Header

Fashion, Inspiration & tips


SILK BOMBER FROM ZARA, T-SHIRT FROM WEEKDAY,
JEANS FROM GINA TRICOT, BELT FROM CALVIN KLEIN

20 % PÅ NELLY FREM TIL 18:00

PUFFER JACKET HERE // BOWIE T-SHIRT HERE // CAMO HOODIE HERE // LEVIS T-SHIRT HERE
//COATED JEANS HERE // SILK BOMBER HERE // TURTLENECK KNIT HERE //
GRAY JEANS HERE // FRILL BLOUSE HERE // FLORAL DRESS HERE // BLACK BODY HERE // WRAP JUMPSUIT
HERE

Planen var egentlig ikke å blogge om Nelly to ganger nesten rett etter hverandre, men nå som Nelly har 20% på hele nettbutikken kunne jeg ikke dy meg. De har jo så utrolig mye fint og øverst på ønskelisten min står puffer jakken, kjolen og jeansen med broderi - siste nevnte er litt stiv i prisen. Dessverre er jeg litt sent ute og dere har kun 4 timer på dere til å bestille med 20% avslag, bruk koden CELEBRATE. Jeg har vært oppe siden seks i dag og begynner å bli ganske så trøtt akkurat nå. Dessverre står rydding av rommet på gjøremål listen for dagen, men etter det skal jeg bare slappe av og se på de siste episodene av Homeland. Nå banker noen på døren med pakken min fra Glossybox, vi snakkes senere <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips, Vlogs

DETTE KJØPTE JEG I DANMARK.

Jeg har endelig fått laget videoen med innkjøpene fra Danmark som kanskje ble litt for rask. Jeg håper det går bra for å redigere på nytt og laste opp på nytt frister veldig lite. Øving gjør mester og neste video blir nok bedre - da er planen å lage room-tour om det er ønsket? Jeg la faktisk merke til at klippet med de stilige trusene ikke kom med, det er i hvert fall 3-pack med en Batman, Superman og tegneserie print - dødsstilige. Buksen i alle klippene ble også kjøpt i Danmark, men den får dere se mer av senere. Åå, glemte fox keyringen som henger så fint på vesken min, men dere har sett den flere ganger - den ble kjøpt på en designer butikk (husker ikke navnet) og er i merket Sagafurs. Wow, ser nå jeg er veldig glemsk, beklager det. Vi snakkes <3!

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips, Training

//Adlinks

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

Det som mest motiverende for meg på treningsfronten er nye og freshe treningsklær. Noe nytt som man føler seg bra i gjør det lettere å komme seg på trening og økten bedre. Nå har nelly har fått inn utrolig mye fint nå de siste dagene og i tillegg til det har de 20% på sine egne sportsmerker. Reebok sine treningsklær er helt råe og sykt behagelige å trene - ett av mine favoritt merker fortiden, selv om Nike alltid er et "safe" valg.

Likes

Comments

Everyday, Inspiration & tips

Nå har Nouw en super spennende og morsom konkurranse som går ut på å blogge 30 dager (noe overskriften sikkert avslørte) i strekk fra og med 1. februar. Jeg har bestemt meg for å delta på #nouw30daychallenge konkurransen for å utfordre og utvikle bloggen og meg selv. Hvis du har lyst til det, samt kanskje vinne en inspirerende weekend tur til London sammen med en venn så melder du deg på HER!

MINE MÅL FREMOVER

1. Jeg vil bli flinkere til å variere innleggene mine med ting som interesserer meg og hverdagen min. Det vil si mer av hverdag, trening, mote, skjønnhet og litt interiør. Innlegg både i form av tekst, bilder og video - med andre ord en god blanding av alt!

2. Hyppigere blogging. Det er ingen tvil om at jeg trengte en slik motivasjonsboost som dette. Bloggen i det siste har ikke vært på topp, i starten var det av personlige grunner, men etter hvert handlet det mer om en god blanding av latskap og kjedelig hverdag. Målet mitt fremover er 2 innlegg annen hver dag - jeg vil at det alltid skal være noe nytt på bloggen.

3. Personlige innlegg med meninger er noe som sjeldent blir lagt ut postet her, til tross for at jeg tenker mye og har sterke meninger. Det er noe å jobbe med, så kanskje jeg klarer å snike til ett eller flere innlegg som viser en ny side av meg og kanskje engasjerer dere lesere på godt og vondt.

4. Kvalitet er viktig for meg, både tekst, bilder og bloggens helhet. Det er noe jeg alltid har hatt fokus på og valgt å droppe innlegg hvis jeg ikke er fornøyd med enten bilder og/eller tekst, men det betyr ikke at ingenting kan bli bedre. Jeg vil fortsette å ta bedre bilder, skrive bedre og bruke tid på å lage innlegg med kvalitet. Bloggen min skal være et fristed man kan la seg inspirere og motivere av.

Likes

Comments

Inspiration & tips, Outfit of the day

WEARING
BOMBERJACKET FROM TOPSHOP, HOODIE FROM H&M, JEANS FROM BUBBLEROOM
SHOES FROM UGG, FOX KEYRING FROM SAGAFURS & BAG FROM DAY

Jeg var oppe allerede 06:30 i dag og det er sykt bra til å være meg. I det siste har jeg blitt vant til å stå opp en gang mellom ti og tolv uansett når jeg legger meg, absolutt ikke bra. Morgen startet med en skål havregrøt og cottage cheese etterfulgt av en økt på Elixia i åtte tiden, deilig å være ferdig med treningen før jeg vanligvis står opp. Da jeg kom hjem var det rett inn i dusjen, få i seg et proteinrikt måltid også jobbe enda mer med bloggen. Jeg har laget innlegg til neste uke, slik at det skal bli lettere å oppdatere dere på dager med mindre tid eller inspirasjon.

Likes

Comments

Noen instagram fra de siste ukene. Jeg oppdaterer hyppigere på instagram med 1-3 bilder om dagen, så dere må gjerne følge meg - har begynt å bry meg mye mer om kvalitet og feed enn hva jeg har gjort tidligere. Hva er din instagram?

Likes

Comments

Food, Inspiration & tips

chia SEED PUDDING
3 tbsp, 2 dl coconut milk, topped with strawberries & raspberries.
- Bland chiafrø og kokosmelk godt sammen i et glass, la det stå i kjøleskapet i noen timer eller til over natten hvis du lager det før leggetid. Vipps så er frokosten klar når du har stått opp.

Jeg smakte chia pudding for første gang i går, utrolig nok. Det er noe jeg har hatt lyst til å smake, men prisene i dagligvare butikkene er ikke like greie så da jeg fant 350g chiafrø til litt over 20kr i Danmark kjøpte jeg like gjerne med meg to bokser hjem. Ikke bare var det knallgodt, men Chiapudding er noe av det sunneste man kan få i seg på morgen. Et glass fullt av omega-3, mineraler, proteiner og fiber - dette er virkelig superfrø! Jeg valgte å toppe puddingen med jordbær og bringebær, men den kan lages i uendelige mange variasjoner. Neste gang vil jeg teste med mager vanilje kesam, blåbær og bringebær og en annen gang med vaniljesukker, pasjonsfrukt og mango.
Nyt en super sunn og god frokost!


Likes

Comments

Everyday, Outfit of the day

WEARING
KNITTED FROM BIK BOK, SWEATPANTS FROM FILA & SHOES FROM FENTY X PUMA

Det er mandag og uken skulle egentlig startet med en treningsøkt, men dessverre ble ikke det mulig når hele kroppen var støl. Vi snakker rygg, bryst, skuldre og bein - deilig følelse og det betyr ikke annet enn at treningen forrige uke var bra. Jeg fikk gjort mye annet nyttig i dag blant annet ryddet rommet, forskjellig blogg arbeid, svart på mails og forberedt morgendagens lunsj og kveldsmat. I natt sover jeg over hos Silje igjen så det blir enda en kveld med serier, mat og girl talk. Vi skal få tatt noen skikkelige antrekksbilder i morgen også har jeg flyttet dagens økt til i morgen kveld med mamma. Vi snakkes med frokost tips i morgen, stay tuned for den er god!

Likes

Comments