Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halllåå.

Stora grejen som hänt är väll att jag har flyttat hemifrån och nu blivit sambo med Jesper. Inte trodde jag att jag skulle flytta såhär tidigt haha. Men de känns bra iallafall och va stadsbo höhö.

Idag är det söndag och jag har verkligen inga planer på dagen, ha ångest över att det är måndag imorgon kanske? Sjukt hur fort helgerna och även veckorna går. Bra är väll de för snart är de vår/sommar och då kommer även min bästa Sofia hem, Gud vad jag längtar.

Nu ska jag fortsätta se klart en gammal julkalender, PUSS PUSS

Likes

Comments

​hallå där! 

Sjukt hur fort dagarna går, det är redan februari. Hinner inte med haha. Sitter just nu med en kopp kaffe i handen och ser på lyxfällan hos jesper. Trött efter jobbet och imorgon står klockan på 04:30, då är man trött ni.  

Annars då, jesper och jag har köpt hamster(haha?) och jag har köpt min första bil, det är verkligen vuxenpoäng och det är såå himla skönt att ha en egen bil. Har ju även blivit 20 år, hade en jätte mysig födelsedag med släkt och jesper och fick så fina presenter. Så jag var nöjd! 


Likes

Comments

Att det är 2016 är bara sjukt? För allt går så himla fort verkligen. 2015 var verkligen ett år där allt hände i livet, tog körkort, praktik i spaninen, bal, studenten, jobb och träffade jesper.
Jag hade verkligen ett bra år. Såklart var inte alla dagar lika bra som alla andra, men så är det. Nu ser jag bara framåt och 2016 ska också bli ett bra år.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Så himla nöjd med den här resan. Vi har haft det så skönt och kul. Att vara tillbaka i kalla Sverige är inte de roligaste, vill bara resaa meraa

Likes

Comments