Jag har åkt på influensan. Har legat sedan i onsdags. Fy säger jag bara. USCH för baciller. Ikväll myser jag nere hos barnen i soffan. Annars så är det sängen jag legat i twentyfourseven....

Likes

Comments

Då var det lillans tur att få lite influensa. Febern upp i 39 nu. Perla hade feber fredag, lördag och söndag. Idag är hon hur pigg som helst. Så mannen får vabba i veckan. Det är verkligen första gången sen båda barnen kom som vi har vart så mycket sjuka. Alla skall gå igenom det så det e bara att hålla ut.

Likes

Comments

Jag får inte nog av denna kombinationen på färger. Det känns så rätt att ha tagit beslutet om grått o rosa till bröllopet. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Stora tjejen ligger med nästan 40 graders feber och fick bli kvar hemma idag med Helga och mysa.
Men lilla tjejen fick åka med mig på ridlekiset Kummingården.
Så himla mysigt och massa frisk luft. Det blev hästen Ronja som gjorde Siris dag.
Min svägerska Malin hämtade vi upp innan och hon fick följa med på tur.
Det var ganska geggigt och moddigt.
Efter turen i skogen så passade vi på att äta lite fika på orangeriet Wasabi som ligger bredvid. Supertrevligt ställe som jag varmt rekommenderar. Jag tog en varm macka med lufttorkad skinka,färskost med parmesan, soltorkade tomater och rucolasallad i. Smaskigt och det är öppet på helgerna. Rekommenderar det om ni sugna på en liten utflykt någon dag.

Likes

Comments

Ja det fick ju bra. Över förväntan. Hostade knappt och rösten höll. Dock måste jag ha sträckt en muskel i samband med hostandet i veckan för det högg till ett par gånger ganska rejält baktill idag.
Kommer nog få hålla tillbaka nån dagar mer på träningen. Buuuuhuuuu😧
Det får bli en massa promenader istället.
Nu är det så klart vila som gäller då jag vet att kroppen måste hämta sig.

Har hela denna veckan har jag ätit vikväktarnas soppa till lunch och jag vill höja dem. Massa goda smaker och det mättar och ligger runt 300 kcal burken. Perfekt att ha med och värma på jobb. Skulle man vara mer hungrig så är knäcke bra att ha med.

Jag kommer försöka hålla samma takt sen på träningen och äta mer medvetet hälsosamt.
Vill gärna tappa några kilo till och jag vet att jag fixar det💪

Likes

Comments

Nu är jag så sugen på gymmet så jag spricker. Dumma förkylning och hosta. Idag mår jag iallafall lite bättre och är piggare. Hostan ger inte riktigt med sig och imorse när jag snöt mig så fick jag näsblod. Kanske vanligt för vissa men inte för mig. Behöver inte betyda något men jag blev skraj.
Ska försöka komma ut på en promenad i eftermiddag. Behöver röra på mig. Snart är februari över. Hoppas vi får hålla oss friska månaden ut sen.

Helga har hållt mig sällskap varje dag i både soffan & sängen. ❤

Likes

Comments

Barnen och mannen har vart sjuka i omgångar. Jag har klarat med utan att smittas många gånger. I helgen kom hostan och idag är jag inte pigg och ganska så seg. Så filten o soffan hej hej !

Likes

Comments

Dessa fina öronhängen kommer jag att bära på min bröllopsdag. Lily & rose har verkligen fantastiskt fina öronhängen och det kommer bli så fint till sminkningen och håret.
Hade konsultation igår med Catarina på Artista i Malmö. Jätteduktig tjej och mycket lyhörd. Jag längtar....

Likes

Comments

Imorgon skall min blivande och jag iväg för att smaka av lite tårta. Spännande 😊 Vi har bestämt oss för att köra enkelt utan några krusiduller. Varken G eller jag är så förtjusta i massa grädde och marsipan.
Ska det vara något runt tårtan så gärna nån enkel frosting. Vi har valt Mimmas i Vellinge som finns att hitta på både instagram och facebook. Massa nöjd kunder och till en human slant. Bilderna från pinterest.

Likes

Comments

Fick kört ett intervallpass på bandet och squats, rygg och crunches. Hon försökte tvinga göra plankan. Jag klarade 23 sek sen tog det stopp. Men det kommer ge med sig. kommer prova ett tag nu.
Så bra pass ikväll

Likes

Comments