Header

Beauty


Knitted - Line of Oslo // Bukse - Topshop // Boots - Steve Madden // Solbriller - Ray bans

Hva syns du?

 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

Da har jeg og bursdagsdoggen nettopp kommet hjem fra en tur i skogen. Tiden har gått så utrolig fort! Husker så godt innlegget "Fått en valp" som jeg skrev et par minutter etter at jeg hadde tatt hun i mot og natten hun sov i sengen min(det var første og siste gang, tydeligvis). Tenk at det er 3 år siden. Oh ja, jeg er fult klar over at det har vært nok av bikkjebilder de siste dagene, men who the f cares? Dere holder ut en dag til. Forresten, hunden min er en skikkelig diva for dere som skulle lure på det og har egentlig aldri vært særlig fan av meg. Lat som om det ikke ble nevnt.
Planen for dagen var egentlig å trene, men treningspartnene mine forsvant, så vi for se hvordan det går. Byen er ihvertfall en sikker plan og Nike Air force short black blir kanskje med meg hjem igjen, håper de ser finere ut i dag enn sist jeg prøvde de med yogabukse. Snakkes!

Likes

Comments

Beauty
1. So bored genser HER  // 2. Long knitted HER // 3. Print college HER // 4. Babyblå HER //  5. Knitted HER // 6. Skinndetaljer HER // 7. Ankel Cardigan HER // 8. Pusegenser HER //  9. Aztec cardigan HER // 10. Genser med glidlås HER // 11. Oversized Knitted HER // 12. Dip Dye Cardigan HER // 13. Crop genser HER // 14. Crop knitted HER // 15. Turtleneck genser HER // 16. Crop Genser HER //

Hvilken ble din favoritt?

Likes

Comments

BeautyDa var vi hjemme igjen etter en harry-tur i Sverige, kom egentlig hjem for mange timer siden og har allerede rukket å spise god biff middag og altfor mye godteri. Over halvparten av tiden for meg ble brukt i bilen fordi jeg valgte å ta med meg rotta mi aka verdens beste pepita. Slapp verken inn på nordby senteret eller bodypower og å stenge hun alene i bilen er uakseptabelt. Klarte til og med å lage en diskusjon med en av pakeringsvaktene nettopp pga av dette, det er en mini hund som kan stappes i en veske, elendige regler. Pepita var vel egentlig ganske heldig, mer spennende for hun å få gå på mange små-turer enn å bli bært inne på et senter. Så til lillebror Markus: Når du kommer hjem, kan du dessverre ikke forvente å bli favorisert av Pepita. Jeg har tenkt til å overta den jobben! (pepita har ikke vært så fan av meg, skjønneru).

Selv om det ble lite titting og shopping på meg - klarte jeg fortsatt å få med meg det jeg dro for altså Pre-workout og nok godteri. Kunne vel stått over godteriet? Men den selvkontrollen finnes ikke. Eller jo, egentlig. Gadd bare ikke å bruke den!

Nå har jeg funnet den beste plassen i sofaen, sofahjørnet♥ Her skal jeg ligge noen minutter som mest sannsynlig ender med å bli noen timer til og kose meg med enda mer godteri. 

Hva syns du om bildene?

Likes

Comments

Beauty

God morgæn, 

Våknet altfor tidlig i dag av at Mamma, lillebror og lillesøster dro til Barcelona. Idiotiske meg, lo da mamma spurte om jeg ville være med. Hvor teit? På den tiden trodde jeg virkelig at jeg skulle ha råd til å reise til London med noen venninner og trodde i hvert fall at det kom til å bli snakket mer om enn en liten 5 minutters samtale i kantinen. LOL, den som ler sist ler best, faen as!

Så nå er jeg og pappa hjemme alene i Norge eller for øyeblikket er vi faktisk på vei til Sverige for en liten harry-tur, nesten like bra som Barca. Kjøleskapet trenger litt påfyll, ikke minst godteriskuffen og kosttilskudd-hyllen. Denne gangen står Pre-workout på listen. Tok med meg rotten min, hadde vært litt trist å forlate hun hjemme alene, man vet aldri når det skjer noe. Her har dere hun og meg:

Hva skal du i dag? 

Likes

Comments

Beauty

Det er en stund til jul, men tiden går veldig fort og spesielt etter høstferien. Jeg pleier alltid å bomme med å kjøpe julegaver og fikser absolutt alt i siste liten, det skal ikke skje i år. Jeg syntes alltid at familiegaver er de "verste gavene", nettopp fordi det er så ekstremt vanskelig å finne noe man tror de kommer til å like. I fjor hadde jeg planer om å fikse et par fine bilder som enten kunne henge på veggen eller være på et pexiglass  - men som vanlig altfor treig og sent ute. Nå i har jeg veldig lyst til å gi noe av dette til noen. F.eks. mamma og pappa (mamma/pappa ikke les videre). Litt mer personlige gaver passer perfekt å gi til bursdag eller julegaver og man setter så utrolig pris på det. Spesielt de voksne som ikke ønsker seg all verdens av ting og hvis de ønsker seg noe koster det oftest en formue. Inne på www.allfoto.no har du mange muligheter til å gi en kreativ og personlig gave til en du er glad i. Du kan blandt annet lage fotobøker (selv om de aller flese har lagt fra seg det), kalendere og ikke minst lerret og pexiglass. De to siste nevnte vet jeg selv at mamma kunne ønske seg?

Besøk Allfoto sin inspirasjons-side HER, hvor du kan være kreativ og lage dine egne ting. 

 //adlinks

Likes

Comments

Beauty
Jakke - Zara // Skjorte - Gina Tricot // Bukse - Bik Bok // Kjede - Zara // Sko - Nike Air Force

Hva syns du?

Likes

Comments

Beauty

Mottok disse fra Nivea for en god stund siden, den ene med den første pakken som jeg blogget om tidligere (var og er sinnsykt fornøyd med alt jeg fikk) og de to andre like etter at jeg kom hjem.  Har dessverre ikke noe igjen av de forrige produktene, men dere kan se hva det var HER.  

Niva sine lip butters er noen av de beste jeg har hatt i vesken min. Alle sammen har en vidunderlig lukt, de glir veldig lett på leppene og er ikke klissete i det hele tatt. Det viktigste av alt er at leppene får mye fuktighet og denne gir meg det. Har venninner som har lånt litt av de og har faktisk fått kommentarer for disse. Det er en leppomade, tenk dere det. De lukter så godt at folk må kommentere det, prøve de og bli ekstremt fornøyde med de. I tillegg har de kommet i søte små pastel bokser som passer perfekt i lommen. Thumbs up for Nivea! 


//sponset

Har du prøvd nivea sine lip butters? (hvis ikke, do it). 

Likes

Comments