Header

Jag hade en underbar helg träffa nya personer som jag aldrig pratat med. Folkrace är så underbart för man kan nästan prata med vem som helst. Men dock så va inte mina resultat bra, men det vill jag glömma nu. Förut mina startar som jag gjorde det är jag skit nöjd över.
Och det bästa av allt är att bilen är start klar till Årjäng näst nästa helg, ska bara byta däck haha för jag körde slut på Robbins. Ska i alla fall dela med Alexander Skan, får se hur det går.
Men men ska snart gå t bussen.😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det bästa som finns att göra är noga att sätta sig i en folkrace bil och bara köra.
Just bu är vi på filipstads folkracebana Stoffe är ute och provar sin bil just nu. Det har krånglat lite för honom tyvärr.
Men i helgen är det Karlstad 2 dagars och då jävlar ska jag ta i med Robbins Saab. Min är ju tyvärr inte klar. Och jag tror inte den kommer komma ut på ett tag. Kanske när jag ska köra NGK i oktober eller när det nu va.
Nu vill jag faktiskt åka här ifrån och sova :P
Första dagarna i skolan har faktiskt varit jätte bra jag tror jag kommer att trivas. Haha hade faktiskt ett fånigt litet leende igår kväll för att jag visste att idag skulle bli en bra dag.
Älskling och jag har 10 månader idag^^ fyfan vad tiden har gått fort :))Likes

Comments

längtar till den 24/8 då jag får vara ute på karlsatads banan igen woop woop. Har ju inte kört sen motala festivalen, Och där gick det hyfsat bra för att ha lite volvo bilar som förstörde det mesta för mig, som vanligt!

Men nu ligger jag i sänga för jag är så jävla trött, och det var så skönt att sova i en säng eftersom vi har sovit i husvagn hela helgen i Lyrestad tror jag att det heter.

Idag få det nog bli att hjälpa till med folkrace bilen, den blev ju lite och göra efter att Robbin hade kört den i Fredriksberg, på hedparksfestivalen.

Nog om folkrace för stunden!

Många undrar varför jag aldrig är i Karlskoga nästan och det är för att jag trivs inte där förutom när jag är hemma, och om jag ska köra folkrace måste jag också hjälpa till en hel del. så där har ni ett kort och enkelt svar.

 

Likes

Comments