Header

Det er vår siste dag i Madrid så den startet vi med en hel boks donuts fra Dunkin Coffe som «breakfast in bed». Vi skulle virkelig hatt Dunkin donuts i Norge. La Dolce vita! De andre dagene har vi brukt i hovedgaten og andre shopping gater i nærheten, så i dag skal vi gå litt rundt, spise tapas og bare nyte ferie. I kveld skal vi spise på et sykt stilig sted som serverer de største burgerne og milkshake med alt av pynt. Tommy Mel’s heter det og er en restaurant med amerikansk stil.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Inspiration & tips

WELCOME JANUARY

❥ 10 THINGS I WANT TO DO IN JANUARY

1. Nye rutiner. Jeg må lage nye rutiner for å klare å holde motivasjonen og inspirasjonen oppe hele året. Lage meg en plan for som innebærer når trening skal skje, tider for blogg arbeid og ikke minst begynne å legge vekk alt av sosiale medier på kvelden.

2. Feire bursdag. Halvparten av dette punket er allerede i boks, og det var å gi <3 den perfekte bursdagen. Det ble burger og fries på en restaurant i Oslo, og en 5-dagers tur til Madrid med fotballkamp - som vi nyter her og nå. Thea har også snart bursdag blir det en gigantisk feiring kjenner jeg hun rett, og det allerede når jeg kommer hjem.

3. Trene minst 3 ganger i uken. Jeg hadde et mål om 5 ganger i uken, men det var umulig med tanke på reisen til Madrid. Januar har startet veldig bra, og hittil har jeg gjennomført 8 økter siden den første. Det ser ut til at jeg klarer det noe som føles veldig godt. Det er en liten motivasjon i seg selv, og gjør det lettere å fortsette.

4. Se etter ny jobb. Jeg mister jobben om litt, og det er på tide å begynne å lete etter noe nytt. Butikken jeg er ansatt i legger ned, og derfor forsvinner jobben min.

5. Bruke mer tid på kjøkkenet. Det siste halvåret i 2017 ble jeg plutselig veldig dårlig til å bruke tid på kjøkkenet, og gjorde alt litt for lettvint og kjedelig. Jeg trives med å lage sunn og god mat, så det er på tide å finne tilbake til gamle gode rutiner med variert kost.

6. Utnytte garderoben bedre. I det siste har jeg mistet inspirasjon når det kommer til klær og stil. Jeg må sørge for at hele garderoben min blir brukt, og at jeg blir flinkere til å eksperimentere og utfordre stilen.

7. Ta meg mer tid til selvpleie. Jeg vil bli flinkere til å ta vare og pleie meg selv. En hårklipp hadde vært godt for håret, og en liten opprydning i bryn kaoset. Uten om det skal jeg innføre en fast dag i uken hvor jeg pleier både sjel, kropp og sinn med ansiktsmasker, hårkur, skrubb og hvile. Det er noe jeg er ekstremt dårlig til, og det trengs sårt.

8. Finne den perfekte blazeren. Jeg er på jakt etter en blazer som går like godt til hverdag som fest, og nå som jeg er i Madrid skal jeg se godt etter.

9. Planlegge ny reise. Jeg vil reise mye i 2018 og allerede nå etter denne turen er det snakk om ny reise og denne gangen en langdistanse. Det er noe som må planlegges godt for å få en finest mulig reise til en rimelig pris.

10. Nyte fri dagene i Madrid. Vi kom til Madrid i går kveld, og dagene skal nytes. Det blir fotballkamp, shopping, hotellfrokost, god mat på restauranter og sikkert litt sightseeing.

Likes

Comments

Outfit of the day, Travel

JACKET: ZARA, HOODIE: CUBUS, PANTS: BIK BOK,
BAG: GUCCI SHOES: FENTY X PUMA

God morgen,
Jeg våknet opp i Madrid i dag, og hadde egentlig tenkt til å oppdatere dere før avreise, men det ble det ikke tid til. Flyturen gikk veldig bra selv om det ble mellom landing i København først, men selvfølgelig var det noe som gikk galt. Bagasjen min er borte, og jeg har absolutt ingenting av toalettsaker eller klær - krysser fingrene for at den er tilbake i løpet av dagen. Det er veldig synd for i kveld skal vi se Real Madrid spille mot Villareal på Santiago Bernabeu, og jeg skulle gjerne skiftet og hatt sminken min. Vi må nok ta turen ut for å starte litt shopping allerede i dag for det er uaktuelt å bruke samme klær en dag til. Jeg skal prøve å gjøre det beste ut av de 4 neste dagene i Madrid selv om bagasjen ikke kommer, og jeg er relativt irritert og oppgitt akkurat nå.Det ordner seg helt sikkert snart! Det blir selvfølgelig oppdateringer her inne på bloggen for kamera er fortsatt i behold.

Likes

Comments

Training, Food

I samarbeid med Gymgrossisten.no
Det var en feil med det andre innlegget. Nå fungerer linker og alt som det skal. Beklager folkens!

Januar er en ny start for veldig mange, uansett om man har et nyttårsforsett eller ikke. Trening er noe de aller fleste enten begynner eller fortsetter med, og for meg er det viktig å ha noe nytt å starte året med. Nye treningsklær er alltid en motivasjon, men alt av kosttilskudd er nesten viktigere. Dagens lille tips og unnskylding for å klikke hjem litt ekstra. Det er fylt på i skapet mitt igjen, så nå slipper jeg å gå tom med det første!

Star Nutrition protein pancake mix
Disse har reddet morningene mine, for det er så enkelt og raskt å lage. Jeg liker å tilsette litt ekstra ingredienser til, men du trenger egentlig ikke noe mer enn pulveret og litt vann. Like perfekt til frokost som kos eller kveldsmat og proppet full av proteiner er de også. Pannekakene finnes i en haug smaker, og sjokolade er minst like god som de vanlige. Min oppskrift kommer litt senere! Redd frokostene dine med denne her.


Barebells protein bar
Hvis du ikke har smakt de enda er det på tide å gjøre det. Dette er proteinbarer som er like gode som sjokolade, og passer til etter trening, mellom måltid eller de dagene sukkersuget er verst. Min favoritt er Caramel & Cashew!
Gymgrossisten har fått inn ny smak (salty peanut) og til kun 378kr for 12 pk her.

Nocco skum tomte
Jeg er enda ikke lei min "guilty pleasure" etter trening, som jeg også drikker de dagene brus frister, men samvittigheten tillater det ikke. Siden Skumtomte er limited edition vurderer jeg å bestille hjem et lite lager, for det blir et helt år til neste gang den kommer på markedet. Synd, for det er den beste! Få et helt brett, her

.

Star Nutrition Supreme Amino BCAA
To nye bokser med toppselgeren fra Star Nutrition . Denne BCAA både smaker godt, og gjør det den skal. Hvem sier "nei" til rask og effektiv restitusjon, økt muskelvolum og bedre utholdenhet? Jordbær og pasjonsfrukt er den du burde klikke hjem. En boks for 199-, her !


The Curse Pre-workout

Jeg skulle egentlig ikke si noe mer om denne, men jeg må gjenta meg selv enda en gang. Det er den beste PWO
noensinne. I hvert fall som jeg har brukt! Den blir nok aldri byttet ut fra mitt lille lager. En scoop før trening gir meg en ordentlig boots, ekstrem pump og gjør meg skikkelig fokusert. Få min favoritt til 399 -, her.

Xtend BCAA
Jeg har flere varianter for det er noe som drikkes under hver økt. Da er det greit med variasjon i både merke og smak - jeg er like fornøyd med begge to, men smaken på denne er himmelsk!!
Et megakupp 3stk for 698kr her
.

UNN DEG SELV LITT EKSTRA!

Likes

Comments

MY NEW PUFFER JACKET

FROM LINDEX

Se på den nye fine jakken min. Det er julegaven jeg fikk av kjæresten. Vi var en tur innom et senter for litt siden, og ved første øyekast bestemte jeg meg for at den skal bli min. I det jeg sier det høyt tilbyr <3 seg å kjøpe den som en julegave. Vi hadde avtalt å ikke kjøpe noe til hverandre, men tror dere jeg klarte å la være? Det ble en liten overraskelse ekstra under juletreet, selvfølgelig! Så da ble det en liten overraskelse på meg når vi sto i kassen :)

Likes

Comments

Inspiration & tips, Fashion

// ADLINKS

PINK HOODIE HERE , CALVIN KLEIN HERE, DUNGAREE DRESS HERE, STRAWBERRY SHIRT HERE, MIXED SCRUNCHIE 3 PACK HERE, EARSTUDS ROSE HERE, CHECK BLAZER HERE, BLACK BLOUSE HERE, OVERSIZED TRUCKER HERE, FUR TOUNGE BIKER BOOTS HERE, WHITE T-SHIRT HERE,

THE FRIST "WARDEROBE" POST
THIS YEAR

Noen nye favoritter fra Nelly, og nå begynner endelig butikkene å få inn nye varer - varer som ikke bare tilhører festligheter. Jeg har savnet å gå i noe annet en kosedress og kjole! Det er så gøy når butikkene får inn 2018 varene, og i år har Nelly fått inn veldig mye fint. Jeg elsker den rutete blazeren, og den står øverst på min ønskeliste sammen med jordbær skjorten. Hvor rå er ikke den? Sykt spesiell og stilig. Jeg skal selvfølgelig vente med å klikke hjem klær til etter Madrid turen, men hvis noe ikke av dette dukker opp i butikk vinduene blir de nok bestilt hjem allerede på retur dagen.

Likes

Comments

Denne dagen har jeg ventet lenge på. Jeg våknet opp i morges, og hadde en ting i hode "gjør klar gaven" og etter at det var gjort var det bare noen timer å pinefulle timer på jobb, før jeg endelig møtte ♥ som har bursdag i dag. Det er første gang jeg har gledet meg så mye til å gi en gave, og ikke minst lagt så mye penger og tid i noe. I år har jeg slått på stortromma for vi skal til Madrid og ikke nok med det, men jeg har klart å fikse billetter til fotballkamp. Real Madrid på hjemmebane, favoritt laget til min kjære. Det var så hyggelig å gi noe som virkelig ble satt pris på, så nå er vi to stykker som endelig kan glede oss sammen - reisen er om litt over en uke, og blir på 4 hele dager. Nå skal vi bruke resten av kvelden på å slappe av med is, hjemmespa og serier etter en god middag.
Gratulerer med dagen

Likes

Comments

☆ HAPPY NEW YEAR ☆

Godt nyttår! Min nyttårsaften ble rolig og litt annerledes enn tidligere. Ingen nyttårsfest, men en god middag og en flaske vin på deling sammen ♥ med etterfulgt av serie og spill frem til klokken 00:00. Da var det ut en liten tur, bare oss to for å se på fyrverkeriet for så gå inn igjen legge seg under dyna, nyte godteri restene og enda flere episoder av serien vi ser på. Jeg klager absolutt ikke for det var en ordentlig hyggelig kveld og føltes helt fantastisk å våkne opp uthvilt og i god form.

Likes

Comments