Header

05:30 Alarmen skal egentlig ringe om et kvarter, men jeg våknet av en venninne som sender en melding og lurer på om jeg er våken og klar for trening. Nei, det skal ikke mer til for å vekke meg enn dette.
06:30 Jeg kastet i meg tidens kjedeligste frokost, en tørr brødskive, en yoghurt og banan - og var allerede i garderoben på Elixia kun 45 minutter etter at jeg satte beina utenfor sengen. Takk til pappa som kjørte meg!
08:15 PWO er inntatt og overkroppsøkten er gjennomført. Det er så fantastisk deilig å være ferdig med et av dagens viktigste gjøremål så tidlig på morgen. Anbefales alle!

09:30 kvelden før datt nøkkelen til Cubus ut av baklommen på buksen min, og det var ganske krise - så da var det bare å dra rett til jobb fra trening levere den slik at butikken fikk åpnet, og hjem igjen. SURREHUE!

11:30 Jeg er hjemme igjen, har slappet av på sofaen, fått i meg litt mat. Nå var det på tide å gjøre seg klar for dagens avtale og nyte fridagen!

14:00 Jeg møter Line byen, titter innom noen butikker og klarer å dra med met et skinnskjørt. Jeg vil ha alt i butikkene for tiden, og klarer virkelig ikke å dy meg. Godt det var lønningsdag!
15:00 Vi hadde avtal lunsj på Albert bistro og bestille hver vår burger med fries ved siden av selvfølgelig, og koste oss med makroner til dessert. Jeg er overrasket over maten, for å være helt ærlig trodde jeg det var oppskrytt. Neste gang blir det ordentlig fransk frokost her med samme jente :)
17:30 Det er tirsdag som betyr Insp og denne gangen klarte vi å være tidlig ute. Vi fikk besøk av Nina Jarebrink som viste oss en helt fantastisk fin kolleksjon, serverte en cognac cocktail og vi fikk hilst på mange av jentene igjen. Det er bare å komme innom, forresten - skal gi dere litt mer info senere!
18:30 Vi er fortsatt på Insp, og stemningen var super bra. Prøving av klær og bilder ble tatt, samt en liten video som kommer ut på appen snart!
20:30 Jeg sitter på bussen på vei hjem, og klarer så vidt å holde øynene åpne. Det er 15 timer siden jeg våknet, men stresser mer med å rekke dagens episode av bloggerne.
22:13 Magen har fått mat, bloggerne er ferdig og jeg er virkelig klar for sengen. Jeg sov så godt etter en herlig dag med mye på agendaen. Det er godt å ha noe å gjøre gjennom hele dagen, men sliten blir man :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

WHAT DO YOU THINK?
T-SHIRT FROM CUBUS

Jeg endrer stadig vekk mening når det kommer til trender, og kun for noen uker tilbake kunne jeg aldri tenke meg å ha en slik topp i garderoben min, men etter noen uker på Cubus ble den plutselig kul. For å være ærlig er jeg fortsatt litt usikker på hva jeg syntes? I hvert fall om denne på meg. Beholde eller bytte tilbake? Jeg syns topper med snøring er veldig kult ut, spesielt hengende i butikken, men kanskje ikke på meg? Jeg elsker den ekstra detaljen som gjør hele t-skjorten. For en dårlig uvane å kjøpe alt før prøving, og ikke minst før man tenker nøye gjennom hver enkelt kjøp. For selv om det ikke er dyre plagg, kan det bli mye penger i lengden. Jeg er av meg selv som lo av disse overdelene før, hva syns dere om trenden?

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg å drikker iskaffe (ja, kaffe på ettermiddagen også) og tenker på hva jeg har fått ut av dagen. Absolutt ingenting! Forrige mandag var helt annerledes, og uken ble utrolig effektiv både på treningsfronten og generelt. Så i morgen må det snu, da er har jeg treningavtale allerede 06:00, og derretter lunsj å se fram til med Line :) Siden dagen kun har bestått av å surre rundt, og jeg skal starks på jobb slenger jeg med et lite collage med instagram bilder - og håper dere liker profilen min, kanskje følger meg også💋

Likes

Comments

Beauty

Innlegg i samarbeid med gymgrossisten.
Helt ærlige meninger, og produktene er et fast bruk som jeg tidligere har kjøpt selv.

THE CURSE PWO HER, NOCCO BCAA HER & BAREBELLS PROTEINBAR HER.

10 TIPS TIL TRENINGSMOTIVASJON

1. Nytt påfyll av kostilskudd (PWO, BCAA og Proteinbarer) er et must!
2. Planlegg din treningsuke på søndager, økt for økt, så slipper du å stresset med "hva skal jeg trene i dag"?
3. Tren på morgen om det lar seg gjøre. Kroppen våkner opp og du yter bedre.
Det er usannsynlig at det blir noen økt etter en lang arbeidsdag. Jeg elsker morgenøktene mine!
4. Ikke gro fast i de gamle treningsrutinene. Variasjon i treningen er viktig!
5. Hold deg til et sunt kosthold - det gir meg følelsen av å være frisk og rask + en skikkelig motivasjonsboost.

6. Husk hvorfor du startet. Noen dager er du giret, andre dager ikke. Hvordan føles det når du har nådd målet? Det beste er selvfølelsen treningen gir deg.
7. Oppdater spillelisten din. Musikk er motivasjon i seg selv.
8. Det er alltid gøy med noe nytt. Unn deg en fin tights eller treningstopp i ny og ne. Det gir deg grunn til å trene!
9. Ha en fast treningspartner eller lag treningsavtaler. Det er sosialt, og det gjør det lettere når dørstokkamila er lang.
10. Ikke vær for streng mot deg selv. Unn deg treningsfri, belønn deg med "cheat day" i helgen og gjør trening til noe gøy.
Balansert trening og kosthold er viktig for å unngå at man "sprekker".

Det er lite som gir meg mer motivasjon enn et nytt tilskudd i treningshyllen min. Jeg har vært tom for alt av kosttilskudd sin lenge før sommeren, men nå har jeg endelig fått påfyll igjen og det gir meg skikkelig motivasjonsboost. Pre-workout er et fast inntak før en treningsøkt fordi det gir meg enormt med energi, og gjør meg motivert og fokusert. De øktene uten pre workout har vært ekstra tunge, men nå er det endelig tilbake til økter med full eksplosivitet og lik styrke hver økt. NOCCO Caribbean er en ny favoritt og min belønning etter ent treningsøkt. For en nydelig ananas smak! Gjerne med Barebells caramel og cashew proteinbar ved siden av - som er like fin før trening som etter. Den spiser jeg enten som et tilskudd av protein etter trening, mellommåltid eller som en god erstatter der søtsuget er på sitt verste. Det er de tre kosttilskuddene jeg dytter i meg, og anbefaler dere å ha noe fast i skapet som gjør de dagene med minst motivasjon lettere. Tusen takk til Gymgrossisten som har gjort de neste treningsukene enda lettere! De har ofte tilbud og nedsatte priser - akkurat nå er det 10% på en barebells barer og brett med NOCCO BCAA.

Mer om min faste PWO som også er en toppselger kommer snart!

Likes

Comments

"GET OFF MY BACK"

JACKET & KNIT FROM H&M

Leopard printet har lenge vært en favoritt hos meg, helt siden jeg kjøpte en bluse fra Guess for mange år siden. Nå er trenden tilbake, og kun for noen dager tilbake fant jeg høstens råeste jakke på H&M. Fuskepels og leopardprint, for en kombinasjon! Denne jakken kommer dere til å se mye av i høst - stylet til både hverdags og fest! Genseren er også fra H&M forresten, og den oppdaget jeg på en av mine favoritt blogger, og få sekunder etter hadde jeg klikket den hjem. Jeg elsker ryggen på genseren for det er lite som er kulere enn rødt, spesielt når kombinert med dyreprintet.

Likes

Comments

CAPRI YOU HAD ME AT HELLO

Jeg har lyst til å innføre litt nytt, mer faste spalter med innlegg litt utenom det vanlige. En spalte som jeg vil kalle "Dreamin´of this tonight" med alt fra drømmende tanker, steder og ting. I kveld drømmer jeg meg tilbake til solfylte dager i Italia, og spesielt dagsturen vår til Isola Di Capri. Den minste, men fineste Italienske øya som er overfylt av nydelige blomster, og omringet av krystallklart hav så langt øye kan se. Et lite, rent og intimt sentrum med trange gater som føltes som en labyrint av eksklusive designermerker. Det er virkelig en øy å oppleve med både natur, utallige utsiktspunkt, shopping hvis lommeboka tillater det, og spennende koselige restauranter. En fargerik øy kjendisene elsker som vi med "normal" økonomi kan overleve og kose oss på! Jeg skal definitivt tilbake, både en og to ganger, kanskje 10? For Italia, du har alt og du kapret meg for mange år siden så nå sitter jeg bomfast i deg for godt!

CI VEDIAMO VEDIAMO ISOLA DI CAPRI <3

Likes

Comments

Beauty, Inspiration & tips

DUFTEN AV DEN MODERNE KLEOPATRA

Parfyme er en fast ting jeg tidligere har brukt å kjøpe på flyplassen enten før avreise, eller på hjemreisen. Det er to år siden sist jeg kjøpe meg en parfyme, for det er så mange ulike parfymer å velge mellom - nesten en hel jungel, og det gjør det vanskelig å finne "den rette". Olympēa Intense var et spontant kjøp på hjemreisen fra Split - jeg skulle absolutt ikke kjøpe noe, men "skulle bare", og det ente med denne som lukter helt fantastisk.

Olympēa Intense er etter beskrivelsen er en frisk duft av appelsin appelsinblomst, grapefrukt, hvit pepper, og hvit rav. Og selvfølgelig Olympéa noten, salt vanilje. Dette gir den en spesiell og sensuell duft, som jeg elsker. Jeg syns den er akkurat passe søt, og det er ikke mye som skal til for at den varer hele dagen. Den rustrøde flaksen pynter sminkebordet mitt!

Likes

Comments

Fashion, Outfit of the day

BLOUSE: BIK BOK
SHORTS: LEVIS
CLUTCH: COCCINELLE
SHOES: RIVER ISLAND

IN LOVE WITH THE GOLDEN LIGHT

Det er noe helt spesielt med lyset i utlandet. Alle bildene blir så mye klarere, og får et så fint lys! Jeg er veldig fornøyd med disse bildene som ble tatt i Split på felles terrassen ved leiligheten vi bodde i. Det er ingen heller ingen tvil om at jeg savner den fine brunfargen min, og ikke minst gløden sommeren ga meg. Den vil jeg gjerne ha tilbake! Toppen fra Bik Bok kjøpte jeg for nærmere to år siden, og er fortsatt en av de fineste overdelene mine.

Likes

Comments