Vilken lugn & skön lördag. Inga måsten förrän runt 17-17.30, då ska jag i väg & ha ett tupperware - demo hos Amanda. Efter de så ska bilen rulla till Klas & Axel för imorgon ska vi till Leos lekland, undra vem som är mest taggad? Haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna dagen har jag bara suttit i soffan med plugg, det är ju bara att kämpa på. Har även hunnit och fixa ihop lite kycklingsallad, så gott! Vad har ni gjort idag? :)

Likes

Comments

Jag & min favorit Jennifer <3

Godmorgon på er där ute. Äntligen lite fredag eller inte alls äntligen, på måndag börjar skolan igen så denna veckan har jag tackat nej till alla jobb för att kunna plugga istället. Men idag ska jag i väg med Jimmy till Skövde, är även så sjukt sugen på att köpa mig en bakhjulsdriven bil nu med haha. Gör ni idag?

Likes

Comments

Kör vi en sista dag innan jag går på en behövlig helg. Känns som att denna helgen kommer bli jättebra, åker redan ikväll till Jönköping med Jennifer & sover där innan vi far till Ullared imorgon med Klas och Erik, hur kul? Inte så längesen jag var där nu men då dyngna vi & mitt i sportlovsveckan, hur tänkte vi? Inte värst mycket haha. Men nu måste jag kila iväg till gamlingarna. Puss!!

Likes

Comments

Fredagen börja med en tur till Jönköping för att umgås med en kompis, åt god mat & grejer. Igår var jag & två andra kompisar i väg till Kopparberg och köpte en bil, så nästan hela dagen åkte vi bil haha men med bra sällskap har man kul, idag blir det till Jönköping IGEN men denna gången Ikea med mamma & hennes sambo. Så kul! 😃

Likes

Comments

Hej godingar. Allt bra med er? Längesen jag blogga nu men det har varit så kaos i livet men nu står jag på bena igen och mår väldigt bra. Har så fina vänner & familj runt om mig.
Annars då? Börja skolan efter praktiken igår, starta direkt med ett prov vi redan har imorgon, om diabetes. Men veckorna går så fort så snart är det äntligen helg, ska bli SÅ skönt. Vad gör ni för något då?

Kram <3

Likes

Comments

Tatuera mig i veckan på höften och jag är så nöjd även fast den inte är färdig.
Annars då? Jo livet rullar på också, jag mår hur bra som helst. Att en person kan få en att må så bra är helt sjukt(!!) plus att det är sista dagen på praktiken idag så imorgon är det skola igen, ska bli så kul att träffa alla igen ☺️

Likes

Comments

Är så trött hela tiden, oavsett hur mycket jag sover. Mina drömmar blir bara knasigare och knasigare med haha. Men men, var ledig igår från praktiken & praktik hela helgen från och med ikväll. Så kul!

Likes

Comments

Dagens outfit: Svarta jeans & vinröd/lila stickad tröja.

Dagens mående: Awesome :)

Dagens frisyr: Nersläppt än så länge.

Dagens sminkning: Foundation, concealer, ögonbrynspenna, bronser, lite highlight & mascara!

Dagens favoritlåt: Svåååårt

Dagens måste: Städa(!!)

Dagens längtan: Efter mina små godingar <3

En bild på mig och min finaste vän 💗

Likes

Comments

Finns ingenting som slår dom här två, mina allra bästa vänner i alla lägen. Mitt allt. Elsa & kissen 💗

Likes

Comments