Hej alla!

Imorgon så börjar skolan igen,jag är verkligen inte taggad! Men jag köpte lite nya saker till skolan och jag tycker att dom är så himla fina! Almanackan kommer ifrån Clas Ohlson och pären och skrivblocket ifrån Ica Maxi.

Även fast schemat inte riktigt är klart så har man fått kolla på det och iår har vi fått ett så sjukt dåligt schema vi har så långa dagar varje dag.Så tråkigt verkligen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Just nu så sitter vi på båten,och den har wifi. Hur bra är inte det? Båten gick från värta-hamnen (tror jag att den heter) kl17:00,men det tog så himla långt tid att stå i bil incheckningen.

Men vi kom på,haha. det kommer förhoppningsvia fler inlägg och fler bilder senare idag och imorgon på morgonen.

Likes

Comments

travel

Hej alla!

Det är sommarlov nu hur skönt är inte det? Jag fick sommarlov förra fredan.Jag vet att jag inte har skrivit här på så länge och det är helt mitt fel,men jag har inte haft någonting att skriva om. Vill folk verkligen bara få veta vad jag har gjort en helt vanlig tråkig dag?Jag har verkligen ingen aning.

Men nu till någonting jätte roligt,jag ska åka till Lettland i två veckor nu på onsdag. Jag har inte varit där på tre år. Min pappas familj bor där(om ni undrar). Jag ska verkligen försöka få wifi så jag kan skriva om allt jag gör,men jag tvekar på att jag kommer lyckas att få wifi.Men jag ska skriva om allt vi gjorde när jag kommer hem i sånna fall.

Likes

Comments

Random, outdoors

Hej igen!!
Jag vet att jag inte har upptaderat på så länge,förlåt.

så vad har jag gjort? Jo jag har sprungit vårruset med min mamma och syster,det var så himla kul!

Jag och min syster badade för första gången och vattnet var inte enns så kallt.

Skolan är väldig tuff just nu såhär nära lovet. Vi får sommarlov den 9 juni,så skönt!!

Likes

Comments

Hej alla!

Idag efter lunchen så gick jag,min bästa kompis och min syster ner till hamnen och köpte fika. Sen så gick vi och satte oss precis vid vattnet. Det var ju också så himla varmt så det var ju skönt.

Skolan är tuff just nu eller den är faktiskt förgävlig det är så mycket nu innan sommarlovet. Det är prov hit och prov dit det är bara så mycket stress.

Men men det är ju skönt med sommarlov så jag får kämpa vidare.

Likes

Comments

clothes

Klänning 1: Bikbok.com 599 kr

Klänning 2: Hm.se 149 kr

Klänning 3:Hm.se 199 kr

Klänning 4: Hm.se 199 kr

Klänning 5 Hm.se 299 kr

Känning 6 Bikbok.com 349 kr

Snart så får man sommarlov,så himla skönt.Så jag hittade lite klänningar jag gillade hoppas att ni gillar någon av dom.

Likes

Comments

books

Hej alla!

Idag så åkte jag och Liam (min bonus bror) till gamla stan. Vi ville ha lite nya böcker så vi gick till Science fiction bokhandeln vi gick runt där i typ en timme. Jag köpte tre böcker (bilder finns ovanför).

När vi var klara i bokhandeln gick vi till en serietidnings butik jag köpte bara en serietidning om superman. Efter det åt vi på Mcdonalds.

Jag åt en veggie mcwrap,jag kan ha fel men när jag kollade efter vad jag skulle äta såg jag att donken bara hade tre vegetariska rätter. Som sagt jag kan ha fel. Men veggie wrapen var verkligen supergod rekomenderar den till 100%.

Likes

Comments

clothes, Random

(tröjan jag köpte igår)

hej alla!

Så vad har jag för mig idag?

Jo min morfar kommer idag vi ska fixa cyklarna och sånt,med vi mebar jag mamma och morfar haha. Men jag får iallafall följa med och handla,det blir ju kul.

Mer än så vet jag faktiskt inte. Men min lillasyster är och klipper sig nu hon har så himla långt hår och hon bara vägrar att klippa det. Så det blir ju kul att se hur mycket hon har låtit frislren klippa.

Tittar in senare igen;)

Likes

Comments

Random, Beauty, clothes

Hej alla!

Fredag idag då,min fredag har varit superbra. Hur har eran varit? Skoldagen gick snabbt,så det var ju skönt.

När jag kom hem så försökte jag komma på nya serier att börja titta på men det gick inte så bra.Så om ni har tips på bra serier så kan ni bara komentera.

Efter min gymnastikträning åkte jag och mamma till mölnvik och tittade runt lite jag hittade fyra klädesplagg (vet att jag bara har bild på tre men glömde att jag hade det fjärde plagget när jag tog bilderna,tar en bild på den imorgon).

Jag är verkligen så nöjd med alla köp dock så var marmor byxorna förstora för mig så mamma får fixa dom hehe.

Hörs imorgon;)

Likes

Comments

Random

Torsdag idag då, jag fick sluta tidigare idag så himla skönt.  Men jag behövde vänta i typ en halvtimme på min syster men på den tiden hann jag göra min NO - läxa. Annars så har dagen varit ganska seg.

Okej, jag behöver era tips på fina klänningar och playsuits till skolavslutningen för att jag har kollat lite men jag hittar ingenting som jag gillar.

Likes

Comments