Jag och Elin E


Veronica Maggio på Lisse i fredags


Påväg till Jönköping


Kajaaaaaaak
Pizza med friendoooos


Jag och Emma pemma


Favvostället


Jag och Elin E


Drömgott


Jag och Elin R


Picknick på ett berg med Vic

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Va på Jul på Liseberg igår med Julia, Erik, Elin och Jessica! Super mysigt!! Verkligen en toppen dag!

(Inringade personen är Andreas Wijk

Likes

Comments

Hellu!!
Jag va sjuk i fredags också så gick inte till skolan då heller.. Igår gick jag och mamma till hälsö och fikade. Sen när vi gått hem igen kollade vi på The fault in our stars. På kvällen drog jag till Fillan då det var Förfeast! De va super kul och träffa alla igen!! Dock gick jag hem ganska tidigt!
Idag ska jag försöka plugga men får se hur det går haha!
Byee


Likes

Comments

Idag va jag hemma också.. Hela veckan har jag vart det typ. Inte kul. Menmen! Kan inte hjälpa att man blir sjuk ju. Nu pluggar jag..
ByeeOTH in my heart

Likes

Comments

Igår när skolan va slut gick ja hem o åt o lite så. Sen drog jag till Victoria där även Ruben var. Vi pluggade lite tillsammans tills Ruben drog. Då la jag och Victoria oss och kolla på PLL och åt glass. Vi kollade på det allra första halloween avsnittet och jag älskar det!!
Jag sov hos Vic inatt men cyklade hem imorse och gjorde mig iordning. Hade idrott på morgonen då vi spelade fotboll och speedminton (?). Jag vaknade med förkylning i morse så under idrotten började jag må dåligt. Fick huvudvärk, illamående och lite yrsel. Samt så var min blick lite suddig och jag kände mig väldigt hängig. Så när idrottslektionen var slut cyklade jag hem. Sov i några timmar och vaknade och mådde sämre. Då hade jag även fått feber.. Nu har jag kollat på film och serier och ätit och lite så. Ska typ lägga mig snart! Blir ingen skola imorgon heller.. Dock måste jag se till att plugga!! Historian ska in på torsdag.. Jippie..!
ByeeBild från England, längtar tillbaka dit sååååå mycket!!

Likes

Comments

Vi kom hem vid åtta igår typ och så åt vi och så, sen gick ja o la mig vid typ halv tolv.
Nu sitter jag och kollar på tv, har ätit lite och ska snart äta lite till haha!
Skulle egentligen börja skolan kvart över två men då har jag tid på vårdcentralen för allergitest så ska dit. Sen ska jag till skolan. Slutar fem idag..
Byee


Likes

CommentsChokladdoppade jordgubbar
Madame Tussauos

Likes

Comments