Header

E åkte precis mot flygplatsen för att hämta upp sina 3 bästa vänner och jag tänkte sätta mig i soffan med lite kvällsmat och ett avsnitt av min nya favoritserie.

Har spenderat kvällen med städning och packning. Åker till Stockholm vid lunch imorgon så jag ville ha väskan klar ikväll så att jag kan ta lite extra sovmorgon imorgon.

Anna möter upp mig på centralen och sedan åker vi hem till henne, hämtar upp barnen på vägen för att sedan ha en riktig myskväll tillsammans. När barnen har somnat så blir det tjejsnack deluxe. Vi har sååå mycket att prata om och ta igen. Har ju hänt så otroligt mycket i våra liv senaste tiden så vi har mycket att catcha upp.

På lördag vid lunch säger jag hejdå till Anna och familjen för att möta upp mina Göteborgs-tjejer för ett tjejdygn i Stockholm med dem. Vi kommer att checka in på hotellet och sedan har vi ett fullspäckat schema som Emily har bokat för oss (föreläsning, restaurang osv). Berättar mer om det senare. Ser verkligen fram emot den här helgen.

Graviditeten: jag är väldigt tacksam att jag mår bra i min graviditet. Ingen halsbränna, illamående, surauppstötningar, sammandragningar, kramper i vader osv. Om jag måste klaga så är det väl att jag har ont i ryggslutet/svanken men det är också det ända. Jag vet att det kan vända snabbt så jag är ödmjuk inför det och njuter av varje dag som jag får må bra.

Magen har växt väldigt mycket de senaste dagarna. Nu är naveln nästan helt ute och magen tar verkligen plats nu. En del tror att jag snart är fullgången medans andra säger att magen knappt syns. Jag själv bara njuter av min växande och fina mage. Jag har verkligen längtat efter att den skall bli stor och jag tillhör inte dem som är stressade över förändrad kropp eller viktuppgång. Jag lyssnar på min kropp, äter en balanserad kost och känner en oerhörd stolthet över att min kropp klarar att bära ett barn. Det är verkligen livets gåva och jag är oerhört tacksam över att jag fått vara med om denna fantastiska sak.


Likes

Comments