Header
View tracker

✨Erbjudande: Hösten är på ingång & nu finns det ett särskilt erbjudande för dig som vill komma i form & samtidigt må bättre! Nu har du chansen att vara testperson genom att använda våra fitnessboxar C9 & F1 & vara med i vårt gäng med start den 19/9 - säkra dina boxar idag genom att kontakta mig via e-post "foreverfitmaddedif@hotmail.com" 🏋🏼
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I år har det gått 10 år sedan trafikolyckan inträffade & under dessa år har jag och min familj kämpat för min rätt och för att få ersättning för dem permanenta skador olyckan orsakade. Inte nog med att man kämpar mot försäkringsbolag så kämpar jag fortfarande mot andra myndigheter. 😡

I flera år har vi överklagat försäkringsbolagets dom och det gick tillslut vidare till trafikskadenämnden och i förra veckan fick jag beskedet från nämnden. Trafikskadenämnden står på mitt försäkringsbolags sida vilket var en riktig käftsmäll. Jag är arg, besviken, ledsen och framförallt tog det oerhört hårt i hjärtat. Jag och min familj har alltså kämpat i 10 år för min rätt och jag har i flera år byggt upp en hel pärm med läkarintyg och utlåtanden efter flera större utredningar, jag blev också nyligen utredd ännu en gång för min arbetsförmåga där bedömningen blev att jag inte är arbetsförd trots det så står jag fortfarande kvar på samma ände som jag gjorde för 10 år sedan.

Vad väntas nu? vill jag överklaga så gör man detta i tingsrätten. Detta innebär ytterligare minst två år av att bygga upp ännu en pärm med ännu starkare bevis! Egentligen har jag tillräckligt med bevis men det verkar inte som att dem ens läser ens papper utan dem har sin åsikt och då får dem rätt. Tyvärr sitter försäkringsbolagen med all kraft, alla pengar och all makt!

Jag känner mig både felaktigt och orättvist behandlad. Jag som väldigt många andra människor för en hopplös kamp mot försäkringsbolag. Försäkringsbolagens resurser och försäkringsbolagens egna läkare utgör ett oftast övermäktigt motstånd. Det kräver så oerhört mycket tid och kraft och jag känner mig så utmattad, dem sparkar bara undan benen på en hela tiden och hur ska man orka resa sig igen efter detta? Jag trodde att jag äntligen skulle kunna få gå vidare i livet men nu består ett rent helvete och en oerhört lång kamp om jag ska gå vidare och överklaga trafikskadenämndens beslut.

Jag vet inte om jag har ork och kraft nog att orka driva en rättslig process mot ett försäkringsbolag. Vad mer för bevis måste jag skaffa? Jag har i så många år varit under behandling, utredning och fått så många intyg osv som jag själv fått betala för men försäkringsbolaget har ändå sin egen åsikt och sina egna läkare. Förlorar jag också där så innebär det att jag får betala både mina egna och försäkringsbolagets rättegångskostnader.

Det är väldigt få som orkar driva ett sådant här mål hela vägen och kanske får jag inte ens rätt där utan att jag måste gå vidare ytterligare högre upp. Jag har nog med att orka leva och ta mig igenom vardagen som är fylld av ständig smärta i hela kroppen. Man kämpar ständigt för att orka med sin kropp som hela tiden jobbat emot dig och att alltid hålla upp ett glatt leende, tänka positivt och lära sig hantera det är inte en dans på rosor!! Är det värt en rättslig process? Önskade att man kunde få lugn, ro och få gå vidare i livet! Nu väntas det istället ytterligare år av kamp.


Det har inneburit så mycket kraft och energi hos alla när man sparkar undan benen på folk som kämpar. Hur ska man hitta kraft att resa sig igen, man är helt tömd på energi och hittar inte balansen för att komma upp igen. Jag brukar kunna resa mig rätt fort eftersom det gäller att vara stark när man lever med ständig smärta men det känns som att det inte längre finns kraft kvar. Hur reser ni er igen? 😣

Vad ska vi ha försäkringsbolagen till, egentligen? Jag beklagar mig för alla andra som också kämpar för sin rätt. Det måste bli en opposition mot försäkringsbolagen.

Kram på dig! ❤


Likes

Comments

View tracker

✨Hur många gånger tittar du dig själv i spegeln och tänker att nu är det dags för en livsstilsförändring? Och om du har varit hos läkaren mer än 3 gånger under det senaste året då är troligtvis inte din hälsa så som den borde vara. Du känner en flod av negativitet från den lilla rösten i ditt huvud och du svär på att detta är sista morgonen den lilla rösten vinner. Det är dags att börja ta hand om dig själv och komma i form!! 💪

Många av er har ett mål, att förlora några kilon, tighta till kroppen, bli hälsosam, må bättre, se bättre ut eller helt enkelt bli fit. Jag har ett verktyg som kan hjälpa dig på din resa men det krävs tålamod & rätt inställning. Men hur kommer jag då igång med min livsstilsförändring? Tänk på att det är din hälsa vi pratar om & ta en ordentlig titt på dina köpvanor, du har troligtvis spenderat en hel del pengar på massvis av skräp & låt oss bara vara ärliga och kalla det var det är. God mat & en bra hälsa är inte dyrt, men dålig hälsa är dyrt! Är du redo? kontakta mig för mer information "maddedif@hotmail.com" 👊

Likes

Comments

Hej på dig! 😊

Det har brutit ut en storm kan man säga och att vara störst på marknaden har sina baksidor, och artikeln igår var en sådan! Jag vill först och främst meddela att jag är oerhört stolt över min verksamhet, min roll, våra fantastiska produkter & företaget Forever Living. Våra produkter är så uppskattade av så många människor världen över & vi är världsledande! 😊

Att vilja sälja nummer genom att att sprida massor av felaktigheter, vinkla verkligheten och basera hela artikeln på en undersökning gjord på EN person – ja då minskar ju trovärdigheten rejält. När man är störst på marknaden så uppmärksammas detta också av dem som inte vill en något som helst gott, som endast vill sprida felaktigheter & förstöra. Vi vet alla att tidningar gärna skriver smarriga artiklar eftersom det skapar försäljning men att det sedan innehåller felaktig information & grundas på undersökningar av en person är något som dem inte bryr sig. Detta är oerhört tragiskt!!

---------------------------------------------------------------------------

PRODUKTER: Jag har fått en helt ny och fungerande hälsa & hjälpt väldigt många kunder till en bättre hälsa samt till livsstilsförändring & jag VET hur mycket gott det ger många av mina kunder. Hälsa & Fitness har nu via sitt senaste nummer skapat en ärlig recension av vår C9 kur som också är den första boxen i vårt koncept Forever FIT samt första steget till en livsstilsförändring.

FÖRETAGET: Jag har väldigt svårt att acceptera att vi inte kan respektera olika sätt att arbeta på. Jag har valt Forever Living för att det är riskfritt, det är inom hälsobranschen som jag brinner för & där man kan fokusera på sina egna drömmar & genom att hjälpa andra att nå sina. Jag styr min tid, jobbar hemifrån, är min egen chef & detta arbete passar min kroniska värk som jag dagligen blir påmind om. Vi arbetar med temanda där man hjälps åt! Att arbeta med Forever som jag gör innebär att man får en bättre lön av företaget genom att hjälpa andra till en bättre lön eller till den lön som dem vill ha. Expressen väljer att skriva pyramidföretag men dessa är olagliga i Sverige & Forever är registrerade & granskade vilket innebär att det omöjligen är ett pyramidspel. Tidningen vet om det men väljer istället att skriva detta och dessutom publicera falsk information. Företaget har inget att dölja och vi är väldigt öppna med hur allting till punkt och pricka fungerar. Ett rättvist företag som ger alla samma möjlighet att lyckas om jobbet görs: lika lön för lika arbete!

----------------------------------

Du kan vara helt trygg med Forevers produkter!


Forever följer rådande lagstiftning till punkt och pricka och våra produkter är kontrollerade av myndigheterna. Det har gjorts vetenskapliga studier på aloe vera och produktens säkerhet är bevisad. Aloe vera är godkänt både som kosttillskott och som livsmedel, vilket produkterna inte hade varit om de hade ansetts vara skadliga. Produkterna följer alltid rådande lagstiftning och rekommendationer.


Miljontals människor i mer än 160 länder världen över dricker vår aloe vera varje dag. Oerhört många använder vårt kom-i-gång-koncept C9 och mår mycket bra av det.


Idag är Forever det största direkthandelsföretaget i Sverige. Vi är oerhört stolta över våra produkter och vår affärsmodell, som ger många människor möjlighet till arbete. Företaget har funnits i nästan 40 år med 90 dagars nöjd kund garanti på alla våra produkter. Vi skulle inte kunna ha en så generös garanti om inte våra kunder verkligen uppskattade produkterna.


Expressen säger sig ha gjort ett medicinsk test tillsammans med professor Claude Marcus, där de påstår att det har visats att aloe vera kan ge upphov till förändrande levervärden. Vilket de uttrycker sig negativt om.


Andra läkare med god kännedom om aloe vera och dess aktiveringseffekt, berättar att aloe vera initialt kan ha en utrensningseffekt, och kan leda till att levervärdet ändras i början av nyttjandet, men att värdet därefter normaliseras igen. Vi vet givetvis inte om så är fallet i det test som Expressen gjort med journalisten – men det kan vara förklaringen.


Om du undrar över aloe vera och leverpåverkan, kan det vara bra att veta att det har gjorts vetenskapliga studier och att produkternas säkerhet är bevisad.

Det kan också vara bra att känna till att läkare som Forever har varit i kontakt med har följt upp över 100 personer som har tagit aloe vera över tid och tagit blodvärden med levervärden och har inte funnit några anormala levervärden.


Forever har kontaktat professor Claude Marcus för att få information om hur detta test har genomförts. Man har följt en person, journalisten, under en kort tid. Ett test på en individ är inte en vetenskapligt validerad studie. En sådan behöver göras på en signifikant stor grupp och en under en tillräckligt lång tidsperiod. Forever har inga detaljer om hur testet har gått till väga, men har bett att få ta del av underlag, utan att få det.


Det finns flertalet studier om aloe vera som påvisar plantans säkerhet och effektivitet vid invärtes och utvärtes bruk. Men eftersom våra produkter är kosttillskott och inte läkemedel hänvisar vi aldrig till dessa studier i vår marknadsföring. Aloe vera är godkänt som kosttillskott och livsmedel.


Magasinet Hälsa & Fitness har just nu en väldigt positiv artikel om vår C9, samma C9 som Expressen skriver ner.


Det finns många åsikter om läkaren Claude Marcus och hans trovärdighet, då han tex. utför uppdrag för Mc Donalds och för Coca Cola.

Vill du läsa mer se här: http://www.kostdemokrati.se/frank/2012/09/20/kopta-professorer/

http://www.sockerchocken.se/socker/claud-marcus-hos-jenny-stromstedt/


Här finns intressant läsning om journalisten Anna Bäséns arbetsmetoder. Det är hon som skrivit artikeln i Expressen.


Expressen och reportern Anna Bäsén nominerades dessutom 2014 till Årets Förvillare: http://aretsforvillare.nu/tag/anna-basen/

http://www.odenplansnaturhalsa.com/sa-har-gick-det-egentligen-till-nar-anna-basen-expressen-besokte-ulrika-sunnerheim-dahlman-the-true-story/

http://www.kanariefaglarna.com/node/362

http://www.kostdemokrati.se/business/2014/04/14/anna-basen-ansiktet-bakom-haxjakten/


---------------------------------

Så jag hoppas att du som har den minsta fundering kring artikeln & dess felaktigheter eller vad det än gäller, hör av dig till mig så att jag kan ge en rättvis bild för jag berättar mer än gärna! Tack till er som varit kloka nog att vara källkritiska och kommit med funderingar/oro direkt till mig!

Hör gärna av dig till maddedif@hotmail.com om du har ytterligare frågor! 😊


* Till dig som undrar om Forever Living är ett pyramidföretag: http://nouw.com/…/forever-living-ett-pyramidforetag-26090182

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp med go energi och en bättre dag i kroppen, kände mig så jäkla glad att jag faktiskt vaknade upp och mådde ganska så bra. Laddad till tusen och ville då passa på att träna men gissa vad! efter ett kort träningspass som innebar promenad och hemmagym så kraschade man givetvis och kroppen valde att tacka för sig, det är tufft så tufft när kroppen säger ifrån men jag, min hjärna vill så mycket mer!!

Godnatt på dig!
😴

Likes

Comments

✨ Just nu så letar jag efter personer som vill göra en livsstilsförändring och som vill testa att köra med våra "Forever fitnessboxar"som innebär riktigt bra vägledning i bra kost och träning. Jag skulle viljaberätta för så många som jag bara kan om vårt koncept då jag bestämt mig föratt under 2016 hjälpa så många jag bara kan till att bli mer hälsosamma ochvältränade, då jag brinner för detta. Så är du lite nyfiken och intresserad av detta eller om du vet någon/några som vore intresseradeeller kan vara nyfikna på detta, som vill ha ett bra och tydligt koncept mot enbättre hälsa och där jag hjälper till att coacha då ska du kontakta mig nu. Har just nu ett lite speciellt erbjudande till de personer som vill testa detta! Det kan vara du själv, din kollega, faster, kusiner, mamma, pappa, föräldrarsvänner, alltså olika åldrar, tänk brett.

Nu fokuserar vi på en bättre livsstil och en hälsosam och vacker kropp beach 2016 ;) 💪

Det går iväg en order den 26/5 redan så kontakta mig på "maddedif@hotmail.com" eller Facebook "Forever-Maddedif"

Kram på dig!Likes

Comments

Heej!

Nu har ni möjlighet att ta del av min presentation, den är på endast 6 minuter och det är också min allra första presentation så ni får ha överseende med detta! 😁

Kram på er! 😘

Likes

Comments

Tycker det är så fantastiskt att jag har hittat något som passar mig som handen i handsken, att kunna jobba var jag vill, hur mycket jag vill och när jag vill. Det är något som passar min situation oerhört mycket och jag är så lycklig över att jag faktiskt tog chansen. Det tog ett tag och jag var faktiskt skeptisk till en början men tillslut lyssnade jag på min vän som presenterade businessen och det är också det bästa beslutet jag någonsin har tagit! =)

Jag älskar och trivs fantastiskt bra med jobbet och att få träffa positiva, glada, drivande människor, att arbeta med produkter inom wellness, fitness och beauty som man verkligen brinner för och kunna hjälpa andra att nå sina mål samtidigt som man förverkligar sina egna drömmar är en unik möjlighet! =)

Är du driven, positiv, har självdisciplin och inte rädd för att göra ny saker eller söker du efter en förändring i ditt liv? Söker du nya utmaningar eller vill ha en extrainkomst? Vill du ha roligt och träffa nya människor? Vill du kunna styra över din egen tid och vara din egen chef? Kunna åka på den där resan men saknar både tid och pengar?

Man knyter nya kontakter och styr själv när och hur mycket man vill arbeta! Du bestämmer själv över din verksamhet och har samtidigt ett starkt och omtyckt varumärke att luta dig mot.

Det spelar ingen roll vart du kommer ifrån vilken erfarenhet, bakgrund eller utbildning du har, om du är kvinna eller man, utan alla har exakt samma förutsättningar för att lyckas och bli framgångsrik! Detta är något för alla och allt handlar om att ha den rätta attityden och att göra ett visst jobb som jag hjälper dig att komma igång med.

När jag startade min business i mars 2016 så har det redan gett mig så mycket på väldigt kort tid och jag kan styra arbetet precis utefter mig själv och mina förutsättningar, det handlar bara om att lägga ner tid och prioritera rätt saker och det är bara DU som kan styra din framgång och hur mycket DU vill tjäna. Jag har gjort en livsstilsförändring och fått bättre hälsa sedan jag började med dessa produkter. Jag har också fått lära mig massvis inom hälsa, träning, välmående men också inom hudvård och till sist men inte minst så har jag fått träffa fantastiska människor med samma driv och höga mål, människor som hela tiden pushar och som hjälper varandra, ett team fullt med entusiasm, glädje och stöttning.

Är du kanske en av dem personer? Kontakta mig så kan vi boka ett möte där jag berättar mer om mitt jobb och hur du också kan komma igång!

Råkar du dessutom vara ledig på lördag mellan 12-14 så har du nu möjlighet att bli inbjuden till en presentation som min fantastiska kollega Sara håller i på Clarion Sign i Stockholm!

Är du intresserad så tveka inte att kontakta mig eller skriva till mig på Facebook snarast för jag måste nämligen boka plats 😃

Likes

Comments

Jag bara älskar det här jobbet! För några veckor sedan avslutade en kund sin C9 och jag tappade hackan när jag fick se det här resultatet av vår grymma kickstart på 9 dagar! -25 cm och -2,6 kg. Hon har nu också valt att fortsätta sin resa med F1 mot ett hälsosammare liv med goda vanor för att må och se bättre ut men också för ytterligare grymma resultat och det ska bli såå fantastiskt roligt att se nästa resultat. Hon har inte heller bara gått ner i vikt och minskat i cm hon har inte längre något sockersug, slutat med dåliga vanor, ökad energi, kommit in i bra rutiner med bra mat och träning, blivit gladare och kanske något bland det bästa, en kvinna som haft mycket problem med magen, som ofta haft halsbränna och ätit medicin men efter denna förändringskur upplever hon en bättre mage och där hon heller inte inte behövt äta medicin!

Hur glad blir man inte av att höra något sånt här och se hur mycket man kan hjälpa människor! Att få så positiv respons, att höra och se glädjen från kunder som är så nöjda över att de valt att göra en livsstilsförändring och som mår bättre och ser bättre ut är något som gör mig till en gladare och bättre människa! Detta är vad jag brinner för och jag vill fortsätta att motivera och inspirera andra människor och samtidigt hjälpa dem till ett hälsosammare liv! Tack för denna chans! =)

Likes

Comments

Idag bockar jag av sista dagen på C9!

Resultatet: Sötsuget borta, piggare, mer energi, motivation på topp, gladare och lyckligare än någonsin och så klart -17 cm. På bara 9 dagar har jag nått min målvikt och jag är tillbaka i min målform. Efter månader av att kroppen inte mått bra och mycket mediciner så har dt också relaterat i att jag tappat formen och gått upp vikt men nu har jag fått tillbaka den form som jag hade när jag var som mest fit och nu handlar det om att fortsätta bygga upp mer muskler och jag fortsätter också min resa på F1!! =)Likes

Comments