saknaden av dig kan inte beskrivas med ord det gör ont, det var detta du ville, det var så det blev, minnena finns inom mig.

jag ska aldrig glömma inte sluta känna men acceptera att du inte finns. ÄLSKAD.

sov gott så ses vi igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är dit jag vill det är dit jag ska, när vet jag inte, jag har hört att det är en plats där man mår bra, utan bekymmer och problem och en frihet som inte kan mätas i materiella ting.

Vi möts igen och då har jag funnit lycka och sörjer inte utan fortsätter som inget hade hänt.

Så lycka det finns men jag vet bara inte riktigt vart...

Likes

Comments

Jag var på bio med Eva Alexanders mamma och hans lille bror     och såg Jag vill inte leva detta liv,en dokumentär som ger dig inblick i en missbrukares värld. det var Alexander som tyckte att vi skulle se den, Alexander sitter på samma LVM som Henke som dokumetären handlar om, Denna inspelning och innehåll var mycket bra, om du inte missbrukar så se den så kan du få en inblick i en missbrukares liv,  om du vill veta sanningen, vågar och orkar du, så se Jag vill inte leva detta livet.


Likes

Comments

Saknaden är stor och det finns ett tomrum efter dig Fredrik Mjöberg

Älskade vän <3

Samtalet kom som en chock men nu finns du inte med oss längre tack för allt och att vi blev vänner igen... Saknar samtalen och att inte kunna få träffa dig igen.

För några dagar sen fanns du och jag hörde din röst.

Det sista minnet jag har av dig är att vi skildes som vänner och en puss på kinden...

Likes

Comments

om jag fick välja så slulle jag tagit din smärta så mkt älskar jag dig.

mer behöver jag inte säga

när jag menar allvar 

då vet du att jag talar sanning.

det har du mitt ord på.

Likes

Comments

Du drömmer om mig, du tittar på mig när du tror att jag inte ser, att jag inte märker att du vill vara som mig, men det finns bara en som mig och du kan aldrig mäta dig med mig, vi är på helt olika nivåer, jag är frisk du är sjuk, jag är den du drömmer om när du blundar så ser du bara mig, när du tittar på dig själv så är det mig du ser, då har det gått för långt det kallas besatt. Ja det är precis vad du är.

Du äcklar mig, du tar min rester och samtidigt får det mig att njuta, för du är ett riktigt ner köp. Du är är en blomma som aldrig kommer blomstra.

Likes

Comments

Var inte rädd, gå din egna väg, vi alla skall dit, vi ses igen på en plats där smärtan försvinner, där vi kan skratta och vara lyckliga tillsammans, jag håller dig i handen och släpper aldrig taget igen, du är min vän som jag älskar högt... 

Likes

Comments

Jag har slutat gråta mig till sömns jag har accepterat fakta...Du finns inte mer...

Likes

Comments

vaknar kudden är helt blöt, allt var en drömm, sanningen är att du finns inte mer, jag sluter mina ögon och drömmer mig bort då finns du du ler mot mig och i det ögonblicket förstår jag att allt bara var en drömm men du är en ängel som svävar i min sängkammare...jag glömmer dig aldrig...

Likes

Comments

men inte på denna plats eller denna jord...men vi ses igen det vet jag...

Likes

Comments