Header

SPUNTINO WITH MY MOM LITTLE SISTER

I dag har vært utrolig bra. Jeg startet morgen med en skikkelig økt på bein sammen med en venninne, der jeg blant annet tok 70 kg i knebøy med hele 8 repetisjoner. Noe jeg er super fornøyd med! Etter en hard økt dro jeg rett hjem, dusjet, fikset meg og tok med meg lillesøster til byen for å møte mamma for kino og mat. Det ble italiensk Pizza al Taglio på alle tre og Crema Spuntino til dessert (vaniljekrem med hint av sitron og muskat) - smakte helt fantastisk, akkurat som i Italia (det er ikke rart når stedet drives av italienere). Et av mine favoritt steder her i Oslo! Nå er jeg endelig hjemme, supertrøtt og gleder meg til jeg skal legge meg etter Bloggerne. God natt!!

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

· BLACK, BIG & FLUFFY ·

AMERICANDREAMS

Er ikke denne jakken fra Americandreams fin? Jeg er super fornøyd med den! Svart, stor med hette og laget av fjær - denne kommer til å bli brukt mye fremover. Gleder meg til å style den både til hverdags og fest! Jeg ser blant annet for meg en hvit skjorte, coated jeans svarte ankelboots eller sneakers - det blir så fint. Jakken finner dere hos Americandreams i flere forskjellige fargers, med og uten hette.

Likes

Comments

Food

DELICIOUS CHIAPUDDIG WITH LAYERS
3 tbsp, 2 dl coconut milk, with a layer of smoothie and topped with mango and raspberries.

Chiapuddingen lager du gjerne 5-8 timer eller kvelden før du skal spise den. Når jeg skal lage chiapudding med lag av smoothie bruker jeg en stor skål til ha ha puddingen og heller den videre i en søt liten krokke rett før det skal spises. I laget med smoothie har jeg brukt en halv mango, 5 bringebær, litt vanilje yoghurt og litt sitronsaft. Først legger jeg et lag med chia i bunn, deretter smoothie og enda et lag med pudding - til slutt topper jeg den med mango og bringebær. Super sunn og friskt frokost som metter godt!

Frokost er det viktigste måltidet, men det trenger faktisk ikke å være så tidskrevende og komplisert. Man trenger ikke noe mer enn litt proteiner og fiber for å starte dagen på en super sunn måte. Chiapudding er perfekt på dager hvor man har mindre tid! Med mindre enn 5 minutter forberedelse kvelden før kan jeg våkne opp til min favoritt frokost eller ferdig snacks når man blir litt fysen. Jeg elsker de litt forskjellig hver gang, så dere skal ikke se bort i fra at det kommer enda en pudding variant.

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

THAT COMBO FISHNET DETAILS

Jeg elsker fishnet-detaljer. Alt fra å style de med en hullete jeans, til å la de stikke opp fra buksekanten sammen med en crop topp eller bruke de som sokker i ankelboots. Jeg kjøpte to par med nesten like små hull, det er den varianten jeg liker best. Et par fra Bik Bok og et annet fra Lindex. Vipps så har du et super trendy antrekk med kun en liten "edgy" detalj. Genseren er faktisk ny og kom med det andre jeg bestilte fra Na-kd. Digger teksten! Den blir nok super stilig til et all black antrekk, ser for meg en skinnbukse og ankleboots. Hoodies er noe jeg aldri får nok av, vil ha de i alle farger. Det kommer flere slike "That combo" innlegg om dere liker de, vi snakkes i morgen med frokost tips.

Likes

Comments

· sweet saturday morning ·

Jeg skulle egentlig kose meg med godteri i går kveld, men fant ut at godteri smaker så mye bedre om morgen før frokost - så nå har jeg ligget noen ekstra timer i sengen med godteri skålen og serier på skjermen. Jeg er veldig flink til å unne meg selv litt søtsaker, kanskje litt for flink til tider? Det er godt jeg spiser sunt i hverdagen - balanse i kostholdet er utrolig viktig og det skader absolutt ikke å kose seg litt ekstra i helgene.

"DON´T PUT A BAN ON YOUR FAVOURITE FOODS,

ENJOY THE FOOD YOU LOVE IN MODERATION"

Jeg har virkelig troen på et sunn og balansert kosthold, hvor man ikke nekter seg matvarer, men har en eller to dager hvor man unner seg det lille ekstra - enten om det er onsdag, lørdag eller søndag. Det er viktig å ha et sunt forhold til mat og det har jeg - så jeg er absolutt ikke fanatisk når det kommer til mat og trening, langt i fra.

Denne morgen har jeg brukt litt tid på velvære også. Jeg har nettopp vasket av ansiktsmasken, nappet brynene og er snart klar for å innta en litt sunnere frokost, eller det er vel nærmere lunsjtider nå. Mat må jeg i hvert fall få i meg før jeg kommer meg avgårde til Elixia. Dette blir ukens femte og nest siste økt, for jeg har nemlig treningsavtale i morgen også.Likes

Comments

Outfit of the day

WEARING:
BOMBER JACKET FROM ANGELICA BLICK BY BIK BOK, SWEATER FROM H&M, JEANS FROM GINA TRICOT, CHOKER FROM BUBBLEROOM, BELT FROM CALVIN KLEIN & SNEAKERS FROM NIKE HUARACHE

Sent innlegg igjen, men med god grunn. Jeg startet dagen med en super rask frokost og en shoppingrunde og lunsj med lillesøster og mamma. Det var koselig, er kjempe lenge siden sist vi gjorde det! Etter at en god del bilder er tatt og innlegg planlagt dro jeg til Elixia for en superbra fullkroppsøkt sammen med Emilie. Deilig å kunne ta helg med god samvittighet! Nå har jeg nettopp skiftet på senga, ryddet rommet og sitter nydusjet i sofaen klar for verdens beste lasagne til middag. Håper dere koser dere, så snakkes vi i morgen!

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

// adlinks

PINK BOMBERJACKET HERE // BLACK WITH FRILLS HERE // DENIM JACKET HERE // SILKY BLACKHERE // MOM JEANS HERE // PINK WRAP HERE // DENIM DRESS HERE // PINK WITH FRILLS HERE

· my webshop favorites ·

Yey, jeg klarte å få til et innlegg i dag også - til tross for at nesten ikke har vært hjemme og minnekortet er tomt. I morgen må jeg ta noen bilder og lage et skikkelig innlegg til dere. I mellom tiden kan dere kose dere med mine Nelly favoritter. En ny obsession er gensere med volanger, det er så utrolig fint. Jeg har en liggende i skapet som jeg gleder meg masse til å bruke med en skinnbuksen min. Den lyserosa bomber jakken er utrolig søt og hadde vært perfekt til et "egdy" antrekk. Vil ha💗 Forresten, om dere har noen ønsker til innlegg - legg gjerne igjen en kommentar, kreativiteten har ikke vært på topp de to siste dagene så litt hjelp hadde vært hyggelig.

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

WEARING:
YOUR LOSS T-SHIRT HERE
SPLIT JEANS HERE

Jeg digger t-skjorten som kom i posten for en liten stund siden sammen med denne svarte jeansen som sitter som støpt på kroppen. Begge plaggene er fra Na-kd! T-skjorten kommer jeg til å bruke til skinnbukse med en oversized blazer eller en ripped jeans med fishnet strømper. Det blir så stilig tror jeg! Svarte busker passer til absolutt alt og denne er litt annerledes med loddrette sømmer foran og snitt i foten - jeg har veldig lyst på en i mørkblå også, men det får vente. Det har blitt litt for mye shopping i det siste, så det er på tide å roe seg ned. Får håpe jeg klarer det. Vi snakkes i morgen :))

Likes

Comments