Header

Beauty

I dag startet jeg dagen med sushi i solen og en episode Ex On The Beach, har begynt å se på det nå som The Vampire Diaries er ferdig. Jeg fortsatte dagen på verandaen og slikket så mye sol som mulig. Det har vært så deilig og nå begynner huden å få skikkelig farge♥ Har ikke tellingen på hvor mange is jeg har spist, det er så deilig med noe som avsøler litt da solen steker. Solen er helt utrolig sterk i år, var nesten helt umulig å ligge ute i 1t uten "pause". Mamma hadde kjøpt inn reker og loff til kvelden, så det ble en ordentlig kosemiddag på oss i dag. Nam♥  Til tider er det faktisk fantastisk deilig å ha noen hjemmekvelder også. Før var jeg jo hjemme hver eneste helg, haha!

 
 I morgen blir det vel en lignende dag, mye sol, mat og enda mer IS♥ Burde vel kanskje tatt meg en tur til stranden med noen venninner, hmmm. Kanskje jeg skal gjøre det? Tjah, vi får se! Har glemt å si at jeg har "halveis" tatt årets bad, men vannet var så psychooo kaldt. ¨

 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

I går ble jeg med mamma for å handle mat, men det ente med litt andre innkjøp også. Sommeren har kommet og jeg har veldig få luftige sommerkjoler og topper, i tilegg manglet jeg en strandveske. Fikk kjøpt meg en søt blonde topp, to fine sommerkjoler og en strandveske. Shopping er altfor gøy♥ Har fortsatt litt på listen som mangler blandt annet nye bikinier, flere topper og et par til kjoler, haha. Man får aldri nok av sommerklær!


//Bik Bok

// Bik Bok

H&M

Har fått en pakke i posten som jeg må hente. Gleder meg, har ventet lenge på denne pakken - skal vise dere hva det er litt senere. Åhh, nå gleder jeg med til å dra ut på varme sommerdager og ikke minst til ferie! 

Hva syns du om innkjøpene?

Likes

Comments

Beauty

Halloo alle sammen, 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjempe koselig grillkveld hos Maria. Det var så deilig å sitte ute på balkongn, spise masse god grillmat, snakke og nyte kveldssolen.Maria hadde vært så utrolig flink og laget masse ekstra tilbehør både vin salat, båtpoteter, fruktspyd, og ekstremt gode cupcakes. Guuud så godt det var, ble altfor mett♥  Etter litt for mye mat hoppet vi litt på trampolinen som noen småunger, men vi gikk raskt tilbake for å kose oss med resten av vinflasken og et pledd over oss. Altfor lenge siden man kan nyte kveldene ute. Dette blir nok ikke siste grillkvelden på oss for i år! 


Veronika, Silje, Maria og Kajsa

Nå skal jeg legge meg i senga og gleder meg til å stå opp til sol i morgen. Kommer til å bli ekstremt skuffet om det ikke er sol i morgen, for i morgen er det  #taning som står på plan. Må slikke sol så lenge den er her. God natt!

Likes

Comments

Beauty

Det er så herlig å kunne gå i lettere klær og masse farger. Helt fantastisk!♥ I går var jeg på stranda med Sandra hvor vi snakket, badet og koste oss. Solen stekte skikkelig i går, så nå har jeg fått litt sommerfarge på kroppen. Finally! Nå er det klart for grillkveld hos Maria, så siden det ikke ble noen bilder i går tar jeg med kamera i dag. Her er kvelds outfit:
Cardigan - Bik Bok // Kjole - Bik Bok // Armbånd - Marc by MJ //  Ring - London // Kjede - Camden Market

Hva syns du om outfiten?

Likes

Comments

Beauty

Nelly gir deg 20% på kjøp over 1000 kr og 15% på kjøper over 500 - det er litt hvis du har eller liker noen av plaggene, hver eneste prosent hjelper litt. 

Sommerferien begynner å nærme seg som også betyr at festivalene er like rundt hjørnet, wii! Nelly har fått inn ekstremt mye fint i det siste og så derfor en anledning til å dele mine favoritter med dere. Mange fine farger♥


1. Crop blomster topp HER // 2. Hvit playsuit HER // 3. Hatt HER // 4. Fargerik maxikjole HER // 5. Iphone deksel HER // 6. Svart blondekjole HER // 7. Demin jakke HER // 8. Gul Crop-top HER // 9. Print badedrakt HER // 10. Hvit søt kjole HER // 11. Blomster hårbånd HER // 12. Svart demin shorts HER // 13. Tie Dye shorts HER // 14. Enkel grå topp HER // 15. Aztec sko HER // 16. Svart crop-top HER // 17. Rosa kjole HER // 18. Grå maxikjole HER // 19. Hvit søt topp HER // 20. Bag HER //  21. Lang cape HER // 22. Print t-skjorte HER // 23. Svart & hvit playsuit HER // 24. Gul palmetopp HER // 25. Mønstret solbriller HER // 26. Fargerik kimono HER // 27. Boots HER  //  28. Svart maxikjole HER  //  29. Rosa søt topp HER //  30. Bikini HER // 31. Ray Bans HER // 32. Blomster Dr.martens HER   // Converse HER 

Hva syns du?


                                                                                                                                                                        // reklame

Likes

Comments

Beauty

Da var første skoledag på nesten 3 uker overstått og nå er jeg mest sannsynlig ferdig med matte for godt, så lenge det blir en grei karakter og eksamen holder seg unna. Deilig følelse♥ Det er så herlig å endelig være frisk igjen, kunne gå ut og nyte sommerværet og ikke minst ukens første trening i morgen. Wæææ, kommer til å bli veldig hardt!!!
Skjorte - Gina Tricot // Topp - Zara // Shorts - Levi´s // Smykke - Camden Market // Armbånd - Marc By MJ //  Sko - Nike

Må lære lillebror å fokusere på hele meg og ikke bare kroppen - skikkelig irriterende å ikke ha fokus på ansiktet, bildet blir så "undone". Haha!!

Hva syns du? 

Likes

Comments

Beauty

Hei alle sammen! 

Tenkte å komme med en liten "anbefaling" av min hverdagssminke, som jeg bruker de dagene jeg sminker meg. Alt sammen har vært favoritter i lang tid, men har både byttet ut maskaraén og øyenbrynspennen flere ganger - man trenger litt varasjon noen ganger! Men jeg er fortsatt veldig fornøyd med alle produktene♥

 

BB Cream: Denne kremen bruker jeg eneste dag uansett. Den gir fuktighet til huden, jevner ut hudtonene og kan brukes som en foundation. Jeg føler også at det er mye lettere å påføre Mineral og Bronzing pudder når man har BB cream som et "grunnlag". Hudsminken blir mye jevnere og setter seg enda bedre♥ Helt klart favoritt kremen, har ikke behov for foundation med denne kremen! 

BareMinerals: Er step 2 i min hverdagssminke. Jeg kan ikke huske sist jeg brukte et annet mineral pudder, det er helt fantastisk. Bare Minerals bruker legger jeg i et tynt lag og dekker hele ansiktet, med en jevn og naturlig farge. Fargen jeg har er Matte W*** som gir en veldig lik min naturlige farge - men litt mer gylden♥ Om sommeren bruker jeg en helt annen farge ettersom at jeg blir ekstremt mye brunere - sier egentlig seg selv. Jeg har fått mamma til å elske det selv om hun har en helt annen hudtype enn meg, og tror den vil passe godt til dere også! 

Terracotta Gurlian: Dette er et bronzing powder som tilpasser jeg din hudfarge. Har brukt det i 2-3 år og er ekstremt fornøyd med det, kan faktisk ikke tenke meg noe annet. Pudderet legger jeg på skinnbeina, opp mot pannen og ned mot haken - som et 3 tall. Hvis du er vandt med masse glitter som legger seg i lag på huden din, så anbefaler jeg dette. Prisen er kanskje litt "drøy", men helt ærlig mener jeg at det er verdt det. Skal du ha god sminke, kommer det uansett til å koste litt!Vippetang Sephora:
Bruker vippetangen hver dag uansett om mascaraén skal på eller ikke. Dette fordi vippene blir veldig fine og bøyde - har på følelsen at øynene mine blir mer fremhevet av å bruke vippetang. 

HR mascara: Denne lånte jeg faktisk av Caja for ca 1 år siden, og siden det har jeg vært helt frelst. Mascaraer bruker jeg egentlig å bytte ut veldig ofte, fordi øyevippene min trenger litt variasjon. Men denne er min faste og bruker den så og si hver gang jeg bruker mascara. Personlig anbefaler jeg denne, men siden vi alle har veldig forskjellige øyevipper - passer kanskje ikke den for alle mine lesere. 

Eyebrow pencil: Den jeg bruker til hverdagsbruk er fra h&m, og det fungerer greit bra. Har testet en fra Lóreal som jeg også er veldig fornøyd, men begge to er veldig gode. Jeg er ikke så veldig opptatt av å ha det dyreste merekt i akkurat øyenbrynnspenn, mer fordi jeg har testet flere av de før og de er minst like gode som den fra Lóreal og den fra h&m. 

 

Likes

Comments