Header

// I samarbeid med Bubbleroom.no

JEANS HERE, PINK BOMBER HERE , BABY PINK TOP HERE, WRAP KNIT HERE.

Jeg har fått så utrolig mye fint i det siste og mye av det er fra Bubbleroom, som det dere ser ovenfor. Jeg er spesielt fornøyd med bomberjakken og jeansen, kanskje de to plaggene jeg har brukt mest i det siste. Strikkegenseren er perfekt med choker og en jeans, det blir plagg dere kommer til å se mer av fremover. Alt er forresten fra Bubblerom sine egne merker, men siden har så sinnsykt mye mer.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

ROUGE & HIGHLIGTHERS

To nye favoritt paletter fra Makeup Revolution, med åtte forskjellige rouge og highlighters. Jeg er superfornøyd med begge palettene, perfekt til en hver anledning enten om du vil ha No-makeup look, litt ekstra glød eller en skikkelig party look. Jeg bestilte mine fra blivakker til kun 179 -, veldig rimelig pris for såpass bra sminke. Jeg bruker palettene hver gang jeg sminker meg om mine favoritter er 1, 2, 5, 6 (fra venstre highlighters palettet) og 1, 2, 5, 6 (fra høyre rouge palettet).

Har du testet Makeup Revolution sine produkter før?

Likes

Comments

----> h o m e <----

Det har vært noen fine og avslappende dager i Skjåk sammen med familien, men det skal bli godt å komme seg hjem å nyte romjula i Oslo. Vi er allerede kommet et stykke på veien, men har fortsatt en god del timer i vente. Lange bilturer er noe av det verste jeg vet - heldigvis har jeg fått på meg et skikkelig comfy antrekk. Collegegenser og verdens beste treningstights fra Skins, herregud så behagelig den er. I morgen er det tilbake til trening og sunn kost, kjenner at jeg har savnet det de siste dagene. Gleder meg💪

Likes

Comments

Outfit of the day

I´M WEARING A DRESS FROM NELLY
(utsolgt)

Gårsdagens antrekk. Det er ikke så mye å skrive annet enn at det ble en vellykket julaften med mye godt. I morgen reiser vi hjem, så nå skal jeg nyte de siste timene med familien og spise enda mer. Herregud, jeg tror jeg sprekker snart. Nyt kvelden, vi snakkes!

Likes

Comments

Everyday

MERRY CHRISTMAS, EVERYONE!

God morgen og god jul alle sammen ✨ I går satte vi opp treet og pyntet det, det er en tradisjon å gjøre lillejulaften her i Skjåk. Så i skrivende øyeblikk ligger jeg med julestemning i god stolen og koser meg med et glass iskaffe, juleskum og Snekker Andersen på tv-skjermen. Snart blir det servert grøt og resten av dagen skal jeg nyte sammen med familien. Det er lite som er bedre enn godteri til frokost, julemiddag og pakke åpning foran juletreet. Håper dere nyter dagen og koser dere, god jul <3

Likes

Comments

WEARING:
JACKET FROM WEEKDAY, KNITTED FROM BIK BOK, SCARF FROM HOLZWEILER,
JEANS FROM BUBBLEROOM (HERE) SHOES FROM FENTY X PUMA

I dag var vi oppe allerede halv åtte for å se på julemorgen med lillesøster og etter det ble det en treningsøkt på styrkerommet her i Skjåk. Deilig å få trent litt! Vi kom nettopp hjem etter å ha vært på besøk og nå venter det taco pizza i ovnen. Herregud, tenkt at det er lillejulaften snart er over allerede. Dagens antrekk ovenfor, dessverre ble ikke bildene i beste kvalitet, det var både kaldt og mørkt i dag.

Likes

Comments

"HOME FOR CHRISTMAS"

KNITTED: ZARA SCARF: HOLZWEILER SHOES: FENTY X PUMA

I skrivende øyeblikk sitter jeg i bilen på vei opp til Skjåk og det har jeg gjort de tre siste timene. Som nevnt tidligere skal vi feire jul der i år med "resten" av familien, det skal bli deilig å koble helt ut de neste dagene og bare kose meg. Jeg reiser alltid i komfortable antrekk enten om det er flytur eller bil, det er så viktig. En myk varm genser, kosebukse og bra musikk er et must når man skal sitte i bil i flere timer. Åå, så deilig det skal bli å komme frem om et par timer. Dere hører mer fra meg da, vi snakkes!

Likes

Comments

BLACK DRESS HERE & CHOKER HERE!

Jeg har vært så heldig å fått en stor pakke av Bubbleroom med sykt mye fint, blant annet denne svarte kjolen. Den lille svarte er alltid et safe valg uansett om det er julebord, julaften eller nyttårsaften! Med røde lepper, high heels og enkelt tilbehør er man good to go. Kjolen sitter som et skudd og åpningen bak setter prikken over i'en!

Likes

Comments