Header

Beauty, Inspiration & tips, Outfit of the day

THIS COLOUR IS SO FLATTERING TO MY SKIN TONE

Kjolen har jeg rappet fra klesskapet til mamma, og den er så utrolig fin. Vintage rosa er en nydelig farge, og fremhever virkelig den solkyssete huden min. Gull detaljene på vesken gjør hele antrekket - jeg elsker kombinasjon svart og gull, og det passet perfekt til denne kjolen.

dress: h&m
shoes: superga
bag: gucci

Jeg elsker den friske, fine gløden man får om sommeren, og det er ingen tvil om at jeg ønsker man kunne beholde den resten av året sammen med den solbrune huden man har opparbeidet seg. Det er ikke mye som skal til for at man føler seg litt bedre; noen timer i sola, litt farge på kroppen og plutselig føler man seg levende og går rundt å stråler. Det er merkelig! Jeg føler meg aldri finere enn om sommeren, og elsker den duggfriske looken. Hver sommer legger jeg sminkemappen på hyllen og bruker kun noen få produkter og det føles så godt. La meg beholde sommer gløden resten av året, please - så fresh og naturlig!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Everyday

TODAY I WILL DO ABSOLUTELY NOTHING

I dag har jeg ikke gjort noe, og skal heller ikke gjøre så mye. Jeg har sovet hos i natt, og snart skal jeg komme meg hjem igjen etter en koselig kveld i går og en altfor lat morgen. Vi har ikke gjort annet enn å spise frokost, sett på serier og sovet enda mer. I morgen må dagen bli både mer effektiv og aktiv - Jeg tenker å starte dagen med en sunn og god frokost etterfulgt av en effektiv treningsøkt, vaske gulvet på rommet, jobbe med bloggen og forberede meg på den kommende uken. Søndager er perfekt for sånt! Jeg er veldig glad i å bruke søndager til velvære, og lørdager til akkurat det som passer meg. Den ene dagen kan det vært fult kjør fra morgen til kveld, men andre dager frister det mer å ikke gjøre noe, akkurat som i dag.

Likes

Comments

Outfit of the day

Jacket: ZARA, MESH TOP:: ZARA
SKIRT: BIK BOK, SHOES: SUPERGA
BELT: GUCCI

Jeg elsker dette antrekket, og spesielt toppen som ble kjøpt på Zara i Kroatia. Jeg hadde ikke tenkt til å kjøpe meg noe nytt på denne turen, ettersom at jeg svidde av mange tusen i Roma, men toppen i mesh og broderi måtte bli med hjem og blir perfekt både til hverdags og fest.

Likes

Comments

Inspiration & tips, Beauty, Monthly favorites

Jeg ble så overrasket da jeg kom hjem fra over en måned i Italia, og det lå en stor pakke på rommet mitt. Helt uforventet hadde VASS-PR sendt meg en pakke med sommer must-haves som ble med meg på min neste reise som gikk til Kroatia. Jeg var i kontakt med en av de herlig jentene da jeg befant meg i Italia, men hadde ikke mulighet til å komme innom. Så det var en super overraskelse når man har gått tom for alt av solkrem og andre sommer produkter, men har flere reiser i vente. Jeg har fått testet fem av produktene som allerede har blitt noen favoritter, i tillegg til selfie lyset som blir en rending nå, når vi går mot mørkere tider igjen. Det gjenstår fortsatt noen få produkter og de kommer vel på bloggen om ikke så altfor lenge.

MY ABSOLUTELY LIFE SAVER ON TRAVELS

Face rescue mist fra Cosmica er min absolutt "must have" i vesken, og spesielt på reiser. Den ble med meg på reisen til Kroatia og siden det har den alltid vært i vesken min. Luften i kabinen gjør huden min tørr, og det merkes til og med på kort distanser. Cosmica Face rescue er en favoritt fordi den etterlater huden fukt og lukter mildt, i tillegg føler man seg rett og slett freshere og oppkvikkende etter noen sprut.

BEACH IN A BOTTLE

Det er lite som er finere enn saltvannshår og Blend Sea Salt Spray har reddet min hår look etter at ferien tok slutt. Den har gitt håret mitt ekstra volum, avslappede krøller og den tørre fine strukturen uten å gjøre håret tørt eller flokete. En absolutt favoritt når man ikke har strand og salt i nærheten, lenger. Mitt tips: Føn håret og spray inn saltvannsspray, hvis du ønsker en litt mer elegant look kan du lage krøller i håret med en krølltang. Gre håret lett med en stor børste og påfør mer saltvannsspray.


REFRESHING & COOLING MUST HAVE

After sun er et av de viktigste produktene i min koffert på en strandferie sammen med solkrem selvfølgelig. Den siste uken min fikk jeg testet ut Cosmica After Sun Gel Cream og den var så god å ha etter en lang dag i solen. Det er så deilig å smøre seg inn med en god after sun som gir huden fuktighet, virker avkjølende og lukter godt, men mildt. Denne trekker også fort inn uten å etterlate huden fet og klissete som er viktig for meg.

FRESH IT UP

Tørrshampoo er en "life saver" for de aller fleste jenter. Det er den perfekte redningen på dager hvor håret begynner å bli fett, men man har verken tid eller et ønske om å vakse håret. Når man vasker håret hver eneste dag tørker man det ut, i tillegg til at det blir fortere slitt og utrolig nok fett - la håret gå noen dager uten vask og bruk heller tørrshampoo som gir en fin struktur.

TUSEN TAKK TIL VASS-JENTENE <3

Likes

Comments

Training

Innlegget skulle blitt publisert i går :(

WHY : ( ?

Jeg lurer på hvorfor det alltid er sånn; I høst og vinterperioden er treningen på topp, kroppen er på sitt sterkeste, og så fort det går mot lysere og lengre dager dabber det av sakte, men sikkert av . Litt etter litt trener man mindre og plutselig er sommerferien her og målet man satte seg var plutselig dobbelt så langt unna som det, det var for noen måneder tilbake . Jeg håper det er flere enn meg som har det sånn! Heldigvis er det verdt det når man har hatt en ordentlig bra ferie og storkost seg hele tiden, men nå er det tilbake til gamle gode treningsrutiner også blir det sikkert et år til neste gang.

Det er mandag og jeg er i hvert fall i gang igjen. Jeg kom faktisk i gang så fort utenlandsferien var over og har gjennomført min tre økter i uken. For å beholde treningsmotivasjonen bestemte jeg meg for å starte rolig. Det er hardt å komme tilbake etter mer enn en måned uten å ha fått god og regelmessig trening. Jeg har gått ned både i styrke og muskelmasse i løpet av ferien og måtte derfor ta noen bilder av helfiguren for å se hvordan den ser ut nå. Det er mest for meg selv for det er tross alt min dagbok på nett, men som også er laget for å inspirere andre.


Mitt beste tips er å start forsiktig og bygg deg oppover og plutselig er du der hvor du slapp en dag. Det lønner seg ikke å presse kroppen altfor hardt og lenge - da er det lett å miste motivasjon og overbelaste kroppen. Det er klart du skal bli sliten å kjenne når du er ferdig, en dag og to dager senere, men man må også huske å ta hensyn kroppen og at det er en stund siden man har trent. Det må jeg minne meg selv på noen ganger!


Likes

Comments

ROADTRIP, CABIN, WOODS, FOOD & COZY TIME

TOP: BRANDY MELVILLE
SKIRT: LONDON
BAG: GUCCI
SHOES: SUPERGA

Det ble en roadtrip sent på kvelden i går opp til Lillehammer. Etter en tur innom matbutikken, MC drive og to og en halv time på veien var vi fremme akkurat da klokken passerte midnatt. Denne helgen slapper jeg av på hytta i godt selskap og koser meg med masse mat og snacks. Vi blir til i morgen ettermiddag, men noen ganger er det deilig å komme seg litt bort og gjøre noe annet. Det er fortsatt sommer og det må nytes til det fulleste. I kveld står wok med marinert scampi på menyen sammen med noe godt i glasset og altfor mye snacks. Magen rumler så nå må jeg komme i gang med middag. Vi snakkes, ha en super kveld!


Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

//ADLINKS

1 HERE // 2 HERE // 3 HERE // 4 HERE // HERE // 6 HERE // 7 HERE
// 8 HERE // 9 HERE // 10 HERE


WANTS TO MY FALL WARDROBE

• • •

Det er snart slutt på sommeren og vi går sakte, men sikkert mot høsten. Jeg har lett for å la været påvirke klesstilen min, og når været blir tristere og mørkere blir stilen det samme. Det går ofte i mye svart, grått og hvitt og det blir kjedelig i lengden. Denne høsten vil jeg friske opp stilen med farger til tross for været. Nelly har fått inn utrolig mye fint som alltid og ovenfor ser dere noen av mine favoritter. Det falske skinn settet er dødskult og den gule genseren er bare rå, for å ikke glemme kjolen i oransje - helt nydelig.

Likes

Comments

Personal

Dette innlegget var ikke planlagt, men etter å ha sett og lest så altfor mye i kommentarfeltet til musikkvideoen Sophie Elise (like fin video som sang, wow) har kommet ut med, og ikke minst sett snakk om det uansett hvilken plattform som har vært oppe på skjermen - må jeg si noe. Det er sjeldent, men det som skjer nå er uakseptabelt. Forresten så er dette innlegget veldig rotete. Det blir sånn når man skriver i irritasjon, men det går ikke an å skrive om dette uten å bli oppgitt, sur og lei.

Hvor skal jeg starte? Jeg blir kvalm. Ordentlig kvalm. Hvordan kan vi ikke ha kommet lenger? Har vi glemt verdenshistorien? Hvordan ble det sånn "at hvite er mer verdt enn mørke"? La meg fortelle dere en ting. Dette er verdenshistorie, og noe alle burde kjenne til og tenke nøye gjennom før de spytter ut med setninger ingen ved sine fulle fem vil stå for eller orker å høre.


Imperialismen.
Den gikk verst utover landene i Afrika og Asia. De europeiske stormaktene møttes for å diskutere hvordan koloniseringen av Afrika skulle foregå, uten representanter fra landene i Afrika. I så mange år tok man diamanter, gummi, elfenben, bomull, kaffe, sukker og tobakk. Man brukte koloniene som en økonomisk utvikling og skapte en velstandsøkning. De startet kriger for å få politisk, økonomisk og militærmakt over meste parten av det afrikanske kontinentet. Det er historie. Mitt spørsmål er da: Hva hadde Europa vært, hvis de ikke hadde fått hendene sine i alt det Afrika hadde? Dette er bare en liten del av verdenshistorien som jeg mener er viktig å huske på. En annen ting er all rasismen som har foregått, og som var og fortsatt er skrevet om i bøkene på skolen. Martin Luther King som ledet en stor kampanje mot rasediskriminering i USA. Nelson Mandela som var en av antiapartheidaktivisteene som kjempet for frihet og likeverd. De få tingene jeg har nevnt her er fra 1870 - 2017. Det er sykt, for sannheten er at det er ikke bare historie. Det er noe som foregår i dag, og verst av alt kommer til å eksistere i morgen også.

Som Sophie Elise så fint skrev "Sett deg inn i verdens historie og så sjekk kommentarfeltet på musikkvideoen, og innse at historie er viktig fordi den repterer seg selv, hele tiden. Og vi har ikke kommet så veldig langt, dessverre.".


Jeg er halvt norsk. Halvt tunisisk. Tunisia, et land i Afrika. Nord-afrika mer spesifikk. Huden min er mørk om sommeren, og ugjenkjennelig lys på vinteren. Jeg har opplevd rasistiske utsagn rettet mot meg og min hudfarge etter noen uker i solen tidligere, men ingen har noen gang kommet med rasistiske utsagn etter at huden har falt av og jeg har fått "nytt skinn". Hvordan skal det oppfattes? Er det ikke samme person selv om hudfargen har forandret seg? Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan folk kan spytte ut så nedverdigende, ekle og grusomme ord - kun fordi hudfargene våres ikke er like. "Hvorfor er hvite mer verdt? Fordi hudfargen er finere?" Det finnes fine mennesker overalt i verden og hva som er fint defineres ikke utifra hudfarge eller utseende. Det burde handle mer om hvem personen er og hva man står for. VI ALLE ER FINE PÅ HVER VÅR MÅTE. VI ALLE ER MENNESKER OG VI ER LIKE MYE VERDT.
Vi burde være glade vi er født på samme jord og kan lære av hverandre. Spre kjærlighet!

Likes

Comments