Header

Beauty, FashionWEARING:
OFF SHOULDER TOP FROM TOPSHOP, DENIM SKIRT FROM TOPSHOP
SHOES FROM ELLOS, ANKLET FROM BIK BOK

Det er søndag allerede, denne helgen har gått altfor fort. Det ble kun en fri dag denne helgen, men trøster meg med at fra om med torsdag har jeg ferie. Det blir deilig! Bildene er av et antrekk fra forrige uke og jeg må få lov til å si at jeg elsker disse bildene, blomstrene og lyset gjorde de perfekte!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Beauty, Everyday


 

I LOVE A ORGANIZED ROOM!

De siste dagene har gått i ett kjør med jobb og trening, så det har ikke blitt mye tid til overs. Jeg får bare mer og mer klær i skapet og i det siste har det begynt å bli uorganisert og lite plass til mer - så for et par dager siden var jeg innom Ikea for å kjøpe litt ekstra oppbevaringsplass. Det ble en lang enkel kommode med fire skuffer som jeg kan gjemme bort alt fra klær og sko til kamera utstyr og annet "rot". Når det kommer til interiør og innredning liker jeg å ha det ryddig og få ting ut av synet. Det ser så mye bedre ut når man ikke har ting over alt, dessverre er ikke det like lett når man har et rom på 20 kvm. For en dag siden sto det en sykt upraktisk kommode uten skuffer der i stede og det føles så godt å ha byttet den ut. Det tok meg 2-3 timer å sette opp den helt alene med over 50 skruer 50 spikere med kun to redskap skrutrekker, hammer og noen få kvm å berie seg på. Alt er mye mer organisert, ryddig og ikke minst fint! Begynner virkelig å bli skikkelig fornøyd med det lille rommet mitt. 
Tenkte å få laget en room-tour etter ferien engang, noen som har lyst å se det?

 

 

Likes

Comments

Beauty, Everyday


.    .   .

Det er hardt å ha en fysisk jobb når man starter mellom 07:00 - 07:30 og holder på til 15:00 - 16:00, om ikke lenger noen dager. Samtidig som man skal trene og holde en blogg gående. Jeg klager ikke for det er mye bedre å ha noe å gjøre enn å kaste bort tiden på unødvendige ting, men det skal virkelig bli deilig med ferie. Det begynner å nærme seg og om litt over en uke sitter jeg og kjæresten på flyet til Skiathos. Jeg gleder meg så utrolig masse til ligge i sanden ved et krystallklart vann, oppleve mange nye steder og spise på restaurant hver eneste dag.Det skal bli herlig! Jeg elsker å blogge når jeg befinner meg i andre land - det gir meg masse inspirasjon og bildene virker veldig mye finere. I løpet av de to siste timene har jeg bladd meg gjennom flere hundre sider på Weheartit og laget et moodboard. Nå snart skal vi stikke en tur bort til treningsenteret for litt styrke på bryst og armer. Vi snakkes senere!


I CAN´T WAIT!

Likes

Comments

Beauty, Outfit of the dayWEARING:
SHIRT FROM ZARA, SHORTS FROM LEVIS
BELT (SCARF) FROM H&M, BAG FROM ZARA
CLOCK FROM OLIVIA BURTON, SHOES FROM ELLOS


Jeg syns det er så fint å kombinere stripete basic skjorter med en vintage shorts og et silkeskjerf med fine detaljer brukt som belte. Likte virkelig godt dette antrekkene, fargene og mønsteret går så godt sammen! I dag ble det dessverre ikke jobb på meg grunnet vær som vanlig, men fikk gjort litt nyttig hjemme som å vaske og rydde rommet . 

 

Likes

Comments

Beauty, FashionWRAP IT UP TOP

For denne looken har jeg knyttet toppen på kryss og tvers bak. Nå er toppen plutselig en wrap up top!

KNOT BACK TOP
For denne looken har tatt på toppen "feil vei" og knyttet en sløyfe bak. En topp med åpen rygg!KNOT UP WITH LACE 
For denne looken har jeg brukt en lang blonde bh og knyttet toppen foran. Jeg elsker blonde bhén som gjorde toppen litt mer flørtende. Min favoritt!
.  .  . 

For en stund siden postet jeg antrekksbilder med denne toppen og lovet å vise dere forskjellige måter den kan brukes. Jeg elsker multifunksjonelle ting alt fra make up produkter som kan brukes på flere måter enn en til en kjole som kan fungere som topp. Når tiden kom for å style denne "knot up", var det utrolig morsomt å se at man kunne bruke den på 3 forskjellige måter. 

Likes

Comments

Beauty, Inspiration & tips
FOLLOW ME ON INSTAGRAM:
@MADDEKK
 

Min instagram består rett og slett av hverdagen og alt som ikke kommer på bloggen. Jeg syntes faktisk det er utrolig gøy å legge ut nye bilder og oppdatere ofte, mye fordi det er lettere enn å lage et blogg innlegg, men også for inspirasjon og feedén. Dere som allerede følger meg kan glede dere til jeg reiser til Hellas, da blir det hyppige oppdateringer med reisebilder (skal selvfølgelig oppdatere bloggen også) - høydepunktet med ferie, fine bilder. Neida, men det er virkelig et bonus! 
Vil dere ha et innlegg med mine favoritt instagrammers?

Likes

Comments

Beauty, Everyday 

EVERYDAY SNAPSHOTS 

En liten samling av bilder fra min uke. Jeg og kjæresten hadde en uke for oss selv både hjemme hos han og meg, så da har vi vært noen dager her og der. Det ble mye mat, trening, soling,  dag og natt turer med hunden i ene hånden og Pokémon Go i andre. En avslappende og deilig uke hjemme ♥ Sorry for dårlig oppdatering i år, men jeg hadde en ganske så full dag. I morgen bærer det tilbake på jobb, det kommer ikke til å bli like gøy, men om to uker vender jeg snuten mot Skiathos - motivasjonstanken! 

Likes

Comments

Beauty, Fashion

STILL A FAVORITE
From Topshop

Jeg viste dere skjørtet tidligere denne uken, men skrev også at han kom hjem med mer fra London og toppen var noe av det andre. Bare skuldre er fortsatt en favoritt! Det ser nesten mer ut som toppen er i Ivory farge på bildene, men det ligger en lys rosa tone i stoffet, noe som gjør den ekstra fin. Jeg liker veldig godt det faste stoffet og fasongen til toppen - perfekt å bruke til slitt denim med heels for en "stylish finish". 

Likes

Comments