Header

Beauty

Black Friday fylte opp basic hyllen min til en billigere penge enn hva det ville blitt uten BF.  Den blå lange cardiganen har stått på ønskelisten min lenge og endelig henger den fint på knaggen: LOL. Det gjør den ikke, den har jeg hatt på meg i hele dag og henger derfor på skuldrene mine. Det finne jo en fasit på hvordan man bygger opp setningene her på blogg.no? 

Kjøpte meg to basic kjoler til 49 -, pr og 29 -, for basic skjørtet. Kommer til å bli skikkelig stilig med en strømpis, stikkagenser eller en rutet skjorte. Perfekt å kunne kle seg litt fint i vinterhverdagen også. 

Hva syns du om innkjøpene?

 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

BeautyBildene beskriver egentlig helgen min veldig godt. Litt fra morgen til kveld, blandt annet smashed avokado toast og te til forkost i dag. Helgen har jeg brukt til å kjøpe litt interiør, laget kanelsnurrer, hengt opp LED-lyset på rommet mitt (fint og lilla, kuleste er at jeg kan bestemme farge), pyntet litt til jul og slappet av sammen med familien og typen. Forresten: Jeg løy over her og sa at "jeg har laget kanelsnurrer". Dessverre var ikke det meg, men min mor. Nå er det kanskje på tide å vekke typen slik at han kan få i seg frokost og frokost nr. 2 for min de. Vi snakkes♥

BTW: i går hadde jeg verdens "verste", men "beste" cheat-day for dere som mener at jeg aldri spiser usunt. Det var digg! 

 

Likes

Comments

Beauty


Jacket - Bik Bok // Cardigan - Cubus // Top - Brandy Melville // Jeans - Bik Bok // Shoes - Nike Air Force // Jewelry - Weekday

Hva syns du om outfiten?

Likes

Comments

Beauty

I det siste har det vært for mange treningsinnlegg for noen og for få treningsinnlegg for andre. Jeg prøver å tilfredstille begge parter og siden treningen er en stor del av min hverdag, kan jeg ikke droppe å blogge om den. Tenkte at 2-3 innlegg er perfekt siden det er unødvendig å blogge om alle treningsøktene for da hadde ikke bloggen min handlet om noe annet. Litt andre innlegg med tips og tips til øvelser kommer til å komme fremover. - dagens nyttige informasjon, for de som lurte på det. 

Siste treningsøkt før helgen ble en back attack aka ryggøkt sammen med Cecilie og Ingvild nok en gang. Denne uken har det bare blitt 3 treningsøkter så for håpe de ihvertfall blir 1 eller 2 til. Har et mål om å klare å trene 5 ganger i uken, nesten hver eneste uke. Forresten så har jeg hatt godtelov i akkurat 1 måned og endelig kan jeg spise godteriet fra Sverige. Godtelov = null godteri, null potetgull, null bakst med sukker og ikke noe særlig sukker. Får håpe jeg har blitt flinkere til å kontrollere godteinntaket og at jeg en vakker dag blir skikkelig fit. LOL. 

Trening er gøy, så meld deg inn i et treningsstudio og du slipper vinterdeprisjoner. - dagens visdomsord (merker at det er tidlig på morgen). 

Hva trente du sist?

Likes

Comments

Beauty

Black Friday fylte opp litt mer av klesskapet mitt og nå begynner det å bli ganske fult. Bik Bok hadde utrolig mye til 50% og heldige meg fikk blitt med Sarah til byen og skaffet meg en lyseblå lang cardigan som jeg har siklet lenge etter. Enda mer i klesskapet = enda mer klær = enda mer inspirasjon = enda flere ideer = enda mer å glede seg til. Den siste uken har det blitt litt drøyt mye shopping og kortet burde bli sperret, klippet i to eller bli overgitt til far (haha, far. LOL, papi*) for sikkerhetsmessige grunner. Hadde det veldig koselig i byen med Sarah og et lite koselig "møte" med moren. 

Fikk du kjøpt deg noe i dag?

Likes

Comments

BeautyFor noen dager siden i midten av uken var vi hos Christina igjen å koste oss med filming og hjemmelaget pizza. Noen ganger er onsdager utrolig deilig, spesielt når filmingen skjer hjemme hos noen. Håper vi kan holde på akkurat sånn hver enste onsdag frem til siste skoledag. Samme dag var jeg på prøve varesalg hos Samsøe og fikk med meg en bukse og en basic t-skjorte hjem. Kommer senere :) 

Hva har du gjor denne uken?

Likes

Comments

BeautyTidligere denne uken, rettere sagt i helgen var jeg i byen sammen med Mami (tidligere nevnt på bloggen) og handlet litt nødvendige og undøvendige ting. Brandy Melville er en av mine favoritt butikker her og derfor måtte vi en liten tur innom der også. Stoffet i t-skjortene og generelt alt de har er så utrolig deilig og mykt. L♥VE. Splittet opp innkjøpene, kommer mer senere - det er også tidligere nevnt for deg som har fulgt litt med i timen. Snakkes :)

Har du kjøpt klær fra Brandy Melville før?

Likes

Comments

Beauty


// weheartit.com

Tatoveringer er noe av det fineste som finnes uansett om den har betydning eller ikke. Armen min er fortsatt satt på "vent" inntil russetiden er og pengene er inne på kontoen min. Alle ideene er klare, gleder meg masse til tatoveringene er på plass. 


Likes

Comments