Header

Hejsan! Nu sitter jag här och är taggad på en ny vecka med nya möjligheter. Jag har inte gjort något inlägg på ett litet tag det är för att jag har letat jobb. Och efter lite letande har jag mitt dröm jobb. Jag kan säga att det är heltids jobb och det är då mån-fre jag kommer jobba. Äntligen kan man börja planera sina veckor. Men det betyder inte att jag kommer sluta blogga. Jag kommer istället behöva göra planerande inlägg, som t,ex att jag gör ett inlägg på kvällen men som kommer ut nästa dag ändå klockan 12. Så ska sätta mig ner efter detta och planera och vad jag ska göra för inlägg.


Hoppas ni får en bra start på denna veckan!

Likes

Comments

Nu måste jag skriva av mig lite.

Under en tid har jag nu märkt att det är en massa som försöker sälja och sälja på sociala medier. Det är bra till folk som kan sin grej om sina produkter och vet vad dem snackar om. Igår såg jag ett inlägg som en person la ut ”bli din egna chef” jag skrev och började frågade då jag tyckte det verkade intressant. Personen berättade hur det gick till och sa att jag redan skulle börja sälja en produkt imorgon och jag skulle få hjälpa att göra min första ”post" och locka kunder. Det är detta som gör mig småirriterad, personen ville att jag skulle börja sälja en produkt som jag inte ens vet vad den heter eller vad det är för någon produkt. Jag svarade att jag är en person som gärna vill veta vad jag säljer och vill gärna kunna rekommendera något som jag vet något om. Då svarar denna personen ” inte meningen att man ska kunna alla 200 produkter utantill, utan man bygger upp det med tiden."

Jag förstår det personen menade men det jag som säljare vill få ut är att veta vad jag säljer. Och tyvärr är det många personer som bara tackar ja och har ingen aning vad produkten ens är bra eller om det är till någon med viss hy, eller till normal hy, bara för att ta ett exempel.

Jag drar inte alla över en kant, men jag är så trött på att många unga börjar bara tacka ja utan att veta vad dem säljer. Jag menar att man vill ju göra sina kunder nöjda och skulle de ställa en fråga om produkten då ska man kunna svara på det. Och visst att man inte kan allt som kanske är i produkten men du ska veta lite om den innan du säljer den tycker jag.

Det är ju aldrig så att du går in i en butik och frågar om hjälp om en produkt och sen kan inte säljaren något om produkten utan ber dig googla istället.

När jag hade personlig försäljning i skolan pratade vi om att man ska vara expert på produkterna. Försöka lära sig allt om dem. Och jag förstår om det är över 100 produkter. Men dem populära borde man som säljare veta mer om. Något jag tycker är viktigt är visa att man brinner för att sälja inom tex. skönhet, eller teknik. Det kvittar vad det är för produkt för jag tycker man ska visa att man brinner för det man ska sälja.

Kunder märker av mer än vad vi tror, jag går ju inte tillbaka till en butik om säljare inte kan något om vad den säljer, jag har ju självklart förståelse om man är ny inom branschen eller om det står en skylt "praktikant". Men har man jobbat inom yrket något år borde man kunna lite mer om dem populära produkterna.

Jag hoppas ni förstår vad jag menar, och som jag skrev jag drar inte alla över en kant. För vi har sååå många bra säljare med som verkligen vet vad dem håller på med.

Bilderna är mina egna bilder, jag har själv testat dessa produkterna innan jag har skrivit om dem. Scrollar ni längre ner kan ni hitta inläggen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Just nu sitter jag och kollar en massa bilder från när jag var i Egypten i julas med Wille & hans familj. Jag vill bara tillbaka, människorna på hotellet var helt fantastiska. Så trevliga & ja helt underbara. Jag blev sjuk där nere & då var städaren den sötaste som gav massa tips hur vi skulle göra för det skulle bli bättre & han frågade mig varje dag hur jag mådde & om det hade blivit bättre eller sämre.

Vi åkte till Luxor för att kolla på templen det var så häftigt och intressant att få se hur det verkligen var. Och vår guide var jätteduktig och han fick en att förstå allt så himla bra.
Jag är tacksam att jag har sett dessa templen med mina egna ögon.

Det är ju inte så ofta man kan säga att man har åkt båt på Nilen.

Jag fick även åka till Konungarnas dal. Där byggdes gravar för faraonerna under Nya riket. Och det som är intressent är att dem vet att där finns några farao-gravar till som dem inte vet exakt vart de finns för de vill inte gräva upp dem. Jag fick även se Tutankhamon & hans begravningskista. Det var verkligen intressant då jag ändan sen liten tyckt om historia.


Barnen var helt söta då dem vinkade till en och log hela tiden. Jag ville bara krama om alla för det är lätt att klaga på hur man har det här hemma men att få se hur dem verkligen har det där nere var lite jobbigt för mig då jag verkligen insåg hur bra vi har det här i Sverige.

Kan man sakna något så här mycket som jag gör. Är sugen på åka dit över jul igen.

Jag tycker att om du får chansen att åka dit så gör det! Det är mycket som du kommer se på ett helt annat sätt än vad du har gjort tidigare.
Glöm aldrig att va tacksam för det du har.

Likes

Comments

Jag längtar till och få ha egen lägenhet och kunna säga att jag bor i Helsingborg med Wille. Jag är så himla kär i denna staden & längtar att bara få kunna gå här varje kväll tillsammans med Wille då vi kommer vara sambos.
Hur fint är det inte ?

Jag kommer må så bra av att bo här. Jag gillar städer som är större & mer utbud. Och ibland kanske man drar lite till Helsingör!
Jag vill just nu bara ha en lägenhet & börja flytta in!!

Likes

Comments

Jag vill tipsa om mina favoriter. Sminkbortagning är något dem flesta har hemma, hoppas jag. Jag tycker det är viktigt att man tvättar bort sitt smink och även smuts man får på huden, Tvättar man inte bort sminket får inte huden vila under natten, och den måste återhämta sig från allt den har varit med om under dagen. Många som jag vet somnar med mascara, och det är inte bra vilket kan leda till att fransarna kan gå av.

Micellar cleansing water har jag skrivit om tidigare.

Varje morgon använder jag denna Micealler Cleansing Water från Garnier skinactive. Jag rengör min hud varje morgon och jag tycker att denna funkar bra för mig, och jag känner mig verkligen rengjord efter behandlingen. Det går snabbt då du behöver bara en boumullspabd och sen rengöra ansiktet. Jag rekommenderar verkligen denna för alla då den passar både normal hud och känslig hud och den är även utan parfym.

Micellar cleansing gel wash har jag använt några gånger och jag är nöjd med resultatet än så länge. Min hy har regerat positivt då jag inte blir lite rödflammig efter jag har tvättat bort sminket. Med Gel washen behöver du inte gnugga. Det bästa är att man inte bara behöver ha den till sminkborttagning man kan även använda den som rengöring på huden på alla områden i ansiktet.

Soothing botanical cleansing toner är med något nytt i byrån. Jag är verkligen super nöjd med denna. Den tar bort sista resterna av makeup och smuts. Vilket är super bra. Man får en ren och behaglig hud efter man har kört runt med en bomullspad i ansiktet.

Eye make- up remover 2in1. Denna har jag haft med mig ett tag och använt så mycket. Jag är helt kär i denna produkten då den tar bort ögonmakeup perfekt, till och med vattenfast och jag får inte den känslan av att fet. Den är perfekt. Och den skyddar även ögonfransarna i 4 veckor berikad med naturligt framställda Arginin, som ger ett skyddande lager på dina ögonfransar.

Likes

Comments

Ibland får man drömma och just nu drömmer jag om något liknade hus som dessa på bilderna. Jag har alltid velat ha ett stort hus med stora fönster,pool, fin utsikt helst vid havet.

Hur ser ditt drömhus ut ?

Likes

Comments

En bra kväll med löpning och en fin utsikt medan man stod och vänta på att Wille skulle vara klar från träningen. Nu ska jag hoppa in i duschen och dricka lite Vitamin well med smak av persika. Och efter det ska jag sätta mig och kolla på idol.
Ha en bra kväll!

Likes

Comments