View tracker
View tracker

Idag åkte vi en sväng till Sölvesborg för att åka till en butik som finns där. Och sen åkte vi till Tredenborg där vi har vår husvagn på sommaren och då passa vi på att ta med Tova på en liten promenad.

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Nu är det 2017 och detta året är det en massa sjuka saker som händer, jag flyttar om 8 veckor med familjen, jag tar studenten i juni och efter juni ska jag jobba och sen försöka flytta till Hbg.

Jag är verkligen så taggad på 2017 för ser ut att bli ett fantastiskt år med en massa roliga grejer som kommer ske.

Förlåt för jag inte har uppdaterar men jag var i Egypten 2 veckor, kommer komma bilder där i från.


Hoppas ni hade en bra början på 2017

Likes

Comments

1- HÄR /2- HÄR / 3- HÄR / 4- HÄR / 5- HÄR / 6- HÄR / 7-HÄR / 8- HÄR / 9- HÄR

Som ni ser missade jag att skriva nummer till marmor underlägg till glas men HÄR hittar ni dem.

Satte ihop ett collage som ett tips till att köpa till henne (syster, mamma, kompis flickvän). Jag själv önskar mig några av grejerna ni ser.

Vad önskar ni er ?

Likes

Comments

Har du ett hår som bara hänger och du känner att du vill få lite liv i håret? Då kan jag rekommendera dessa underbara produkter från Maria Nila. Jag själv har ett hår som bara hänger där, då bestämde jag mig att inskaffa Maria Nilas produkt som ger volume. Jag älskar verkligen hennes produkter då det fungerar bra för mitt hår.

" Ett volymgivande sulfat– och parabenfritt schampo för fina, tunna hår som ger tjocklek, fyllighet och stärker hårets struktur. Vitamin B5 ger håret volym, spänst och lång hållbarhet. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV–strålning samt fria radikaler."

" Ett utredande, lättviktigt balsam för fina, tunna hår som mjukgör och återfuktar utan att tynga ner. Vitamin B5 ger håret volym, spänst och lång hållbarhet. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV–strålning samt fria radikaler "

" En skonsam lättviktig behandling för fina, tunna hår som återfuktar, ger näring och ett silkesmjukt resultat utan att tynga ner. Vitamin B5 ger håret volym, spänst och lång hållbarhet. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV–strålning samt fria radikaler. "


Jag älskar verkligen masken för håret då jag brukar även få lätt knuter i håret och med denna masken får jag inte det.

Dessa hår produkter får 10/10 av mig!

Likes

Comments

View tracker

Tycker ni att det var rätt att Liam vann ?

Jag själv har alltid sagt att han är vinnaren i mina ögon, och hur bra gör han inte vinnarlåten! Love it!

Likes

Comments

Är det bara jag som älskar sommaren? Jag väljer alla dagar i veckan värme framför vinter. Vinter kan vara mysigt men tycker verkligen inte om när det är så sjukt kallt.

Lite bilder från i sommars
Vad föredrar du? Sommaren eller Vintern?

Likes

Comments

Hur coolt är inte detta?
Jag går stylistlinjen i Kristianstad och vi håller just nu på med Avantgarde och vill bara berätta hur coolt jag tycker det är. I slutet av april kommer jag lägga ut bilder på min Avatngarde styling.

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Nu är det äntligen fredag och jag ska såklart jobba innan vi drar till Egypten. Jobbar hela helgen och det kan vara rätt skönt att jobba nu innan man ska åka utomlands.

Efter jobbet blir det att kolla idol och mysa med Wille, elin och lilla hunden Tova.
Och sen imorgon är det jobb som gäller igen.


Hoppas ni får en bra fredag!

Likes

Comments

Att folk knappt kan ha respekt för varandra längre. Jag blir så ledsen att behöva vara med om allt man ser och hör idag.

Igår hände en grej på bussen som jag vill dela med mig av.


Igår när jag skulle ta bussen hem så var det fullt på bussen så jag var tvungen att stå upp och jag stod vid dörröppningen. Vi stannade vid en busshållsplats och det var folk som skulle av på båda sidorna. Jag skulle flytta mig men då hör jag "akta dig din fete fan, vad är det med folk som inte förstå att man ska ut"
Och jag svarade tillbaka "du behöver inte vara otrevlig jag var på väg att akta mig. " Och hon svarade "människor idag är så jävla duma"
Jag tänker hur kan man bli så irriterad för att man börjar gå in och kalla en människa fet för man inte hinner backa ett steg eller akta sig, men jag var redan på väg att akta mig så folk skulle komma ut. Men då väljer denna kvinnan att klanka ner på min kropp och kalla mig fet.
Jag blir bara så fundersam över vad visa människor spottar ut ur sin mun.
Jag tog inte åt mig vad denna här människan sa om min kropp för jag vet om att jag inte är fet. Men tänk om det hade varit en tjej eller kille som är osäker och folk kallar en fet för man inte hinner flytta sig förens det kommer en massa ord. Jag tycker bara att folk ska börja visa respekt och tänka på att ett enda litet ord kan sätta sig och det kan göra så mycket så den människan hör det ordet varje dag och tillslut kanske får anorexia eller att den går upp för någon säger din "smala fan".
Vi lever i 2016 borde man inte har mer respekt för varandra och kämpa tillsammans.

Tro på dig själv och var stark. Låt ingen trycka ner dig för du är fin som du är.

Jag tycker att vi alla ska börja tänka om och sprida kärlek och ge komplimanger!

Likes

Comments