Fuck this shit. Jag såg verkligen fram emot att vara på det där lägret men jag orkar verkligen inte cykla dit, kommer få svårt att andas, börja hosta och allt sånt där. Allt på grund av att skolan ska hålla på och tvinga oss cykla. Och om jag inte cyklar imorgon så får jag inte åka till Söderbärke. Hatar det här! Jävla helvete varför var jag tvungen att bli sjuk just den här veckan?! 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Första morgonen jag inte fryser, alltså är jag bättre! Ligger i min Messi tröja (<3) och trosor haha. Alla andra dagar har jag haft jätte mycket på mig. 
Duschade för någon minut sen också. Var så otroligt skönt att känna sig fräsch igen! Älskar tresemmes shampoo och balsam! Håret blir som en babyrumpa. 
Och gissa vem som ska till skolan imorgon? Jo jag. Eller skolan och skolan, vi ska ju vara vid det där lägret. Ikväll tror jag att Robin skulle komma hit och sen imorgon så ska vi cykla direkt dit. Jag vet inte hur jag ska klara det med det här jag har kvar. Men jag får väl försöka bara... 

 

Likes

Comments


Känner att jag verkligen, verkligen, verkligen behöver förändra mitt hår. Men jag vill inte ta bort längden! Är helst ute efter att färga. Om jag skulle få för min familj här så skulle jag färga det direkt. Vet vilken färg och allt men den färger sticker ut ur mängden ganska mycket så jag är inte alls säker på ifall jag får. För min andra familj så får jag men får man inte så får man inte. I så fall  så får jag färga det till någon normal färg som mörkbrunt tror jag. 
Och ja, mitt hår kanske ser lite flottigt ut men jag ska tvätta det idag! 

 

Likes

Comments

Ville kyla ner halsen lite granna så jag tog en glass. Kändes hur skönt som helst! 

Likes

Comments

Legat i sängen och varit halvt död från halv 7 till typ nu, jag orkar inte göra något även fast jag känner att jag är bättre idag. Tänkte på att göra någon slags citronsaft. Finns ju sjukt mycket c-vitamin i det så kanske är ganska bra. Isåfall ska jag pressa dem. Kommer nog bli gott. :) 

 

Likes

Comments

Likes

Comments


Fick tre Paris Hilton parfymer av Robin i lördags. Två av dom luktar väl okej, tredje luktar skit gott! Parfymen längst till vänster luktar jättegott, påminner om sockervadd. Ett tips till er, alla tre kostade 499 sammanlagt men de va på rea så dem kostade 199 då. 
1. Paris Hilton- Paris
2. Paris Hilton- Tokyo
3. Paris Hilton- South beach

Dom kanske ser fett fjantiga ut, men luktar otroligt gott. 

 

Likes

Comments

Mös ner mig under täcket och tänkte sätta på en film eller något. Satte i alla fall på mig världens myskläder så jag slipper frysa vilket jag gjort ganska mycket idag. Antagligen för att jag håller på/har feber. 
Nu ska jag dra mig en kopp oboy och bara njuta av filmen jag ska se, bloggar senare! :) 
Likes

Comments