Header

Nya naglar och denna gången blev det en stark färg orange. Varför inte passa på med lite färg nu innan sommaren är slut.

Vad gillar ni för färg att ha på naglar ?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vill verkligen rekommendera detta ice Tea från Lipton. Jag har blivit beroende av ice Tea senaste tiden. Och förr köpte jag alltid dem som var färdiga. Men nu har jag börjat köpa dessa med pulver istället, det smakar mycket mera och är mycket billigare att göra själv. Och det går även snabbt att fixa det.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har länge kollat in denna väskan och nu är den min. Hur snygg är inte Malene Birger design på denna väskan ? Hon är verkligen så duktig! Ni kan hitta väskan HÄR

Likes

Comments

Igår kväll var himlen så fin på Tredenborgs camping.

Jag och världens finaste pojkvän.

Hur fin är inte min lillasyster, även fast hon ville förstöra när jag skulle ta fina bilder på himlen och havet.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag vill verkligen rekommendera två produkter från Maria Nila. Den första är ett värmeskydd den även återbygger skadat hår. Och det är som en kräm och denna krämen är även till för att man ska få lite extra glans i håret, och ett stort plus att den luktar så himla gott.

Torr shampoo är något dem flesta har med sig i sin väska och då vill jag verkligen tipsa om Marila Nilas Dry shampoo, den fräschar upp håret och du behöver inte använda alls mycket för att få ett fräscht resultat, och man får även lite volym av den vilket är bra för mig som har ett hår som aldrig vill att jag ska ha volym. Och denna doftar med super gott.

Mina två nya favoriter! Ni hittar Värmeskyddet HÄR och torr shampoot HÄR


Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan! Idag var verkligen min frukost perfekt. Jag hade rostade mackor med avokado, mozzarella ost, gurka & örtsalt.
Och till den gjorde jag en smoothie som jag hittade från Hanna Håkanssons blogg, ( http://nouw.com/hannahakansson )

Jag tog vattenmelon, en halv lime & pressade ut saften, och några droppe citron, men det är smaksak hur mycket man vill ha. Den var verkligen fräsch och jag kan verkligen rekommendera och göra denna under sommaren. Supergod!

Ha en bra dag!

Likes

Comments