Kissen Helga har äntligen kommit nu och det är en riktig liten prinsessa. Hon spinner och myser och kallar på oss så fort vi går ut ur rummet som hon är i. Flickorna är väldigt förtjusta i henne och det skall kallas och klappas på henne konstant. Man låter som en papegoja, låt katten vara när hon sover låt katten vara när hon sover.

Likes

Comments

Två ofrivilliga som fått det av oss nu. Ena väninnan som hade hoppats på att hennes dotter fått det hade gått och väntat. Vi träffades på nyår och då borde hon ha smittats.Perlas koppor kom i måndags. Då inget blossat upp på hennes dotter så trilla dom förbi igår och barnen bytte slickepinne med varandra. Nu på morgonen får jag bilder från båda väninnorna och deras barn har fått prickar.
Perlas börjar nu bli vätskefyllda och ruvor har börjat komma. Vi har använt hårborste att klia med och köpte Pox Clin på apoteket som hjälpt. Sen fick hon en halv Loratidin igårkväll mot klådan innan hon skulle sova.
Bilden är sedan igår.

Likes

Comments

Smartson bjuder på supergod ekologisk äpplejuice denna morgon. Passade bra att lyxa till mitt i veckna med lite juice när man är hemma och vabbar med stora tjejen som nu fått vattkoppor.

Den smakar superfräscht och verkligen som nypressade äpplen. Mums #smartson#godmorgon#organic

Likes

Comments

Det är verkligen så sjukt härligt att få jobba bort lite på crosstrainern.Längtar dock ut på mina löpturer. Så fort isen försvinner på sträckan så....

Likes

Comments

Nån kombo av dessa lär de bli. Vill inte ha en massa sugarpaste och grädde. Mannen har gett tummen upp och o februari är det dags för provsmakning 👌❤

Likes

Comments

Då får hon stanna hemma från skolan. Jag jobbade halv dag med henne med mig.Hon har feber och en sidan av huvudet gör ont. Så antingen förkylningen som nått sin peak eller vattkoppor som håller på att bryta ut. Vi får se.

Likes

Comments

Vi mötte upp en familj till vars dotter Ellie går i Siris grupp på förskolan för lite lek och grillning.
Vi hade toppenväder som bjöd på sol och till barnens stora glädje var där massa snö.
Flickorna var så nöjda.
Att grilla ute i naturen är verkligen gott och korven smakar så mycket bättre.

Likes

Comments

Har sjunkit ned i soffan nu och skall hålla kväll. Dagen bjöd på powerwalk med väninnan, kalas hos Natalie där både hon och dottern Jasmin firades. Sen har det bjudits på en hel del trots från båda flickorna. Det känns i halsen och jag tror inte att rösten kommer hålla. Det är verkligen inte lätt att behålla lugnet. Jag känner så mycket ångest över det. Men jag är mamma inte deras kompis. Och att den stora tjejen sitter och sparkar på mig är INTE ok.
Den högra lyktan fick jag av finaste kollegan Jill igår. Jag har faktiskt världens finaste människor runt mig ❤

Likes

Comments

Nästa vecka hämtar vi hem våran lilla tjej.
Det ska bli så spännande.Jag är så lycklig så jag snart spricker. Det har väntats länge nog nu.
De blå ( grå )kissarna är pojkar och de andra tre flickor. Och det är av rasen Norsk skogkatt. Min uppfödare Kaisa har katteriet Mylingens och har hållt på i över 10 år. En underbar kvinna som verkligen ger allt. Kattungarna socialiseras och fostras varje dag. När vi var och hälsade på i veckan så sprang 3 kattungar direkt fram och började busa med mig. Så när och om ni går i kattankar och fastnat för rasen så rekommenderar jag varmt Kaisa.
Jag har under väldigt många år följt henne och sett de fina ungarna som hon tagit fram. Och jag har verkligen väntat på att rätt kattunge skulle dyka upp. Jag är ju svag för paddor och gärna i dessa färgerna som Helga har. Blå silver & creme.
Våran gamling Grållan som blir 10år i sommar har just dom färgerna. Henne fick vi hem när hon var 1,5 år gammal och det var kärlek direkt ❤

Likes

Comments