Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag blekt min kompis Idas hår. Vi blekte det i två omgångar med några veckors mellanrum. Hon ville ha det ljust och fräscht nu till sommaren. Tyvärr syns det inte så mycket skillnad på bilderna, det blev ljusare på riktigt än vad det ser ut på bilden. Men det blev i alla fall lite mer ombre nu.

Likes

Comments

Hur snygg är min nya väska?!

Egentligen var jag ute efter en liten cross over väska. Men så hittade jag den här på Zalando för ett bra pris och blev kär. Den är från märket Dorothy Perkins, jag har aldrig hört om det märket innan men jag tycker att den är sjukt fin. Jag älskar såna här stilrena väskor. Den har ett fack med dragkejda på framsidan, på baksidan är den bara helt svart. Och så har den ett stort fack såklart, och inuti har den två mindre fack och ett med dragkedja.

Likes

Comments

​Hej! Jag kom hem för ungefär en timme sedan. Jag har varit på bio med några kompisar, vi såg "Central Intelligence". Den var riktigt bra och sjukt rolig. Jag har aldrig varit med om att hela biosalongen sitter och skrattar, så det var kul.

Likes

Comments

​Jag har äntligen köpt en ny sminkväska. Det behövdes verkligen, min förra har inte gått att stänga på länge. Jag har länge kollat på denna sminkväska från H&M, men nu har jag äntligen köpt den. Jag gillar att den är ganska stor, för då får jag plats med mitt vardagliga smink + mina sminkborstar om jag ska åka bort nånstans. Och jag älskar färgen.

Likes

Comments

​När vi firade min systers student fick jag en sen födelsedagspresent av min moster och hennes familj. Jag fick en bodymist och en bodylotion i doften "Sheer Love" från Victoria's Secret. Jag tycker att de luktar supergott. Bodymisten hade jag sen tidigare fast i en annan flaska.

Likes

Comments

​kommer ni ihåg att jag skrev för ganska länge sen att jag hade beställt en klänning från Nelly.com? Här kommer äntligen bilder på hur den sitter på haha. Det blev lite krångel, när jag först fick hem den så va den för stor, så min pojkvän hjälpte mig att skicka tillbaka den och byta storlek. Så nu har jag äntligen rätt storlek hemma.

Likes

Comments

I lördags tog min syster studenten!

Grattis finaste syster. Fyfan va du är bra! ❤

Likes

Comments