Contains affiliate links

Hej alla

Idag har jag och min allra bästa vän firat jul eftersom jag åker till Storbritannien nästa vecka och är borta över hela jul och nyår så vi hade jätte mys idag med varm choklad, fika och paket till varandra.
Så otroligt mysigt och roligt att se hennes reaktion när hon fick sin julklapp. Hon blev jätte glad över den och jag fick en sport-bh och det är jag jätte glad över.

Sen ska jag meddela om att jag och min klass ska ha en utställning nu i januari. Vill göra lite marknadsföring här tänkte jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla

Idag efter snön fallit igår så var morgonen helt fantastisk vit och fint.
Men hade ej tid att njuta av det eftersom jag skulle till läkaren för att få lite mer kol på mina diabetes värden och det var bra

Sen nu ikväll har jag bakat till morgon dagens mini jul med min bästa vän irmelie.

Likes

Comments

Contains affiliate links
b.young / /

Hej alla

Nu har jag äntligen funnit den jackan så i nu en månad har letat efter och den är så snygg och luvan är så mysig med fluffet, den är dock inte så tjock så det är mer en " snygg" jacka man kan ha när man ska ut på fest eller på stan kan man ha den, helt klart värt pengarna!!

p.s pälsen har jag köpt från en annan sida men den som följde med är också mysig.P.s nu är det 20% off på allt på madlady.se

Likes

Comments

Hej alla

Helgen har gått förbi väldigt fort.
Jag har dock jobbat hela helgen så kan vara därför det har gått fort.

Men efter en helg med att killen kommer förbi igen för att säga hej då till mig.

P.s Lite bilder ifrån helgen. Inte haft så mycket att fota denna helg så blev inte så mycket.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alla
Stor cyber Monday shopping från H&M!
Mitt paket kom hem idag och är nöjd med innehållet förutom att en kjol jag så länge velat ha var för lite så det var synd men är nöjd med resten av fynden.

OBS : när jag försöker leka fotomodell!!

 p.s tröjan är också ny och är så nöjd med den !Men lite mer tråkigt är att jag tyvärr har åkt på vinter förkylningen, så ligger i sängen och kollar på Bobs Burger.

Likes

Comments

Hej alla

Idag har jag varit hos frisörer och fixat till de odåga jag kallar till hår till något jag är mycket mer nöjd med. Resultatet får ni se imorgon
. är grymt nöjd och vill säga tack till intermezzo i Hultsfred som äntligen har fixat det, och sedan i vår blir det hårförlängning till balen och studenten, längtar sönder

Likes

Comments

Lördag kvällen blev en härlig dejt Night med älsklingen.
Vi tog det som en avskeds middag för oss eftersom jag åker till Storbritannien snart och är borta fram till nyår, och då ses vi inte föns då. Så de blev en middag på Pitcher's i Jönköping med god mat och Goa drinkar.


Likes

Comments

En härlig dag i Stockholm på SACO mässan, otroligt intressant faktiskt att få se alla högskolor och universitet man har och välja på. Jobbigt och mycket dock.

Men efter en dag där så blev de tripp till älskling för resten av helgen.

Likes

Comments

Hej alla

Sömnsvårigheter eller utmattning. De är något jag har fått stå ut med dom senaste månaderna. Med skolarbetet, jobbet och andra svårigheter så har de drabbat min sömn och ork otroligt mycket, förr så kunde jag träna varje dag och jobba. Men nu har jag haft sån otrolig svårighet med sömnen nu.
De gör att efter en dag i skolan kan jag börja gråta för jag är så trött och nere.

Och nu med december och jul är precis runt hörnet så får jag annan stress istället. Jag är en av dom som inte tycker om julen så jag kommer inte fira jul hemma ens.

Varför jag nu skriver detta är för att ni som läsare ska veta om de om jag kanske inte skriver så mycket inlägg längre fram så ni vet om de.

Likes

Comments