Header

Beauty

Snart er det vår og kelsskapet trengs å fylles med litt andre plagg, enn alle de tykke genserne. Nelly har fått inn en del nye plagg for vår sesongen, og jeg har allerede plukket ut noen av mine favoritter. Det meste av det jeg har plukket ut ligger på en ganske rimelig pris. Trenger virkelig noe nytt i skapet mitt nå, gleder meg til lønning♥ Åh, de har så utrolig mye fint - kan nesten ikke besøke siden lenger. Alt som står på hjernen min er hvordan jeg skal ha råd til klær og reise. 


1. Kjole finner du HER!                     2.  Kjole finner du HER!                         3.Kjole finner du HER!           4. Kjole finner du HER!  


5. Kjole finner du HER!                     6.  Kjole finner du HER!                         7.Kjole finner du HER!           8. Kjole finner du HER!  1. Genser finner du HER!                     2.  Genser finner du HER!                         3. Genser finner du HER!           4. Genser finner du HER!  


1. Topp finner du HER!                     2.  Topp finner du HER!                         3. Topp finner du HER!           4.  Topp finner du HER!  

Håper du finner noe du liker av det jeg har plukket ut. Ellers har de kjempe mye fint inne på nelly nå, så det er bare å ta en titt å drømme seg bort.

 

                                                                                                                                                                                     // affiliate

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

En ny uke med nye muligheter. Denne uken har jeg satt meg noen enkle mål - trene 5 dager denne uken, spise variert og sunt og ikke bruke penger på mat. Noe jeg egentlig brude greid,  men jeg har allerede failet. Begynner fra og med i morgen, og er ganske sikker på at jeg kommer til å gjennomføre det. Vi hadde bussmøte på Starbucks i dag og når du har en mage som rumler, i tillegg til en munn full av vann - Da er det dessverre ikke like lett å motstå. Vi kom ihvertfall frem til en del, og det ser ut som vi har en gruppe som fungerer godt sammen. Gleder meg virkelig til russetiden!

Jeg bestilte en Cool Lime, den var ekstremt god og tror ikke den innholder så veldig mye usunt, og ciabatta med bacon og kylling. Naaam! Sykt interessante bilder, skal bil flinkere til å ta bilder. Kameraet lå på bordet hele tiden, men man glemmer det så fort. 

Hva har du gjort i dag?
Likes

Comments

BeautyJakke - Woolrich // Genser - Bik Bok // Bukse - River Island // Sko - Converse

Har helt glemt å fortelle dere at jeg har vært i Skjåk i helgen. Vi fikk jo ikke feiret jul hos bestemor og bestefar i år, så vi måtte oppover en tur. Bestefar hadde hadde spart på både julepynten å juletreet, så vi hadde litt "jul" der oppe. Har vært helt sinnsykt kaldt ute, så vi har ikke brukt så veldig mye tid ute. Hadde planer om å ta en del bilder til Flickr kontoen min, men det ble ikke så mange. Har i hvertfall hatt en veldig avslappende helg, hvor halvparten av tiden har bestått av å putte noe godt i munnen. Fikk de siste julegavene, så nå begynner lommeboken å fylle seg etter romjulssalge.

Nå sitter vi i bilen på vei hjem. Det er dessverre kø fra Lillehammer og til ?oslo?, så det kan ta en god stund før vi er hjemme. Alt jeg krysser fingrene for nå er MC drive. Har mast om det siden vi kjørte oppover og allerede hatt to diskusjoner om det nå. Bare gi opp, jeg skal ha Big Tasty meny!
Veldig fornøyd med dette bildet her tror jeg. Litt usikker...

Hva har du gjort i helgen?

Likes

Comments

Beauty
Jakke - Woolrich // T-skjorte - Monki // Shorts - Levi´s // Kjede - London // Sko - Converse //

Hva syns du om dagens outfit?

Likes

Comments

Beauty

God morgen!

Starter dagen med litt inspirasjonsbilder. Trenger generelt litt inspirasjon til alt, og spesielt ettersom snøen har lagt seg på bakken det siste døgen. Gi meg sommer og sol♥ Skal prøve å begynne og ta egene inspirasjonsbilder, men tror de kunne blitt bedre hvis jeg hadde bodd i nærheten av en strand i et annet land hvor snø er helt ukjent. 

Hva syns du om inspirasjonsbilder?

Likes

Comments

Beauty

Et uinteressant innlegg om det jeg har gjort de siste dagene og hva jeg har tenkt til å gjøre i dag. #meningsløst. Men god morgen alle sammen. Denne uken har bestått av skole, overnatting og 4 dagers trening på rad + en dødssliten Maddie. Har vært en ganske chill uke ettersom at jeg tok meg fri på tirsdag! For øyeblikket sitter jeg å skyper med Caja som sitter i sunnfjord med to retards, hehe. I kveld skal møte Sarah og kanskje to andre, så satser på en koselig jentekveld eller ligndene. #lovegirlsnight! Bildet over er av min doggystyle hund, en skikkelig DIVA som heter Pepita. Minner meg egentlig om meg selv. Vi snakkes 

Likes

Comments

Beauty

Har nettopp kommet hjem fra skolen, og er snart på vei til Elixia sammen med Emilie. Klar for leg day! Var ikke på skolen i går fordi sengen og besøk var ekstremt mye bedre. Frister ikke mye å stå opp på morgen når man ligger så godt og har hatt overnattingsbesøk. Må skjerpe meg igjen, denne terminen skal jeg prøve å ha enda mindre fravær både på skolen og her på bloggen.
T-skjorte - Monki // Bukse, Kjede - Bik Bok // Armbånd - Marc By Marc Jacobs // Sko - Dr.Martens

Hva syns du om dagens outfit?

 

Likes

Comments

Beauty

Gårsdagen innkjøp. Har så og si alt i klesskapet mit, kanskje litt for mye? Må nesten komme meg til London for å få shoppet ordentlig, helt umulig her i Norge, med de samme butikkene all over. Man blir liksom litt lei, enige? Klesskapet mtit er fult av klær, men jeg husker dessverre ikke hvordan jeg bruker de. Noen som har noen bra "fashion inspiration-blogs", så del den gjerne med meg!


Bukse // Bik Bok           Cardigan // Gina Tricot            T-skjorte - Monki

Nå roper mamma på meg fordi det er middag. Kyllingfilet til meg, siden hele familien er egoistiske og skal spise ekkelt lam. Okei, hygggelig at de har laget ekstra mat - slik at jeg ikke skal legge meg sulten i kveld.

Hva syns du om innkjøpene? Har du en "fashion inspiration-blog" å anbefale meg?


Likes

Comments