Header

Så vi skulle gå in till djuraffären för att köpa hundgodis och vi kom ut med en hamster. Det är en guldhamster som heter Dobby,ja det är från harry potter hahah....han är väldigt rädd av sig men han gar ju bara varit här i några dagar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Random

vaknade runt 4 på morgonen idag av att det  spöregnade,men jag lyckades somna om.Nu har det regnat hela morgonen, Idag känns det som att det är sån dag som man bara vill läsa eller titta på film.Jag tittar just nu på American Ripper. Det är en serie där man försöker ta reda på om H.H Holmes och Jack the Ripper är end och samma person.Det är verkligen en så bra series!

Jag är sjukskriven från skolan till näst nästa måndag pågrund av depression,inte så jätte kul,men jag bar fått en medicin mot det.Så jag hoppas på at det blir bättre snart.

Likes

Comments

Fandom, Harry Potter, books

Häromdagen så åkte jag till science fiction bokhandeln,och där så köpte jag två st böcker. Som ni ser så var det specialutgåvan av Harry Potter and the philosopher's stone och Tales of Beedle the Bard.

Harry Potter and the philosopher's stone boken har end massa extra fakta on elevhemmet och karaktärer,den ska bli så himla rolig att läsa verkligen!!

JK Rowling släppte den för att fira HP böckernas 20- års dag!

Likes

Comments

Fandom, Harry Potter

Hej!

Jag älskar Harry Potter så en kväll när jag hade tråkigt så startade jag ett fan account. Jag tycker iaf att det är jätte roligt. Jag uppdaterar flera ggr per dag.

Det skulle vara jätte jätte roligt om ni ville ta och följa mig där!

Accountet heter _proud_gryffindor_

Likes

Comments

Hej alla!

Imorgon så börjar skolan igen,jag är verkligen inte taggad! Men jag köpte lite nya saker till skolan och jag tycker att dom är så himla fina! Almanackan kommer ifrån Clas Ohlson och pären och skrivblocket ifrån Ica Maxi.

Även fast schemat inte riktigt är klart så har man fått kolla på det och iår har vi fått ett så sjukt dåligt schema vi har så långa dagar varje dag.Så tråkigt verkligen.

Likes

Comments

Just nu så sitter vi på båten,och den har wifi. Hur bra är inte det? Båten gick från värta-hamnen (tror jag att den heter) kl17:00,men det tog så himla långt tid att stå i bil incheckningen.

Men vi kom på,haha. det kommer förhoppningsvia fler inlägg och fler bilder senare idag och imorgon på morgonen.

Likes

Comments

travel

Hej alla!

Det är sommarlov nu hur skönt är inte det? Jag fick sommarlov förra fredan.Jag vet att jag inte har skrivit här på så länge och det är helt mitt fel,men jag har inte haft någonting att skriva om. Vill folk verkligen bara få veta vad jag har gjort en helt vanlig tråkig dag?Jag har verkligen ingen aning.

Men nu till någonting jätte roligt,jag ska åka till Lettland i två veckor nu på onsdag. Jag har inte varit där på tre år. Min pappas familj bor där(om ni undrar). Jag ska verkligen försöka få wifi så jag kan skriva om allt jag gör,men jag tvekar på att jag kommer lyckas att få wifi.Men jag ska skriva om allt vi gjorde när jag kommer hem i sånna fall.

Likes

Comments

Random, outdoors

Hej igen!!
Jag vet att jag inte har upptaderat på så länge,förlåt.

så vad har jag gjort? Jo jag har sprungit vårruset med min mamma och syster,det var så himla kul!

Jag och min syster badade för första gången och vattnet var inte enns så kallt.

Skolan är väldig tuff just nu såhär nära lovet. Vi får sommarlov den 9 juni,så skönt!!

Likes

Comments

Hej alla!

Idag efter lunchen så gick jag,min bästa kompis och min syster ner till hamnen och köpte fika. Sen så gick vi och satte oss precis vid vattnet. Det var ju också så himla varmt så det var ju skönt.

Skolan är tuff just nu eller den är faktiskt förgävlig det är så mycket nu innan sommarlovet. Det är prov hit och prov dit det är bara så mycket stress.

Men men det är ju skönt med sommarlov så jag får kämpa vidare.

Likes

Comments

clothes

Klänning 1: Bikbok.com 599 kr

Klänning 2: Hm.se 149 kr

Klänning 3:Hm.se 199 kr

Klänning 4: Hm.se 199 kr

Klänning 5 Hm.se 299 kr

Känning 6 Bikbok.com 349 kr

Snart så får man sommarlov,så himla skönt.Så jag hittade lite klänningar jag gillade hoppas att ni gillar någon av dom.

Likes

Comments