Header

Beauty


Januar: En kjedelig måned med minimalt blogging og tydeligvis en del starbucks drikking. Først var man for kul til å ta turen innom og plutselig var man her hver eneste dag. 
Februar: En del turer opp til skjåk, i hvertfall en i vinterferien hvor jeg var heldig å få være med på skolen til kusinen min. Gjett om det var gøy? Skole i ferien. Treningsmotivasjonen var helt på topp og trente masse denne måneden helt til jeg ble syk
Mars: Fant ikke så mye her på bloggen, men det begynte vel å bli mildere og jeg turte å sette foten uten for døra. MK hadde FN rollespill som var overraskende gøy. Det ble noen innkjøp av fortsatt nåværende favoritter i klesskapet. 


April: Mine to venninner Maria og Karoline tok sine første tatoveringer, skulle ønske jeg lå der. Avsluttet med en rulledag med 2014 russen og trodde det var fult mulig å dø av en hangover dagen etter. 

Mai: Jeg var i en av de første 18 års bursdagene og hadde det super gøy, tror jeg. Sneik meg inn på utested og ble kastet ut fordi de mente jeg sov, men satt egentlig å teksten med kjæresten. Ps: utestedet deres suger.  Jeg tok min 3 dødsfine tatovering som jeg fortsatt elsker like mye hos You Gotta Love itt. Tok meg 5 hele timer og de 2 siste var mer pain enn du kan tenke deg, men taklet det fint.  BTW: I mai levde jeg med lungebetennelse/kyssesyken/kikhoste so what ever, vi fant ikke ut av det var. Hostet meg til ribbeinsbrudd, ble kvalt av mitt eget slim og kastet det opp. #delikat


Juni: Endelig ferdig i 2.klasse. Jobbet ræva av meg hele denne måneden og bloggen nesten ingenting. Penger var viktigere enn bloggen denne måneden, fordi jeg skulle ha en laaang ferie.Juli: Det skjærer i hjerte og svir i øynene når jeg ser på disse bildene. 2 uker i Italia (mitt fremtidlige land) sammen med familien, stranden i 4-7 timer hver eneste dag og digg italiensk mat. Ta meg tilbake. 

Part 2 kommer veldig snart. Hadde ikke plass i dette innlegget, eller det ble veldig mye på engang. 


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments