Header

Beauty

BIRTHDAY DINNER AT TIJUANA

Jeg hadde en ganske så bra bursdag i går på tatovering studio sammen med bestekompisen til kjæresten og deretter en middag med to gode venner på Tijuana.
Tenk at jeg brukte  3 timer og 30 min i en stol med 3 -7 nåler i armen på min egen bursdag - uten å angre på et eneste sekund. Resultatet ble så sinnsykt bra, virkelig fornøyd.

Etter noen gode og vonde timer på "You gotta love it" ble det middag på Tijuana med Sangin og Melanie. Meksikansk er virkelig noe av det beste som finnes, men også sinnsykt mettende. Vi bestilte enchiladas og mojito, bra avslutting på en bra dagen!

BTW: Tatoveringen kommer på bloggen i løpet av helgen. Midlertidig kan du finne en "sneak peak" på instagrammen min. 
@Maddekk

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

BeautyIT'S MY BIRTHDAY...

Sweet 19 og gratulerer til meg selv, haha! Jeg er på vei ned til byen for å gjøre noe jeg har gledet meg til i flere måneder, lurer dere på hva det er? Da må dere dessverre vente en liten stund til, men hvis dere ikke klarer det burde dere følge med på instagrammen min - @maddekk. Den blir nok oppdatert om ikke så altfor lenge! Senere i kveld skal jeg ut å spise sammen med Sangin og Melanie, lenge siden Sangin har vært på bloggen. Vi skal spise meksikansk også blir det sikkert et par drinker etter det, koselig♥ Vi snakkes i kveld :) 

 

Likes

Comments

Beauty

WEBSHOP FAVS #17
// adlinks

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER 

Jeg har funnet noen nye webshop favoritter som jeg gjerne skulle klikket hjem. Den blå genseren fra genseren fra Asos er sinnsykt stilig, elsker fargen og den åpne ryggen. Dette collaget speiler mine høstfavoritter: Lace up, faux fur og flare - den romantiske stilen som blir brutt opp med noe røft!

Likes

Comments

Beauty
KIRKENES SNAPSHOTS
// Innlegget er forhåndsskrevet

En av de verste tingene med langdistanse forhold er når man må reise fra hverandre og tilbake til hverdagen. Det er alltid like kjipt, men noe positivt er at man får god tid til å gjennomføre gjøremål og andre ting som man ellers ville utsatt - og ikke minst følelsen når man møtes igjen. Heldigvis er det ikke så lenge til neste gang!
Denne helgen har vært veldig avslappende og koselig. Jeg har allerede kommet meg til avgangshallen og bording time er om drøye 20 minutter.
Gjett hva? Jeg kan dessverre ikke si at det ble noen nordlys opplevelser på meg, men det er bare en enda bedre unnskyldning for å reise opp igjen!

PS: innlegget skulle vært ute på bloggen i går!

Likes

Comments

Beauty
WEARING:
JACKET FROM TOPSHOP
KNITTED FROM BIK BOK
FLARE JEANS FROM GINA TRICOT
SCARF FROM ZARA
SHOES FROM GINA TRICOT

Vi har vært ute et par ganger i dag og fikk blant annet tatt noen outfit bilder rett ved hotellet. Nordlyset har enda ikke vist seg, men vi har i hvertfall fått kjøpt en god del sushi og annet digg. Jeg vet enda ikke om vi har noen planer for kvelden, men nå skal vi kose oss med Sushi og "skal vi danse", antar jeg! Vi snakkes i morgen :)

Likes

Comments

Beauty


THE BEST FEELING

Verdens beste følelse er å våkne opp i en myk hotellseng ved siden av kjæresten. Vi har allerede vært ute en liten tur og fått i oss god hotell frokost. Det smaker like godt hver gang♥ Nå er vi tilbake inne på rommet for å se på noen episoder av Orphan Black og spise masse chips og godteri. Late dager, men det er deilig det også. Senere i kveld blir det sushi og kanskje bowling. Overraskende at Kirkenes byr på sushi!
Selv om det er litt overskyet nå, har jeg fortsatt et håp om at det blir klarere utover kvelden slik at nordlyset slipper frem. Vil virkelig ikke reise hjem uten å ha opplevd det! 

Likes

Comments

Beauty


06:20:
Mamma roper på meg fra sengen sin og sier at det er på tide å stå opp, slik at jeg kan rekke flyet som går noen timer senere.
07:00: Kofferten står ferdigpakket i gangen og klar til å løftes ut. 
07:15: Både jeg og kofferten har kommet oss inn bilen og pappa kjører meg til Gardemoen. 
08:05: Jeg sier "hade" til pappa og går inn på flyplassen alene å gjennom sikkerhetssjekken. Videre til gate 16 hvor jeg venter på flyet til Kirkenes i drøye 30 minutter. 
09:30: Jeg sitter på rad 17 i setet D og venter på at flyet skal lette. Noen minutter senere flyr vi i 790,2km / t. 
10:30: Det er en time til vi skal lande og i løpet av den siste timen har jeg kun snappet med en venninne, i mens jeg tørster siden terminalen på flyet ikke tar Visa Electron. 
11:30: Vi skulle vel egentlig ha landet på denne tiden, men vi kjører rundt i en sirkel over Kirkenes på grunn av altfor tykk tåke. 
12:30: Siden tåken ikke forsvant og flyet ikke kunne sveve i luften lenger, måtte vi returnere å fly mot Lakselv slik at vi kunne lande trygt på bakken der i stede. Det som ventet oss da var en 4 timers lang busstur i stede. "Nødlanding" som jeg liker å kalle det. 
12:40: Jeg går rundt som en liten forvirret valp med kofferten i den ene hånden og mobilen i den andre. Fortvilet og ganske greit sur... plutselig var både drikke og mat glemt. 
13:00: Bussen står utenfor flyplassen og jeg går inn for å finne et sete. Det jeg ikke ante var at bussen nesten var stappa, men heldigvis fant jeg et sete. Flaks! 
13:30: Jeg har innsett at jeg sitter på en buss og ikke på et hotellrom, dette gjør meg ganske sur. Jeg hater alt og alle. Uff, den følelsen jeg hadde for noen timer siden var ganske kjip. 
14:15: Jeg er fortsatt sur, men ganske så fortvilet i tillegg. Veien er kjedelig og jeg hadde verken drikke eller mat...
14:50: 3G forsvinner og N Telenor endres til Elisa på mobilen. Jeg skjønner først veldig lite, men etter et par sekunder går det opp for meg: Er jeg egentlig i Norge? Et par sekunder senere kommer meldingen: "Velkommen til Finland". 
15:50: Vi har enda ikke fått informasjon om hvor vi befinner oss eller når vi ankommer Kirkenes lufthavn. Det eneste jeg har funnet ut er at jeg fortsatt befinner meg i Finland og er 162 km unna Kirkenes. 
17:30: Det har blitt mørkt ute. Jeg er fortsatt på en buss. Vi har enda ikke fått informasjon. Jeg sulter og tørster og finner ut at sist jeg i det hele tatt fikk i meg noe var i går kveld. 
18:00: Skiltet "Kirkenes lufthavn" lyser opp og jeg vet faktisk ikke helt hva jeg føler. Utslitt kanskje?
18:30: Jeg har møtt en annen som skal møte kjæresten og etter noen få (løyn, gutter er treige)  minutter står bilen utenfor flyplassen og venter på oss. Gjett om det var betryggende å se et kjent fjes!
19:30: Jeg ligger E N D E L I G i en hotellseng og har fått i meg litt snacks og drikke. F*** det var lykke! 
20:30: Vi er på vei ut døren for å få fisket skikkelig mat. Kveldens mat ble en pizza. 
21:30: Maten er spist og livet føles endelig godt igjen. Jeg er fortsatt utslitt, men glad for å være fremme. 
22:44: Det er NÅ. Jeg ser opp på teksten og innser at den ble veldig mye lenger enn det som var planlagt. Senkveld er på skjermen foran meg og kjæresten begynner å bli selskapssyk. Så vi snakkes!

 

 

Likes

Comments

Beauty
I morgen reiser jeg til Kirkenes for å tilbringe en helg sammen med kjæresten. Jeg bestilte reisen ganske så spontant en dag humøret ikke var 100% og siden han har vært i militæret i 8 måneder var det på tide. Det blir koselig! Jeg har et lite håp om å få oppleve nordlyset og hvis ikke det skjer har jeg enda en unnskylding for å reise opp. Det er nesten litt flaut å si, men dette blir første gangen jeg besøker nord: spennende og kaldt! 

Likes

Comments