​Nu är det bara 56 dagar till jag är i Egypten och jag längtar att bara få komma till värmen och bara njuta i 2 hela veckor av solen och en fin utsikt. Och ja många kommenterar att hur vågar du åka ner dit? Jag svara tillbaka vart kan egentligen vara säker i dagens samhälle.. Och hade det varit så oroligt tror jag inte det bolaget hade skickat iväg oss heller.. Men det kvittar vart man är nu för tiden så är man aldrig 100% säker, jag kommer njuta i alla fall och ha en bra semester!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Jag älskar verkligen att kolla inspo på andras lägenheter då jag får lite idé till när jag ska flytta efter studenten. Jag är så taggad på att inreda min egna lägenhet och köra allt vit, gråt och något litet svart. 

Vilka färger ska du ha på väggar, golv, och annat när du flyttar hemifrån?

Likes

Comments

1an / 2an / 3an / 4an / 5an / 6an / 7an / 8an

Nu har Nelly en stor rea med en massa snygga skor,jackor, klänningar och en massa annat. Jag har valt ut 8 rea favoriter som jag tycker om.

Vad tycker ni om Nellys rea ?

Likes

Comments

Godmorgon alla finisar!
Då var det måndag igen & ny vecka med en massa nya möjligheter. Jag är faktiskt taggad på denna veckan då jag är ledig från jobb & ska vlogga hela veckan så det kommer bli en vlogg vecka. Och jag hoppas att det kommer bli kul för er som följer min youtube kanal att följa min vecka.

Men nu måste jag skynda mig för har en tid att passa då jag ska ta spruta inför Egypten, nu är det bara 58 dagar kvar. WIHOOO!!

Ha en bra dag!
Och glöm inte att du är perfekt som du är.

Likes

Comments

​Tycker du att du har tröttnat på höstens typiska färg "vinröd" då tycker jag att du ska köra på denna lilla kalla färgen. En perfekt färg nu inför hösten och jag själv älskar denna färgen då den är perfekt och jag har tröttnat på den typiska höst färgen. Och ett måste är ju att ha en läppenna då läppstiftet sitter bättre på. 

Läppstiftet heter Magic och kostar cirka 185 kr. Och läppennan heter IN THE FLASHLIGHT MATT kostar cirka 145 kr. Dessa finns på Make up store butikerna. 


Likes

Comments

Likes

Comments