Header

Hur snygg är min nya väska?!

Egentligen var jag ute efter en liten cross over väska. Men så hittade jag den här på Zalando för ett bra pris och blev kär. Den är från märket Dorothy Perkins, jag har aldrig hört om det märket innan men jag tycker att den är sjukt fin. Jag älskar såna här stilrena väskor. Den har ett fack med dragkejda på framsidan, på baksidan är den bara helt svart. Och så har den ett stort fack såklart, och inuti har den två mindre fack och ett med dragkedja.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej! Jag kom hem för ungefär en timme sedan. Jag har varit på bio med några kompisar, vi såg "Central Intelligence". Den var riktigt bra och sjukt rolig. Jag har aldrig varit med om att hela biosalongen sitter och skrattar, så det var kul.

Likes

Comments

​Jag har äntligen köpt en ny sminkväska. Det behövdes verkligen, min förra har inte gått att stänga på länge. Jag har länge kollat på denna sminkväska från H&M, men nu har jag äntligen köpt den. Jag gillar att den är ganska stor, för då får jag plats med mitt vardagliga smink + mina sminkborstar om jag ska åka bort nånstans. Och jag älskar färgen.

Likes

Comments

​När vi firade min systers student fick jag en sen födelsedagspresent av min moster och hennes familj. Jag fick en bodymist och en bodylotion i doften "Sheer Love" från Victoria's Secret. Jag tycker att de luktar supergott. Bodymisten hade jag sen tidigare fast i en annan flaska.

Likes

Comments

I lördags tog min syster studenten!

Grattis finaste syster. Fyfan va du är bra! ❤

Likes

Comments

För några dagar sedan gjorde jag rent mina vita skor. Har länge velat göra rent dem, men har inte vetat hur jag skulle göra. Är det någon som vet om man kan tvätta dem i tvättmaskinen?

Jag testade att ta vatten och diskmedel och skrubba rent de med en tandborste. Det tog ett tag, men jag är nöjd med resultatet. Självklart är de inte som nya, men lite skillnad blev det i alla fall.

Smutsig vänstersko till vänster  |  ren högersko till höger

Likes

Comments

Jag blev så himla shoppingsugen igår, så jag och min mamma åkte till Tuna park, ett shoppingcentrum här i Eskilstuna.

Jag hittade dessa två jättefina toppar. Jag vet inte riktigt om jag är modig nog att ha på mig bara en sådan utan någonting över. Men jag hade tänkt att ha något slappt över så att toppen syns lite i alla fall.

Så hittade jag dessa slappa linnen. Jag har provat de med topparna under, och jag tycker att det ser jättesnyggt ut när man ser lite av spetsen kika fram.

​Sedan köpte jag även den här jättefina playsuiten. Jag älskar att ryggen är väldigt urringad, tycker att det ser väldigt somrigt ut.

Likes

Comments

​Idag köpte jag denna. Det är en bodylotion som ska ge en lätt brun-utan-sol effekt. Så jag tänkte att det kunde vara kul att testa.

Likes

Comments