Header

Beauty
WEARING:
BOMBERJACKET FROM TOPSHOP, T-SHIRT FROM BRANDY MELVILLE 
KNITTED FROM SAMSØE , JEANS FROM GINA TRICOT
SHOES FROM ADIDAS, BAG FROM ZARA 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Beauty


1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER 
10 THING I LIKE 
//ADLINKS

Jeg har plukket ut noen favoritter fra Nelly som jeg liker veldig godt. Øverst på ønskelisten min står frynse vesken fra Maison Scotch og espadrilles i hvitt med snøring. Må få kjøpt begge deler før sommeren! Hvor fin er ikke den rosa bomberjakken? Klesskapet mitt består av veldig mye svart, hvitt og grått, så den kunne jeg virkelig trengt ♥ 
Jeg gleder meg til å shoppe sommerklær og ikke minst få tatt de i bruk, inspirasjonen er på topp!
Fikk du noen favoritter?

Likes

Comments

Beauty


FOUR TOPS FROM
1. Zara   2. Brandy Melville  3. Brandy Melville  4. H&M

1.  Jeg syns ikke skjorten var fin med det første, men etter at venninnen min prøvde den ble den også med hjem. En oversized skjorte som går til det meste, blir sikkert veldig kult til svart ripped jeans, skinnjakke og et par ankelboots. Må bare nevne den matte gråfargen, sykt stilig! 
2.  Crop topp som blir perfekt til sommeren og festivaler. Den vil jeg kombinere med en Levis shorts eller jazz pants, boots eller espadrilles og noen enkle detaljer. 
3.  En av de mykeste t-skjortene jeg har liggende i skapet og fargen er heller ikke til å klage på. Blått er så utrolig fint! Jeg vil style denne med en slengbukse eller Levis shorts, et par røde eller hvite Converse, for å ikke glemme noen marine detaljer. Kanskje et silke skjerf brukt som belte... 
4. Off shoulder topper er både sexy og elegante. De passer fint til hverdagen, men like fint til fest! Gleder meg til å bruke den med et denim skjørt til solbrun hud og oppsatt hår!


Nå skal jeg straks på trening, må bare få spist opp maten som ble dyttet til side for at dette innlegget skulle bli postet i tide. 
Vi snakkes :))

Likes

Comments

Beauty

MY FAVORITE BREAKFAST:

Yoplait protein plus yoghurt, sitron 

Mager cottage cheese

AXA granola med eple og appelsin

Jordbær biter og raspet sitronskall 

Bland yoghurt og cottage cheese sammen. Strø godt med granola over, legg gjerne ett lag til med yoghurt over og topp det hele med hva du vil. Anbefaler virkelig jordbær og sitron, det gjør frokosten enda friskere. 
Jeg blir aldri lei av denne frokosten, det finnes så mange forskjellige blandinger og toppingen er lett å variere. En enkel frokost å lage når man har litt ekstra tid på morgen, men har lyst på noe friskt, sunt og godt! Vi hadde jordbær i kjøleskapet i morges og da ble toppingen det sammen med raspet sitronskall. Kunne ikke vært mer fornøyd med frokosten, en næringsrik og god frokost gjør virkelig dagen bedre.  

Likes

Comments

BeautyFor en fantastisk søndag! Jeg startet dagen med en sinnsykt god frokost sammen med kjæresten, taco salat, jordbær og ananas smoothie. Det var digg :)
 Været ute har vært ganske greit, så det passet seg med en liten tur i skogen, ikke nok med det, men vi har også fått trent og ryddet rommet. Jeg elsker slike dager som dette, en perfekt avslutning på helgen!- THE PERFECT SUNDAY -
Jeg har nettopp kommet hjem fra jobben til mamma, kjæresten har dratt hjem igjen og nå er det klart for å slappe av litt før  vi starter en ny uke. I morgen starter det siste vekterkurset mitt og jeg kan nesten ikke vente med å bli ferdig. Det kommer til å bli herlig!

Likes

Comments

Beauty


WEARING:
DENIM JACKET FROM ZARA
SHIRT FROM BIK BOK
JEANS FROM ZARA
SHOES FROM STEVE MADDEN
CHOOKER FROM EBAY


Denim og denim, før hatet jeg det, men må nesten innrømme at det er skikkelig stilig! Håper dere liker bildene, selv er jeg ikke helt fornøyd. Etter mange år med blogging og foto har jeg blitt utrolig kresen på lys og kvalitet. Må bli flinkere til å stille inn kameraet :)

Likes

Comments

Beauty

BODY IN LACE & MESH
From H&M

Min nye body som faktisk er kjøpt på undertøys avdelingen til H&M. Først og fremst vil jeg style den med en skinnbukse eller et skinnskjørt, blonder og skinn går veldig godt sammen. En favoritt hos meg! Jeg er litt usikker på hva jeg mener om den til hverdags, hva tenker dere? Den passer nok bedre til kvelder ute på byen og andre festligheter...Sexy, men likevel elegant!

Likes

Comments

BeautyWEARING:

FAUX FUR JACKET FROM NELLY,  TOP FROM GINA TRICOT
JEANS FROM GINA TRICOT, BAG FROM ZARA, SHOES FROM MANGO
CHOKER FROM BIK BOK, BELT FROM CALVIN KLEIN


Antrekket fra i går kveld da kjæresten og jeg var en liten tur i byen. Jeg hadde håpet på at vi skulle ut å spise, men vi sparte oss for det og gikk en tur rundt i byen i stede. Selv om det er veldig koselig å dra ut å spise er det litt unødvendig bruk av penger, uansett blir det enda hyggeligere neste gang!

Likes

Comments