Jag är tacksam för gårdagskvällen med prat, glädje och mat.

Jag är tacksam för att kunna vakna av mig själv till soluppgången över sjön.

Jag är tacksam för att hösten är vacker.

Modell foto: Pontus Fagerstedt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är jag tacksam för

Skogen och dess helande kraft
Jag är tacksam för skrattet
Och yllestrumpor!

Likes

Comments

Nu kör jag igång med min tacksamhetsbubbla för att det är helande och ökar mitt välbefinnande. Alla sätt är bra, genom positiva tankar ökar du din självkänsla och blir lyckligare.

Testa du också, stort som smått, tacksamhet för livet!

Idag är jag tacksam för
- växter och dess helande natur och kretslopp
- mina hundar
- min familj
- mina kollegor
- mina vänner
- rinnande vatten

Likes

Comments

Jag la ut denna bild på instagram och texten "i am sailing, okänd destination, livet väntar!

Men livet väntar inte, det pausar inte utan det är jag som behövde en paus i traumat och när jag är påväg tillbaka så är livet i full gång, jag måste liksom använda mig av bliktslås metoden för att skicka mig in på ett värdigt sett.
- vissa bilar får vänta, andra får köra före. Det är så viktigt att man låter de bli så för annars händer en ny olycka. Jag vet, tro mig, jag vet!

Likes

Comments

Long time, tredje gången gillt. (Skrivit, raderat, skrivit och raderat)

Idag är dagen då jag ska scanna skallen, jag ser det som ett kvitto på att allt är som de ska scanning? Eller ska jag oroa mig, det pendlar friskt. Jag tänker att jag kommer snart tillbaka till mitt gamla jag, bara skallen får vila riktigt liksom, vissa dagar är bättre än andra.

Bara jag vet vad som händer är jag redo att lägga i rätt växel igen, att köra över och fortsätta, eller ska jag lyssna och smyga på friläge? Är det allvar eller en liten skavank? Jag kan köra över men jag stannar nu upp, kollar upp och känner in.

Ge mig svar och jag kan tuta och köra, nu vilar jag till 100% och det är tråkigare än man kan tänka sig. Yoga & skogspromenader håller jag fast vid, dom är heliga och mina livlinor.Likes

Comments

Allt handlar just nu om mig och min väg till en tillvaro utan huvudvärk i form av vila.
Idag är första dagen på ett antal dagar som jag har känt mig pigg, så en vilodag i piggt tillstånd och game. Ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten. (min verklighet)

Jag har tagit mina promenader i den helande skogen, gått omkring i mossan och tänkt på livet.
Jag sitter här med Svenson livet, hus, kombi och hund, Gör det mig lyckligare? Nej. Det är inte sakerna jag äger eller har som gör mig till en lyckligare människa. Vi alla strävar efter något, men när vi kommit dit är vi inte lyckligare. Jag anser att det handlar om att hitta glädjen och lyckan i det lilla, ut från normen och gå din egen väg.

Segregation och alla anklagelser som riktas mot våra nysvenskar, ett av mina och mormors diskussionsämnen under dagens promenad. Det gör mig mörkrädd över hur svenskar har mage att tomt anklaga våra nysvenskar för allt möjligt hemskt som händer. Det finns liksom klickar av idioter i alla folkslag, oavsett ursprung. Svenska män och kvinnor som utnyttjar sina barn, misshandlar människor, våldtar, köper sex, utnyttjar systemet osv. Det är bara sättet vissa människor använder som får mig att må dåligt. Jag anser att vi ska blanda mer, öppna upp oss för nya kulturer och ge och ta kärlek. Vi är alla olika men lika mycket värda!

Jag är lyckligt lottad med systrar och bröder från andra kulturer. 
Likes

Comments

svamp VS kotte

Citroner VS lemonad

Stenar VS rosa moln

hat VS kärlek

Hemma i soffan inlindad i en filt med en burk honung. Jag är drabbad av citronerna i livet och är i full gång att tillverka lemonad. På tal om lemonad och tillverkning kan jag faktiskt göra det om jag vill. (har citroner hemma)

Jag var ute i skogen för någon vecka sedan på svamp jakt, fann inga svampar men hittade en massa underbart vackra kottar. Allt handlar om hur man vänder och vrider på saker. Positivt tänkande och skapande är till fördel för en god psykisk hälsa.

Jag gillar att använda metaforer, även i undervisning på jobbet. Pratade om känslor med hjälp av en ryggsäck och stora tunga stenar eller en massa färgglada tygremsor. Den osynliga ryggsäcken vi alla har är allt skönare att bära proppfull med färgglada tygbitar!

Ibland är det verkligen lättare att tänka i metaforiska banor, i själva verket är det svårt att få in metaforerna i verkligheten, speciellt när saker och ting inte blir som man tänkt sig. Jag jobbar ständigt med impulsivitet och positivt synsätt, jag kan alltid bli bättre. Kan man bli för positiv i livet? Tror knappast det!


Likes

Comments

​Ibland har vi vind i seglen och ibland får draken ut och flyga. 
Lite så jag försöker vrida och vända på saker när allt känns upp och ner. 

Igår hade jag en riktig bajs träning med känslor som jag inte känt på länge, kan vara draken som skulle ut och flyga. Och även bero på en hel massa andra saker jag har i ryggsäcken när jag väl går dit. För ja, min likt alla andras är fylld med olika demoner, det gör mig absolut inte unik på något sätt. (just demonerna då) 

Idag kände jag mig helt slut innan träningen men oj vilken energi den gav mig! Jag är tacksam för sånna dagar, då allt funkar och med positiva vibbar. 

Imorgon ska jag vila min trötta kropp, behandla den med yoga och en skogspromenad i den gröna mossan, för det är precis vad jag behöver. Likes

Comments

Igår sprang jag lång distans i ett naturreservat här i hindås, magiskt måste jag säga. Smala stigar omgivet av skog.

På tal om synsätt och insikt, till saken hör att jag skulle springa en mil men avslutade på 1,3 eftersom jag tappade bort leden.

Robin säger att jag sprang vilse.
Jag antyder att jag visste vart jag var.
- R, var var du då?
- Jag, i skogen.
- R, visste du vart i skogen?
- jag, Nope, men någonstans i hindås.

Att vara vilse är för mig något som känns otryggt och otäckt. Jag var inte vilse i skogen, jag hade bara tappat bort rätt stig. Liksom jag fick välja en annan väg för att komma till bilen.

Lite som med livet, ibland är inte allt spikrakt, man får välja nya vägar, skapa egna stigar och inte bara följa andras, det är så lätt att gå vilse i sig själv då. Vi nåt målet tillslut, på ett eller annat sätt.
Var inte rädd, du är inte vilse, du går bara din egen väg!

Likes

Comments

Trots att jag vann min förra match har jag återvänt till klubben för att rita om och göra mer rätt.

Allt handlar om att utvecklas och förbättras, jobba på sina svagheter och förbättra sina styrkor. Jag vill bli den bästa versionen av mig.

Brottas med mina demoner, förbättra mig som fighter och som människa.

Likes

Comments