Header

Beauty

Noen Iphone-bilder fra ferien som ikke har blitt delt♥ Brukte Iphone kamera veldig mye i ferien siden det er så lett tilgjengelig, slik at man slipper å ta med kamera everywhere (selv om jeg gjorde det også). Ferien var veldig deilig og avslappende, og en del av meg savner den ekstremt mye akkurat nå ettersom at jeg tilbake på jobb. God jeg har 14 dager i Kypros! Alle bildene viser litt forskjellig, men mest soling siden det var 3/4 deler av dagene mine. Alt annet er mat og chill!

For flere slike bilder oftere kan du følge meg på instagram @maddekk. 

Hva syns du om sånne innlegg?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

Reiseoutfit fra i går:
Kjole - Brandy Melville // Boots - Steve Madden // Solbriller - Ray Bans // Kjede - Bik Bok

Nå har jeg nettoopp våknet og kom på at jeg tvang Julie til å ta noen bilder av meg før hun fikk komme inn i huset. Fikk ikke lagt ut bildene i går kveld - var altfor opptatt med å ringe absolutt alle og fortelle at jeg var hjemme igjen i live. Skulle egentlig på jobb i dag, men senga holdt meg fast noen timer for lenge, god jeg jobber for pappa! Planene for dagen er å møte Sonya og finne på noe koselig, skal prøve å ta noen bilder slik at det blir en oppdatering utover dagen. Snakkes!

Hva syns du?

Likes

Comments

Beauty

Da har jeg kommet hjem etter 17 masete og bråkete men også varme og deilige dager i Italia. Savner allerede de varme late dagene på stranden, men det er godt å være hjemme i "trygge" (kanskje ikke så trygt nå da) Norge og ligge i verdens beste seng, med DYNE!♥ Alltid litt forvirrende å reise, det ene øyeblikket er du i et land og det andre i et helt annet, blir skikkelig rastløs av reiser. Nå er det tilbake til gamle rutiner i 12 dager før jeg reiser til Kypros med "♥ ". Allerede i morgen starter jeg på jobb igjen og ikke sent heller kl. 05:45 skal jeg opp - burde egentlig bare si natta. Tenkte dere ville høre et lite pip fra meg slik at dere vet at jeg er i live og har overlevd 2 flyturer. Hadde litt flyskrekk før jeg reiste skjønner dere, første gang i hele livet mitt. Takker min søte lillebror for det. 


Flekkete hud. En blanding av pigmentflekker og vanlige tørreflekker. Æsj. Skal nok fjerne de med noen timer i solarium. 

 

Likes

Comments

Beauty

Mest sannsynlig sitter jeg på flyet når dette innlegget blir postet. Skulle egentlig lage et "nelly-innlegg", men det ble heller et gammelt(2013 faktisk)  forhåndsskrevet innlegg som ikke har blitt postet. Utrolig nok, hadde jeg mange innlegg på i utkast-mappen - deilig følelse!

Ta en ting av gangen. Mange har lyst ti endre på mye av gangen, men ofte blir det altfor mye og det varer ikke lenge før man går tilbake til gamle dårlige vaner. Derfor anbefaler jeg å bestemme seg for en ting og fullføre den først. Hvis du har lyst til å spise mer frukt og grønt, kan du bestemme deg for at du skal lage en smoothie hver eneste morgen og spise den mengden frukt du ønsker i løpet av dagen. 

Ha noe å gjøre. Hvis du er opptatt og har noe å gjøre tenker du ikke like mye over at du har lyst på noe godt. Det å ha noe å gjøre og andre ting å tenke på gjør det mye lettere for deg å ikke spise usunt. Ikke alltid man har noe å gjøre. 

Dropp søtsaker. Hver eneste gang du får et skikkelig sukkersug, finn noe annet å spise som en banan, et eple eller annen frukt. Frukt inneholder fruksukker som kan være med på å slukke sukkersuget. Prøv å unngå å kjøpe godteri, potetgull og brus i butikken, og bytt det heller ut med frukt, bær og farris. Dette kan hjelpe deg utrolig mye på veien. Jo, mindre søtsaker du får i deg - Jo mindre blir sukkersuget. 

Begynn å tren.  Jeg merket godt at etter at jeg begynte å trene, fikk jeg mindre lyst på usunn mat. Når man trener trenger kroppen skikkelig mat og mye vann. Så et godt tips er å begynne å trene, og du merker du får mindre lyst på usunn mat, og treningen er bare godt for kroppen uansett. 

Proteinrik mat. Det er veldig viktig å få i seg nok proteiner i løpet av en dag. Når man spiser mat med mye proteiner holder man seg mett lenger, og blir derfor ikke like fort sulten. Noe som fører til at du kan unngå mange av de usunne mellommåltidene. Proteiner er også utrolig viktig hvis du trener. Anbefaler å få i seg mellom 50-100g proteiner hver enste dag.


 

Drikk mye vann. Vi alle vet at vann renser kroppen. Hvis man drikker vann i stede for noe annet holder man seg lenger utørst og man kan greie å unngå alle søte leksedrikker. Man skal ha i seg 1,5 dl vann hver eneste time, noe som kan føre til mindre sulthetsfølelse. Vann er uansett gratis, så det finnes ingen unnskyldninger! 

Spis før du går i butikken. Ofte går man i butikken når man er sulten, og det ender alltid med at man kaster unødvendige matvarer i handlekurven. Hvis man spiser før man går butikken, er man ikke like sulten og alt frister ikke like mye og mest sannsynlig greier du å stå over de usunne varene. 

Bli en knasker. Når du har lyst til å tygge på noe, og du er litt små sulten. Kan grønnsaker, frukt og nøtter være en god erstattning for alt annet. Det er utrolig godt, og hjelper godt for magen hvis du er små sulten+ det er sunt!

Ha mer grønt i kjøleskapet. Med flere friske og grønne matvarer i kjøpeskapet, kommer inspirasjonen mye lettere. Det tar ikke lang tid å hakke opp en salat, og steke en kylligfilet. Å åpne et kjøleskap med masse fargerik mat, gir deg mer motivasjon og lyst til å spise sunn mat. 

Rydd og kast. Alt du ikke bør ha i skapet kan du kaste. Kjøp kun en liten mengde snacks og godteri i helgene som kun holder i helgen. Dette gjør det enklere for deg, og da slipper du å bli fristet i hverdagen. 

Belønn deg selv i helgene. Det hjelper ikke å nekte seg selv å ta en sjokoladebit eller et glass brus. Man skal alltid ha noen godbiter på veien, som gjør det enklere å nå målenen sine. Hvis man har noe å se frem til i helgene, er det mye lettere å holde seg unna i hverdagene. 

 

Likte du tipsene?

Likes

Comments

Beauty
Topp - Brandy Melville // Shorts - Bik Bok // Sko - Nike Air Force // Belte - Cubus // Smykke - Zara

Hva syns du?

Likes

Comments

Beauty
Da har vi satt oss inn i bilen og er på vei mot Milano. I morgen vender vi snuten tilbake til Norge og vet dere hva? Jeg "gruer" meg litt pga av terrortrusselen, flyplassen er ikke det morsomste stedet å oppholde seg i når dette foregår (wtf, dette var ikke helt meg å si). De siste dagene dagene har vi brukt til å få mest mulig sol og spise masse god mat. I I I går var det vår siste dag både på hotellområdet og i solen, det blir mye kjøring og et lite stopp på Fidenza shoppingsenter .Kjøpte inn masse digg i går kveld og sagt å koste meg med pakking av altfor mye klær. Var en liten tur i baren med badevaktene på starten av kvelden også, alltid siste dagen man blir litt kjent med folk. Hahah, like greit #opptatt.

Hadde ikke med kamera på stranden siste dagen, så derfor ble det normale bikini-bilder i senga.

Den nestnestsiste kvelden spiste vi sushi på et senter i nærheten og aner dere hvor billig det var? De hadde alt av mat og da mener jeg alt (grillmat, pommes frites, havmat, kjøtt, wok, sushi & mye mer) for bare 10 ? og du kunne spise så mye du ville av absolutt alt. Har aldri i livet vært så mett av sushi før, ble vel nærmere 30-40biter. *åpnet bukseknappen* og så nesten gravid ut. Nå begynner jeg å bli små kvalm, så må nok legge fra meg mobba og følge litt med på veien. Vi snakkes senere!

Likes

Comments

Beauty

Kjøpte meg en liten veske en av de første dagene i Italia. Jeg har trengt en liten veske som er lett å ta med seg og som har plass til alt nødvendig uten å måtte drasse med seg en stor MK-veske.  Vesken er i merket Furla og fargen er veldig nøytral lillagrå og passer til det meste, kjempe fin♥ Søkte opp merket og fant ut at de selger noen av veskene på Zalando, men prisen er ganske drøy mellom 2000-4000, mens jeg fikk min til 1000. Det har nok blitt min nye favorittveske, gleder meg til å bruke den i Kypros - var i hovedsak derfor jeg kjøpte den også, trengte noe litt mindre.


Prøver å spare den så lenge som mulig, hater å "bruke opp" alt på engang. Vesken er nydelig!

Hva syns du?

Likes

Comments

Beauty

Topp - Brandy Melville // Skjørt - Bik Bok // Smykke - Camden Market // Sko - Converse

Hva syns du om outfiten?

Likes

Comments