Header

Inspiration & tips

// adlinks

1. Orange bikini here & here // 2. Swimsuit here // 3. Black bikini here & here // 4. Bronze bikini here & here // 5. Swimsuit here // 6. Pink highwaist bikini here & here

1. Yellow bikini here & here // 2. Denim bikini here & here // 3. Pink bikini here & here

1. Blue & white bikini here & here // 2. Beach towel here // 3. Calvin Klein bikini here & here

Åh, endelig er det bikini sesong igjen, det har jeg ventet lenge på. Det er nok mange som har plukket ut sin bikini kolleksjon allerede, men her er noen for oss som aldri får nok eller bare er litt treigere. Nelly har alltid et så bredt utvalg av bikinier, badedrakter, strandplagg og annet tilbehør som passer til en hver. I år har jeg klikket hjem to stykker, en heklet (vist tidligere) og denim bikinien ovenfor som forresten er på salg akkurat nå. Jeg venter på at den skal dukke opp i postkassen min og håper den gjør det før jeg reiser - lover å vise dere den så fort jeg har sand mellom tærne. Håper noen av mine favoritter blir deres også, vi snakkes i morgen :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Everyday

♥ ♥ ♥

Torsdagen forrige uke var superbra. Jeg møtte @saraflaaen og @licela for burger og fries på Døgnvill før vi tok turen videre til Nouw sommerfest. Jeg bestilte en burger som heter The Deep South med søtpotet fries og løkringer ved siden av - noe av det beste jeg har spist på veldig lenge. Anbefales

De 5 siste bildene er tatt av Madeleine Lohe, @eddam!

for en herlig kveld

For en herlig kveld @karolinesmadal og @tessb hadde stelt i stand på taket til Lekter´n. Jeg blir helt imponert over hvor mye bra de to får til! Vi fikk hver vår goodiebags med masse nyttig og fint sponset av Mildh Press, fotobaren var også til stede med fotobooth, i tillegg til alt dette ble det servert snacks og Prosecco. En vellykket kveld med noen kåringer, en god del mingling og mange hyggelige jenter.

Likes

Comments

Outfit of the day

my new lace dress

JACKET: URBAN OUTFITTERS
DRESS: GINA TRICOT
SHOES: SUPERGA

• • •

Bilder tatt av @licela

Jeg hadde en superfin torsdag ettermiddag og kveld på Nouw sin sommerfest som jeg skal skrive mer om litt senere i dag eller i morgen tidlig. Antrekket over er fra festen og kjolen har blitt en ny favoritt. Jeg elsker blondene mot tatoveringene mine, det blir litt egde. Kjolen har jeg stylet med Superga sko rett og slett fordi høye hæler er ikke meg og ikke klarer jeg å gå med det heller. Enkelt og greit :)

Likes

Comments

Inspiration & tips

IT´S SUMMERTIME, AGAIN!

Det er sommer og sol og alt føles så mye lettere og bedre på denne tiden av året. Jeg føler meg så mye finere og freshere om sommeren når huden har fått farge og det er jeg nok ikke alene om. Det er så mange goder med sommeren og et av mine must haves er Betakaroten fra Goodforme.

Som flere har kommentert tidligere oppnår jeg en ganske dyp og mørk brunfarge om sommeren. Først og fremst er det fordi jeg er halvt tunisisk og har en god dose med pigmenter, men betakaroten fra Goodforme hjelper veldig godt med det også. Vi kan ikke skaffe oss mer pigmenter enn det vi er født med, men med betakaroten kan du oppnå en dypere brunfarge raskere enn hva du ellers pleier å gjøre. Virkelig et must-have nå som sommeren har kommet!

Noen av dere har sikkert lagt merke til pigmentflekkene som jeg tidligere har hatt i ansiktet, men etter at jeg begynte å ta betakaroten har de faktisk jevnet seg ut og blitt lite synlige. Det betyr absolutt ikke at man skal droppe solfaktor, men i kombinasjon med solkrem styrker og beskytter Betakaroten Gold huden, i tillegg blir den mer mottagelig for sol som gjør at du kan oppnå en jevnere og dypere brunfarge.

• • •

Dette er mitt andre år på betakaroten og det er et produkt jeg kjøpte med mine egne penger i fjor, men i år har jeg vært så heldig å få tilsendt nyheten Betakaroten Gold. Disse kapslene er vegetabilske i motsetning til de gamle. Jeg starter å spise kapslene i mai måned og fortsetter til langt ut på høste. Det har hjulpet brunfargen med å komme raskere og ikke minst vart mye lenger enn forventet. Anbefales alle som ønsker en dypere brunfarge, men også styrke og beskytte huden i sommer!

Mine beste tips er å begynne med betakaroten 2-3 uker før huden skal eksponeres for mye sol, smøre seg godt, tilføre huden nok fuktighet og drikke rikelig med vann. Pass opp for sola og ikke ligg under solsteiken altfor lenge, det hjelper absolutt ikke!

Likes

Comments

Inspiration & tips

· WELCOME JUNE ·

Vi er allerede godt på vei inn i Juni som er den offisielle sommer måneden. Jeg begynte med dette innlegget for en stund siden, men glemte helt å ferdigstille det. Til tross for at været ikke har vist seg fra sin beste side, kjenner jeg at jeg blir veldig glad for at det endelig er sommer. Det betyr lengre, lysere og varmere dager og ikke minst solkysset hud og sand mellom tærne. Jeg legger ikke skjul på at sommeren er min favoritt årstid og skulle vel egentlig ønske at det ikke fantes noe annet enn sommer og sol året rundt.

♥ ♥ ♥

· 10 ting jeg vil gjøre i juni ·

1. Jeg gleder meg til å pakke kofferten om akkurat en uke. Det er et helt år siden sist jeg var ute å reiste til varmere strøk og hele et og et halvt år siden sist jeg var i Italia. Jeg er også en av de som elsker følelsen av å stå opp grytidlig, pakke de siste tingene og kjøre til flyplassen før i det hele tatt noen har våknet. Åå, kan ikke vente til jeg kjenner på reisefeberen igjen. Det blir fantastisk å komme tilbake :)

2. En ting jeg må gjøre innen de to neste ukene er å klippe håret. Det ser rett og slett ikke ut, og er slitt som aldri før. Absolutt ikke noe fint eller behagelig å ta i. Jeg er ekstremt dårlig til å ta vare på håret mitt og det er nesten et helt år siden sist. Uff.

3. Det står en bøtte med Lady Minerals grå skifter nede på rommet mitt klar for bruk. Jeg vil male den ene veggen med kalkmalingen i god tid før reisen min, slik at jeg kan komme hjem til nytt og fresh rom. Det er så fint med kalkmaling, ser litt ut som betong og gir et veldig spesielt uttrykk.

4. For noen dager siden lastet jeg ned Shpock fordi jeg har alt for mye som aldri blir brukt. Jeg vil prøve å ta i bruk appen og forhåpentligvis få solgt en god del, blant annet to Michael Kors vesker, nesten helt ubrukte klær og en kanskje en Macbook.

5. Selv om ferie betyr late og deilige sommerdager er det viktig for meg å opprettholde styrken min og de gode treningsrutinene. Det er ingen annen måte å gjøre det på enn å være i aktivitet og bevege seg, for å gjøre det litt enklere må jeg sette meg ned og lage en treningsplan som verken krever for mye utstyr eller tid. Kanskje dere vil ha et innlegg med alternativ ferie trening?

6. Som nevnt for et par dager siden har den gamle macén min kræsjet, og den trenger jeg før reisen. Mange tar seg fri fra bloggen i sommerferien, jeg derimot elsker mer enn noe annet å blogge når jeg er ute å reiser. Uten mac blir det veldig vanskelig, så jeg krysser alt som kan krysses for at den er tilbake før 25.juni.

7. Det er siste innspurt på jobb, to uker hvor jeg må stå på før jeg kan ta meg ferie med god samvittighet og penger. Det er ingenting som føles bedre enn når du virkelig har jobbet og tjent godt rett før en reise.

8. Torsdag denne uken er det Nouw sin sommerfest og det har jeg ventet på i snart to uker. Jeg har allerede planlagt antrekk og gleder meg som en liten unge. Det blir koselig å hilse på mange av de man bare har sett på bilder og kommentert :)

9. Jeg har bestilt en haug av sommerklær fra Zaful og de trenger jeg før sommeren er over og gjerne før jeg reiser. Det er kjoler, bikinier og bluser som jeg gleder meg til å bruke i Sorrento og på Capri. Spesielt off-shoulder kjolen, den er amazing!

10. Jeg håper også på finere vær fremover slik at man kan få nyte litt norsk sommer med uteservering og dager i parken eller på stranden. Også ønsker jeg alle som har eksamen lykke til og god sommerferie!

Likes

Comments

Everyday, Inspiration & tips

ICE COFFE, PANCAKES, CROISSANT,
BACON & FRUITS

God søndagsmorgen, det er en stund siden jeg sto opp og jeg har allerede spist frokost og skal snart avgårde for en søndagsøkt på bryst, bein og triceps. Det er deilig å kjenne forskjell på hverdag og helg igjen, ligge ekstra lenge, spise en stor og deilig frokost før man starter dagen med en treningsøkt eller noe sosialt. Denne helgen har jeg virkelig fått nyte morgen og i går ble det skikkelig hotell frokost på sengen foran en ny serie. Beste og lengste morgen på veldig lenge :)

I dag spiste smashed avokado toast med egg og tomater og når jeg kommer hjem fra trening må jeg sette meg ned med bloggen og forberede noen innlegg til den kommende uken. Jeg må også finne meg ny retur billett hjem fra Italia for planene er endret og i år skal jeg være borte i en måned. Det blir ordentlig deilig❤

Likes

Comments

Everyday, Outfit of the day

TYPISK MIN FLAKS...

Jeg bestemte meg på mandag for å kjøre på med ordentlig blogging igjen og tok masse bilder til dagene fremover, men hvor ironisk er det ikke at mac'en min kræsjet totalt samme dag? Det er nesten sånn at jeg ikke vet om jeg skal gråte eller le, haha. Macén er i hvert fall levert til service som kan ta en uke eller to, åh hater virkelig når ting må på service i "ubestemt tid" Ikke nok med det, men jeg prøvde selvføgelig å reinstallere hele maskinen på nytt og klarte å miste alt av feriebilder, andre hyggelige minner og dokumenter. Alt forgjeves :(

SWEATER: MANGO
JEANS: MONKI
BAG: BIK BOK
SHOES: SUPERGA

Vi har heldigvis iMac hjemme, men den vil absolutt ikke laste ned Photoshop og det programmet er et av mine viktigste verktøy. Det skal jeg klare å fikse! Jeg elsker ta fine bilder og logge inn på maskinen for å redigere de enda litt bedre. Uansett hvor dumt det høres ut tærer slike ting skikkelig på humøret mitt for bloggen er litt fristed, spesielt nå rett før en ferie. Dette er et sted hvor jeg kan dele alt som motiverer og inspirerer meg, samt kanskje gjøre det med andre. Det er bare å gjøre det beste ut av det, prøve å oppdagere så ofte som mulig og med bilder som kanskje er hakket dårligere, men det er absolutt bedre enn ingenting. Jeg vil nok prioritere Instagram litt mer frem til mac'en er på plass igjen, så følg meg gjerne.


Nå krysser jeg bare fingrene for at det ikke er noe som ikke kan fikses, eller som koster meg en formue. Vi snakkes med et litt mer positivt innlegg senere. God helg <3

Likes

Comments

Fashion

KJØP DIN HER OG HER!

Jeg har allerede sikret meg flere nye bikinier i år som ligger i bikiniskuffen min. De gleder jeg meg til å finne frem og bruke på ferien min som kun er om 20 dager. Min nyeste bikini er heklet og fra Nelly - jeg har hatt lyst på en lenge og i år fant jeg en jeg likte. Bikinien sitter utrolig fint, spesielt underdelen. Jeg ser for meg denne på Amalfikysten med solkysset hud, lett strandkjole og hatt. Det eneste jeg mangler nå er en gul badedrakt og den har jeg sett på H&M, håper de fortsatt har den inne til uka. Gult er kult og det vil fremheve brunfargen :)

Likes

Comments