Header

Beauty

Enda en helg med nydelig vær. Hadde overnatting av Julie fra fredag til lørdag, koselig♥ Vi var en liten tur ute på kvelden og etter det dro vi hjem til meg bestilte tattoo time, spiste og lå bare å snakket. Våknet på lørdag til kjempe vær og ble enige om at vi skulle finne på noe. Gjett hva? Gjesten aka Julie lagde frokost til meg, det er ikke ofte noen lager det til meg, alltid jeg som mekker mat. Tjahh. 

Brukte hele lørdagen ute sammen med Julie, Zena og noen andre venner av de to. Gikk en del rundt med Julie før vi endelig satte oss ned i Sofienbergparken, grillet pølser, spilte ball, snakket og koste oss i solen. Utrolig deilig å bare sitte å slappe av med kald drikke i hånden og litt snacks. Har hatt en veldig deilig helg! 

 

Dagen i dag har gått til 5-6 timer jobb med pappa. Nå begynner timene på timelisten min å øke og det begynner faktisk å bli gøy å jobbe - enda mer morsomt å få masse penger og bruke de. Skal bli rik til sommerferien♥

Hva har du gjort denne helgen?

 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Beauty
Var på tide med noen farger i klesskapet, har nesten bare "mørke" og " triste" høstfarger i skapet mitt. Så i starten av påskeferien var jeg og mamma på en liten shopping-tur, nok engang. I det siste har det blitt litt mange innkjøp, så det er kanskje på tide å roe litt ned. Sommer kolleksjonen har kommet og det er så utrolig mange fine farger i butikkene♥

Hva syns du om innkjøpene?

Likes

Comments

Beauty

Kom nesten nettopp hjem fra skolen og en skikkelig hard bryst og skulder økt. Gjett hvem som er sliten? Er støl i hele kroppen, musklene verker og jeg ligger lang flat i sengen. Helt utrolig deilig følelse, utslitt, men på en god måte♥ Har laget meg favoritt kyllingsalaten min, som jeg spiser flere ganger i uken, sunt og godt. Spiser faktisk ekstremt mye kylling, helt utrolig at jeg ikke har gått lei enda. FREAK! Dagens proteinshake har jeg også fått i meg, så endelig nå kan jeg slappe av. Hverdagen min går for det meste til det samme -  Stå opp, skole, trene, spise og sove. Derfor kommer vil det komme en del "mat og treningsinnlegg" fremover. Nå har jeg startet for fult igjen, og det er så utrolig morsomt og deilig. Spesielt å se resultater. 

Du trenger:
1 kyllingfilet
Salat (blanding) 
1/4 agurk
Feta ost
Fullkornspasta

Jeg pleier å steke kyllingen min i litt grillkrydder og gressløk over. Det gir kyllingen en skikkelig god og frisk smak. Anbefaler alle sammen å teste denne salaten. Egentlig en helt vanlig kyllingsalat, men prøv krydderet sammen. Naaam!

Trener du?

 

Likes

Comments

Beauty


Jakke - London // Genser, bukse - Bik Bok // Smykke - Camden Market //  Solbriller - Versace // Sko - Converse

Hva syns du?

Likes

Comments

Beauty

Våren har allerede kommet og sommeren nærmer seg med stormskritt. Det betyr at vi kan finne frem alle de fine, luftige og fargerike kjolene våres og endelig begynne å bruke de igjen. Savn♥ Derfor syntes jeg det passet med et sommerlig innlegg, med en samlig av mine favoritt kjoler som passer godt til sommeren. 17. Mai er rett rundt hjørnet, så det er ikke noen vits å nøle med å bestille 17.mai kjolen. Ender ofte med at jeg er altfor sen, og at de fineste kjolene blir borte. Dette skal ikke skje i år! 

Nelly har fått inn veldig mye fint i år og alle kjolene under ligger på en grei pris. Noen er dyrere enn andre, men de fleste koster mellom 299-499 - kanskje ett par som ligger på en litt høyre pris. Men vil ikke si at det er dyrt for så fine kjoler. 


Står i et lite dilemma mellom 4 kjoler. Har bestemt meg for å bestille kjole nr 2, men har lyst på en til. Altfor mange fine farger. Det står mellom 6, 10 og 13. Jeg skal i konfirmasjon og pynte meg på 17.mai, men helst ikke med samme kjole. What to do!!?

Hvilke kjoler syntes du var finest?

 

Likes

Comments

Beauty

Nå er det nok av godteri, potetgull, late dager og treningsfri - denne påskeferien har bestått av bare masse usunt og nesten ikke noe sikkelig mat. Det eneste skikkelige måltidet jeg har fått i meg de siste dagene er frokost og like etter har jeg innatt x-antall kg godteri og potetgull. Alt uten dårlig samvittighet! Det har vært utrolig deilig, men begynner virkelig å savne kylling, proteinshakes, frisk frukt istede for kvalmende søtsaker og ikke minst de deilige tunge treningsøktene. Gleder meg♥


Hvordan har din påskeferie vært? 


GAPC → WHOOP ASS - De slapp for en drøy time siden, og mitt ønske er at dere skal logge dere inn på facebook og like facebook siden deres. Det hadde vært veldig hyggelig om dere hadde satt av 2 sekunder av deres liv for å trykke på en like knapp♥ Gjør det for min skyld og nuffeluff (hvem det er får være et mysterium) - men gjør det. Det betyr mye for meg, han og alle de andre gutta! FACEBOOK SIDEN HER, LIK!

Likes

Comments

BeautyJakke - London // Topp, Smykke - Bik Bok // Shorts - Levis // Veske - Aldo // Solbriller - Ray Bans // Sko - Converse

Likes

Comments

Beauty

Har alltid med meg en leppestift i veske eller lommen uansett om det er til skolen eller på fest. Bruker det ikke like ofte på skolen som i helgene, men det gjør noe mer med ansiktet og til et antrekk. Tenkte derfor å komme med et lite "anbefaling-ish" innlegg, med mine 3 favoritt leppestifter. Har en del andre på sminket bordet som er veldig fine, men orket ikke å finne frem alle - uansett har de fleste prøvd L'Oréal sine.

Mine favoritt merker har blitt Chanel og YSL. Grunnen er ganske god - de har et stort utvalg farger og typer. Leppestiften sitter dobbelt så lenge og i tillegg gir de leppene fuktighet. Det er ofte jeg har opplevd at leppene mine blir ekstremt tørre rett etter jeg har påført de leppestift og like etter faller fargen av. Dessverre er jeg ikke noe fan av det!


Alle sammen er kjøpte på Duty Free, men du finner de på de fleste kosmetikk butikker. De er bittelitt dyrere enn andre leppestifter fra "billig-merkene", men når det kommer til sminke og produkter legger jeg litt mer penger i produktene - Ikke alltid du like mye som det du betaler for, men disse leppestiftene fyller ihvertfall mine krav. YSL 17 Rose In Tension: En litt mørkere rosa farget leppestift som gir litt "shine", altså ikke helt matt. Den er veldig fin, og ikke altfor mørk heller. Ser veldig bra ut på leppene og passer litt bedre til hverdagen. 

Rouge COCO Chanel Vendôme: Denne leppstiften passer kanskje best til fest eller andre anledninger. Det er en ganske mørk rosafarge, vil nesten si den er rød. Den sitter veldig godt og er ekstremt lett å påføre. Passer perfekt til den lille svarte. Veldig fin♥

YSL 14 Orange Frission: En skikkelig fresh og sommer farge. Den blir ikke like fersken varget på leppene som på bildet, men den gir en litt mer naturlig farge. Denne er helt matt uten noe shine - veldig fin om sommeren. Fresh!

Hvilken leppestift er din favoritt?

Likes

Comments