Hejj!
Nu är det mycket på gång i skolan igen. Prov, muntliga prov & inlämningar, så hur jag mår räcker med ett ord: stressig annars bra!
Var också på blodcentralen idag, på väg att bli blodgivare. Men pga min njursjukdom så får jag vänta på ett godkännande. Jag tycker att alla som kan ska bli blodgivare, tänk så många liv man kan rädda(!!)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varit ledig idag, känns som det var en evighet sen jag var det. Grejat ute i trädgården med lite växter mm.

Nu är jag också klar inför möte med Tupperware i Vedum ikväll, alltid lika kul och träffa alla. Min kropp har svullnat rätt mycket på bara några månader, helt sjukt. Så kvällens outfit får duga, inte sminkat mig sen midsommar heller, känns så konstigt 😄

Likes

Comments

Det här är det nya inköpet som står utanför ytterdörren och gör sig fint. Köpte den på Granngården för 299:-. Så nöjd! Ni ska bara veta hur länge jag letat och letat efter just en sån här.
Direkt efter åkte jag och köpte en blomma jag kunde ha i, jag tänkte bara "det här blir nog bra" blev nog lite väl hög kanske. Men det får duga, jag är nöjd. 😄

Likes

Comments

Hejj!
Här var det väldigt längesedan jag skrev något. Tänkte ta tag i det lite mer, förstår inte varför det ska gå i perioder med bloggandet för jag tycker ju det är så himla kul när jag väl är igång. Så nästa inlägg har jag bestämt för att det ska handla om något roligt istället, jag var och shoppa en kruka som jag letat efter länge men aldrig hittat en, men nu äntligen hitta jag en på inne på Granngården, kan någon gissa vad det kan vara för någon tro...? ;)

puss <3

Likes

Comments

Jag & min favorit Jennifer <3

Godmorgon på er där ute. Äntligen lite fredag eller inte alls äntligen, på måndag börjar skolan igen så denna veckan har jag tackat nej till alla jobb för att kunna plugga istället. Men idag ska jag i väg med Jimmy till Skövde, är även så sjukt sugen på att köpa mig en bakhjulsdriven bil nu med haha. Gör ni idag?

Likes

Comments

Kör vi en sista dag innan jag går på en behövlig helg. Känns som att denna helgen kommer bli jättebra, åker redan ikväll till Jönköping med Jennifer & sover där innan vi far till Ullared imorgon med Klas och Erik, hur kul? Inte så längesen jag var där nu men då dyngna vi & mitt i sportlovsveckan, hur tänkte vi? Inte värst mycket haha. Men nu måste jag kila iväg till gamlingarna. Puss!!

Likes

Comments

Tatuera mig i veckan på höften och jag är så nöjd även fast den inte är färdig.
Annars då? Jo livet rullar på också, jag mår hur bra som helst. Att en person kan få en att må så bra är helt sjukt(!!) plus att det är sista dagen på praktiken idag så imorgon är det skola igen, ska bli så kul att träffa alla igen ☺️

Likes

Comments

Är så trött hela tiden, oavsett hur mycket jag sover. Mina drömmar blir bara knasigare och knasigare med haha. Men men, var ledig igår från praktiken & praktik hela helgen från och med ikväll. Så kul!

Likes

Comments

Dagens outfit: Svarta jeans & vinröd/lila stickad tröja.

Dagens mående: Awesome :)

Dagens frisyr: Nersläppt än så länge.

Dagens sminkning: Foundation, concealer, ögonbrynspenna, bronser, lite highlight & mascara!

Dagens favoritlåt: Svåååårt

Dagens måste: Städa(!!)

Dagens längtan: Efter mina små godingar <3

En bild på mig och min finaste vän 💗

Likes

Comments