Header

Fashion, Outfit of the day

SNEAK PEAK // COMING SOON 

En liten sniktitt på dagens antrekk. Jeg er på vei til Sverige for andre gang på under under to uker! De fire siste dagene har jeg shoppet altfor mye, blant annet jakken og buksen. Skal vise dere litt bedre bilder senere. Kameraet er med og forhåpentligvis blir det antrekksbilder og litt andre hverdagslige bilder, lenge siden sist jeg postet det. Vi snakkes senere!

Likes

Comments

Everyday, Inspiration & tips

NOT FINISHED BUT OMG, I LOVE IT!
For dere som lurer tar jeg alle tatoveringene mine hos You gotta love it, i Oslo hos Dinson.

Jeg lovet å gi dere en sneak peak på mine to nyeste tatoveringer. Timen ble bestilt veldig spontant torsdag morgen og allerede mandag ettermiddag satt jeg med nåler og blekk i armen, verdens beste følelse. Sucker for pain! Dessverre ble vi ikke ferdige med sommerfuglene, men det eneste som gjenstår er fargelegging - vi har snakket om gul, grønn, oransje og blå, men vi får se. Det er litt opp til tatovøren min også, har alltid blitt fornøyd så tviler ikke et sekund på han! Seriøst, jeg elsker de allerede og kan ikke vente med å se de helt ferdige - det kommer om et par uker.

Likes

Comments

BLACK OVER KNEE BOOTS
FROM NELLY, HERE!

Jeg elsker over knee boots akkurat nå! Siden i fjor sommer har jeg vurdert å kjøpe et par, men aldri prioritert det. De perfekte skoene som man enten kan kle opp eller ned. De gir virkelig antrekket et feminint og edgy touch! Hæler er absolutt ikke min greie, så kjenner at disse er toppen for meg og kommer til å bli brukt mye ute fremover.

Likes

Comments

I samarbeid med Eleven.no


Anastasia Beverly Hills brow pencil
Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade
Anastasia Beverly Hills brow gel

Det første jeg gjør er å ramme inn brynene med øyenbrynspenn slik at det blir lettere å få ønsket form, deretter fyller jeg inn brynet med dipbrow pomade og gjør noen av kantene litt skarpere. Når jeg er fornøyd med farge og form avslutter jeg med brow gel for at hårene skal holde seg på plass hele dagen. Helt tilslutt legger jeg litt concealer under og over for en fin kontrast og mer markerte bryn. Alt finner dere hos Eleven sammen med mange andre kjente merker - utrolig bra nettside med ekstremt rask levering!

Likes

Comments

Training

MY WORKOUT WEEK

· · ·

Mandag Styrke på rygg, skuldre og mage
Tirsdag Styrke på rumpe, lår og legger
Fredag Styrke på mage, rumpe og lår.
Søndag Styrke på bryst og triceps

For en fantastisk bra start på uken jeg har hatt - det startet med en økt på overkropp i går, deretter tatoveringstime også en beinøkt allerede klokke ni i dag tidlig. Ja, dere leste riktig - jeg har fylt på armen og dere skal få se en liten sneak peak veldig snart ettersom at vi ikke ble helt ferdige i går. Så nå blir det treningsfri frem til fredag og da kan jeg kun trene bein for å unngå å strekke armen altfor mye, vil ikke risikere å få et dårlig resultat. En uke uten å trene overkropp blir hardt!

Likes

Comments

I samarbeid med Miinto.no

Cedrico jacket HERE // Jofama biker jacket HERE // Jofama teddy jacket HERE // Ganni sweather HERE //
Superga HERE // Ganni poncho HERE

Det er lenge siden sist jeg var innom miinto, men i dag dukket det opp en liten overraskelse i mailen min med hele 20% på absolutt alt inne hos miinto - uansett merkevare. Hvor fantastisk er ikke det? Vinteren nærmer seg og det er nok flere enn meg som har brukt for en ny vinterjakke og det er heller ingenting å legge skjul på at det svir litt ekstra i lommeboken om man vil ha en ordentlig varm og god en - så de prosentene kommer godt med! Det lønner seg å være rask, for tilbudet varer kun til onsdag! Over ser dere mine favoritter, spesielt jakken fra Jofama i semsket skinn, den skal bli min - håper dere finner noe fint blant de 1300 "brandsa"! Forresten så har miinto fri frakt i hele Norge <3

Likes

Comments

Outfit of the day

WEARING:
BOMBERJACKET FROM TOPSHOP, EVERYDAY DRESS FROM JUNKYARD
SHOES FROM SUPERGA & BAG FROM ZARA

Jeg beklager for dårlig blogging de siste dagene og det finnes ingen annen unnskyldning enn at jeg har ikke vært fornøyd med bildene som har blitt tatt, før i går. Noen ganger stiller jeg kameraet inn feil og oppdager det ikke før bildene er lagt inn på macén - alltid like irriterende! I går var jeg ute å spiste med søsteren min og dro deretter hjem til henne for spillkveld som ente med en tur ut. Heldigvis er jeg hjemme igjen nå og må blant annet redigere ferdig en video som kommer i morgen allerede, vi snakkes!

Likes

Comments

Training

SPORTSWEAR: REEBOK & NIKE

NIKE TOP HERE , NIKE PRO TIGHTS HERE
REEBOK TOP HERE, REEBOK TIGHTS
HERE

Sist jeg kjøpte nye treningsklær var i oktober i fjor, så det var virkelig på tide å skaffe noe nytt. Jeg og en venninne tok bilen til pappa og kjørte til G-max for en liten oppgradering i treningsskuffen og det ble to tights og to overdeler med meg hjem. Kjente at jeg hadde behov får noe litt mer fresht, det hjelper så på motivasjonen. Er ikke det rart? Før var jeg veldig glad i å trene i shorts, men nå som gradene på gradestokken synker egner det seg best med tights, uansett er det litt mer komfortabelt blant mange mennesker. Nike sin har ordentlig fin passform og fremhever lårmusklaturen, det liker jeg! Reebok tightsen er seriøst en av fineste og mest behagelige jeg noen gang har hatt på! Jeg elsker å trene i "tank-tops", det er utrolig fint og føles litt friere spesielt når man har overkropps økter - reebok sin er perfekt for akkurat det!

Likes

Comments