View tracker

Tänkte berätta vad som har hänt med mig sen några år tillbaka. Jag är trött på att behöva hålla allt inom mig, behöver få ut det.

DET ÄR SÅ MÅNGA JAG BEHÖVER BE OM URSÄKT TILL.

Under hela min tonår så har jag haft enormt dåligt självförtroende, osäker i hela mig. Ena dagen kunde jag känna mig tjock och ena dagen pinnsmal. Så varannan dag bara jag spydde, andra dagen åt jag som en häst & höll på. Visste ingenting.

Sen börja jag gymnasiet, där starta allt på riktigt & jag har fått stå ut med så mycket skit.

DET BÖRJADE med att jag brydde mig mer om mitt utseende, märkte mer & mer att det hjälpte, fick bättre självförtroende. Sen kom den dagen att en kille blev intresserad AV MIG. Jag gjorde misstaget att träffa han & det sluta ju med att jag blev av med min oskuld, efter det lämnade den killen mig.

Han var inte den enda som gjorde så mot mig, alltså utnyttjade & lekte med mina känslor. Varje gång gick jag på de också.

MÅDDE SÅ FRUKTANSVÄRT DÅLIGT efter varje gång. Kunde inte heller säga nej för då skulle jag ju dra åt helvete och sen pratades de skit om mig om annat, så alla trodde ju på de = inga vänner kvar.

Det jag vill säga mer är att jag är tillbaka på ruta ett igen & bara för jag sa sanningen denna gången gick det åt helvete.

Jag har ett självskadebeteende, sex. Jag står för det men jag behöver hjälp med att komma ur de. Hjälp med att kunna säga ett nej & säga i från. Orkar inte mer, känner att jag bara vill ge upp.

Jag ser varje dag vilka som är mina äkta vänner och inte. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är så trött hela tiden, oavsett hur mycket jag sover. Mina drömmar blir bara knasigare och knasigare med haha. Men men, var ledig igår från praktiken & praktik hela helgen från och med ikväll. Så kul!

Likes

Comments

View tracker

Dagens outfit: Svarta jeans & vinröd/lila stickad tröja.

Dagens mående: Awesome :)

Dagens frisyr: Nersläppt än så länge.

Dagens sminkning: Foundation, concealer, ögonbrynspenna, bronser, lite highlight & mascara!

Dagens favoritlåt: Svåååårt

Dagens måste: Städa(!!)

Dagens längtan: Efter mina små godingar <3

En bild på mig och min finaste vän 💗

Likes

Comments

Finns ingenting som slår dom här två, mina allra bästa vänner i alla lägen. Mitt allt. Elsa & kissen 💗

Likes

Comments

Godmorgon där ute! hur pigg som helst idag...väldigt normalt en måndag. Väntar på att få fara iväg till första dagen på praktiken. Ska bli så kul att få göra lite annat än att bara sitta vid skolbänken. Sen har det snöat en hel del som ni också kanske har märkt? Är så lycklig över de, älskar vinter. Puss <3

Likes

Comments

Hej.
Mitt namn är Zara och jag är 20år. Jag driver bloggen nouw.com/zaralagerlöf som handlar om lite allt möjligt. Allt från inspiration, inredning till min vardag. Just nu studerar jag på komvux i Falköping där jag bor. När jag inte studerar spela jag piano, dator, fota och umgås med vänner och min pojkvän.

Ni får gärna gå in på min blogg http://nouw.com/zaralagerlöf
Och instagram
zaralagerlof

Kram

Likes

Comments

Såhär blev det lilla badrummet, ändrat till ett mer passande draperi, tycker jag blev mycket bättre, det som saknas nu är bara en fin badrumsmatta som passar bättre in, har ni några förslag? :)

Likes

Comments

Inställd lektion idag, var färdig för att bara åka så får man sms från läraren att han är sjuk. Kul. Så det var ju ingen idé att försöka gå och lägga sig igen, satte mig istället för att plugga klockan 7 på morgonen haha. Men det var nästan bara bra att lektionen blev inställd så jag hinner fixa lite mer inför ikväll då jag ska ha ett Tupperware party, har börjat sälja också så det är bara att skriva ett meddelande om ni vill hålla i ett party eller liknande. Vad gör ni andra idag då?

Likes

Comments

Var på Gekås i lördags med Jonas & Adrian, fick med mig mycket skit hem. Mycket kläder för en gångs skull, även detta armbandet som jag är lite småkär i, mer roséguld i verkligheten. Så fint.

Likes

Comments

Sen tycker jag att vi kan säga HELG, så himla skönt så imorgon ska jag städa och åka till tippen, mindre kul men de blir kul när det är färdigt!

Likes

Comments