Her til morgen,
bestemte jeg mig, for at prøve noget nyt! Synes sgu, normal havregrød, skyr og ligende bliver for kedeligt. Men denne "grød" er simpelthen, den bedste!

Dette skal du bruge:
- 1/3 kop havregryn.
- 1/3 kop mælk.
- En spsk stærk kakaopulver.
- En most banan (skær et par skiver fra til anretning)
- Lidt vaniljesukker.


Sådan gør du:
Kom det hele i en lille gryde, få det i kog, i ca. 5 minutter.

God appetit!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Da jeg tager på ferie i dag, vil der desværre ikke kommen nogle indlæg ud den næste uge. Vi har ingen internet på hotellet - beklager mange gange. Jeg skal nok få opdateret, når jeg kommer hjem! ;)

Likes

Comments

Jeg har meget længe eksperimenteret med at lave en god iskaffe. Nu har jeg fundet frem til den helt rigtige. Den har den søde, men stadig bitre kaffesmag. Og så er den nem og billig at lave! Og så er den bare perfekt til at nedkøle en på en varm sommerdag;)

Brug følgende:

- 1 stort glas

- 60 ml vand

- 2 tsk pulverkaffe

- 1 tsk nutella

- 100 ml iskold mælk

- 10-12 isterninger

Sådan gør du:

Kom pulverkaffe i et stort glas, hæld det kogende vand over og rør med det samme Nutella i kaffen indtil den er helt smeltet. Fyld glasset op med isterninger og kom til sidst mælk i. Server iskaffen med det samme.

God fornøjelse!


Likes

Comments

I stedet for at købe saltede mandler så lav dem selv! De tager ikke lang tid at lave, og de er superlækre!

Det skal du bruge:

- 100 g mandler

- 60 g salt

- 2,5 dl vand

Sådan gør du:

Kom vand og salt i en gryde. Kog det til salten er godt opløst. Tag gryden af den varme kogeplade. Kom derefter mandlerne i saltvandet. Så skal de stå i 20 minutter.

Si vandet fra mandlerne. Kom dem i en actrifry i 5 minutter, tag dem af og lad dem afkøle.

Du kan også gøre det i ovnen. Så er fremgangsmåden således:

Fordel mandlerne på en bageplade. Put dem i ovnen i 15-20 min - ved 170 grader.



Likes

Comments

Synes du også, en såkaldt tøm køleskabet salat er lidt for kedelig? Så synes jeg, at du skal prøve denne salat! Jeg fik den her til aften. Det er en af de bedste salater, jeg har fået meget længe! Og så er den supernem;)

Det skal du bruge:

- 3 håndfulde spinat.

- 3 forårsløg.

- 1 grøn snackpeberfrugt.

- 1 skive galiamelon.

- 1/6 blomkål.

- 1 agurk.

- 1 kiwi.

- 250 g grønne druer.

- 2 håndfulde rosmarinmandler.

Gør således:

Fodel spinaten i bunden af et fad. Kom derefter de hakkede agurktern ovenpå. Put så de hakkede kiwitern, melontern, blomkålsbuske, grønne druer, snackpeber, forårsløg på. Til sidst skal rosmarinmandlerne på. 

Så er den klar til at blive serveret! :)

Værsgo!

Likes

Comments

Strammer bukserne for meget? Men har du lyst til noget lækkert og sødt? Så lav disse! Det er det perfekte alternativ til morgenmadden! Det skal du bruge:

- 2 bananer.

- 3 dl minimælk.

- 1 spsk vanilje sukker.

- 250 g havregryn.

- 5 æg.

- 1 1/2 tsk kanel.

- 1 - 1 /2 spsk sukker/sukrin.

- 2 tsk bagepulver.

Fremgangsmåden er meget simpel. Det hele blendes sammen og steges derefter i et vaffeljern. Der bliver ca. 10-12 stk.

Til sidst kan du toppe dem, med hvad du har lyst til. Jeh valgte hindbær og flormelis.

Værsgo!



Likes

Comments

Er du træt af kedelige leverpostej-madder? Så prøv dette! Du skal kun bruge følgende:

- En bolle, flute eller andet brød.

- Tyndskåret skinke.

- 2-3 skiver ost.

- Et par skiver tomat.

- Peberfrugt.

- Rødløg.

- Frisk timian.

- Salatblade.

Gør således:

Smør din grill med lidt olie. Kom det lækre fyld i brødet og grill paninien i et par minutter. Put evt salatblade eller andre grøntsager som ikke egner sig til opvarmning i bagefter.

Bon appetit! :)

Likes

Comments

Sidder du ved morgenbordet og mangler nutella? Så lav din egen!

Opskriften er meget simpel. Du skal bruge:

- 100 g chokolade.

- 50 g hasselnødder.

- 1 dl piskefløde.

- 40 g smør i stuetemperatur.

- 1/4 tsk maldonsalt (Kan evt undlades)

Sådan gør du:

Rist hasselnødderne i ovnen ved 180 grader i 5-6 minutter på en bradepande, til skallen revner og bliver sprød. Gnid dem i et viskestykke til skallen falder af.

Kom 2/3 af hasselnødderne i foodprocesser og hak dem fint på et skærebræt. Den sidste 1/3 hakkes groft, så der kommer godt med crunch i nutellaen.

Hak chokoladen og kom chokoladen og de finthakkede nødder i en skål. Varm fløden op i en gryde til kogepunktet og hæld fløden over indholdet i skålen - rør godt rundt.

Smuldr smøret og tilsæt det i chokolademassen under omrøring. Rør til sidst de grofthakkede nødder i maldonsalten og hæld chokoladen i et glas. Opbevares derefter på køl.

Velbekomme! :)


Likes

Comments