Ett plagg jag inte kan klara mig utan just nu så är det utan tvekan min jacka jag nyligen har köpt. Inte för tunn, inte för tjock & den går precis nedanför rumpan så ja den är helt PERFEKT. Inte den snyggaste men de skiter jag i ^^
Länk till den kunde jag tyvärr inte hitta längre men om man vill leta så finns den på Nelly.com :(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så tråkig bild och det här orkade jag GÖRA till frukost, jag älskar frukost men hatar att duka fram så av lathet så tar jag bara fram något enkelt ;)

Likes

Comments

1. Jag avskyr all sorts fisk, spyr så fort jag tittar på de MEN jag har lärt mig att äta lutfisk så det kan jag få i mig

2. När jag var liten så ÄLSKADE jag att springs runt med använda disktrasor i munnen

3. Jag är en väldigt osäker person, har alltid varit.

4. På lite mer än ett år har jag gått upp 11kg!

5. Jag älskar att göra spontana saker

6. När jag känner mig trygg med personer så kan jag prata på som hejsan.

7. Jag är en extrem känslomänniska. Jag påverkas väldigt mycket av minsta lilla, blir glad väldigt fort, ledsen väldigt fort och så vidare.

8. Jag är väldigt morgonpigg, kan stiga upp hur tidigt som helst och vara hur pigg som helst, men mycket kvällstrött, kan lägga mig hur tidigt som helst..

9. Snart bott i vårat hus i ett år!

10. Jag älskar mitt liv just nu, underbar pojkvän, mina djur, familjen, släkten men framförallt så himla fina vänner <3

Likes

Comments

Äntligen måndag eller vad säger ni? Sovit skitdåligt inatt. Pluggat pluggat och pluggat hela dagen idag och nu sitter jag hemma hos min kompis Zara och tjötar lite!

Likes

Comments

Idag har vi fått tända ett ljus för finaste Stisse. Varit försvunnen i en veckas tid & gick ut med det på fb idag, där var det någon som skrev till mig att hon hade hittat en påkörd kisse vid en väg där han bodde med en bild på kissen. Det var Stisse. Du är saknad av många. Hoppas du slapp lida och har det bra där du är nu 💗

Likes

Comments

Ikväll är en sån kväll som jag saknar min farfar något oerhört. Jag var i sjuårsåldern när han somna in men jag minns ändå det mesta, det starkaste minnet jag har var sista gången jag såg honom innan vi skulle åka hem, han låg på sjukhuset. Jag sprang fram & gav han världens största kram, ser en tår i hans öga och han sa alltid "det löser sig". Så min tatuering var ingen tvekan, aldrig glömma, alltid minnas. ❤️

Likes

Comments

Hejj! Idag har jag varit i skolan igen, lyssnat på en kille som är en transperson, faktiskt lite intressant och sen åkte jag med tre stycken från klassen & åt lite mat.
Kom nyss hem till min mamma, kollat igenom min bil inför besiktningen som ska göras om en timme, håller alla fingrar och tår jag har (!!!)

Likes

Comments

Blir bara tröttare för varje morgon som går & bättre blir det inte med det här vädret eller mörkret, även fast vi behöver regnet. Men jag har varit hemma en stund nu och har hunnit med att duscha och la mig BARA för att vila en liten stund förut... ni kan ju gissa hur lång den lilla stunden blev hehe men nu ska de tvättas!

Likes

Comments