View tracker

Jag & min favorit Jennifer <3

Godmorgon på er där ute. Äntligen lite fredag eller inte alls äntligen, på måndag börjar skolan igen så denna veckan har jag tackat nej till alla jobb för att kunna plugga istället. Men idag ska jag i väg med Jimmy till Skövde, är även så sjukt sugen på att köpa mig en bakhjulsdriven bil nu med haha. Gör ni idag?

Likes

Comments

Kör vi en sista dag innan jag går på en behövlig helg. Känns som att denna helgen kommer bli jättebra, åker redan ikväll till Jönköping med Jennifer & sover där innan vi far till Ullared imorgon med Klas och Erik, hur kul? Inte så längesen jag var där nu men då dyngna vi & mitt i sportlovsveckan, hur tänkte vi? Inte värst mycket haha. Men nu måste jag kila iväg till gamlingarna. Puss!!

Likes

Comments

Fredagen börja med en tur till Jönköping för att umgås med en kompis, åt god mat & grejer. Igår var jag & två andra kompisar i väg till Kopparberg och köpte en bil, så nästan hela dagen åkte vi bil haha men med bra sällskap har man kul, idag blir det till Jönköping IGEN men denna gången Ikea med mamma & hennes sambo. Så kul! 😃

Likes

Comments

Hej godingar. Allt bra med er? Längesen jag blogga nu men det har varit så kaos i livet men nu står jag på bena igen och mår väldigt bra. Har så fina vänner & familj runt om mig.
Annars då? Börja skolan efter praktiken igår, starta direkt med ett prov vi redan har imorgon, om diabetes. Men veckorna går så fort så snart är det äntligen helg, ska bli SÅ skönt. Vad gör ni för något då?

Kram <3

Likes

Comments

Tatuera mig i veckan på höften och jag är så nöjd även fast den inte är färdig.
Annars då? Jo livet rullar på också, jag mår hur bra som helst. Att en person kan få en att må så bra är helt sjukt(!!) plus att det är sista dagen på praktiken idag så imorgon är det skola igen, ska bli så kul att träffa alla igen ☺️

Likes

Comments

View tracker

Är så trött hela tiden, oavsett hur mycket jag sover. Mina drömmar blir bara knasigare och knasigare med haha. Men men, var ledig igår från praktiken & praktik hela helgen från och med ikväll. Så kul!

Likes

Comments

Dagens outfit: Svarta jeans & vinröd/lila stickad tröja.

Dagens mående: Awesome :)

Dagens frisyr: Nersläppt än så länge.

Dagens sminkning: Foundation, concealer, ögonbrynspenna, bronser, lite highlight & mascara!

Dagens favoritlåt: Svåååårt

Dagens måste: Städa(!!)

Dagens längtan: Efter mina små godingar <3

En bild på mig och min finaste vän 💗

Likes

Comments

Finns ingenting som slår dom här två, mina allra bästa vänner i alla lägen. Mitt allt. Elsa & kissen 💗

Likes

Comments

Godmorgon där ute! hur pigg som helst idag...väldigt normalt en måndag. Väntar på att få fara iväg till första dagen på praktiken. Ska bli så kul att få göra lite annat än att bara sitta vid skolbänken. Sen har det snöat en hel del som ni också kanske har märkt? Är så lycklig över de, älskar vinter. Puss <3

Likes

Comments

Hej.
Mitt namn är Zara och jag är 20år. Jag driver bloggen nouw.com/zaralagerlöf som handlar om lite allt möjligt. Allt från inspiration, inredning till min vardag. Just nu studerar jag på komvux i Falköping där jag bor. När jag inte studerar spela jag piano, dator, fota och umgås med vänner och min pojkvän.

Ni får gärna gå in på min blogg http://nouw.com/zaralagerlöf
Och instagram
zaralagerlof

Kram

Likes

Comments