Header

Beauty


MY MORNING: HOUR BY HOUR...

09:20: Jeg våkner av meg selv, men orker ikke å stå opp. Det blir derfor 3 episoder med Prison Break som tilsvarer nærmere 3 timer.
12:00: Det er kanskje å på tide å komme seg opp. Jeg finner ut at jeg kun har to episoder igjen av alle fire sesongene og finner ut at jeg skal lage meg en stor frokost og nyte de to siste episodene.
12:45: Frokosten er klar, men først noen bloggbilder. Lykken varer ikke lenge og plutselig velter smoothie glasset over meg og det hvite sengetøyet mitt...
14:05: Rommet er endelig rent igjen og frokosten står på "vent" 2 timer senere. Jeg er ganske greit pissed, alt dette kun fordi jeg ikke kunne finne fjernutløserne til kamera.
14:30: Jeg legger meg endelig ned igjen og kan nyte frokosten som måtte lages på nytt. Dette er hva som skjer bak fasaden til de fine blogg bildene. Kan love dere at det ikke var så fint etter at de ble tatt.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

BeautyJeg har alltid med meg en god dose proteiner til etter trening, enten om det er en proteinshake, bar eller skyr.
For mest mulig resultater er det viktig få i seg noe som er rik på proteiner rett etter en treningsøkt - passer perfekt ettersom at jeg blir ekstremt sulten på vei hjem igjen, hater å gå rundt sulten.

TODAY´S EXERCISES

Cable flyes, Benkpress, Skråbenk, 
Push-ups, Dips, Triceps Pushdown, Triceps Extension & Crunches.


Jeg er straks på vei ut døren for å gjennomføre økten dere ser ovenfor, ukens tredje økt. Bryst økten er desidert min favoritt, den har gledet meg til hele uken.

Likes

Comments

Beauty

A LITTLE BIT OF ME TIME

God kveld, 
Siden kjæresten dro hjem en liten tur i dag har jeg fått litt "me-time" igjen med en tung økt på bein, en god varm dusj, til og med ryddet rommet. Middagen står snart klar på bordet og det er noe av det beste å komme hjem til etter en treningsøkt.  Det skal bli godt å legge seg ned i sengen og se på noen episoder med Prison Break, verdens beste serie!

Hvordan har din dag vært?

Likes

Comments

BeautyWEARING:
FAUX FUR FROM GINA TRICOT
BLOUSE FROM BIK BOK
JEANS FROM ZARA
SHOES FROM ALDO
PURSE FROM FURLA

Likes

Comments

Beauty


D I N N E R  W I T H  M Y  L 
Kjæresten har kommet hjem fra Forsvaret og skal aldri tilbake, det føles veldig greit. I løpet av dagen har vi slappet av litt, shoppet og spist middag på Egon. Jeg bestilte biffsnadder med fries som tilbehør og maten var god som vanlig - men det er på tide å bytte ut Egon og Fridays med noen andre restauranter, altfor enkelt og kjedelig å velge det samme alltid. Neste gang blir det meksikansk på Tijuana!
Planen vår nå er å slappe av en serie og et gigantisk fruktfat... Jeg er så glad han er hjemme igjen!

Likes

Comments

Beauty


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. Jeg kan ikke telle // 6. HER // 7. HER 
WEBSHOP FAVS #23
// ADLINKS

Jeg har veldig lyst på et par "overknee boots", men er alt for vant til å bruke sneakers. Hmm, kanskje - det er i hvertfall sykt fint til skjørt, kjoler og jeans!
Fant også en "Cape dress" som er fantastisk fin, elsker mønsteret i kjolen. Det begynner å bli mildere ute og den hadde uansett vært perfekt til Maldivene.

Likes

Comments

BeautyJACK DANIELS BURGER & FRIES

I går dro jeg og Sangin ut å spiste lunsj på Fridays i byen etter en tung treningsøkt tidlig på morgen. Jack daniels burger er alltid like godt, friday´s favoritt! Etter noen timer på friday´s ruslet vi innom noen butikker og byen. Jeg kjøpte en burgunder bukse på Zara som jeg gleder meg til å bruke. Perfekt start på uken! 
Nå er jeg hjemme og kjæresten kom snikende hjem til meg i natt - vi skal fikse oss og ta en tur ut for å spise litt hvert øyeblikk. Vi snakkes!

Likes

Comments

Beauty


God søndagsmorgen!
I dag tidlig lå jeg noen ekstra minutter i sengen, som faktisk ble til timer før jeg gikk opp å lagde meg en skikkelig søndags frokost. Alltid like deilig! Etter en god frokost ble det en liten tur ut i hagen sammen med Pepita. Er det noen som hater snø mer enn meg er det hun, det tok dessverre ikke mer enn tre minutter før hun gikk mot døren. Jeg vurderer å ta en treningsøkt med fokus på teknikk i dag, hmm.. kanskje. Jeg har allerede trent 5 ganger og er veldig fornøyd med det. Vet dere hva? Jeg hadde nesten helt glemt at kjæresten dimitterer fra forsvaret i dag, som betyr at han aldri skal tilbake. Yey, den dagen har jeg ventet lenge på - selv om han dessverre ikke kommer hit med det første ses vi om et par dager. Tiden har gått så fort, det føles nesten litt rart...

Likes

Comments