Header

BeautyBODY FROM NELLY
Verdens fineste body ♥ fikk jeg i posten. Jeg elsker Lace up trenden på absolutt alle måter. Denne er fra NLY trend og er helt perfekt til denim. Jeg vil bruke den med en mørkere lev´s og litt røffere sko. I LOVE!

Finn HER // adlink

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Beauty
BREAKFAST TIP

Morning sunshines,
Startet dagen med en smakfull smoothie-bowl til frokost. noe jeg skal begynne med oftere. I smoothien brukte jeg en banan, frosne jordbær og vanilje yoghurt toppet med granola, blåbær og kokosflak. Mettende og super god! Neste gang skal jeg teste en "Green smoothie-bowl", det finnes så mange forskjellige smaker. Perfekt å starte dagen med, enkel og sunn frokost på kun et par minutter. Try it!
Søndager er alltid like koselige, man kan ligge litt ekstra i sengen og bruke god tid på å få i seg frokost. Det blir kanskje en treningsøkt senere i dag også, den beste måten å avslutte en uke. PLL venter i en av fanene på macén, vi snakkes!♥

Likes

Comments

BeautyJACKET FROM H&M

Et av mine nyeste innkjøp som enda ikke har kommet ut på bloggen. Fargen jakken ser litt annerledes ut på bildene, sikkert noe med lyset inne på rommet. Bildene pleier allitd å få et fint lys, men dessverre skjedde ikke det i dag. Perfekt fasong og farge til høsten! 
Det er enda en fin dag i Oslo, så nå skal jeg ut å møte Emilie og slappe av i solen. Kamera er med, men Emilie er ikke like fan av det - lover absolutt ingenting :)

Likes

Comments

Beauty


Kimono - Pull & Bear // Top - Bik Bok // Shorts - Levi´s // Bag - H&M // Chooker - Ebay // Bracelet - Marc By MJ

Jeg har tatt så mange outfits bilder i det siste og har derfor hatt utrolig mange på lager - så dette er enda en outfit fra tidligere! Det virker som om mange liker å se forskjellige outfits og fashion er en stor del av min interesse og bloggen - perfekt :)

Hva syns du om antrekket?

Likes

Comments

BeautyWEBSHOP ORDER // FROM NELLY.COM

Snart er den min♥ Jeg har hatt overvåk størrelse i flere uker på Nelly, men den har alltid vært utsolgt når jeg har sjekket bortsett fra i dag. Mildt sagt glad for å endelig ha klart å få tak i den, gleder meg til den kommer og enda mer til å bruke den. Lace up obsession, kan du trygt si!

De har noen strl igjen, HER!
//Adlink

 

Likes

Comments

Beauty
TODAY´S WORKOUT
Knebøy 50 kg 7-8 reps * 2 sett    55 kg 5 reps * 2 sett
Leg Curl 50 kg 8-10 reps * 4 sett
Hip Thrust 75 kg 7 reps * 4 sett
Cable Squats 28,5 kg 10 reps * 2 sett    31,5 kg 8 reps * 2 sett
Box Jump  max * 4 sett
+ to mageøvelser (kan ikke navn, skal prøve å finne det ut).

Litt sen blogging, men slik er det når man jobber over en halv dag og skal rette å trene etter jobb, slitsomt er det i hvertfall. Leg day sto på treningsplanen til Gine og meg og tanken må det er hardt, men det er alltid like deilig når økten er gjennomført. Mestringsfølelse <3 økt="" 1="" av="" 4="" denne="" uken,="" det="" har="" gått="" litt="" treigt="" denne="">
Kom nesten nettopp hjem, dusjet, spist og nå ligger jeg under dyna klar for en episode med PLL før det er sengetid. I morgen er det "repeat" av denne onsdagen. Vi snakkes lesere, håper dere har det bra!

 

 

Likes

Comments

BeautyBLACK DRESS FROM BERSHKA

Et av mine nyeste innkjøp som ble gjort i Italia og en av de råeste kjolene i garderoben min. Gleder meg til å få brukt den i Barcelona - Ooops, glemt å fortelle dere noe. Dessverre har jeg ikke tid til annet enn å beklage for dårlig oppdatering denne uken - jobben kaller, vi snakkes!

Likes

Comments

Beauty


Top - Brandy Melville // Pants - Bik Bok // Shoes - Skopunkten  // Purse - H&M

Enda et antrekk fra ferien, har fortsatt noen få igjen. Dette antrekket var fra en av de siste dagene - dessverre sitter jeg ikke igjen med den samme brunfargen 2 uker etter at bildene har blitt tatt. Militærgrønt er det fineste til sommerbrun hud :)

 

Likes

Comments