Header

Everyday

DET ER SÅ SYKT TYPISK

Nok en gang har jeg problemer med macén min, og det er akkurat de samme som sist gang den ble sent på reparasjon. Sykt slitsomt, og veldig typisk nå som ting her inne begynte å gå bra! Det var garantisak sist, så jeg krysser fingrene for at det er det igjen - eneste som er mildt sagt irriterende er at man må levere inn produkt med samme feil 3 ganger før det dekkes med nytt produkt. Det tilsvarer minst 9 uker uten produkt, noe jeg syns er tåpelig - skjer samme feil en andre gang og det går på garanti er det unødvendig en tredje og siste gang. En liten utblåsning fra meg på en mandags ettermiddag. Denne dagen har ikke gått til annet enn å være hjemme, men i morgen starter jeg med en treningsøkt før det bærer videre på jobb og deretter Insp workshop. Helgen min har vært bra med julebord, og masse tid sammen med ♥

.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

❥ 15% PÅ NA-KD MED KODEN "HELLO15"

JACKET: GINA TRICOT, DRESS: NA-KD (HERE)
SHOES: FENTY X PUMA, BAG: GUCCI

Rosa er en farge dere sjeldent ser meg i, men plutselig ble fargen er favoritt. Denne kjolen sitter som et skudd, og med lace up i sidene fremhever den formene! Kjolen, men med en trykke strømper går det helt fint. Neste gang vil jeg style den med jeans, og hvite sneakers til. Det blir sikkert skikkelig stilig! Ikke glem å bruke rabattkoden på Na-kd, de har så mye fint akkurat nå.

Likes

Comments

Food

Jeg skal begynne å bli flinkere med tips til måltider og oppskrifter, og her kommer et frokosttips som også fungerer til lunsj og kveldsmat. Avokado toast er fortsatt en stor favoritt, og mye av grunnen til det er alle variantene man kan lage. Jeg blir ikke lei! Denne frokosten er både rik på fiber, vitaminer og mineraler samt en dose umettet fett og proteiner - sunn, frisk og altfor god. Vinteren har meldt sin ankomst så ved siden av tallerkenen min står min faste tekopp, og i år har jeg blitt hektet på alt som har med ingefær - shots, juice, te, og til og med ren ingefær.

· DU TRENGER ·

2 skiver fullkornsbrød, avokado, cherrytomater,
rødløk, sitronsaft, salt og pepper.

Jeg rister alltid skivene i brødrister, og moser avokado i en egen skål før jeg blander inn finhakket rødløk og sitronsaft. Deretter legger jeg avokadomos på skivene og topper med det jeg måtte ønske - i dag ble det cherrytomater, salt og pepper! Vips, så har du en sunn frokost på 1-2-3.

· BON PETIT DÉJEUNER·

Likes

Comments

NYDELIGSTE SMYKKET I
9KT HVITT GULL, MED 9 DIAMANTER, 0,15 CT.

TUSEN TAKK ♥ FOR DEN FINESTE BURSDAGSGAVEN!

Likes

Comments

Everyday, Outfit of the day

...DET SNØR, DET SNØR. TIDDELIBOM

JACKET: H&M, COZY DRESS: CUBUS,
BAG: GUCCI

I morges våknet jeg til snøen som hadde lagt seg på hus, bakke og trær. Det er ikke lenger siden enn i forrige uke at jeg sa "I år ønsker jeg at snøen legger seg på bakken" og nå har den gjort det. Endelig! Jeg er lite glad i kuldegrader, og trives best om sommeren når dagene er lyse og lange, men ting blir plutselig litt bedre når snøen har lagt seg og lyser opp. Tirsdags økten har blitt utsatt til i morgen i håp om å ikke bli syk, så i stede har jeg planlagt endringer på rommet mitt. Male vegger en i silky pink, en annen i grå skifer, feste på noen ekstra lister, og bytte ut litt dekor - jeg vil gjerne få gjort mye i løpet av uka!

Likes

Comments

Everyday

6 THINGS I NEED TO DO THIS WEEK!

1. Gjøre alt for å ikke bli syk.Jeg tror halsbetennelsen har klart å kapret meg i år igjen, men jeg vil gjøre alt for å unngå å bli skikkelig dårlig - så derfor har jeg kjøpt ingefærshots, og skal drikke minst en kopp ingefær te hver eneste morgen.

2. Fortsette med de gode treningsrutinene. Det går bare fremover med treningen, så til tross for vondt hals vil jeg klare å få smelt inn noen økter denne uken også. Jeg startet allerede i dag, til tross for at formen var dårlig i går - kanskje ikke like lurt? Men formen virket helt ok.

3. Utnytte fridagene mine. Denne uken har jeg mye fri fra jobb igjen, og tiden vil jeg bruke til å lage gode kvalitetsinnlegg og forberede bloggen til neste uke når det ikke er like mye fri. Jeg har også mails som ligger i innboksen som venter!

4. Prøve de nye klærne mine.Jeg venter på en pakke fra Na-kd med en sykt fin kjole som både kan brukes til hverdag og fest + en soft bra som jeg gleder meg til å motta og vise dere.

5.
Julebord og bursdagsmiddag. Denne helgen er planen å dra på julebord med jobben, og søndagen går trolig til bursdagsmiddag med søsteren min - jeg er litt usikker med tanke på lønning, men krysser fingrene for at den kommer før helgen.

6. Gjøre om på mat planen. Forrige uke var jeg elendig på å holde meg unna søtsaker, og fet mat - noe som må endres. Jeg skal begynne å "planlegge" måltidene mine, slik at det blir lettere å lage seg god og sunn mat til en hver tid.

Likes

Comments

Inspiration & tips, Fashion

FUSKEPELS FRA H&M

Jeg har gått forbi denne jakken til og fra jobb, og i går klarte jeg ikke å dy meg og rappet med meg den siste i min størrelse.Jeg falt pladask for den ved første øyekast, endelig en fuskepels i en knæsj farge. Det har jeg hatt lyst på lenge! Denne blir kommer til å bli veldig fin til helt sorte antrekk, men også denim. Gleder meg til å bruke denne masse i vinter. Jeg ser for meg hvor fine bildene kommer til å bli med blåfargen mot snøen (hvis den legger seg i år).

Likes

Comments

Personal

ARR FRA RIKSHOSPITALET ETTER HJERTEOPERASJON

Jeg tok på meg denne genseren i morges, og tenkte at det må et smykke til ved åpningen. Så meg selv i speilet, og kom på "Nei, arret mitt er et smykke i seg selv. Faktisk det fineste og mest spesielle jeg har". Det er ingen tvil om at arret har en historie, og symboliserer en sterk jente. Jeg var sterk som liten, og det er jeg fortsatt. Jeg elsker arret! Det er det fineste smykket jeg kan bære som jeg aldri ville gått en dag uten. Det arret er mitt, det er meg og jeg er stolt.

Det blir kanskje litt rart å skrive dette nå ettersom at jeg har fått et fast smykke rundt halsen,
men smykket jeg går med hver eneste dag betyr mye og henger ikke rundt halsen kun for å freshe opp et antrekk.

Likes

Comments