Header

Everyday

MORNING WALK

Herregud, det er andre desember allerede. Jeg kan ikke tro det, november really lasted 4 seconds. Jeg har begynt å våkne så alt for sent i det siste og det må gjøres noe med. Må begynne å ha på alarm og manne meg opp av sengen uansett hvor trøtt jeg er. Jeg startet i hvert fall morgen på en fin måte med en 20 minutters tur sammen med Pepita etterfulgt av min favoritt frokost, den skal dere få se senere. Sinnsykt deilig start! Nå står det mellom å bli med mamma på en liten handletur eller bevege kroppen enda litt mer på Elixia. Jeg har tross alt gjennomført tre økter og med en treningsavtale på søndag blir det minst fire i løpet av uken. Ubesluttsom. I kveld skal jeg kose meg hjemme med enchiladas og chips, gjøre ferdig innlegget " 10 ting jeg vil gjøre i desember" og bare slappe av (som jeg gjør hver eneste dag). I morgen derimot er det jobbsøking på planen, kan dere tro at jeg gleder meg?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

Inneholder adlinks

DRESS LIKE A QUEEN
Kjolen er dessvere utsolgt.

Da bildene fra "Dress like a queen" kampanjen til nelly kom ut bestilte jeg denne kjolen, først og fremst fordi mamma ville ha den, men også slik at jeg har en ekstra kjole å velge mellom nå som alle festlighetene er rett rundt hjørnet. Herregud, så fin den er! Den sitter virkelig som et skudd og fremhever alle formene. Over-knee boots passet perfekt til kjolen så dette blir et antrekk dere kommer til å se i løpet av juledagene, gleder meg skikkelig til å få brukt den! Jeg har funnet en annen rød kjole i fløyel som står på ønskelisten, sammen med et par råstilige sko til kun 200kr i dag - ikke glem å sjekke Nelly sin julekalender hver dag!

Likes

Comments

I MIN GLOSSYBOX


La Theorie Des Volcans, Face scrub
Emité Make-up, Lip & Cheek Tint
Batiste Stylist, XXL Volume Spray
De Buryère Beauté, Eye pencil
Elie Saab, Eau de parfym intense


Snart ny måned som betyr ny Glossybox ! Like spent som de to siste gangene åpnet jeg glossyboxén og ble så fornøyd nok en gang. Elie Saab er en av mine favoritt parfymer og i denne månedens utgave ligger det 10ml med en herlig duft. Jeg er snart tom for min, så det var perfekt! Resten av innholdet var også supert, med blant annet tørr shampoo som man aldri får nok av, ansiktsskrubb og en nydelig skimrende øyenskygge. Jeg gleder meg til å teste ut de ny produktene mine, tusen takk Glossybox for overraskelsen!

Kjøp eller abonner på Glossybox her!

Likes

Comments

Fashion

cedrico coyan & day GWENETH BAG

Mine to nyeste innkjøp. Det ble en liten shoppingtur på Black Friday allerede 07:00 sammen med Emilie. Natten før bestemte jeg meg for å gå til innkjøp av en ny vinterjakke og det ble en fra Cedrico i oliven farge - Ønsket meg den siden 2014! Herregud, vi som skulle handle på salg. Det ble det ikke mye av, bortsett fra DAY Birger baggen. To ting jeg trengte, men skammet meg en del over summen som ble brukt på kun en kort time (fikk totalt blackout). Jeg er i hvert fall sinnsykt fornøyd med jakken og baggen kommer til å bli godt brukt, både til reise og trening!


Likes

Comments

Inspiration & tips

// ADLINKS

20 % OFF EVERYTHING ON NELLY ALL WEEKEND!!

Hvis man har lyst på noe nytt eller ønsket seg noe lenge er dagen i dag den rette. Jeg er selv på utkikk etter den perfekte nyttårskjolen, for julekjole er allerede i boks og Nelly har fått inn så utrolig mye fint. Ikke glem at Nelly har eksklusive tilbud, time for time hele dagen. Akkurat NÅ: Opp til 80% på NELLY FAVES. De er 20% på hele nettbutikken ut helgen. Hold øynene åpne og følg godt med, det gjør jeg!

Likes

Comments

Inspiration & tips

Dette innlegget inneholder adlinks

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER// 5 HER

FOR CHRISTMAS I WANT INTERIOR TO

MY FUTURE HOME

Interiør, hjemmetekstil og dekor er en super julegave og det er noe man aldri får nok av. Å få et skikkelig sengesett av lin i en nøytral og fin farge er noe de aller fleste vil sette pris på. Interiør og hjemmetekstil er dyrt når man vil ha mye, så hvorfor ikke gi bort noe du vet personen ønsker seg? Over og under er fire collage med min stil og det er ikke noe tvil om at jeg ønsker meg mye av dette til jul, til tross for at jeg fortsatt bor hjemme!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

SLIK SER MITT FREMTIDIGE HJEM UT!

Jeg tror ikke jeg har en konkret stil, men jeg er veldig glad i det minimalistiske med innslag fra etnisk chic og det industrielle. På soverommet vil jeg ha en fondvegg av noe som ser ut som betong, et grovt industrielt sammen med det myke. Store grå dyner av lin, grønt fløyel, metaller av gull, bronse og svart! I stua hadde det vært fint med enda en fondvegg av betong med en blå fløyelssofaer, to marokkanske skinnpuffer i svart plassert på hver sin side og et bord av hvit marmor og svart stål i midten. Alt annet av møbler skulle vært i hvitt med rene og glatte flater. På kjøkkenet ville det vært ekstremt fint med rene hvite flater, en liten kjøkkenøy med marokkanske fliser som går igjen på veggen over vasken, kombinert med barstoler av kobber. I gangen skulle vært helt hvit med et gigantisk garderobeskap med lukkede dører, et stort speil med en ramme av betong, samt to betong benker ovenfor med puter av svart og gammelrosa fløyel. Ååå, jeg skulle bare ønske jeg hadde mitt eget lille hjem akkurat nå.

Forresten dere får 25 % på ellos (ikke merkevarer, skjønnhetsprodukter eller møbler) med koden 345447, kun i dag.


Likes

Comments

Fashion

GREEN VELVET CAPS

FROM WEEKDAY

Jeg trodde aldri jeg kom til å kjøpe meg en caps, men da jeg fant denne i fløyel på weekday for noen uker tilbake kunne jeg ikke motstå. Grønn fløyels-caps 😍 Det perfekte tilbehøret enten om du har en "bad hair-day" eller ønsker å sette preg på antrekkene dine. Elsker blandingen av den edgy og sporty looken denne capsen gir antrekkene mine, et av mine favoritt innkjøp den siste tiden!

Likes

Comments

THIS WEEK´S WOKROUTS

Mandag: styrke på mage, rumpe, lår og legger
Beinpress i supersett (ettbeins, begge og legger), benspark i apparat, frontbøy, kabelcrunch og hengende crunch for mage.

Onsdag: styrke på rygg
Pull ups, chins, facepulls, sittende enarmsroing i apparat.

Torsdag: styrke på bryst og skuldre + mage
Benkpress, cable flyes, dips, push ups, skulderpress og sidehev skuldre + sidehev for mage og kable crunch.

Lørdag: styrke på bein, rygg og mage.
Knebøy, leg curl, leg extension, nedtrekk v-bar, facepulls, pull ups og hengende crunch

Søndag: styrke på bryst, triceps og biceps
Benkpress, dips, skråbenk, cable flyes, triceps pushdown, triceps extension, biceps curl og hammer curl.

. . .

Denne uken har jeg klart å trene fem ganger og det er jeg superfornøyd med. Målet er å trene 5 av 7 dager hver eneste uke frem til jul og det er sinnsykt deilig å ha gjennomført den første uken med så mange økter, altfor lenge siden sist. Jeg håper neste uke blir like bra! Om veldig snart skal jeg møte søsteren min spise, forhåpentligvis sushi - har hatt cravings på det siden søndag, forrige uke! Forresten, jeg har på meg nye treningsklær fra H&M For Every Victory.

Likes

Comments