Header

Oj vad jag älskar min familj. Så underbar. Mina bröder fyllde ju år förra månaden, och i present fick de att vi skulle gå på frölunda innan det. Vi gick först till Danilo precis vid Bergakungen och åt go lunch, jag tog hamburgare (alltid ett säkert kort, och den var supergod! Sen gick vi bort mot Scandinavium där Frölunda bjöd på en riktigt bra match. Vi hade så mysigt, och det är viktigt att visa att man uppskattar varandra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh, vad jag älskar snö. Älskar älskar älskar. Jag och Jennifer vaknade upp och såg all snö och man blev ju helt varm i kroppen av lycka. Jag älskar snön så mycket, hatar när det bara är kallt och inte mysigt över huvud taget.

  • Filed under: life

Likes

Comments

Denna veckan har varit ett rent helvete rent ut sagt, allt har gått emot mig och jag har inte haft lust till någonting. Jag har vaknat och bara velat somna om igen, inte velat gå upp ur sängen och haft en känsla att allt jag gör blir fel. hur tar man bort en sån känsla? Jag gråter. Att gråta är det bästa enligt mig att bara krypa ihop och försöka släppa allt och bara gråta tills det inte finns något kvar. Känns som att man släpper 5 kg från kroppen, och man är fri. Senast i förrgår stod jag o storlipa i min mammas famn. Min fina mamma, som får allt lite bättre.

jag tror det är viktigt, att våga gråta, att våga visa att man är ledsen, för att kunna visa att man är glad.

  • Filed under: life

Likes

Comments

  • Filed under: life

Likes

Comments

Jag och Kevin tog verkligen årets sämsta beslut förut. Vi har bestämt oss för att bli lite nyttigare och träna lite mer. Därför valde vi att gå runt sjön, vilket brjade bra, innan det började regna, och då blev det ju dubbelt så kallt än innan, när vi både var blöta och kalla. Längtade verkligen hem hela tiden och frågade säkert 20 gånger varför vi var så dumma o gick ut. Men runt kom vi och har satt oss vid soffan med god mat, och känner oss allmänt duktiga.

Likes

Comments

Helloo

Idag var jag ledig, härlig start på veckan att gå en dag och sen vara ledig va?

Jag och Kevin gick upp vid typ 10 och gjorde frukost, och gick sen ut o fota lite. Sen kom morfar hit oså övningskörde jag lite, vilket gick bra, inte kört manuellt på länge, så det var lite ovant, dock inga konstigheter.


  • Filed under: life

Likes

Comments

Jag har verkligen lidit de här dagarna. Då menar jag verkligen lidit, jag tyckt synd om mig och tyckt att livet är orättvist. Har aldrig någonsin haft sån här smärta som Afte ger.

Jag lägger på bedövning hela tiden, kan inte prata och äta ska vi inte ens prata om. Vanligt att man har afte i ty 8-10 dagar. Jag har haft det i 3 veckor. Fattar ni smärtan eller, fattar ni besvikelsen när man tror att det har gått över och man ska passa på att äta, så gör det så in i helvetes ont ändå.

Och här sitter jag och lipar för lite blåsor i munnen, medan folk hade dödat för att ha afte bara de levde som vi. Och jag känner mig bortskämd och dum. Men samtidigt får man försöka tänka på att man måste få känna smärta, även fast andra har mer ont än en själv.

  • Filed under: life

Likes

Comments

Self love is the greatest middle finger of all time

People Pleasing Hides The Real You

Att vara sig själv i vissa lägen kan vara så svårt ibland. Alla vill vara den som inte ändras när de är med vissa personer. Men det är svårt. För när du inte säger emot någons funderingar, när du bara hoppar på den vågen och inte säger vad du tycker och känner, då ändras du för att passa in. Och det är så fel, att vissa människor får en att känna att du inte ska säga vad du tycker och tänker, för att du då kommer bli en av de utstötta.

Våga stå upp för dig själv. Våga ha dina åsikter.

  • Filed under: life

Likes

Comments

Helluu

Äntligen helg, och äntligen Lov. Inte för att det påverkar mig så mycket eftersom jag ska jobba hela lovet men ändå, tjäna pengar är ju aldrig fel, och när ska man annars göra det? Igår var jag iallafall med Kevin en stund innan han och Emil skulle ut, och då kom pappa och hämtade mig.

Idag ska jag äntligen träffa Adam efter såå lång tid, ska ta en fika och bara catch up, och efter det ska jag till Kevin igen.

Imorgon har jag inga planer alls än så länge, antagligen bara vila upp mig för en jobbvecka och försöka sova tidigt, har varit så dålig sömn det senaste att det är helt sjukt, orkar ju ingenting och har varit helt död i skolan.


  • Filed under: life

Likes

Comments