View tracker

Då blev det bestämt. Idag har hela familjen fått träffa lilla Helga. Och samtliga familjemedlemmar är helt sålda på denna lilla dam. En blåsilverpadda av rasen norsk skogskatt. Idag blev kullen 6 veckor och vi får snällt vänta lika många veckor tills hon flyttar in. Jag längtar.... Det ska bli så spännande. Siri föreslog namnet Daisy och jag tror det kommer passa henne så bra.


#mylingens

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så jefla taggad jag vart idag. Satt och laddade i soffan innan och bara tänkte positiva tankar. Nu kör vi. Vinnarskalle.....

Min jacka gick sönder... buuuhuuu. Så nu är det att leta ny. Ska in och spana på Zalando.

Har ni kanske tips på någon snygg och bra träningsjacka? #träningsjacka#zalando#justdoit#running

Likes

Comments

View tracker

Idag fick jag minsann sovmorgon till halv tio. Mannen gick upp med barnen och lät mig sova vidare. Det är inte ofta det händer att jag klarar av att sova så pass. Det är gytt !!!


Vi har dragit igång med renovering här hemma under veckan. Det blir en ny tvättstuga med en tillfällig duschkabin till att börja med där vi kommer att kunna duscha. Sedan är det dags att göra en totalrenovering av vårt badrum.
Vi pratar fram och tillbaka om vi ska göra klart bastun som tidigare ägarna hade påbörjat. Just nu är det förvaring och jag tycker det är ett bra utrymme för det. Men det blir lätt att man samlar på sig en massa skit istället för att förvara det som behövs. Så ja hur gör vi? Ni som har bastu, används det ofta?

2dra advent och idag klädde jag och flickorna granen. Det känns väldigt mysigt när mörkret faller och det är ljus. I år blev det silver och rött i den. Julen är absolut en av mina favorit högtider.
Julkalendern är verkligen en hit i år. Vilken känsla den förmedlade redan i första avsnittet. Tårögd satt jag med flickorna på vars en sida om mig. Selmas saga finns även som spel på barnkanalen till era små, in och kolla det.

Likes

Comments

Att jag skulle bli så förtjust i denna lilla prinsessa. Hon har verkligen stulit mitt hjärta. Kaisa som har henne hemma föder upp Norska skogskatter sedan många år tillbaka under namnet Mylingens.
Jag har haft koll under många år på de kullar som hon fått. Det har ett varit ett par man fastnat för under åren men det har inte varit som med denna lilla goding. Jag kan inte sluta titta på henne.På onsdag åker vi och hälsar på henne igen. Jag längtar.

Likes

Comments

Igår blev det en tur till julskyltningen på Vellingeblomman. Både jag och flickorna är så förtjusta i denna årliga tradition. Det är något speciellt med alla tomtar och dom fina dekorationerna som dom gör. Om ni bor i Skåne rekommenderar jag det starkt.

Likes

Comments

Kvällspasset på gymmet igår vart så efterlängtat. Det blir som en drog.Man bli alldeles hög av träningen och man vill bara ha mer. Lite styrka efter crosstrainern och en rejäl stretch på det. Mannen flinade åt mig när jag kom hem helt andfådd. Jag passade på att springa både till gymmet och hem igen. Det blir ju ett ganska skönt avslut. Den energin som kommer efter passet är så härlig. Brukar passa på att röja lite hemma efter duschen och det går undan.... Så även om du känner att du inte orkar träna så Just do it. Det kommer ju något bra ur det #happy#workout#burnbabyburn#crosstrainer

Likes

Comments

Mamma var på besök förra söndagen och hjälpte mig att plantera löken från förra julen som vintrat ute i förrådet. Det käbdes som att den inte skulle klara sig. Ganska liten och klen och bara precis på väg upp. Så här ser den ut en vecka senare. Så mitt tips till er är att när era Amaryllis har blommat klart så klipp ned den till löken och lägg dem torrt och plantera den till advent året därpå.

Likes

Comments

1a advent igår och december står för tröskeln. Vi hade en underbar söndag med dansuppvisning redan vid 9 på morgonen. Perla var så duktig och dom hade fått lära sig koreografi till little Einsteins i en remix.
Det var ganska häftig känsla att se vår stora tjej stå där uppe och köra. Dock säger hon nu att hon vill göra gymnastik till nästa termin. Vi får se.
Eftermiddagen var vi på kalas hos min blivande svägerska. God mat och kaka och trevligt sällskap. Det blev ett voluspa ljus till henne med juldoft, champagneglas och lite fina smaksatta havssalt. Vi körde därifrån runt fyra eftersom vi skulle vara hos uppfödaren kl 17.
Jag var redan på morgonen alldeles pirrig i kroppen när jag gick upp,Siri visste precis vad som väntades.
Det är ju så klart jättegulligt med kattungar och vem gillar inte det?
Denna lilla tjej har stulit mitt hjärta. Och det ska bli så spännande att få följa hennes utveckling.

Likes

Comments

Denna sötnos skall vi åka och besöka imorgon. Hon är av rasen norsk skogskatt och dryga 4 veckor gammal. Som jag längtar....

Likes

Comments

Jag är verkligen så svag för saker som doftar gott. En butik som gör mig fullkomligt lycklig av att bara stå utanför och titta in är Daamsgaard varehus i Malmö.
Ligger bredvid Stortorget i Malmö. Idag hade jag hoppats på ett Black Friday erbjudande men det blev 25% på utgående sortiment. Ljusen ovan fick jag luktat på idag och kommer stå på önskelistan.Idag fick detta ljus följa med hem.
Luktar väldigt gott.

Likes

Comments