gjør noe med utseende, man får plutselig en helt ny glød og energi over seg - alt virker rett og slett mye finere. Jeg er virkelig et sommer menneske og trives best ved stranden. Det er noe helt spesielt med å tilbringe lange dager på stranden med lyden av bølger, sand mellom tærne, kjenne solen varmer på huden, de friske luftene og de lette plaggene. Gi meg bekymringsløse dager, lekne vibber, ny opplevelser, sommer og sol!

Bildene er fra sommeren i fjor på Skiathos. Jeg glemte de helt bort.

Likes

Comments

Food

En av mine favoritt frokoster for tiden er smashed avokado toast og "yoghurt bowl" ved siden toppet granola og friske bær. Jeg sier vel egentlig at det alltid er favoritten til alle frokostene mine på bloggen, men helt ærlig er jeg altfor glad i mat og da spesielt frokost - jeg har flere favoritter. Spør du meg er en mettende og god frokost nøkkelen til en god dag.

SMASHED AVOCADO TOAST + YOGHURT BOWL

I yoghurt skålen min har jeg en yoplait kirsebær yoghurt, 2-3 ss med cottage cheese, en knyttneve granola fra AXA også topper jeg det med akkurat det jeg vil. Jeg rister alltid brødet til toasten og i mens moser jeg avokado i en skål, blander inn litt finhakket løk, salt og pepper - når avokadomosen er lagt på brødskivene strør jeg curry over. Vipps så har du et måltid - perfekt til frokost, lunsj, kvelds eller etter trening om du vil. Da har har du fått i deg rikelig med protein, fett og fiber, samt antioksidanter fra bærene.

HAVE A GREAT WEEK


Likes

Comments

Inspiration & tips

• • •

Helgene og spesielt søndager er hellige for meg. Det er en dag jeg gjør hva jeg vil og noen dager er det ingenting, mens andre ganger står trening, vasking og rydding + det sosiale på et høyere plan enn avslapning. I dag er en sånn søndag som siste nevnte.

· 10 ting du kan gjøre på en søndag ·

1. Jeg elsker å avslutte uken med en treningsøkt, spesielt på morgenkvisten etter en stor og deilig frokost. Det er ingenting som føles bedre enn skikkelig hard treningsøkt etter en helg med litt for mye junk. Dette punktet kombinert med 3 og 4 er uslåelig!

2. Bak noe godt som for eksempel fastelavnsboller perfekt siden det er fastelavens. Du må absolutt ikke ha en unnskylding for å lage noe godt, å bruke tid på kjøkkenet er et deilig tidsfordriv og det er alltid deilig å ha noen bakevarer på lur.

3. Søndag er min offisielle "cleaning day". Vask og gjør det rent til mandag, skift sengetøy og organiser i skuffer og skap. Et ryddig rom er et ryddig sinn!

4. Denne er perfekt sammen med punktet over. Unn deg litt luksus, ta deg tid til å pleie huden med en ansiktsmaske og mens den virker kan du ta deg et langt varmt bad samt slenge i en god hårkur. Kos deg med et magasin eller favoritt serien og avslutt med å shave leggene. Det er ingenting som er bedre enn å legge seg i en ren seng med glattbarberte legger etter en ordentlig hjemmespa.

5. Ta en etterlengtet lunsj sammen med en venninne, enten om det er uten for huset eller hos en av dere. Det er superkoselig med en liten catch up til god mat!

6. Det er ikke man har eller vil bruke penger og da er tur med et familiemedlem eller en venn er en god erstatter. Frisk luft er utrolig deilig og man føler seg så bra når man kommer inn igjen! Uansett så kan en gåtur brukes som trening om du velger å gå i høyt tempo over en lengre strekning - cardio er morsommere sammen med andre.

7. Filmkveld hjemme hos deg selv med kjæresten eller en venninne. Ta turen til nærmeste kiosk og kjøp med alt av junk du har lyst på, kast alt av puter i sofaen og inviter til en ordentlig kjæreste/jentekveld med film og full godteri skål.

8. Harrytur til Sverige er alltid en god ide. Butikkene er ikke åpne i Norge og noen ganger skulle man gjerne brukt søndager til å handle. Kanskje det er begynner å bli tomt for kosttilskudd? Hvis ikke, gjør et fylt kjøleskap det lettere å stå opp på mandagsmorgen.

9. Det er fult mulig å reise ned til byen til tross for at nesten alt er stegt. Du kan rusle rundt, "vindus-shoppe", kanskje gå innom et museum eller sette deg på en liten koselig café. Spikersuppa i Oslo er fortsatt åpent så ta gjerne med deg skøyter!

10. Noen søndager er bedre tilbrakt hjemme uten å gjøre noe. Lad opp, slapp og kos deg i ditt eget selskap med favoritt serien din!


Likes

Comments

WEARING
JACKET FROM WEEKDAY, KNIT FROM ZARA, JEANS FROM BUBBLEROOM
SHOES FROM UGGS, SCARF FROM HOLZWEILER

Jeg liker å kle meg causal og behagelig og lørdager er intet unntak. Selv om kosedressen er en favoritt, liker jeg ikke å gå med det fra morgen til kveld, det er selvfølgelig greit til tider. Et par jeans, en myk genser, varmt og stort skjerft + de deiligste skoene jeg eier. Et typisk lørdags antrekk nå som vinteren er tilbake!

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

· IDEAL OF SWEDEN ·

BLACK FOR I PHONE 7 HERE, WHITE FOR IPHONE 6 HERE .

Marmor er enda i vinde for mange, enten om det er i form av interiør eller annet tilbehør. Jeg syns det fortsatt er lekkert, enten om det er deksel til mobil, et bord eller en lampe. Ideal Of Sweden sendte meg to nye dekslet, det hvite til min nåværende iPhone 6 og dekslet i svart til min fremtidige iPhone 7. Jeg elsker kombinasjonen av marmor og gull, det ser så eksklusivt og fint ut. Selv om jeg har valgt to deskel i marmor har Ideal of Sweden mange andre print til en hver mobil. Alt for mange fine, blir nok å bestille meg flere til så fort jeg har kjøpt meg iPhone 7.

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

//adlinks

1 HERE // 2 HERE // 3 HERE // 4HERE // 5 HERE // 6 HERE
7 HERE // 8 HERE // 9 HERE // 10 HERE // 11 HERE

· FEBRUARY WARDEROBE ·

Dette er nok tredje gangen jeg tar med puffer jakken, men den er så fin. Må ha! Jeg elsker at det går mot lysere tider og at vi snart kan pakke bort vinterklærne. Det kommer til å bli så fantastisk å endelig kunne bruke skinnjakker, kjoler og andre lettere plagg. En vintage denim jakke til våren er et must-have, det er et IT-plagg som aldri går av moten og passer til at. Apropos denim, akkurat nå har Nelly denim days som vil si at du får 20%!

Likes

Comments

Training

Mandag: styrke på rygg & biceps
Pull ups, nedtrekk v-bar, nedtrekk nøytralt grep, face pulls, biceps curl i kabel og hammer curl med manualer.
Tirsdag: Styrke på mage, rumpe, lår og legger
Knebøy, beinpress, pull through, knebøy i kabel og leg extensions + mage øvelser i TRX.
Onsdag: Velfortjent treningsfri etter 7 dager med trening,
Torsdag: styrke på bryst og triceps
Benkpress, dips, cable flyes, push ups, skråbenk med manualer, triceps pushdown og triceps extension (manual)
Fredag: styrke på hele kroppen
Frontbøy, beinpress (ett og et bein), pull ups, sittende roing, skulderpress, sidehev for skuldre, crunches
Lørdag: styrke på hele kroppen
Kettlebell swing, global squats, dips, benkpress, knebøy og chins.

Jeg startet dagen med en god og oppløftende treningsøkt, slik som jeg har gjort tre andre dager denne uken. Det føles så bra! På onsdag ble det treningsfri etter 7 dager med trening uten pause og restitusjonstid. Det er minst like viktig gi kroppen tid til å restituere som det er å trene, uten hvile kommer ikke resultatene. Hvis man trener hver eneste dag bryter man rett og slett bare kroppen ned og man får ikke noe utbytte, husk det! Jeg har treningsfri minst en dag i uken og kan gjerne ta to med god samvittighet - det er så deilig. Trening er gøy, men fremgang gjør det bare gøyere - og for å se fremgang må kroppen hvile.

YOU ONLY GET STRONG WHEN YOU

RECOVER FROM A WORKOUT!

Likes

Comments