Header

Beauty
Jacket - Bik Bok // Top - Bik Bok // Jeans - Bik Bok // Belt - Cubus // Shoes - Nike Air Force // Jewelry - Zara // Bag - Furla

Hva syns dere?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

Da var jeg endelig fylt 18 år og kan gjøre så og si hva jeg vil. Lå våken til langt på natt og våknet kjempe tidlig til og med før mamma og pappa. Typisk å våkne tidlig på bursdagen sin og ikke bli vekket av bursdagsang og gaver. (Selv om jeg ga mamma klar beskjed om å ikke synge en eneste bursdagsang, syns det er alfor kleint). Fikk rosé vin, duftkunst-lys, iphone 6 og masse penger på senga av mamma og pappa, tusen takk♥Nå kom Karoline og Cecilie akkurat inn i klasserommet med kake og bursdagsang, trodde jeg skulle slippe bursdagsang i år - takk for kake da! 

Planene for i dag er å møte kjæresten, spise sushi ute eller hjemme (ikke bestemt meg enda) og bare kose oss. I morgen drar bussen ut på byen for å holde festen vår og på fredag er det endelig sweet 18 party, det blir sikkert drit bra, gleder meg masse!!

Gratulerer med dagen til meg selv ♥ 

Likes

Comments

BeautyJacket - Zara // Shirt - Guess // Pants - Nelly // Shoes - Nike Air Force // Jewelry - Bik Bok 

Hva syns du om outfit?

Likes

Comments

Beauty

Har hatt et slik innlegg før, men det begynner å bli en god stund siden sist og det er nok noen endringer i innholdet av vesken. En liten oppdatering kan være greit ;) Vesken min er fra Furla som ble kjøpt i Italia i sommerferien. Det er helt klart favoritt-veksen min, helt nøytral farge og ganske tidløs. Den er litt liten, men får plass til kamera og alt som er nødvending, bortsett fra at jeg må bære macén min i den andre armen hver gang denne brukes til skolen (ikke ofte). 1.
Lommebok med bankkort, små penger og andre viktige og uviktige kort + masse unøvendige ting. 2. Kamera og Objektiv for det første er jeg en blogger, så det i seg selv et det et must. I tillegg til det så er jeg en MK-CHIC som går foto. 3. Selvutløster hvis ingen gidder å ta bilder av meg er denne en livredder aka selfie-redder. 4.Ørepropper et must når man sitter på buss eller ikke har trenings-buddy. 5. Mobil et virkelig must have som jeg aldri i livet kunne klart meg uten #instahoe1. Body spray
viktig å allitd lukte godt. 2. Solbriller uansett årstid. En livredder til outfit bilder, hvis man ikke ser så altfor bra ut. 3. Leppestift 4. Sminkemappe & hverdagssminke hvis man ikke rekker å sminke seg, skole dagen litt lang eller for MK mennekser som plutselig må stille opp foran kamera. 1. Drops/tyggis
MUST HAVE.  2. Deodorant for sikkerhetsmessige årsaker. 3. Paracet man vet aldri når hodepinen eller de jævla mensensmertene har tenkt til å ta over. 4. Fuktighetskrem spesielt nå som vinteren og kulden er på vei. 5. Lepomade et absolutt must have. Tørre lepper er det verste som finnes.

Har du noe av det samme i din veske?

Likes

Comments

Beauty

Veldig spontant har jeg bestemt meg for å farge håret mitt tilbake til rødt. Kjøpte hårfarge sent i går kveld og allerde nå er håret mitt rødt. Fant ut at rødt hår hadde passet perfekt til gullkjolen som henger på døren, klar for bruk på fredag. Må nok farge håret en gang til i morgen tidlig for en siste finish! Åhh, endelig rødt igjen. Har savnet det kjempe mye - selv om jeg gjerne skulle hatt den gyldne brunfargen man har om sommeren. 

Helt vanlig glansvask som forsvinner innen 8 uker, ganske greit. Hadde dessverre ikke tid eller råd til å farge det hos frisøren, og permanent er ikke helt min ting uansett. 

Hva syns du om håret?

Likes

Comments

Beauty

Hvor høy er du?
Jeg er 1.67 var ihvertfall det sist jeg målte meg og tror ikke at jeg har vokst noe særlig siden det. 

Hva liker du best og minst ved deg selv?
Åhh, sånne spørsmål er så ekstremt vanskelige å svare på. Det jeg liker best med meg selv, må være at jeg er veldig bestemt og sta. Minst er faktisk vanskligere enn best, men kanskje det at jeg er veldig kontrollerende som også kan være positivt i noen situasjoner og jævlig negativ i andre. 

Hvilken vgs gikk du på?
Bjørnholt vgs og der går jeg fortsatt. 

Har du et stort forbilde?
Nei, har vel egentlig ikke et stort forbilde. Men jeg syns pappa er ganske kul da, haha! Eller hvis man kan se på en karakter i en serie som et forbilde, så er Jack Bauer den personen, skulle ønske han var ekte!Hvis du kunne valgt å leve i en serie eller film, hvilken?
Beste spørsmålet jeg kunne fått (ikke frekt mot noen andre). En anledning for å meddele at hvis jeg kunne levd i en serie hadde det vær 24 og helt klart som en felt-agent. 

Kan du lage treningsvideo der du viser dine favoritt øvelser?
Det kan jeg nok få til engang. Syns bare at det er litt kleint å gå inn på Elixia med et stort speilreflekskamera i hånden, men har begynt å gjøre det nå. 

Fav sminkemerke?
Helt klart Bare Minerals. Verdens beste sminkemerke!

Fav merke på klær?
Det var litt vanskligere spørsmål. Jeg går ikke med så mye merkeklær, men er veldig glad i Versace!

Hvor lenge har vert sammen med kjæresten din?
Vi har vært sammen i akkurat 8 måneder og 10 dager. Kan dere regne ut hvilken dag vi ble sammen? 14.februar og dette fant først ut for noen uker siden. LOL!

Bruker du selvbruning?
Nei, ikke til vanlig. Men det hender at jeg smører meg inn med det til spesielle anledninger. 

Røyker du?
Nei. 

Hva syns du om ungdommer under 18 som drikker og snuser osv?
Selvfølgelig syntes jeg det er dumt at man gjør det, men det er egentlig helt normalt. Det har vært sånn lenge og kommer til å fortsette å være sånn. Jeg er fortsatt under 18 og har gjort alt dette selv, men oppfordrer absolutt ingen til å begynne med enten snus, røyk eller alkohol.  

Kan du vise oss treningsprogrammet ditt?
Kan vise det i et annet innlegg. Tulla, har et innlegg med ca slik det er: HER!


Hva ønsker du å jobbe som?
Drømmen er å bli en felt-agent, altså F.B.I agent. Hvis ikke jeg får til det, blir vel Politi det nærmeste jeg kommer.  

Hva tenker du å gjøre etter videregående?
Jeg har planer om å forsvare landet vårt. Neida. Joda. Jeg skal inn i militæret og jobber faktisk med saken denne perioden ang. hjertefeilen min. For øyeblikket ser det ikke ut som det er et problem. Hæren, panserbataljonen for dere som lurer (hæren er ganske sikkert).  

Hva er maksen din i knebøy?
Litt usikker, lenge siden jeg testet det. Jeg har veldig svake knær i tillegg, men trener med 45kg og har trent med 50kg før. Vil ikke oppgi noe tall ettersom at jeg ikke vet. 

3 beste filmer?
Angels and demons, Running Scard og Alpha Dog.

Damon eller Stefan salvatore?
Helt klart Damon, alltd likt han best. Av en eller annen grunn er jeg veldig glad i "bad guys/drittsekker", rett og sett folk som gir litt faen. Kanskje fordi jeg er sånn selv? Neida.Joda.

Er du hjerteoperert?
Ja, det er jeg!Er han også like glad i trening?
Ja, det er han. Om ikke gladere. 

Når begynte du og trene for fult?
Husker ikke, men ble medlem av Elixia i Mars 2012. Begynte vel i fjor engang, men har som sagt hatt flere pauser av forskjellige grunner. 

Hvor mye penger bruker du i måneden ca?
Varierer veldig. Har faktisk null peiling, men i det siste har jeg brukt veldig lite. Kanskje 500-1000kr? Veldig lite, grunnet russebussen.

Har du søsken?
En lillesøster på 7 år, lillebror på snart 14 år og en halv søster som er snart 23 år. 

Hva er ditt aller beste sommerminne?
Det må ha vært ferien min i år, første reise alene, men kjæresten min!

 Hva syntes du om at hove er lagt ned?
Visste ikke om det engang. Samma for meg egentlig.  

Kjenner du Sofie Kvelland?
Kjenner og kjenner. Hun gikk i klassen min i fjor. 

Favoritt klesbutikk?
Urban Outfitters og Topshop. Umulig å velge en av de. 

Ditt høyeste ønske?
Bli en dyktig F.B.I felt-agent, ha masse penger og leve lykkelig helt til jeg blir skutt og dør. 

Hvis du hadde valget mellom å enten være tynn eller ha store former, hva ville du valgt å hvorfor?
Jeg aner virkelig ikke. Det er ganske vanskelig etter min mening, men kanskje store former? Det må nok ha blitt store former. Hvorfor? Aner ikke, større mulighet for å få store muskler kanskje?

Hva liker du best og minst med deg selv utseendemessig?
Jeg er egentlig ganske fornøyd med kroppen min - vil ikke si at jeg liker noe best.. Minst må vel bli fingene mine siden bare er litt rare, spesielt tommelen min som er nesten helt lik som Megan Fox sin. 

Hvilket fag liker du best og minst?
Foto. Norsk kan dø. 

Favoritt outfit, kjole og sko?
Kommer i et innlegg senere.

Hvor har du kjøpt alle nikeskoene dine?
Nike Air Force hvite, Urban Outfitters. Nike Air Force svare på stress. Treningskoene mine er også fra stress. 

Bilde av hele familien din? Hvor mangen søsken har du?
Har ikke noe bilde av alle sammen, kan få tatt ett. 3 stykker. 

Har du kjøpt klær på Brandy melville på nett og i så fall hvor lang tid tok det og va det bra?
Jeg har ikke kjøpt Brandy Melville klær på nett dessverre. Det jeg har er enten fra Oslo eller Roma. 

Hvordan gikk sesjon del 2? Hvor og når skal du eventuelt inn?
Det gikk helt greit. Jeg er dessverre ikke helt klar pga manglende dokumenter på hjertefeilen og allergi. Nå har jeg dokumentene og de mente det var veldig liten sannsynlighet for at det kom til å bli et problem. Jeg er satt opp på førstegangstjenesten I hæren og skal velge panserbataljonen. 

Beste minner fra 2014 til nå?
Ferien min I år med kjæresten. 


Hvilken religion tilhører du?
Jeg tilhører absolutt ingen religion. 

Kan du arabisk?
Nei, dessverre. 

 Øvelser som gir gode resultat?( trening )
Squats og hip-thrust. Benkpress og Dips. Nedtrekk og Pullups. Mine favoritter! 

 Har du smakt diet protein fra proteinfabrikken, vil du anbefale den for jenter?
Nei, det har jeg ikke. Eller jo, kanskje for noen år siden og hvis det var proteinfabrikken, så HATET jeg den. Haha!

Proteinpannkakemix fra proteinfabrikken er den god?
Aldri prøvd. 

Likes

Comments

Beauty

Da var det endelig fredag igjen og enda en helg. For meg har det egentlig vær helg siden i går, men ikke verdens mest avslappende helg. De hovne mandlene mine har blitt byttet ut med en helt tett nese og noe som kan minne meg om en liten bihulebetennelse. Jævlig :( Det har ført til lite søvn i natt og blogginspirasjonen har begynt å synke. Hadde planlagt et innlegg til dere i dag, men ser ikke ut til at dette innlegget ble like bra som planlagt. Jeg får ta det igjen neste helg♥  En positiv ting er at denne uken er slutt om et par dager og bursdagsuken min er rett rundt hjørnet, finally! Neste uke er det utrolig mye som skjer - 29. Oktober på onsdag blir jeg 18 år, dagen etter holder vi The red Room fest og dagen etter det igjen, altså fredag: Feirer jeg og Karoline bursdagen vår! Nå gjelder det egentlig bare å bli frisk før neste uke kommer. Akkurat nå holder jeg på med å forbrede meg psykisk, siden lillebror skal ha bursdagsgjester av antall-x 14 åringer som også skal overnatte. Jippiii.

.

Hvordan har din uke vært?

Likes

Comments

Beauty


 Mandag                                                                               Tirsdag:
Rygg og biceps                                                                      Leg day

Pull ups 4 sett * max                                                                                                                     
Nedtrekk 36kg 6 sett * 5-7 reps                                            Beinpress 133 kg 5 sett  * 5-8 reps
Sittende roing 40 kg 5 sett * 5-7 reps                                    Leg Curl 37,5 kg 5 sett * 5-8 reps
Face pulls 17,5kg 5 sett * 5-7 reps + powersett                    Leg Extensions 45 kg 5 sett * 5-7
Biceps curl 10kg  5 sett * 5-7 reps + powersett                     Knebøy 45kg 5 sett * 5 reps 
Hammer curl 10 kg 5 sett * 5-7 reps + powersett 

Onsdag
Bryst & triceps 

Benkpress 45kg 5 sett * 5 reps  + powersett 40kg 2 sett * max reps
Cable cross over 6,5kg 5 sett * 5-7 reps + powersett 5kg 2 sett * max reps
Flyes apperat 35kg 5 sett * 5-7 reps + powesett 25kg 2 sett * max reps
Dips 5 sett * max reps  
Triceps pushdown 15kg 5sett * 5-7 reps + powersett 12,5 3 sett * max reps
Triceps Extensions 8kg 5 sett * 5-7 reps
 

Denne uken startet utrolig bra med gode treningsøkter tre dager på rad, helt til jeg våknet i dag tidlig med skikkelig hovne mandler og med en nedsatt allmentilstand som fortalte meg at det ikke blir skole eller trening i dag. Alltid noe som kommer i veien når man har fått startet og er skikkelig godt i gang. Jeg har så mye motivasjon til å bli dritsterk! Krysser fingrene for at dette bare er noen 2-3 dagers syke og at jeg er tilbake til helgen - selv om streptokokker eller en halsbetennelse tar over halsen min hver eneste høst. Trening har blitt skikkelig morsomt og så fort jeg blir frisk kommer dere til å se store forandringer både på meg og bloggen, wii!

Har du trent denne uken?

Likes

Comments