Header

Beauty

20% på valgfri produkter ved å oppgi koden Maddekk20

Jeg har vært så heldig å fått et rå kult smykke i posten av Badkids- Jeg faktisk har sett mange av jentene på Bad Girls Club har gått med. Denne nettsiden har så mye mer enn bare rå kule smykker, men også skikkelig stilige klær. Har allerede brukt smykket i en outfit og fikk noen morsomme kommentarer for det . Passer meg perfekt siden det er litt min stil og attitude, tusen takk til Badkids. 


Prisene er heller ikke så veldig ille, det er faktisk ganske rimelige priser der inne også har de litt annerledes klær enn alle andre nettsider og butikker. Anbefaler alle sammen å ta en liten titt, også har jeg et tilbud som varer til den 30.november hvor dere får 20% på valgfri produkter ved å oppgi koden maddekk20. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

Fri frakt og gavekort på 200 kr.  (noe feil med gavekortet)

Nå nærmer det seg jul og nyttårsaften og jeg har allerede begynt å planlegge hva jeg skal ha på meg. Alle andre år har jeg vært altfor sent ute, og alle mine favoritt kjoler har blitt utsolgt. Nå rekker jeg å prøve kjolen og kanskej returnere den hvis den ikke sitter godt. Nelly har fått inn noen fantastiske kjoler, og jeg har pukket ut mine 16 favoritter. 

 

Paljettkjoler, mine absolutte favoritter.

1. Finner dere HER                                         2. Finner dere HER                            3. Finner dere HER                     4. Finner dere HER

Fine maxikjoler mellom 299-599.

5. Finner dere HER                                   6. Finner dere HER                             7. Finner dere HER                                8. Finner dere HER


9. Finner dere HER                                    10. Finner dere HER                                   11. Finner dere HER                        12. Finner dere HER

De aller fleste kjolene ligger på en pris mellom 299-799. Det er ikke så veldig dyrt, og hvis du handler for over 400 kr får du 200 kr i rabattt som sagt. Det er vært å benytte seg av, hvor ofte får man et slikt tilbud på absolutt alle klærene inne på Nelly? 

Hvilken kjole likte du best?

Likes

Comments

Beauty

Sykt kreativ overskrift, sykt kreativt innlegg og sykt kreativt bilde. De siste dagene har det blitt veldig kaldt ute og trist ute - mister litt den bloggmotivasjonen. Det blir mørkt før 5 og det er vel et problem de aller fleste bloggere har? Slutter sent og rekker dessverre ikke å ta gode bilder til bloggen. 

Har ligget i sengen min siden jeg kom hjem fra skolen, deilig. Koste meg med proteinlapper og en kopp te, eneste koselige om vineteren. *Positiv*. Nå har jeg store planer om å skrive noen ferdig innlegg og denne gangen skal det fullføres. 

Et godt eksempel på et dårlig og mørkt vinter bilde. Må skaffe skikkelig lys inne på rommet - slik at blildene får en litt mer "hvit-tone", enn den ekle "gul,grønn,rosa,regnbue-tonen". Vi snakkes senere i kveld med innkjøp osv.

 

Likes

Comments

Beauty

Hallo, 

Har brukt dagen til å jobbe, vært på bussmøte og rydde rommet. Skikkelig søndag! Har faktisk begynt å jobbe litt, og det er utrolig deilig for lommeboken. Helgen min har vært ganske rolig de andre dagene, overnatting av The secret one og bare masse mat. 


Nå burde jeg vel egentlig legge meg, hvis jeg vil komme meg til skolen. Tusen takk til Julie for fine outfit bilder!

Hva syns du om dagens outfit?

 

Likes

Comments

Beauty

Yo,

Torsdag denne uken var Julie, Frida og Nina med meg å tok ny tatovering. Har tenkt på den en god stund, men tok den en uke tidligere enn planlagt - har ingenting å si egentlig. Jeg tok den hos You Gotta Love It Tattoo som ligger i Prinsens gate. Han som tatoverte meg var utrolig flink og det virker som det er veldig mange dyktige tatovører der. Helt fantastisk atmosfære og skikkelig hyggelige folk som jobber der. Kom to gutter inn som jobbet der, og de fikk absolutt alle oss til å le.

Betydning:

Det står "Be Proud" og grunnen til at jeg tok den på arabisk er fordi jeg er halvt tuniser (araber). Betydningen tror jeg de aller fleste kan tenke seg til, men kan prøve å forklare den. Be proud har jeg skrevet fordi jeg syns det er ekstemt viktig å være stolt over seg selv, hva man får til og ikke minst hvor man er fra og grunnen til den arabiske skriften er for å ta en liten del fra "mitt andre hjem". Tatoveringen betyr en del for meg egentlig, ettersom jeg er veldig stolt over å være Tunisier og fordi jeg ikke får dratt til Tunisia så fote jeg vil.  (Syns det er litt vanskelig å forklare, siden den betyr ganske mye forskjellig. Jeg har liksom to betydninger i en tatovering).

Vondt/ikke vondt.

Det var null problemer for meg å gjennomføre tatoverningen. Jeg lo av det som ble sagt, og syntes det ikke gjorde så veldig vondt. Man kjenner selvføgelig at det skjærer litt, men det var ikke vondt (kunne godt ha ligget der i mye lengere tid). Jeg har hørt at det er ganske/veldig vondt å ta tatovering på øverst på underarmen - men for meg var det ikke vondt, men jeg har ganske høy smerteterskel. Betalte 1000 for tatoverningen, og det tok ca 15-25 min.Et kort videoklipp som Julie filmet. For de som lurer heter han som tatoverer meg Dinson og han var veldig flink. Det var heller ikke et problem å ligge stille, det var rett og slett ikke så veldig vondt. Begynner å bli veldig morsom å ta tatovering, og enda morsommere å se et godt resultat av noe som betyr noe for deg.

Hva syns du om tatoveringen?

Likes

Comments