Hej på er! Idag vaknade jag runt 11 tiden och då gick jag ner och åt frukost. Runt 1 åkte jag pappa till ett ställe där jag skulle övningsköra, det gick jätte bra hade dock lite svårt med pedalerna men det gick ändå väldigt bra för att vara första gången. Om ungefär 1 och en halvtimme kommer gästerna så jag ska sätta mig och sminka mig när jag skrivit klar detta inlägget. Jag vet inte hur länge dom ska vara här men jag antar att dom kommer vara här hela kvällen. Jag tänkte ju plugga lite idag men får kanske ta det imorgon istället.

Imorgon ska jag troligen träffa en kompis som jag inte träffat på ett tag så det ska bli roligt, annars ska jag inte göra något imorgon. min syster är sjuk så hon kunde inte följa med och övningsköra idag så hon ska kanske göra det imorgon och då ska jag följa med tänkte jag. Men nu ska jag sminka mig, kanske kommer upp ett till inlägg innan jag ska sova.

kram


Likes

Comments

Idag hade vi inte så lång skoldag vilket var väldigt skönt eftersom att det är fredag. Vi hade 3 lektioner, på första lektionen kom jag ganska sent för jag hade varit hos skolsystern och vi gjorde inget speciellt på den lektionen, på andra lektionen fortsatte vi att kolla på en film "onskan" heter den, den är jätte bra men också väldigt hemsk. på sista lektionen gick vi till idrottshallen och körde indian-smyg, alltså en väldigt skön skoldag.

När jag kom hem från skolan satte jag och min syster oss framför "top model, boys/Girls" det är mycket bättre än när det bara är tjejer med i programmet. Sen innan pappa kom och hämtade oss kollade vi en stund på farmen, inget program jag följer. När vi var hemma hos pappa så kollade jag en stund på lejonkungen 2 och sen åt vi.

Ikväll har vi spelat kort och bara haft det mysigt, skönt med såna kvällar också. När vi hade spelat i några timmar kollade vi på gamla bilder och nu ligger jag i sängen och tror jag ska kolla på någon film innan jag ska sova. Imorgon ska jag och min syster övningsköra och runt 5 kommer gästerna.

kram


Likes

Comments

Älskar den här typen av inredning, det känns väldigt öppet och "cleant". Älskar det!

kram

Likes

Comments

Då var andra skoldagen över och vill redan ha sportlov haha, men det är ändå skönt att komma in i en rutin igen. VI har bara haft vanliga lektioner och jag har hängt med ganska bra, kommer göra ett prov i matten snart på kapitel 1 men just nu fortsätter jag där de andra i klassen är så får jag jobba ikapp resten hemma.

Ikväll ska jag inte göra något speciellt, jag ska kanske kolla på The Walking dead och kanske plugga. Det är redan fredag imorgon vilket är så himla skönt. Jag har inga större planer inför helgen mer än att vi ska gäster på Lördag, annars ska jag bara ta det lugnt, skönt med en helg där jag inte ska plugga en massa.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva men ska försöka få upp ett till inlägg lite senare.

kram

Likes

Comments

Idag har jag varit ute ganska mycket, jag vaknade vid 10 ungefär och gick ner och åt frukost. När jag ätit gick jag ut en stund med våran hund. När jag kommit hem så hann jag knappt kolla på en video innan min syster kom upp och frågade om jag ville följa med ut en runda med alla de andra, så vi tog med oss Isa (våran hund) och åkte bort en bit.
När vi var framme så gick vi till några hästar och dom var super mysiga.

Jag hade ju tänkt att jag skulle plugga idag men har inte förstått nånting på det nya kapitlet, det är massa med procent och sånt så nu väntar jag på att pappa ska komma hem så han kan hjälpa mig. Igår började jag att läsa lite i körkortsboken och tänkte läsa lite idag också. Jag ska kanske övningsköra för första gången på lördag så vi får se hur det går.

Men ikväll ska jag bara plugga, läsa och kanske kolla på någon film om jag orkar, måste dock lägga mig ganska tidigt idag eftersom jag ska upp innan kl.6 imorgon.
Kram

Likes

Comments

1. Vad heter du på instagram?
Maddecaarlsson

2. Hur många följare har du och hur många följer du?
Jag har 1075 följare och jag följer 910 stycken.

3. Hur länge har du haft instagram?
Hade ett annat konto innan detta och tror jag skaffade det nån gång 2012/2013, inte säker dock.

4. Vad står det i din profil?
👇🏼 16, snapchat: carlsson00
nouw.com/maddecarlsson

5. Hur ser din profilbild ut?
Lägger in en bild på min profilbild.

6. Hur många inlägg har du totalt och hur många inlägg lägger du ut per dag?
Jag har totalt 30 inlägg, jag lägger inte ut bilder varje dag, jag lägger ut lite när jag känner för det.

7. Hur ofta kollar du instagram?
Typ hela tiden, när jag precis stängt ner appen gå jag in på den igen efter 2 sekunder haha.

8. Brukar du ha filter på dina bilder?
Det bror på vad det är för bild, men brukar alltid göra bilden ljusare och mer kontrast.

9. Brukar du hashtagga mycket?
Nej jag gör aldrig det.

10. Har du många selfies?
Ja ganska många, försöker ju blanda selfies med andra bilder för att hålla ett fint flöde.

11. Använder du andra sociala medier?
Ja!

Gå gärna in och följ mig
Kram

Likes

Comments

Idag har jag varit ute på en långrunda med våran hund, det var super mysigt och så skönt att vara ute. Efter jag varit ute med henne gick jag in och kollade lite på youtube och så ringde jag om det där jobbet men man var tvungen att vara 18 för att få jobba där.. för några timmar sen hjälpte jag till lite utomhus.
När vi kom in så drack vi varm choklad och åt lite.

Nu har jag suttit en stund och pluggat matte. Efter jag pluggat tänkte jag läsa lite ur Therese bok, läste ett kapitel igår och den blir bara bättre och bättre.

Imorgon är det sista dagen på lovet och då ska jag bara ta det lugnt, måste dock plugga lite imorgon också. Men nu ska jag göra klart diagnosen i matten och sen börja på nästa kapitel så vi hörs!
Kram

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, jag kom till pappa runt 6 och vi spelade lite kort innan. Jag vaknade vid 12 imorse vilket suger eftersom jag måste vända tillbaka dygnet, ska försöka gå upp ganska tidigt imorgon eftersom vi börjar skolan på onsdag.

Nästan direkt när jag kom till pappa så gick vi in på "Call4U" och så ansökte jag efter ett jobb där, jag ska även ringa ett annat liknade företag imorgon och se om jag kan extrajobba där. Det går ut på att jag ska sitta och ringa till folk antingen kommer jag sälja saker eller göra undersökningar.
Är verkligen i behov av ett extrajobb så jag håller tummarna på att jag få jobba på något av ställena.

Imorgon ska jag inte göra så mycket, kanske går en långrunda med våran hund, måste även plugga jättemycket matte eftersom jag glömt det några dagar och måste verkligen hinna ikapp de andra i klassen.
Nu tänkte jag kolla på några youtube-klipp och sen sova.
Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid 1 ungefär men låg kvar i sängen till 2.
När jag gått upp gick jag och åt lite frukost och sen gick jag till mitt rum igen. Jag har i stort sätt bara legat i sängen 3 dagar i sträck nu för att jag varit så trött. Plus att jag har vänt på dygnet helt, i förrgår tror jag det va somnade jag vid halv 7 på morgonen vilket är sjukt, måste verkligen vända tillbaka dygnet då vi börjar skolan nästa vecka..

Men när klockan var runt 4 gjorde jag smörkola, lyckades såklart bränna kolan men den blev ganska bra ändå.
Efter det kollade jag på jurassic world, så bra!
Sen åt vi och nu ligger jag i sängen igen. Jag tänkte plugga lite matte ikväll också men annars ska jag inte göra något speciellt ikväll.

Imorgon ska vi träffas några kompisar och planera en sak till sommaren, men det blir vid 6 så får se vad jag hittar på innan dess.
Kram

Likes

Comments