Header

Hej! Igår hade jag en superbra kväll. Det va helt spontant och självklart tyckte jag att det verkade supermysig när jag fick "inbjudan". Spenderade kvällen med Sandra på O'learys. Östersund mötte Ath. Bilbao (fotboll) så vi såg matchen på storbild samtidigt som vi åt och satt och snackade. Vi hade verkligen en supermysig kväll, så roligt att träffas! Och vi har massa roliga saker som vi ska hitta på, läääängtar! ❤

Vi hörs! ❤


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Idag börjar jag jobba kl.11.30, skönt med sovmorgon. Tanken va att jag skulle på möte nu kl.9.45 men fick ett telefonsamtal imorse om att det blev inställt... För att ändå få en bra start på morgonen så bestämde jag mig för att lyxa till det lite i form av en extra god frukost, blev bananpannkaka med hallon samt en kopp varm choklad - så längesedan jag drack varmchoklad. Det var riktigt mumsigt!

Hoppas ni får en bra fredag! ❤

Likes

Comments

Hej! Igår tog jag och mamma en sväng ner till Skåne närmare bestämt Söderåsens Nationalpark. Vilket fantastiskt ställe!

Vi valde att besöka två av utsiktsplatserna. Först gick vi upp för berget ca 400m till Hjortsprånget. Utsiktsplatsen låg på en smal klippa som man va tvungen att gå ut på, superhäftigt! Ganska brant att ta sig upp och de tog på krafterna! De kanske inte låter så högt upp men det tog ett tag att ta sig dit!


Sedan fortsatte vi våran tur runt sjön! Vilket också va otroligt vackert, speciellt nu med alla höstfärger!


Efter mycket gående så stannade vi till för att fylla på med lite ny energi.

Sedan fortsatte vår tur till Kopparbergets utsiktsplats. En längre runda men vi fick se så otroligt vackra miljöer!

Efter en lång promenad med en rejäl uppförsbacke på 800m så kom vi allra högst upp på berget!


När vi kommit upp till Kopparhatten (utsikten) va klockan ca 17.50. Sedan gick klockan och mörkret kom snabbare än vi anat. Vi bestämde oss för att avvika skogsspåret då det blev mörkt i skogen väldigt fort. Jag visste att det fanns en bilväg ner då jag läst det på nätet - utan att veta hur lång den vägen va ner till parkeringen så tog vi ändå den. Utan någon gatubelysning började vi gå och vi gick och gick men vi kom inte ner till någon större väg. En bit ner så fick jag täckning på mobilen och kunde se vart vi va, ja då va det en bit kvar. Det visade sig att denna väg ledde till den "stora" vägen, 13 dvs där de körde bilar och långtradare i 70km/h, rädslan va stor för att vi skulle behöva gå där - utan reflexer kl.18.30. Nu va det mörkt kan jag lova, men vi gick på sidan och tillslut hittade vi bilparkeringen! :) Jaa, såhär mörkt va det. Värt att tillägga är att det blir mörkt snabbt i skogen, då det va bokskog så ljuset kommer inte in på samma sätt, därav mörkret.

För övrigt har jag haft en supermysig eftermiddag. Kan verkligen rekommendera detta ställe - helt fantastiskt! Jag är också så otroligt lycklig, denna fantastiska eftermiddag/kväll är också en stor vinst i sig inte bara sett till den fantastiska miljön, utan det är också ett tecken på att allt mitt kämpande gett resultat. Det är en bit kvar, men jäklar vad jag är stark! Jag har gått ca 1mil idag - inget snabbt tempo men det har varit långa uppförsbackar som jag vandrat. Jag har klarat av det, och har inte haft några större symptom såhär dagen efter heller. Ett tecken på att kroppen faktiskt klarar av en stor påfrestning. Idag har jag varit lycklig och stolt över det jag har fått uppleva samt att jag fått ett kvitto på att kroppen mår bättre! Stor motivation för mig! Ibland är det viktigt att stanna upp och faktiskt reflektera över det positiva som finns i vardagen. Har kämpat så ofantligt länge och idag är jag lite extra glad över att jag alltid gjort mitt bästa för att kämpa vidare. För det har tagit mig hit där jag är idag, de har gjort att jag fått uppleva denna underbara platsen. Jag vill fortsätta kunna upptäcka nya miljöer och då finns det bara en väg att gå! Det motiverar mig något enormt!

Vi hörs❤


Don't wait until you've reached your goal to be proud of yourself. Be proud of every step you take towards reaching your goal!

Likes

Comments

Hej! Kom hem för en stund sedan. Idag har det varit en lång dag, men en bra sådan! Efter jobbet hämtade mamma upp mig så begav vi oss ner mot Skåne. Där det blev promenader i fantastiska miljöer, från djupa dalar till höga toppar (berg) samtidigt som mörkret blev en riskfaktor.... Utlovar ett inlägg imorgon med massa härliga bilder och historien då mörkret skrämde oss...! Men eftermiddagen har varit superbra, tänk att det finns så fina miljöer så nära!

Just nu är jag jättetrött så ska krypa till kojs, vi hörs imorgon! ❤Likes

Comments

Hej! I fredags va jag och pappa i Ängelholm för att se Maxi arenashow. Som säkert alla vet så fyller ICA 100år och det ska firas med dunder och brak! Showen va riktigt bra, humor blandat med bra musik. Artister som bl.a va med va Jessica Andersson, Tommy Nilsson, Pernilla Wahlgren, Lagaylia Frazier (riktigt mäktig röst!!!), Carola m.fl. Showen startade kl.19.30 och höll på fram till kl.22.45.

Bjuder på lite bilder som jag tog under showen.


Likes

Comments

Hej! Sitter just nu och äter mitt mellanmål, idag fick det bli två knäckebröd ett med ost och ett med ägg!

Annars har jag jobbat från kl.7.45-14.00. Fortsättningsvis så blir min eftermiddag och kväll lugn, blir förmodligen en sväng till Maxi för att handla lite. Sedan ska jag antingen laga pasta & köttfärssås eller hämta brorsan från träningen, vi får se vilket det blir! 

Vi hörs! ❤


Likes

Comments

Hej! Sitter och planerar för vad som händer i veckan, samt sätter upp veckans mål och utmaning. Jag kan nu konstatera att det blir en lugn vecka med inte så mycket aktiviteter vilket jag tycker är väldigt skönt! Ska försöka spendera mycket tid utomhus, njuta av vädret och det fina höstlandskapet, det ger mig så mycket energi!

Till helgen har jag inga större planer förutom att det blir en helg hos mamma. En av eftermiddagarna har vi bestämt att vi ska ut i naturen vilket jag ser framemot!

Vi hörs! ❤


Likes

Comments

Hej! Idag blev det en tur till Bosgårdsfallet som ligger utanför Torup. Det va enkelt att hitta och vi behövde inte gå långt för att komma till fallet. Vattenfallet va 11m högt. Fantastiskt vackert samtidigt som naturen va helt magisk! Efter vi fotat massa så gick vi upp för "berget" och satte oss för en liten fika. Fantastiskt vackert!

Låter bilderna få tala för sig själva!

Vi hörs! ❤

Likes

Comments

Hej! Idag va det dags för MINIStuds igen. Fick hoppa in då en annan ledare inte kunde. Så roligt att få komma dit och gympa med alla härliga barn. Idag va det sista gången på perioden dvs uppvisning för föräldrarna. Barnen va superduktiga, så roligt att se hur glada och stolta barnen är när de visar vad de lärt sig. Det va superkul att återigen få vara med på ett gympapass! 😊

Vi hörs! ❤


Likes

Comments