Header

Jeg drømmer om å kjøpe meg min egen leilighet hver eneste dag, styre med innredning og dekor - og gjøre leiligheten til min drømme leilighet i min stil. For øyeblikket må jeg holde meg til rommet mitt, og hjelpe til litt i leiligheten til , men det blir ikke det samme før alt er mitt eget. I leiligheten min ser jeg for meg: Industri vegger i svart stål, stor dobbeltdør fra soverommet til stua, åpne rom med hvite flater, flere vegger malt i kalk, rosa fløyelssofa mot møbler i svart stål. Mønstrede fliser på badet, alt av stål i kobber på bad, og grønne fine planter plassert litt over alt. Myke tekstiler mot harde! Jeg vil ha en leilighet med en blanding av industriell, minimalistiske og elegant stil.


1. DYNETREKK I LIN HER & HER, 2. GULVTEPPE HER, 3. SVART SKAP HER, 4. LENESTOL I FLØYEL HER, 5. LAMMESKINN HER,
6. SENGETEPPE I FLØYEL HER, 7. DEKORATIV APE HER , 8. ROMSPRAY HER, 9. SÅPEPUMPEHER .


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Everyday

GRATULERER MED DAGEN SOM VAR MIN FINESTE, KULESTE OG TØFFESTE LILLESØSTER.
JEG HÅPER DU KOSTE DEG PÅ DØGVNILL MED BURGER, FRIES OG KAKE SAMMEN MED HELE FAMILIEN, TIL TROSS FOR AT MARKUS KOM LITT SENERE OG JEG DRO LITT TIDLIGERE


Likes

Comments

DAGENS TRENINGSØKT:
BENKPRESS, DIPS, PULL UPS, SITTENDE ENARMS ROING OG NEDTREKK V-BAR.

JACKET: ZARA, HOODIE: SAMSØE, TIGHTS: SKINS
SHOES: LE COQ SPORTIF

Dagens treningsøkt er overstått, og i dag fikk jeg også brukt de nye skoene mine som jeg var så heldig fikk på ukens Insp Love workshop. Vi hadde besøk av Le coq sportif som er et fransk merke med sporty klær og sko. Jeg husker godt merke fra da jeg var liten og de gangene vi besøkte Paris. Skoene jeg valgte er helt utrolig behagelige, og ikke minst fine med enkle detaljer. Shimmer i lissene og på siden av skoene, med en liten "dusty" rosa detalj i sålen - og under sålen er full av glitter. Elegante og feminine! Jeg klarte ikke å dy meg og brukte de derfor på trening, men det er egentlig et par sneakers til hverdag som faktisk var utrolig gode å bevege seg i.

Likes

Comments

DET SØTE LIV OG ISKREM

T-SHIRT: BIK BOK, SKIRT: BRANDY MELVILLE,
BAG: GUCCI, SHOES: SUPERGA

Jeg skal ikke snakke om hvor mye jeg savner Italia og alt som har med sommer å gjøre, men fant tilbake til minnekortet mitt med enda noen antrekksbilder fra ferien, så hvorfor ikke dele de med dere? Jeg elsker det lyse blå skjørtet mitt som faktisk er i semsket skinn. Det perfekte antrekket med en ordentlig "gelato" i hånden! Så søtt og fint, til tross for at jeg vanligvis ikke er så glad i det søte.

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

1HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER

MY WEBSHOP FAVORITES #35

Dette har vist blitt en fast spalte på bloggen for det virker som om mange av dere liker disse innleggene. Jeg blir inspirert av å finne plagg som går sammen, for så sette de inn i et collage. Vi nærmer oss masse festligheter, og party sesongen er rett rundt hjørnet og over er plagg jeg gjerne vil dra ut på byen og vise fram. Øverst på ønskelisten min er jakken i faux fur, den plisserte bodyen og genseren i mørk oransje fløyel. Jeg ser for meg genseren til et latex skjørt med overknee boots, eller et par kule sneakers og faux fur jakken over. Det er 12 dager til bursdagen min, og kun 2 dager til lønning så noe av dette blir nok klikket hjem i løpet av uken. Ikke glem at det er 3 for 2 på NLY brands, og mer enn halvparten i dette innlegget går under den kampanjen!

Likes

Comments

Food, Training

YUMMY SNACK ON THE RUN

Dette er de beste proteinbarene jeg noen sinne har smakt, og ikke nok med det er de super sunne. Min favoritt er Caramel & Cashew, men Coconut Choco er også veldig god. Proteinbarene er noe helt annet enn de vanlige, disse er disse er myke Herregud, så gode de er! Til tross for at de inneholder lite sukker og hele 20 gram proteiner smaker de som sjokolade.

• • •

Det er ikke alltid jeg rekker spise ordentlig etter trening, eller før noe annet på agendaen og da er disse perfekte å hive i seg. Slik som alle andre har jeg dager hvor søtsuget er ekstra sterkt, men å spise godteri midt i uken er en dårlig ide. Jeg skjærer baren opp i biter å nyter den som snacks også, gjerne med en kopp te ved siden av. Det er en genialt ting å ha i skapet, på kontoret, i vesken når sulten eller søtsuget melder seg, uavhengig om du trener eller ikke .

barebells caramel & cashew , barebells coconut choco
barebells cookies & cream HERE !

minner om at det er 5 dager igjen av rabattkoden GYMGROSSISTEN
du får 100 kr i avslag ved kjøp over 500kr med koden madde100. HURRY UP!

Jeg fikk en haug med spørsmål om min faste pre workout etter innlegget. Ja, det er sant at den virker. Orange mango er min favoritt, men Green Apple og Lemon rush er veldig gode de også. Det er et godt kjøpt om du ønsker en ekstra boots i øktene dine, eller trenger et lite kikk for å komme deg på trening spesielt nå i mørketiden.

Likes

Comments

JACKET & PANTS: ELSA HOSK BY BIK BOK
KNIT: H&H, BAG: GUCCI, SHOES: SUPERGA

​Et antrekk fra tidligere denne uken, og her er settet jeg snakket om. Jeg elsker fargen, og må si at kordfløyel er sinnsykt stilig! Dere kommer til å se mer av dette både sammen og hver for seg. Dette settet har jeg tenkt på siden de første bildene av kolleksjonen ble sluppet, så jeg er veldig fornøyd med å kunne gå med det selv. Jeg blogger fra mobilen på vei til jobb og skal straks løpe inn på Cubus. Ha en super mandag, så snakkes vi i morgen!

Likes

Comments

Everyday, Inspiration & tips, Travel

AMALFI, PROVINS SALERNO

BIKINI: H&M

DET ER ET SAVN, ET STORT SAVN

Dette er faktisk noen av de siste bilene fra ukene i Italia, og jeg kjenner det gjør litt vondt - for jeg elsker å dele bilder fra ferier, og da spesielt fra mitt absolutte favoritt land i verden. I går dukket minnekortet som jeg ikke har hatt siden min siste dag i Italia opp igjen - noe som betyr en god del bilder jeg trodde var tapt. Jeg hoppet opp fra sengen da mamma kom inn med det, satte det inn i macen og begynte å se igjennom bildene - og herregud så mye sol og varme gjør meg deg. Huden min var så gylden og fin, så nesten litt ut som silke. Jeg spiste ordentlig italiensk is på noen av bildene, og kom på hvor stort savnet egentlig er. Så stort at jeg lukket mac'en igjen for å slippe og se mer av det livet. Jeg savner sommer og solen som varmer kroppen min, sanden mellom tærne som jeg irriterte meg grønn over på vei hjem fra stranda, de koselige kveldene omringet av Roma sine enorme ruiner og ikke minst resturantene ved strandpromenaden - den beroligende lyden av bølgene som slår inn mot land i mørket. Jeg har reist hver eneste sommer, men følelsen av ferie forblir alltid den samme - en god og spesiell følelse jeg allerede gleder meg til å føle på igjen! Det er ingenting jeg vil mer enn å reise og oppleve nye steder. Det gir meg så utrolig mye.

Likes

Comments