Header

Helloo!

sitter nu på Joe and the Juice för att äta lunch.

Igår åkte jag till Jennifer för att kolla på våran nästa resa, till AUSTRALIEN! Asså fattar ni huur sjukt? Jag och jennifer åker till Australien den 19e December, och kommer hem den 17e! Med tanke på hur bra våran Ibizaresa blev, så har jag sjukt höga förhoppningar för den här resan, och det är bara drygt 2 månader kvar! Det kommer bli såå härligt, vara borta från Sveriges äckliga väder och bara gå runt på stränder, äta god mat och shoppa sönderrrr. Ska bli så kul att träffa Jennifers släkt och vänner och bara leva livet.

Det kommer självklart uppdateras så mycket och fotas massor!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: life

Likes

Comments

Grattis å födelsedagen världens bästa och finaste pappa. Jag älskar dig.

Likes

Comments

Är det bara jag som älskar att kolla på hemnet? Jag kan ligga och kolla hur andra har det hemma i flera timmar, likadant med Pinterest, ÄLSKAR. DETTA.

alla bilder är från pinterese.

  • Filed under: life

Likes

Comments

Pengar

Självklart vill man väl ha mer utav pengar, det vill nog alla. Men jag vill kunna köpa exakt vad jag vill ha, hela tiden. Kunna köpa en biljett någonstans spontant.

Tid

Finns det något sätt som gör att man får tiden att stå stilla ? Isåfall måste jag ha det tipset, för jag har för lite tid. Förstår verkligen inte hur jag kunde kunde gå i handboll innan och samtidigt få gjort mer än vad jag får de här dagarna, för jag har ju absolut ingen tid alls känns det som, till något! Måste planera bättre och prioritera.

Sol och värme

Jag är redan trött på Sveriges tråkiga väder, och det är oktober? Jag är verkligen ingen höstmänniska, kopplar hösten med regn, kyla och alldeles för kalla regnkläder man hade när man gick i typ ettan, för man var ju en sån där unge som vägrade ta på sig det som var varmt och skulle ha det som var snyggt. (okej så är det fortfarande, mamma tjatade senast i förrgår att jag skulle ta på mig varmare kläder när vi skulle på Hockey.


  • Filed under: life

Likes

Comments

Igår förmiddag åkte vi upp till Kungshamn för att ta upp den lilla båten. När vi kom dit var det Såå fint väder, så vi passade på att ta på oss och gå ner till båten så jag o mamma skulle lära oss köra lite. Det var svårt, men det gick bra!

  • Filed under: life

Likes

Comments

Likes

Comments

Åh, såg precis ICA´s "kampanj", att man ska ta kort vid deras fotoväg,, lägga upp bild på Instagram, så skänker ICA 5 kr till Cancerfonden. Hur enkelt och hur bra?

Ingen ska någonsin behöva gå igenom cancer, inte en endaste människa. Cancer bidrar med så mycket mer än att bara tappa håret och få operera bort något på din kropp. Det är så mycket mer än så, det påverkar alla i närheten, det är en ständig oro, många sjukhusbesök, ambulansvändor och tär så mycket psykiskt av den som bär på cancern och familjemedlemmar. Alla i omgivningen blir lidande av cancerns biverkningar, på ett eller annat sätt, därför måste den bort.


En bild på världens finaste, starkaste mamma. I Love you Big time

  • Filed under: life

Likes

Comments

hello.

Vaknade upp hos Cassie idag, det var inte lätt att gå upp ur sängen idag måste jag ju säga. Åkte iaf till skolan och kom i tid, efter skolan kom Cassie in till stan efter många om och men, den tjejen är grym på att ändra planer i sista sekund, eller för sent i detta fall. Tur att man tycker om henne så hon kan komma undan med det lite då och då. Vi satta och iallafall på Le Pain och tog en fika, mycket mysigt och behövligt. Sedan tog vi tåget till Floda, jag åkte till gymmet och Cassie träffade Elin och Vickan, när jag var klar så åkte vi hem till Cassie och nu ligger vi båda helt utslagna, jag ser inte fram emot träningsvärken kan jag ju säga, fy..

  • Filed under: life

Likes

Comments

Helluuu!

Ligger förkyld o jävlig, att det aldrig släpper? Ligger o hostar hela nätterna i dagsläget, man blir ju rätt trött på det i längden. Mitt i allt mörker iallafall så får man väl sprida lite lycka och värme, vad passar då bättre än bilder från Ibiza?

1/ ca 5 sek innan Jennifers väska blev stulen. 2/ Jag på min födelsedag, var så hungrig och ville verkligen äta, förstörde därför Jennifers bilder genom att se ut såhär. Sorry hun

1/ Efter att det visade sig att fiskar verkligen älskade att bita lite i mig skulle Jennifer visa att det var ju inte alls farligt att stå upp. Jag var livrädd, och det syns ju, stod inte mycket i vattnet efter det. 2/ Jag ville vara en äkta fjortis för en bild och hålla för mitt ansikte. ( i helvete heller, drog mitt hår tillrätta <3) 3/ Var ju tvungen att kolla så det inte är några mer fiskar? Det var det.

1/ min första kväll på ibiza o Jennifer skulle visa mig runt liteee 2/ skulle ta en Tumblr bild, gick la sådär

1/ här stod vi helt seriöst och diskuterade vågorna, var de tillräckligt nice för att body-surfa på? 2/ Min all time favourite kan vara denna, man börjar ju skratta bara man ser den, och jävlar vad vi skrattade när vi tog bilden.

  • Filed under: life

Likes

Comments

Helloo

Idag har verkligen bara varit en slappdag, lektioner inställda så jag var hemma, åt min älskade favvofrulle och bara tog det lugnt. Jag och mamma åkte ut och övningskörde lite, köpte fika på Marieborgs och åkte hem där morfar och Christian var. Efter det åkte jag och morfar ut o körde lite, o sen lämnade han mig hos coffe, och jag o coffe åkte upp till stallet för att kolla när vicky red, mysigt

  • Filed under: life

Likes

Comments