Header

I MIN GLOSSYBOX


La Theorie Des Volcans, Face scrub
Emité Make-up, Lip & Cheek Tint
Batiste Stylist, XXL Volume Spray
De Buryère Beauté, Eye pencil
Elie Saab, Eau de parfym intense


Snart ny måned som betyr ny Glossybox ! Like spent som de to siste gangene åpnet jeg glossyboxén og ble så fornøyd nok en gang. Elie Saab er en av mine favoritt parfymer og i denne månedens utgave ligger det 10ml med en herlig duft. Jeg er snart tom for min, så det var perfekt! Resten av innholdet var også supert, med blant annet tørr shampoo som man aldri får nok av, ansiktsskrubb og en nydelig skimrende øyenskygge. Jeg gleder meg til å teste ut de ny produktene mine, tusen takk Glossybox for overraskelsen!

Kjøp eller abonner på Glossybox her!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Fashion

cedrico coyan & day GWENETH BAG

Mine to nyeste innkjøp. Det ble en liten shoppingtur på Black Friday allerede 07:00 sammen med Emilie. Natten før bestemte jeg meg for å gå til innkjøp av en ny vinterjakke og det ble en fra Cedrico i oliven farge - Ønsket meg den siden 2014! Herregud, vi som skulle handle på salg. Det ble det ikke mye av, bortsett fra DAY Birger baggen. To ting jeg trengte, men skammet meg en del over summen som ble brukt på kun en kort time (fikk totalt blackout). Jeg er i hvert fall sinnsykt fornøyd med jakken og baggen kommer til å bli godt brukt, både til reise og trening!


Likes

Comments

Inspiration & tips

// ADLINKS

20 % OFF EVERYTHING ON NELLY ALL WEEKEND!!

Hvis man har lyst på noe nytt eller ønsket seg noe lenge er dagen i dag den rette. Jeg er selv på utkikk etter den perfekte nyttårskjolen, for julekjole er allerede i boks og Nelly har fått inn så utrolig mye fint. Ikke glem at Nelly har eksklusive tilbud, time for time hele dagen. Akkurat NÅ: Opp til 80% på NELLY FAVES. De er 20% på hele nettbutikken ut helgen. Hold øynene åpne og følg godt med, det gjør jeg!

Likes

Comments

Inspiration & tips

Dette innlegget inneholder adlinks

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER// 5 HER

FOR CHRISTMAS I WANT INTERIOR TO

MY FUTURE HOME

Interiør, hjemmetekstil og dekor er en super julegave og det er noe man aldri får nok av. Å få et skikkelig sengesett av lin i en nøytral og fin farge er noe de aller fleste vil sette pris på. Interiør og hjemmetekstil er dyrt når man vil ha mye, så hvorfor ikke gi bort noe du vet personen ønsker seg? Over og under er fire collage med min stil og det er ikke noe tvil om at jeg ønsker meg mye av dette til jul, til tross for at jeg fortsatt bor hjemme!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

SLIK SER MITT FREMTIDIGE HJEM UT!

Jeg tror ikke jeg har en konkret stil, men jeg er veldig glad i det minimalistiske med innslag fra etnisk chic og det industrielle. På soverommet vil jeg ha en fondvegg av noe som ser ut som betong, et grovt industrielt sammen med det myke. Store grå dyner av lin, grønt fløyel, metaller av gull, bronse og svart! I stua hadde det vært fint med enda en fondvegg av betong med en blå fløyelssofaer, to marokkanske skinnpuffer i svart plassert på hver sin side og et bord av hvit marmor og svart stål i midten. Alt annet av møbler skulle vært i hvitt med rene og glatte flater. På kjøkkenet ville det vært ekstremt fint med rene hvite flater, en liten kjøkkenøy med marokkanske fliser som går igjen på veggen over vasken, kombinert med barstoler av kobber. I gangen skulle vært helt hvit med et gigantisk garderobeskap med lukkede dører, et stort speil med en ramme av betong, samt to betong benker ovenfor med puter av svart og gammelrosa fløyel. Ååå, jeg skulle bare ønske jeg hadde mitt eget lille hjem akkurat nå.

Forresten dere får 25 % på ellos (ikke merkevarer, skjønnhetsprodukter eller møbler) med koden 345447, kun i dag.


Likes

Comments

Fashion

GREEN VELVET CAPS

FROM WEEKDAY

Jeg trodde aldri jeg kom til å kjøpe meg en caps, men da jeg fant denne i fløyel på weekday for noen uker tilbake kunne jeg ikke motstå. Grønn fløyels-caps 😍 Det perfekte tilbehøret enten om du har en "bad hair-day" eller ønsker å sette preg på antrekkene dine. Elsker blandingen av den edgy og sporty looken denne capsen gir antrekkene mine, et av mine favoritt innkjøp den siste tiden!

Likes

Comments

THIS WEEK´S WOKROUTS

Mandag: styrke på mage, rumpe, lår og legger
Beinpress i supersett (ettbeins, begge og legger), benspark i apparat, frontbøy, kabelcrunch og hengende crunch for mage.

Onsdag: styrke på rygg
Pull ups, chins, facepulls, sittende enarmsroing i apparat.

Torsdag: styrke på bryst og skuldre + mage
Benkpress, cable flyes, dips, push ups, skulderpress og sidehev skuldre + sidehev for mage og kable crunch.

Lørdag: styrke på bein, rygg og mage.
Knebøy, leg curl, leg extension, nedtrekk v-bar, facepulls, pull ups og hengende crunch

Søndag: styrke på bryst, triceps og biceps
Benkpress, dips, skråbenk, cable flyes, triceps pushdown, triceps extension, biceps curl og hammer curl.

. . .

Denne uken har jeg klart å trene fem ganger og det er jeg superfornøyd med. Målet er å trene 5 av 7 dager hver eneste uke frem til jul og det er sinnsykt deilig å ha gjennomført den første uken med så mange økter, altfor lenge siden sist. Jeg håper neste uke blir like bra! Om veldig snart skal jeg møte søsteren min spise, forhåpentligvis sushi - har hatt cravings på det siden søndag, forrige uke! Forresten, jeg har på meg nye treningsklær fra H&M For Every Victory.

Likes

Comments

Fashion

To nye t-skjorter fra Brandy Melville. Det er en liten stund siden jeg kjøpte de, men som nevnt sikkert 100 ganger har shoppingen tatt overhånd den siste måneden. Heldigvis har jeg klart å holde bankkontoen stabil denne uken! Jeg har sett etter noen kule egdy t-skjorter siden sommerferien, men fant først de to her i midten av Oktober. Dødskule, selv om jeg verken hører på Guns N´ roses eller Death Valley. Jeg vil heller gå med de to her enn en fra Cubus som det står noe random på, uansett passer det som står skrevet meg, litt. Appetite for destruction og hotter than hell.

Likes

Comments

Everyday

my protein oatmeal

2 dl havregrøt
2-4 dl vann
1 scoop whey proteinpulver (sjokolade)
Bringebær og kokosflak.

. . .

Det har blitt mye av sjokolade grøt i det siste med ekstra protein, men det er en så mettende og sunn frokost som gir meg akkurat det jeg trenger, spesielt før en treningsøkt. Topp grøten med hva du vil, banan, bringebær, blåbær, kokos eller mørk sjokolade - det gjør hele måltidet!

Denne dagen startet med en stor skål protein havregrøt toppet med bringebær og kokosflak etterfulgt av enda mer ryddig i skuffer og skap. Nå begynner det å bli skikkelig organisert i garderoben min igjen - det er lite som er mer inspirerende enn en ryddig garderobe. Jeg skal vise dere rommet mitt veldig snart i form av video! Jeg skal straks skifte fra koseklær til trening og kjempe meg gjennom regnværet til Elixia. Heldigvis har jeg det og bloggen i hverdagen min, men det er fortsatt på tide å skaffe seg en skikkelig jobb - det er noe jeg gleder meg til!

Likes

Comments