Header

Dessa skönheter fick jag med mig hem idag. Har velat ha ett par sköna träningsskor då jag har börjat ta träningen på allvar. Och det känns himla bra att verkligen träna & även ha snygga träningsskor.

Vilket är ditt favorit märke inom träning?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är vi på väg hem från Storsaivis, och det är ungefär 13 H kvar i bil. Det har varit en upplevelse att få se allt som inte vi har nere i Skåne. Det kommer även komma upp en video så snabbt jag kommer hem!

Glad påsk på er alla

Likes

Comments

Hejsan!! Efter har varit borta ett tag då min kamera fortfarande är sönder så funderar jag på att köpa en nyare systemkamera då jag vill lägga fokus på bloggen. Just nu kommer det mest bli bilder från min mobil tills jag har inskaffat mig ny kamera.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon! Ny vecka nya möjligheter och jag är taggad på denna veckan som bara den.
Idag blir det att träna, fixa lite med mitt UF-företag & skola som jag inte börjar förens lite senare idag.
Och glöm aldrig att du är bäst som just du är och försök att sprida så mycket kärlek!
Ha en bra måndag !

Likes

Comments

Godmorgon söndag!
Igår så var jag så stolt över mig själv då jag bestämde mig att börja ge fan i allt de onyttiga & må bra med min kropp.
Jag gjorde intervaller på 3,5 km och sen styrketräning.
Och efter jag hade tränat känsels allt sjukt bra och sen när jag skulle jobba mådde jag hur bra som helst och mycket piggare.
Och nu ska jag även börja cykla varje dag till skolan när jag ska köpa en ny cykel då alla jag har haft har blivit stulna. Och till skolan är det 4,5 km och de blir ju 9 km bara att cykla
Jag är så taggad på att börja ta tag i träningen på allvar och sluta med allt onödigt & tänk så mycket pengar man sparar in på att inte köpa onödiga saker(godis,chips,läsk och m.m
Folk får tro vad de vill eftersom jag har sagt så här innan, men nu är jag verkligen skit taggad på att börja springa. Mitt mål är att kunna springa 4 km utan att stanna om 1 månad.

Likes

Comments

Innan har jag gjort en video som var what's in my bag, men kände att jag ville uppdatera då jag inte alls har samma väska som då eller samma grejer som förr. Och då tänkte jag att jag kunde lägga upp det här på bloggen istället. Väskan är från Scorett.

1. Min dator då vi har den i skolan ALLTID och gör allt på den

2. Laddare vilket alltid behövs för man använder mobilen oftast

3. Hörlurar!

4. Hårborste

5. Parfym

6. Dagens läppstift

7. Nycklar

8. Har alltid Tuggummi eller läkreol i väskan

9. Plånbok

10. Har alltid med något man kan anteckna i

11. Handkröm!

12. Alltid något att dricka

13. Penna

14. ( Min mobil som jag glömde lägga in i bilden)


Likes

Comments

,Om du tycker att frukost är så tråkigt på morgonen och bara inte får i dig något. Vill jag rekommendera denna müslin då jag själv har varit med om samma innan. Jag har börjat äta denna müslin med yoghurt och jag märker verkligen att frukosten är så viktigt då man håller sig mätt mycket längre.

För jag personligen ogillar mackor på morgonen och nu har jag börjat med denna müslin som gör att jag gillar att äta frukost igen.

Likes

Comments

Alla smink älskare kolla hit för nu ska jag tipsa er om mina favoriter från Make up store. Make up Stores smink är INTE testade på djur, så letar du efter ett bra märke kolla då in Make up store, deras borstar är även tillverkade av högkvalitet syntetiskt material.

Make up Store Sculpt excellence cotton- Är du ute efter en foundation som håller sjukt länge och täcker väldigt mycket rekommenderar jag denna till dig.

Wonder Powder sahara- Pudret som ger porslinshy. Wonder Powder är ett mineralpuder med en sammetslen, mjuk och lätt formula som ger huden lyster.

Pudret jämnar ut huden, ger ett fint skimmer samt döljer rodnader och fina linjer på ett nästan magiskt sätt.

Eyedust copper- Eyedust är något jag verkligen använder ofta, känner du att du inte vill ha glitter men ändå något extra rekommenderar jag en eyedust.

Glitter eyeliner sparkling brown- En eyeliner med glitter, jag brukar även andvända denna till och ha lite lätt på brynen när jag ska ut eller bara till vardags. För dig som älskar glitter!

Moon Shadow peach- Detta är en ögonskugga men jag använder den även till highlighter då den blir skit snygg på och den håller jätte länge på med! Och det som är så bra med denna är att man kan välja om man vill ha lite varmare eller kallare. Som ni ser har den lite guldiga och lite rosa prickar, man tar bara där man vill ha så får du den kall eller varm.

Likes

Comments

Hur finna är inte dessa vattenglasen ? Jag älskar verkligen Essence serien från iittala!

Glasen hittar ni HÄR

Likes

Comments