Header

Beauty


Januar: En kjedelig måned med minimalt blogging og tydeligvis en del starbucks drikking. Først var man for kul til å ta turen innom og plutselig var man her hver eneste dag. 
Februar: En del turer opp til skjåk, i hvertfall en i vinterferien hvor jeg var heldig å få være med på skolen til kusinen min. Gjett om det var gøy? Skole i ferien. Treningsmotivasjonen var helt på topp og trente masse denne måneden helt til jeg ble syk
Mars: Fant ikke så mye her på bloggen, men det begynte vel å bli mildere og jeg turte å sette foten uten for døra. MK hadde FN rollespill som var overraskende gøy. Det ble noen innkjøp av fortsatt nåværende favoritter i klesskapet. 


April: Mine to venninner Maria og Karoline tok sine første tatoveringer, skulle ønske jeg lå der. Avsluttet med en rulledag med 2014 russen og trodde det var fult mulig å dø av en hangover dagen etter. 

Mai: Jeg var i en av de første 18 års bursdagene og hadde det super gøy, tror jeg. Sneik meg inn på utested og ble kastet ut fordi de mente jeg sov, men satt egentlig å teksten med kjæresten. Ps: utestedet deres suger.  Jeg tok min 3 dødsfine tatovering som jeg fortsatt elsker like mye hos You Gotta Love itt. Tok meg 5 hele timer og de 2 siste var mer pain enn du kan tenke deg, men taklet det fint.  BTW: I mai levde jeg med lungebetennelse/kyssesyken/kikhoste so what ever, vi fant ikke ut av det var. Hostet meg til ribbeinsbrudd, ble kvalt av mitt eget slim og kastet det opp. #delikat


Juni: Endelig ferdig i 2.klasse. Jobbet ræva av meg hele denne måneden og bloggen nesten ingenting. Penger var viktigere enn bloggen denne måneden, fordi jeg skulle ha en laaang ferie.Juli: Det skjærer i hjerte og svir i øynene når jeg ser på disse bildene. 2 uker i Italia (mitt fremtidlige land) sammen med familien, stranden i 4-7 timer hver eneste dag og digg italiensk mat. Ta meg tilbake. 

Part 2 kommer veldig snart. Hadde ikke plass i dette innlegget, eller det ble veldig mye på engang. 


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

De kom akkurat i tide og er mye finere enn forventet ♥ Nelly lovet at alle bestillinger som kom før den 26.desember 23:59 skulle komme før nyttårsantrekket skulle på og som vanlig holder de det de lover. Nå består pensko hyllen min av to "high heels", snakk om å være jente - sjeldent jeg finne et par jeg liker og enda mer sjeldent at jeg kjøper de. Kunne ikke blitt mer fornøyd, svarte tidløse, gulldetaljer og platforms som passer til absolutt alt. Skoene er fra River Island, men kan bestilles på Nelly HER, lignende HER og HER!

Hva syns du om skoene?                                                                                                                                                              //adlinks

Likes

Comments

Beauty

Dette følelse så deilig♥ Etter en hel uke uten trening har jeg klart å starte denne uken med to økter allerede. I går en bryst og triceps økt og i dag en altfor hard beinøkt. Klarte så vidt å komme meg ned trappene og inn i garderoben i dag uten å knekke sammen og spy. Det er vondt, men godt å være tilbake! I morgen blir det enda en treningsøkt før det er klart for å spise og drikke bort alt igjen. Neida, for håpe det ikke skjer! 

Chest day - Benkpress 45 kg 4 sett  6-8 reps.  Dips 4 sett  8-10 dips (5 kg, rundt livet). Cable cross down 6,5 kg 4 sett  10 reps. Flyes apperat 40 kg 4 sett 8-10 reps. Triceps Extensions 8 kg 4 sett * 10 reps. Triceps pushdown 16,5 kg 4 sett * 10 reps.  Push ups 2 * max.

Leg day  -  Knebøy 45 kg 4 sett  8-10 reps. Hipthrust 65 kg 4 sett 10 reps. Leg curl 40 kg 4 sett 10 reps. Leg Extensions 55 kg 4 sett 10 reps. "Trodde jeg måtte svime av og spy, og avsluttet økten. Like før". 

Har du trent denne uken?

Likes

Comments

Beauty
Du trenger: 4-5 strimler bacon (hakket opp)   4 dl melk    2-3 del mel (bakepro, havremel & hvetemel  1/4 fin hakket løk   valgfri krydder (paprikakrydder).

Dette innlegget skulle egentlig vært en oppskrift på oreo-konfektkuler, men i stede ble det sunne frokostmuffinser. Noen huset har klart å spise opp oreokjeksen og melkesjokoladen, tusen takk. Det var vel like greit, har fått i meg nok i julen så det var kanskje på tide med et sunt måltid. Enkle og raske å lage, 30 minutter i ovnen og det eneste som tar litt tid. På hver muffins la jeg litt revet ost oppå, rett før de ble stappet inn i ovnen. 30 minutter senere, smaker de helt perfekt. En kjempe god proteinrik frokost!

Har du smakt dette før?

Likes

Comments

Beauty

West - Mamma // Rollneck - Bik Bok // Jeans - Carlings // Shoes - Dr.Martens

 

Likes

Comments

Beauty

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // GRÅ KJOLE HER

Det er et enormt romjulslag på nelly og her er mine favoritter fra salget. Jeg har allerede bestilt meg et par black heels som jeg gleder meg til å få. 

Noe du likte?

Likes

Comments

Beauty

I natt har jeg sovet i min egen seng ved siden av kjæresten og det var utrolig deilig. Har savnet å kunne sove i min egen seng fult av puter og mest av alt ligge i armkroken til kjæresten♥ Vi fikk startet bilen i går og kom oss trygt hjem, takk gud for det. Inviterte kjæresten hjem til oss uten å et pip. Typisk mamma "klarte du deg ikke mer enn 5 minutter borte fra oss?". Uansett det er utrolig deilig å være hjemme, bortsett fra at tempraturen var 8 grader. Sykt deilig. Tøfler og votter inne? 

Siden Elixia ikke har vært besøkt på altfor mange dager skal det bli en treningsøkt litt senere, men akkruat nå koser jeg meg med en tekopp i stuen foran tvén. Må snart gå ned å vekke kjæresten med frokost på sengen. Hvis du min kjære leser dette: Ikke venn deg til det. Plutselig en dag våkner du opp å må lage den selv, bare hyggelig♥

Likes

Comments

Beauty


I november/desember kjøpte jeg så alfor mye klær, rakk ikke å vise dere alt og siden det har vært en uke med lite variasjon, så jeg ingen grunn til å ikke vise dere noe dere ikke har sett enda. Heldige meg ble invitert til vareprøvesalg hos Samsøe og det var jævlig billig, unnskyld for uttrykket, eller so what. 266 kr for begge to "designer" plagg. Vårkolleksjonsvarer, så får de om det er noen som har det samme til våren!

Likes

Comments