Detta är två av dagens bilder som vi taget nu på vägen till att hämta den fjärde "medlemmen"!!
Dessa är tyvärr bara tagna med min telefon men aja haha, kamera bilderna kommer ikväll/imorgon ♡🙆

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, eller godförmiddag?

GLAD FREDAG!!

vet inte riktigt det beror ju på när ni vaknat haha men jag har varit vaken ett tag men aja, idag är det min första "heldag" i stockholm. Idag ska vi in till stan för att hämta "den fjärde medlemmen" i vårt "gang". hon kommer runt tre har jag för mig. sen ska vi tillbaka hem för att möta två andra kompisar och vi ska fota en massa! Så det kommer komma en massa bilder ikväll/imorgon eftersom vi ska ta dom med min/min kompis kamera. 

Sen så har jag och mina kompisar enrika och selma tänk skapa en blogg ihop! samt kanske en vlogg kanal!! vi vet ej säkert dock men vi får se! Så jag kommer iallafall uppdatera denna blog samt den när vi fixat iordning den!! länk kommer imorgon!!

Men det var allt för nu, vet ej om jag kommer blogga mer idag eftersom aa jag är ej hemma och vill ta vara på min tid med mina kompisar.   


Likes

Comments

Godmorgon!!

Jag sitter just nu på tåget mot Stockholm stad och äter subway. Jag är så sjukt trött, vet inte vart jag ta vägen?? Tror det är mycket med mina "nerver" men det fattar jag inte heller? Varför är jag nervös? Jag ska bara åka till mina kompisar och vi ska spendera en vecka tillsammans. Det ska bli så sjukt kul!!
Idag kommer det bara vara jag och mina två kompisar efter som vår tredje kompis kommer imorgon. Så idag är vi tre imorgon fyra!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva haha, men jag kommer nog inte skriva så mycket mer idag utan det kommer nog mer bilder senare ikväll från dagen!! Men jag hoppas ni alla får en bra dag! 💫💓

Likes

Comments

Hej!!

Idag är det den första april och alla i min klass har prankat mig och alla andra typ. Min klass är och var nog värst på att pranka haha. Vi har nog varit det sen sexan då vi alla började i våran skola!
Men jag själv har inte kommit på något riktigt "bus" liksom jag vet inte vad jag ska göra?? Jag funderar starkt på att säga till min mamma att jag förlorade min oskuld den 30 februari men jag vet inte haha

Jag är nu påväg hem från skolan eftersom jag slutar tidigt på onsdagar, samt fredagar men alla är lediga eftersom det är långfredagen!

Idag är också sista dagen jag är i skolan denna vecka efter som jag ska till el stocholmo imorgon!!
Jag ska vara där hela lovet ( v15, vilka mer är det som har lov v15 och inte nu v14?? ) och jag är så så så taggad!!
Det ska bli riktigt kul att få komma bort från Göteborg ett tag och bara glömma mina "problem".
Det ska också bli jätte skönt att slippa skolan ett tag, inga läxor, inga prov. INGA TIDIGA MORGNAR!!!

Nej men haha, nu när jag kommer hem ska jag packa. Jag ska få plats med kläder och saker för tio dagar i EN väska?? Detta kommer inte gå, i need a miracle 🙏

Men detta var nog allt för idag, vi hörs imorgon!! Förmodligen när jag sitter på tåget runt 08:30! Haha.
Hoppas ni har/har haft en bra dag!! ♡🙆

Likes

Comments

Godmorgon guys! Ledsen för att jag ej skrev igår men jag hade fullt upp hela dan :( först lång skoldag sen direkt till en Cheer träning i 2 timmar. By the time I was home så var klockan runt 21. Jag var helt SLUT körd och idag har jag så så så så ont i min rygg och mitt vänstra pekfinger gör också ont????? Aja måste göra mig oordningen för skolan nu!! Vi hörs senare 👼♡

Likes

Comments

Hej hej!


Jag vet inte hur många av er som läser detta som innerstinne vet hur mycket distans kan skada oss tonåringar/tonårstjejer igentligen och jag vet inte heller hur många av er som är fangirls/fanboys eller känner någon som betyder mycket för än men som bor så så så långt bort att hjärtat nästan brister. Jag vet inte heller hur många som bryr sig om detta men jag tänker berätta MIN egna åsikt/synvinkel om detta!

Okej jag vet att om man är fangirl/fanboy till ett band/artist så förstår man med 90% hur jag känner och tänker ang detta ämne. Men för er som inte förstår helt ska jag nu förklara.

Tänk er att ni lär känna en person tex i skolan, ( nu säger vi från eran synvinkel som inte har tex twitter! ) ni blir JÄTTE bra kompisar. Bästa vänner even, men tänk dig sen att personen ska flytta. flera hundra, kanska tusentals mil ifrån dig. Enda sättet ni kan prata på är genom telefonen, facetime/skype eller sms. ni kommer inte kunna träffas på flera veckor, månader till och med. kanske år vem vet och för att kunna träffa MÅSTE ni bestämma flera veckor, månader innan, iställer för att fråga på sista lektionen om man personen vill åka med till stan efter skolan.

Ungefär samma sak gäller oss, fast vi har kanske aldrig träffats, aldrig aldrig aldrig gjort mer med varandra än smsat och ringt. Dom där små stnderna man kan ha när man är med varandra får vissa av oss aldrig uppleva med sin allra bästavän som bor flera hundra mil ifrån än? Man kanske inte har råd att åka igenom hela landet/till ett annat land. Oavsätt hur j*ävla mycket man vill. Spelar ingenroll hur mycket man vill igentligen? Har man inte råd så har man inte.

Men det gör så jävla ont att när man har domdär stunderna där man bara vill försvinna, där man behöver ha sin bästa vän vid sin sida som kramar om en och säger att allt kommer bli bra så går det inte pga DEN ÄCKLIGA OCH FÖRJÄVLIGA D I S T A N S E N.

Liksom VARFÖR ska alltid dom man älskar/behöver mest bo så långt bort? Det gör så ont att tänka på det.

Det gör så ont att behöva vara utan sin andra halva i flera månader, hatar den känslan usch. det känns verkligen som om att hjärtat ska brista. Känner mest unereverisum why did you do this to me?

Why did you do this to us?

Likes

Comments

Hej hej!

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om distans idag, jag började på det igår men jag får inte riktigt till det :( blir aldrig nöjd hur jag en skriver om. Så jag känner att jag ska fortsätta skriva och lägga ut det när jag känner mig nöjd!! Så idag blir det tyvärr bara detta korta inlägget haha!

Hoppas alla haft en bra dag och får en under bar vecka nu framöver! Vissa har påsklov nu v14 så ni får ha det as mys ni som har!! Själv för jag v15 men jag drar till Stockholm på torsdag och ska vara där hela vecka 15!!

Är så sjukt taggad på detta lov, kommer nog blogga ganska mycket & lägga upp massa bilder under lovet så stay tuned 🙆♡

Likes

Comments

Hej hej,

jag kände för att skaffa en ny blogg och "börja om". Jag har hafft några bloggar innan men liksom tappade suget så fort så jag slutade skriva på som! Men har saknat att blogga så kände att det var dags att börja om igen och får hoppas att det går bättre den här gången!

Likes

Comments