Header

Fashion, Inspiration & tips, Outfit of the day

simple & comfy
SWEATER: H&M CAPS: WEEKDAY BAG: DAY FOX KEYRING: SAGAFURS

Liten sneak peak på dagens antrekk. Jeg har begynt å få en obsession i caps og syns det er så fint til sporty antrekk eller for å gi en litt mer edge til et ellers så basic antrekk. Grønn i fløyel, absolutt en favoritt i garderoben min! Simple og comfy antrekk med tilbehør som skiller seg ut - just the way I like it! Dere får se mer av dette antrekket i løpet av uken. Forresten så tenkte jeg å lage en video med innkjøp fra Danmark, kunne det ha vært noe?


Likes

Comments

Etter 6 fine dager i Danmark sitter jeg nå på flyplassen og på vei hjem. Jeg er tidlig ute som vanlig så tenkte bare å oppdatere dere fra avgangshallen. Flyet går ikke før 21:40 og det er så typisk at jeg har klart å glemme ørepropper... Jaja, det blir deilig å komme hjem til rutiner, trening og gode matvaner, ikke minst bloggen og kanskje en jobb. Jeg elsker VS plassholderen min, utrolig fin og litt praktisk å ha alt i samme beholder. Pels nøkkelringen er fra Sagafurs og ble kjøpt her i Danmark. Så fresh og fin farge, perfekt til mine to favoritt vesker❤️ Vi snakkes når jeg er hjemme i Oslo igjen. God natt!

Likes

Comments

Dette innlegget skulle egentlig blitt postet i går, men det ble dessverre ikke tid og for å være ærlig var det et ork. I går brukte vi store deler av dagen i Århus sentrum og tok turen innom et street food marked, sykt kult. En stor lager bygning med boder av konteinere som serverer mat, asiatisk, burger og fries, crepés alt du kan tenke deg egentlig. Utrolig kult konsept, noe ala Mathallen i Oslo - food is everything! Utover ettermiddagen dro vi hjem igjen og lagde biff, fløtepoteter og grønnsaker til middag - Ååå, det var så godt! Så avsluttet vi dagen med chips og godteri foran skjermen. Med andre ord så var det en bra lørdag med mye god mat❤️

Likes

Comments

Det er en stund siden sist hverdagsinnlegg så nå var det på tide med ett. Jeg er fortsatt i Danmark, Århus hvis jeg ikke har sagt det enda. De siste dagene har jeg orientert meg litt i byen, spist god mat og faktisk fått trent litt. I dag brukte vi dagen til shopping og avsluttet byturen med en sinnsykt god burger med fries. Gleder meg til å vise dere alt det fine jeg har kjøpt når jeg kommer hjem om 2 dager❤️

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

ugg australia classic short

FROM STYLEPIT.NO


Jeg har aldri eid mer behagelige og varme sko enn et par ekte uggs. Det er absolutt de beste vinterskoene som jeg har brukt vinter etter vinter i mange år. Haha, bruker de året rundt når jeg tenker meg om! For noen uker tilbake måtte jeg klikke hjem ett par nye etter at mine 3 år gamle uggs revnet. I år gikk jeg for svarte middels høye for at de skal gå til flere og er superfornøyd hittil, har faktisk ikke brukt noen andre sko siden dagen jeg mottok de. Uggs trenger ikke å være så stygt som noen skal ha det til! Mine er bestilt på Stylepit som faktisk har tilbud på uggs akkurat nå - så hvis du har ønsket deg et par er det kanskje lurt å bestille de nå :)

Likes

Comments

Beklager for elendig blogging nok en gang. Jeg har så lyst til å blogge mye og med kvalitetsinnhold, men det blir vanskelig med en såpass ensformig hverdag og ikke minst når det er mørkt og trist ute hele tiden. Jeg skal prøve å skjerpe meg og denne uken tror jeg faktisk at jeg kan klare å blogge litt mer, for vet dere hva? Jeg befinner meg for øyeblikket i Danmark. Landet sent i går kveld så har vært her et døgn allerede. Planen var egentlig å oppdatere dere før flyet gikk, men det ble det dessverre ikke tid til. Tenkte bare å stikke innom, gi litt lyd også snakkes vi i morgen med et innlegg som allerede er skrevet og klart - på tide å sette i gang igjen, har jo faktisk savnet å logge inn og skrive til dere!

Likes

Comments

Outfit of the day

WEARING
JACKET FROM CEDRICO, T-SHIRT FROM BRANDY MELVILLE,
JEANS FROM MONKI, SHOES FROM FENTY X PUMA

Jeg bare elsker disse bildene! Åh, det er noe de røffe detaljene mot pels og natur bakgrunn. Antrekket er fra en av dagene vi var i Skjåk. Det skjer ikke stort i hverdagen min annet enn at jeg var på 2.gangs intervju i dag som jeg håper gikk bra. Krysser fingrene for det :)

Likes

Comments

Inneholder adlinks

1 HERE // 2 HERE // 3 HERE // 4 HERE // 5 HERE // 6 HERE // 7 HERE // 8 HERE // 9 HERE // 10 HERE // 11 HERE // 12 HERE

things i like & want

Ååh, herregud så mye Nelly har fått inn i det siste. Jeg har brukt morgentimene på å plukke ut noen favoritter som jeg gjerne skulle klikket hjem til garderoben min. Mine to absolutt favoritter er puffer jakken i den fantastiske fine blush fargen og hettegenseren i svart. Det er to ting jeg aldri får nok av! Slike jakker med broderi begynner det å bli mange av i klesskapet mitt og band t-skjorter ble kjøpt for noen måneder siden, men takker absolutt ikke "nei" til flere!

Likes

Comments