View tracker

Hur fint är det inte på Make up store Väla ?
Ni måste verkligen in om där och nu har ju dem adventskalender som är perfekt med sjuka erbjudanden.

Jag älskar verkligen detta stället.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag är verkligen kär i mitt nya mobilskal som är från By Malene Birger. Den är köpt på MissK i Kristianstad för 300:-
Är verkligen sugen på väskan med

Är det någon som har en & vilken färg i så fall?

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon nu är det måndag & jag är ledig från jobb i 2 veckor ungefär nu.
Något jag verkligen älskar är marmor. Jag har beställt två ljusstakar i marmor och nu har jag även börjat kolla på olika bord som jag vill ha när jag ska flytta till Helsingborg.

Hur fint är det inte ?

Likes

Comments

Jag har alltid varit ett fan av Make up Stores produkter. Men jag är verkligen kär i dem nya förpackningarna. Och hur fint är inte detta eydustet till jul och även nyår ?

Och denna ögonskugga ska vi bara ta en tyst minut för, hur fin är den inte? Och ett tips är att du kan ha den som en highlight för det brukar jag köra på!

Detta är den lätt bästa concealern jag har använt den är täckande men den är väldigt dryg i början så lägger man den på hyn där du vill täcka lite mörka ringar så blir det perfekt sen när den har varmt upp sig.

Likes

Comments

In på min instagram för att tävla om dessa produkter
Min instagram - maddejohnsson

Likes

Comments

​Nu är det bara 56 dagar till jag är i Egypten och jag längtar att bara få komma till värmen och bara njuta i 2 hela veckor av solen och en fin utsikt. Och ja många kommenterar att hur vågar du åka ner dit? Jag svara tillbaka vart kan egentligen vara säker i dagens samhälle.. Och hade det varit så oroligt tror jag inte det bolaget hade skickat iväg oss heller.. Men det kvittar vart man är nu för tiden så är man aldrig 100% säker, jag kommer njuta i alla fall och ha en bra semester!

Likes

Comments

​Jag älskar verkligen att kolla inspo på andras lägenheter då jag får lite idé till när jag ska flytta efter studenten. Jag är så taggad på att inreda min egna lägenhet och köra allt vit, gråt och något litet svart. 

Vilka färger ska du ha på väggar, golv, och annat när du flyttar hemifrån?

Likes

Comments

1an / 2an / 3an / 4an / 5an / 6an / 7an / 8an

Nu har Nelly en stor rea med en massa snygga skor,jackor, klänningar och en massa annat. Jag har valt ut 8 rea favoriter som jag tycker om.

Vad tycker ni om Nellys rea ?

Likes

Comments

Godmorgon alla finisar!
Då var det måndag igen & ny vecka med en massa nya möjligheter. Jag är faktiskt taggad på denna veckan då jag är ledig från jobb & ska vlogga hela veckan så det kommer bli en vlogg vecka. Och jag hoppas att det kommer bli kul för er som följer min youtube kanal att följa min vecka.

Men nu måste jag skynda mig för har en tid att passa då jag ska ta spruta inför Egypten, nu är det bara 58 dagar kvar. WIHOOO!!

Ha en bra dag!
Och glöm inte att du är perfekt som du är.

Likes

Comments