Idag har jag varit på arbetsintervju på en semesterort som heter Anfi del mar. Jag gjorde mitt bästa och fick jobbet! Själva jobbet innebär att sälja olika semester packet och lägenheter.

Det ska bli super kul att börja året med något helt nytt och jag kommer förhoppningsvis lära mig massvis. Jag börjar på torsdag och är extremt taggad!

Efter intervjun tog jag en promenad på stranden och därefter en lunch på mitt gamla jobb, super mysigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi började dagen med en sjukt god lunch på Costa precis vid stranden i Playa del ingles , oxfilé och entrecote(!)
Därefter blev det en promenad i öknen vid stranden. Det var super fint och stort, dock väldigt jobbigt att bestiga alla "pyramider". Vi gick till havet och till vår förvåning kom vi till nudist delen.. En snabb gång därifrån sen svalkade oss i havet, som det dessutom var skyhöga vågor i, Super kul!

Likes

Comments

Partypartyparty, det har varit på schemat hela veckan med start på nyår. Det har varit så roligt eftersom att jag har haft kompisar här på besök. Nu nästa vecka blir det andra bullar, förhoppningsvis jobb och min familj kommer ner och hälsar på. Det ska blir super mysigt!
Hadeee

Likes

Comments

Igår var jag vid poolen hela förmiddagen, det är så fint väder just nu runt 30 grader och inte ett moln! ☀️
På eftermiddagen var jag och Jesper och letade efter jobb till mig. Hittade något intressant, helt nytt för mig och väldigt utmanande som ni förhoppningsvis får reda på inom en snar framtid
Nytt år och nya möjligheter!

Likes

Comments

Jag köpte en go pro hero 5 hemma i Sverige så nästa år ska jag fokuserar mer på videos 🎥
Det blir väl mitt nyårslöfte för 2018!

Ha en bra kväll vänner! Gott nytt 🎉

Likes

Comments

2017 har varit ett spännande år, jag har bland annat fått upptäcka nya platser och fått nya fina vänner. En bild säger mer än tusen ord så här har ni mitt 2017 i bilder.

Jag startade året i Cervinia Italien där jag och några andra hade praktik. Detta är nåt av det bästa som hänt på året! Underbara vänner, mycket god mat och fest var kväll kan det bli bättre?

Nu är jag och Jesper tillbaka på Gran Canaria där vi startar det nya året med höga förhoppningar!

Likes

Comments

Nu har nästan alla dagar hemma i kalla Sverige gått, vi åker tidigt den 30 december. Ska bli tråkigt att lämna familj och vänner men jag längtar verkligen tillbaka till värmen!

Igår var hela min släkt och vänner hos oss och firade mig, så himla kul att träffa alla igen. Framåt kvällen spelade vi spel, bastade, drack lite cider och hade det väldigt trevligt.

Likes

Comments

Här kommer en tillbakablick från när jag och Jesper var på Garbo's med mitt jobb.

Garbo's är en helt fantastisk restaurang och föreställnings show på Gran Canaria. Vi blev serverade trerätters utav sångarna och dansarna på scenen som dessutom var extremt duktiga. Lokalen gav en känsla utav Hollywood och likt filmen Burlesque om ni sett den(?).
Kvällen fick 🌟🌟🌟🌟🌟

Likes

Comments

Ja de är sant, min födelsedag är på självaste julafton!
" Vilken fin julklapp dina föräldrar fick"
" Är det inte tråkigt att fylla år på jul afton?"
" Får du mindre paket då? "
" Då får du bara klappar en gång per år!?"


I min familj brukar vi fira mig på morgonen med frukost på sängen och massa presenter. Därefter börjas det med julmat, musik, kalle anka och ton utav godis och godsaker!

Är det kul att fylla år på julafton?
Det är just det att jag inte vet hur det känns att inte fylla år den 24 december, men jag tycker att det är roligt såklart alla samlas och har det mysigt. Årets bästa dag helt enkelt!

Godjul på er!

Likes

Comments