Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blev det sallad från Picadeli inne från plockdisken på Malmborgs.
Mumsigt.
Vågen stod på minus två kilo igårkväll. Jag är mer än nöjd med 4 dagar kvar av kuren.
Det blev ett pass gympa med Friskis och svettis ute i parken vid oss ikväll och 45 min i stekande sol.
Ikväll har jag förberett morgondagens lunch som blir gulashsoppa 👍 520 kcal

Likes

Comments

Ganska inställd på att jag fixar detta. Jag har nått kilo kvar som gör att bröllopsklänningen kommer sitta perfekt.
Och nu är det två veckor kvar till bröllop så därför kör jag c9 paketet från Forever igen.
Idag och igår så är det typ bara vatten och tillskott som gäller. Har kompletterat med jordgubbar och äpple som är från fria listan.
Imorgon får jag äta mat igen och totalt 1000 kcal.

Det här kommer bli bra. Startade på 75kg igår och vill ner till 70.Det blir bra oavsett känner att man lär sig äta bättre dessa dagar.Har hunnit med powerwalk på 30 min båda dagarna innan mannen åkte till jobb på morgonen. Eventuellt så tar jag en löpartur ikväll.

Likes

Comments

Älskar vårt Bökenäs. Det är så skönt att få landa här efter 1veckas jobb. Man hör göken och vinden som viner i vassen. Allt är lugnt och lite manana. Barnen är ute från morgon till kväll. Vi är verkligen en familj och mår bra ❤❤❤❤ som balsam för själen

Likes

Comments

Tänk att det redan gått en vecka sedan möhippan. Galet !!! Denna helgen kommer bli betydligt lugnare kan jag lova.
Kände av det i tre dagar efter, seg och allmänt trög...
Passar på att önska er alla en trevlig helg.
Va rädda om varandra

Likes

Comments

Kolla vad fint. Jag hade utan tvekan haft något liknande på stolarna om jag hade haft en mottagning utomhus. Så himla vackert.

Likes

Comments

I fredags överraskade lillasyster mig på jobb och lurade mig att hon skulle möta upp mig på jobb för att åka med mig hem och umgås med familjen. Tjiiii fick jag....
Där står hon utanför jobbet med ballong och väntar. Jaha det blir idag säger jag.
In i bilen och iväg till syster nummer 2 som hade ordnat med snacks hemma hos sig. Där blev jag förvandlad till prinsessa eftersom dom fixade både hår och smink.
Sen bar det av till Malmö central. Vid tåget mötte mamma, svärmor, svägerska och kusinen upp. Vi klev på tåget och jag fick inte kolla vart det bar vägen.
Nästan framme i Ystad så trillade poletten ned. Vi skulle till färjan för att åka över till Polen med kvällsbåten. Och lyckan var enorm.
På stationen möter ytterligare en väninna upp. Och vid terminalen står ytterligare ett gäng tjejer. Kort därefter rullar en bil upp och de två sista tjejerna var på plats. Vilket gäng....
Hela natten vart vi igång och det blev massa goda drinkar, mat och skratt. Massa dans och jag var helt slut när vi gick och la oss kl 04.30 . Vi gick av båten runt 08. Vi hann med en kort shoppingtur inne i stan innan det var dax att gå på båten igen för att åka hem mot Sverige . Vi var alla ganska slitna och slagna. Nattens bravader satt kvar.
Jag kommer bära med mig denna resa för resten av livet. Alla tjejerna bjöd på sig själva och var så fina. Nu väntas bröllop den  1 Juli...

Likes

Comments

Idag vart jag i Lund hos sömmerskan och det blev ett lyckat besök. Jag kommer behöva att gå ner om rumpa,lår och armar. Bh under klänningen kan jag glömma. En ny underkjol fick inköpas och jag skall prova klänningen måndagen samma vecka som bröllopet är. Om justering behöver göras så hinner hon ordna det. Jag kommer köra förbränning enbart och säkert en detox nån dagar innan. Så jag kan varmt rekommendera Le Fay i Lund. Så duktig och väldigt trevlig tjej som har ateljen.

Likes

Comments